FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
samo izbjeci standard i grke ostalo sve moze. Al da je nama prvo proci madare pa skim god igrali u 3. pretkolu.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 17 jul 2015, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnji put Ferenc kući od Čelzija izgubio.. ima nešto u toj plavoj boji, magično
. Od sutra se već treba okrenuti revanšu na Koševu a uz našu podršku i Odu majstora na klupi past će i Mađari
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
u 13:00AsharaK je napisao/la:U koliko je izvlacenje?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako smijem da se citiram. Jedan od rijetkih koji je sirio pozitivu, van foruma mi cak govorili da sam puko' skrozNeandertalac je napisao/la:Prolazimo madjare, ubijedjen sam u to. Ova prva utakmica je kljucna i uz malo srece da ih iznenadimo nekim pogotkom na izradjenu akciju iz polukontre. Ne dozvoliti im da se razmasu,, cvrsto u sredjni sa ojacanim veznim redom i brzom transformacijom. Tu malo skripi jer Djelmic a posebno Kokot nisu neki extra brzaneri, ali nek uvale,namjeste jedan, dosta nam. Jos bolje ako nasi bekovi budu izlalili visoko i vrsili pritisak, Memija bi mogao doci do izrazaja sa svojom prodornoscu.
Dosta ce zavisiti od dvojica u sredini, oni moraju biti na nivou prvo trkacki, pa dalje u distribuciji lopti, razigravanju, da stanu na nju kada oni budu vrsili pritisak, da se nude bez lopte citavo vrijeme.
Vjerujem da mogu, celo ce Amiru dati dozu sigurnosti i skinuti djelic tereta sto ce mu itekako koristiti.
Licno, stavio bi Dadu na zadnjeg veznog, umjesto Beganovica. Dao bi nam cvrstinu u sredini, jak na lopti, dobar dugi pas, solidan u skoku, te sut van sesnaest.
Oko sesdesete izvadio Kokota, u igru Joco. To zasigurno, ostale dvjje u zavisnosti od rez.
Imamo ekipu koja je najjaca kada je svi otpisu i potcjene, jos ce nas oni dosta puta obradovati.
Uglavnom, ove godine ostajemo jedini prdstavnik BiH u evropi nakon ovih pretkola.
Abd.

U koliko je repriza?
Bajrambarecula.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako Bog da mi madjare uzmemo i na kosevu prodjemo dalje .. a koga ce nam celo izvuc ptice znaju , koga god dobijemo mi se moramo fajtati do zadjnjeg atoma snage pa kud puklo da puklo .. Samo hrabro pamet u glavu i muda do poda ..
respekt svima .. bez straha

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Urban je napisao/la:Ako Bog da mi madjare uzmemo i na kosevu prodjemo dalje .. a koga ce nam celo izvuc ptice znaju , koga god dobijemo mi se moramo fajtati do zadjnjeg atoma snage pa kud puklo da puklo .. Samo hrabro pamet u glavu i muda do poda ..
da, prođemo madžare i onda izvučemo borusiju, i oni nas puste jer ih EL kao "loser-competition" (po bekenbaueru) ne interesuje

Još ništa nije gotovo protiv Ferencvarosa, ovo je bilo tek poluvrijeme, od uzbuđenja nisam spavao cijelu noć..
Kad gledam ove potencijalne protivnike u slucaju da prođemo Ferencvarosa, volio bih da dobijemo Slovan Liberec, ako se ne varam jedva su se spasili od ispadanja prošle sezone a preko kupa su izborili nastup u evropi, dobro bi bilo dobiti i Apollon Limassol, Atromitos, a volio bih da u tom trecem krugu izbjegnemo Dortmund, jer šanse za prolazak protiv Dortmunda su nam veoma male, teoretske rekao bih, jedino pozitivno je što bi uzeli dosta novca. Kakvo bi to bilo iznenađenje epskih razmjera da ekipa sa Malte prođe West Ham koji uistinu igra loše i koji je jedva dobio ekipu sa Malte.
Željezničar za život cijeli!
Kad gledam ove potencijalne protivnike u slucaju da prođemo Ferencvarosa, volio bih da dobijemo Slovan Liberec, ako se ne varam jedva su se spasili od ispadanja prošle sezone a preko kupa su izborili nastup u evropi, dobro bi bilo dobiti i Apollon Limassol, Atromitos, a volio bih da u tom trecem krugu izbjegnemo Dortmund, jer šanse za prolazak protiv Dortmunda su nam veoma male, teoretske rekao bih, jedino pozitivno je što bi uzeli dosta novca. Kakvo bi to bilo iznenađenje epskih razmjera da ekipa sa Malte prođe West Ham koji uistinu igra loše i koji je jedva dobio ekipu sa Malte.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
[youtube][/youtube]
Pa ljudi ako ne mozemo atromitosa il ove cehe izvuc daj BvB uzet koji milion od tv prava. Borit se pa bolje od njih ispast nego od nekog drugog 
hocel biti neki link za izvlacenje znam da nema na tv, mislim prosli put nije billo

