rodjenisa je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
DŽELO ODLAZI
Svim Rodjenim sirom svijeta i istinskim prijateljima Veleza BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN i da abd naredne godine ispratimo Veleza prema Evropskim takmicenjima

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
rodjenisa je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti![]()
To su ti pokušaji od novinara. Nekima je Čelikovski, nekima ima 22godine, i tako.*p!p!t@* je napisao/la:Brate ako je istina ova vijest sa noveslobode, da je ovome Čadikovskom 22 godine ja ili sam ćorav ili ovi današnji igrači doje staru do 18-te godine...
A najvjerovatnije su kvalitetni novinari fulili za jednu deceniju...
Kad vidiš da ovaj portal zna napraviti smiješne greške, šta govoriti za te poprilično anonimne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tifoz je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim mojim velezovcima islamske vjeroispovjesti![]()
-
1922VFC1981
- Kontakt:
-
1922VFC1981
- Kontakt:
NK Sloga Ljubuški - FK Velež 1:0 (0:0)
Marko Mišić 65min
Dobro smo odigrali, imali smo više prilika, udaraca u okvir i kornera.
Borbeniji pristup nego što je to bilo kod Veleža danas. Vidi se da je Velež iskusnija ekipa ali kao da im se nije igralo po ovoj vrućini, čak su i dobili crveni karton 5 minuta prije kraja.
Jel ko bio od vas na utakmici, kako vam se čini Sloga ?
Marko Mišić 65min
Borbeniji pristup nego što je to bilo kod Veleža danas. Vidi se da je Velež iskusnija ekipa ali kao da im se nije igralo po ovoj vrućini, čak su i dobili crveni karton 5 minuta prije kraja.
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jesam ja.Svidja mi se obnovljeni BabovacRdje94 je napisao/la:NK Sloga Ljubuški - FK Velež 1:0 (0:0)
Marko Mišić 65min
Utakmica prijateljska,igrana u nenormalnim uvjetima.Ne bih o utakmici puno,osim pohvale za Slogu.Ako nastavite za zapocetim,eto vas u PL ubrzo.
Inace,Velez i Sloga imaju vise nego korektan odnos,prijateljski.Sretno vam.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
druga liga !
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Osmanković se počeo isplaćivati ? 
Ovi sto su bili na tekmi kažu već se isplatio za pravljenje propuhaPappy je napisao/la:Osmanković se počeo isplaćivati ?
Kažu reko Dzelo da mora neko napraviti propuh da navijače boli glava
Najavio sam vam to na vrijeme. Znam šta se očekuje. 
Ma eto nisam ga ja gledao uživo dosad ali ovi.sto su bili na tekmi kažu najlosiji pojedinac i jos kriv za GO.Pappy je napisao/la:Najavio sam vam to na vrijeme. Znam šta se očekuje.
Pa mislim zar niste mogli sa njim potpisat još koju godinu,a ne ga nama uvaljivati
Pravimo ekipu za opstanak. Srećom po nas koji se borimo, vi ne razmišljate u tom pravcu. 
Ovo stara uprava zasrala pa nova mora sređivati stvari jbg. Možda naša uprava ima cilj da ispadnemo da zajebemo ove ostale.i Velez bez Zvezde beka osvoji 5 MJESTO.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nas golman ce ga sanjat veceras,non stop je bilo DAMIRE STRANA PAZI STRANU DAMIREEEEE i na kraju asistira kraljPappy je napisao/la:Pravimo ekipu za opstanak. Srećom po nas koji se borimo, vi ne razmišljate u tom pravcu.
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.