PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Evolution87
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evolution87 » 17 jul 2015, 17:50

Lillard je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Jedina stvar u kojoj je zeljo ispred Sarajeva su te dvije titule, i sve ostalo je na nasoj strani. Pocevsi od clanova, marketinga i svega ostalog.
Bgmi titule se broje.
Cuj marketing hahahahhaba
I sta ce biti kad ako Bog da osvojimo dvije titule i kup? Kakve li ce se tad mitomanske price pricati...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2015, 17:52

Polako,vrlo mala je to razlika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 17 jul 2015, 17:55

Evolution87 je napisao/la:Jedina stvar u kojoj je zeljo ispred Sarajeva su te dvije titule, i sve ostalo je na nasoj strani. Pocevsi od clanova, marketinga i svega ostalog.
hahahahaha jok majke mi kakve se ublehe ovdje pricaju

Zeljeznicar je najtrofejniji fudbalski klub u BIH :kafa:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jul 2015, 17:56

sta kazu i evropi smo uspjesniji... 100 puta ponovljena laz postaje istina, nije dzaba radovan bio u klubu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2015, 18:08

fedeltafrotta je napisao/la:sta kazu i evropi smo uspjesniji... 100 puta ponovljena laz postaje istina, nije dzaba radovan bio u klubu
Sarajevo je najbolji BH klub u Europi,ti ako ne vjerujes Uefi mozes izmisljati i zivjeti u virtuelnom svijetu onda a za ovo ostalo stidi se :sick: :puke:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 17 jul 2015, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 jul 2015, 18:08

MortemHz je napisao/la:Pa hajde daj mi tu istinu,ti si jedini koji pises to?

Invincible,da razbijemo i tvoje lazi opet

1.Te drzave vise nema i mi cemo zauvijek biti najtrofejniji klub iz BH u Jugoslaviji
2.Sarajevo je uspjesnije jer imamo 2 play-offa EL,imate to u Jugoslaviji kao sto imamo takmicenje veceg ranka i veceg znacaja,samo sto ste vi dlaje dogurali u losijem rangiranom takmicenju
3.Imate vise titula u BiH dok mi u drzavi koje vise nema,ovo za BiH ce se promijeniti uskoro aBd a za Jugoslaviju nikad nece.Ovo zadnje je laz,Sarajevo je prvi prvak iz BiH U Jugoslaviji,zeljo je osvojio prvu i jedinu titulu u Jugoslaviji poslije 51 godinu postojanja
Željezničar je stariji klub koji kontinuitet postojanja vuče od 1921 godine. Titulu o kojoj frajer govori je iz 1946,naravno vi možete da to ne priznajete,al jednako je zaslužena vaša titula 1999-e gdje ste bili šampioni trećine države, polufinale sa Videotonom je najveći evropski uspjeh nekog bh fudbala neupitno,a pored toga Željo ima i četvrtfinale istog takmičenja,Željezničar generalno ima više trofeja. Starost i uspjesi je jedino šte se može mjeriti,a Željo je tu ispred Sarajeva. Sve ostalo je subjektivno,npr. meni Željo ima mnogo romantičniju historiju, ima realnu bazu navijača, neku podlogu. Slutim da je Sarajevo osnovano da bude upravo ono što vi trubite "jedan klub,jedan grad" nešto kao Dinamo u Zagrebu,ali samim postojanjem Želje i njegovom popularnošću ideja tog kluba nije uspjela i taj klub je zauvijek ostao hibrid,neuspjeli eksperiment željan veličine.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jul 2015, 18:12

MortemHz je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:sta kazu i evropi smo uspjesniji... 100 puta ponovljena laz postaje istina, nije dzaba radovan bio u klubu
Sarajevo je najbolji BH klub u Europi,ti ako ne vjerujes Uefi mozes izmisljati i zivjeti u virtuelnom svijetu onda a za ovo ostalo stidi se :sick: :puke:
koji vam je najveci evropski upsjeh, play off LP/EL, koji je Želji ?
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 17 jul 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2015, 18:12

Starost kluba je nebitna totalno.titula iz 1946 nije priznata a nama iz 1999 jeste..to je ogromna razlika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2015, 18:15