hocel biti neki link za izvlacenje znam da nema na tv, mislim prosli put nije billo
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Daj Atromitosa bože moooooolim teeee
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
A zna li iko sto Diatta dobi zuti poslije gola
Po meni samo izbjeci Standard... Bolje dortmund nego njih. Ostali su prihvatljivi.
edit: ne znam kakve su vam to price oko posjete, neki cak govore 15ak hiljada.Ja vam garantujem da ce biti vise raje nego protiv Plzena.

Po meni samo izbjeci Standard... Bolje dortmund nego njih. Ostali su prihvatljivi.
edit: ne znam kakve su vam to price oko posjete, neki cak govore 15ak hiljada.Ja vam garantujem da ce biti vise raje nego protiv Plzena.

Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 17 jul 2015, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Slažem se. Ako ne možemo dobiti ekipu koju realno možemo proći, najbolje da dobijemo najatraktivnijeg protivnika zbog dobre zarade od ulaznica i TV prava, najgora je opcija dobiti Standard koji nije atraktivan, a kvalitetan je. Ali okanimo se trećeg pretkola, meni je to još jako daleko. Ferenc je i dalje favorit, i bit će jako teško na Koševu, moramo odigrati perfektnu partiju sa što manje grešaka u odbrani. Sinoć nas je sreća pomazila. Ako nas ne bude barem 20 000 u četvrtak, da pomognemo ovim mocima koji to ovakvom lavovskom borbom za plavi dres zaslužuju, rinaka smo od navijača.sz21 je napisao/la:Pa ljudi ako ne mozemo atromitosa il ove cehe izvuc daj BvB uzet koji milion od tv prava. Borit se pa bolje od njih ispast nego od nekog drugog
Slazem se, jer sve bi se moglo okrenut ako ga primimo u prvih dvadesetak minuta a oni ce napasti 100%. Daleko smo jos od 3 pretkola, blizi koliko toliko od ferencvarosa al prvo da s njima zavrsimo pa onda slavitvoltron30 je napisao/la:Slažem se. Ako ne možemo dobiti ekipu koju realno možemo proći, najbolje da dobijemo najatraktivnijeg protivnika zbog dobre zarade od ulaznica i TV prava, najgora je opcija dobiti Standard koji nije atraktivan, a kvalitetan je. Ali okanimo se trećeg pretkola, meni je to još jako daleko. Ferenc je i dalje favorit, i bit će jako teško na Koševu, moramo odigrati perfektnu partiju sa što manje grešaka u odbrani. Sinoć nas je sreća pomazila. Ako nas ne bude barem 20 000 u četvrtak, da pomognemo ovim mocima koji to ovakvom lavovskom borbom za plavi dres zaslužuju, rinaka smo od navijača.sz21 je napisao/la:Pa ljudi ako ne mozemo atromitosa il ove cehe izvuc daj BvB uzet koji milion od tv prava. Borit se pa bolje od njih ispast nego od nekog drugog

51%
51%
- Neandertalac
- Kontakt:
eto snimak čitave tekmeNeandertalac je napisao/la:U koliko je repriza na face-u ?
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarekl Olsun
Stigli s hairom, nakon dobrog spavanja ide izvjestaj.
Volim te Zeljo !
Ma vi stvarno niste normalni....
Stigli s hairom, nakon dobrog spavanja ide izvjestaj.
Volim te Zeljo !
Ma vi stvarno niste normalni....
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
ima snimak na yt, imal sta od janjetaNeandertalac je napisao/la:U koliko je repriza na face-u ?

51%
51%
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast na pobjedi, izuzetno mi je drago.
Pametno kod kuce odigrati, ali bez pretjerane opreznosti.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da je kiprane izvuci a atromitos izbjeci iz dba razloga -nisu atraktivni-i ima ona stara ko se jednom oprzi i u jogurt puse