Posto spominjes noviju historiju najveci uspjeh vam je 3. pretkolo CL a ostalo mrka kapa i sve ispod dok je Sarajevu najveci uspjeh x2 play off EL,rankirani kao najbolji BH klub u Europi i to dovoljno govori

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 17 jul 2015, 18:15

pile87 je napisao/la:
momirpeh je napisao/la:FK Sarajevo je jedini BH klub koji je 2 puta bio šampion bivše Jugoslavije.FK Sarajevo je najuspješnih BH klub u evropskim takmičenjima.Aktuelni je šampion BiH.Pametnom dosta.
Prepucao temu Momire Momire. Niti je fks najtrofejnije niti je najuspjesnije u evropi jedina je istina od svega sto si napisao da je aktuelni sampion ali to nije mjerilo i modrica je bila aktuelni sampion.
Dvije titule u JUGOSLAVIJI vrijede kao 5 u BiH.Sarajevo je kotiralo kao peti najveći klub u Jugoslaviji,Željo kao sedmi,nakon Vojvodine koja je šesta.Prema tome :shh:

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 jul 2015, 18:17

MortemHz je napisao/la:Starost kluba je nebitna totalno.titula iz 1946 nije priznata a nama iz 1999 jeste..to je ogromna razlika
Slažem se da je nebitna totalno,međutim to je jedino što je mjerljivo i neupitno pored uspjeha, za tu iz 1946 siguran sam da će prije ili kasnije biti priznata, mada nesumnjivo da je to takmičenje bilo potpuni javašluk neposredno nakon rata,međutim s obzirom koja je godina u pitanju lijepo je znati da je klub napravio kakav-takav uspjeh tako davno i vrlo ugodno bi bilo vidjeti tu godinu kada se titule nabrajaju

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jul 2015, 18:17

MortemHz je napisao/la:Posto spominjes noviju historiju najveci uspjeh vam je 3. pretkolo CL a ostalo mrka kapa i sve ispod dok je Sarajevu najveci uspjeh x2 play off EL,rankirani kao najbolji BH klub u Europi i to dovoljno govori
Željo je igra jednom 1/4 i jednom 1/2 Kupa Uefa ili ti ga Evropske Lige, i onda kažete vi uspješniji u evropi :puke:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2015, 18:21

fedeltafrotta je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Posto spominjes noviju historiju najveci uspjeh vam je 3. pretkolo CL a ostalo mrka kapa i sve ispod dok je Sarajevu najveci uspjeh x2 play off EL,rankirani kao najbolji BH klub u Europi i to dovoljno govori
Željo je igra jednom 1/4 i jednom 1/2 Kupa Uefa ili ti ga Evropske Lige, i onda kažete vi uspješniji u evropi :puke:
Pa zasto spominjes stariju historiju zelje i noviju Sarajeva? ne ide to tako drug.Vi ste dogurali vise u europi u losijem takmicenju dok smo mi manje ali u znacajnijem,prestiznijem takmicenju pa je veoma diskutabilno

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 jul 2015, 18:23

momirpeh je napisao/la: Dvije titule u JUGOSLAVIJI vrijede kao 5 u BiH.Sarajevo je kotiralo kao peti najveći klub u Jugoslaviji,Željo kao sedmi,nakon Vojvodine koja je šesta.Prema tome :shh:
mani tu priču,šta tek da se kaže da je Željo igro polufinale takmičenja u kojem su ranije ispali Man. Utd, Inter, Hamburg,Fiorentina,Ajax, PSG itd.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jul 2015, 18:23

ja sam pitao najveći uspjeh u LŠ i EL čitaj malo.. ma jašta ništa polufinale slabo je to takmičenje

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2015, 18:31

Slabije od tadasnjeg kupa sampiona,svakako

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 jul 2015, 18:34

MortemHz je napisao/la:Slabije od tadasnjeg kupa sampiona,svakako
Da li je današnje polufinale europa lige slabije od playoff-a lige prvaka za šampione?

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 17 jul 2015, 18:35

Ne znam ja za vas ali Dino Bogami kaže da je Sarajevo najveći klub. Nevjerujem da bi čovjek u ibadetu lagao.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 jul 2015, 18:36

vjetar bakijas, mudri zapad i analiticni istok

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jul 2015, 18:38

Derssing room,nosi te i europa laeugue...**** ga nije svako pismen

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.