FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JA TE **** KOLEJORZE!
@Velkoski,
imal šta novo u vezi Delaća?
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Zbog nekih privatnih obaveza koje "zadužim" u ramazanu nisam imao vremena da bacim malo duži osvrt na utakmicu.
Pominjao sam to i ranije, lijepo je gledati onako kvalitetne ekipe na našim terenima, svi oni koji vole fudbal uživaju u tome. Ekipe koje igraju bez početničkih grešaka, ekipe koje imaju i glavu i rep. Jesmo mi nijh namučili ali su kao veoma kvalietna ekipa znali iskoristiti svaku našu grešku.
Od samog završetka utakmice većina naših navijača je osula "drvlje i kamenje" na Oštrakovića kao da je on jedini krivac za dva primljena gola. Ne branim ga morao je bolje reagovati kod oba gola ali nije on sam bio na terenu. Postavite pitanje kako je Samiru igrač bzežao 20-tak metara (možda i više) i pobjegao da bi centrirao za prvi pogodak? Onda, zašto niko nije pokrio Stepanovu poziciju? Da, golman snosi krivicu ali istu kao i ostali igrači! Ili, kako to da Puzigaća prati loptu koja putuje sijaset sekundi, (ne)prati svog igrača i ovaj neometano postiže gol? Ovdje je golman morao bolje jer je imao i vremena i prostora, ali je i Bojan morao bolje. Ne treba Oštrakovića stavljati na vješalo, a da mu kao neku olakšavajuću okolnost ne uzmemo i to da je prvi put na golu u jednoj ovakvoj utakmici.
S obzirom da je odbrana prvi put igrala zajedno jednu zvaničnu utakmicu je izgledala dosta dobro. Neko će reći da je Puzigaća podbacio totalno, osim što je kod gola loše reagovao ostali dio utakmice je bio standardan, i nekoliko dobrih i borbenih startova, finih pokušaja prodora ( nije on kriv što su ga poljaci čitali), do nekih kikseva na koje smo navikli od njega. Hebibović je izuzetno brz igrač, i mi bi tu njegovu brzinu trebali mnogo više koristiti, razumljivo je da se u toj utakmici igralo oprezno. S obzirom da i on prvi put igra utakmicu na ovom nivou vidjelo se da ima jedna doza treme, čak ga nije prošla ni posle utakmice što se može vidjeti na onom klipu. Stepanov prema viđenom je fakat igračina, nadam se da će tako nastaviti tako do kraja ugovora. Barbarić isto tako dosta dobar.
Sredina terena je podbacila, ne svi, ali zbog onih koji su podbacili ni ovi drugi nisu mogli da se pokažu jer su radili poslove za koje i nisu baž zaduženi. Totalni podbačaj u utakmici je imao Stojčev, i on kao takav je bio igrač manje na terenu jer su Samir i Gojko morali za njega da rade ofanzivne stvari, da trče a uz to i da vode brigu o defnazivi pa se na kraju stekao dojam kod pojedinih da ni oni nisu pokazali mnogo. Ali kad ove činjenice uzmete u razmatranje pokazali su zaista mnogo i pored Duljevića su bili najbolji na terenu.
Lijepo je vidjeti da ona povreda nije ama baš ni malo uticala na Harisa i da je on u sezonu ušao sa jednim ciljem, a to je da bude igrač sezone. Ako nastavi ovako i biće. Bravo majstore.
Ništa manje od Stojčeva nije podbacio ni Velkoski. Ako smo ga na kraju sezone hvalili da se dobro snalazi na poziciji krila u utorak se nije snašao nikako.
S obzirom da je glavni "virtouz" na terenu zakazao od napada i nisi mnogo mogao očekivati. Ali uz to sve Benko je opet pokazao da mu treba jako malo prostora i vremena da se nađe u šansi samo što svoje šanse nije uspio realizovati.
Dženi ne mogu ništ azamjeriti jer bih i ja isto onako postupio. Izmjene logične i na vrijeme, a to što nisu donijele ono što smo očelivali nije do Džene. Bekić je najviše pokzušavao dok je Alispahiću trebalo sigurno i 5-6 minuta da napravi prvi kontakt s loptom.
Igrom i zalaganjem nisam nezadovoljan, jer nismo nadigrani, rezultatom jesam nezadovoljan jer smo primili relativno glupe golove.
Volim te Sarajevo
Pominjao sam to i ranije, lijepo je gledati onako kvalitetne ekipe na našim terenima, svi oni koji vole fudbal uživaju u tome. Ekipe koje igraju bez početničkih grešaka, ekipe koje imaju i glavu i rep. Jesmo mi nijh namučili ali su kao veoma kvalietna ekipa znali iskoristiti svaku našu grešku.
Od samog završetka utakmice većina naših navijača je osula "drvlje i kamenje" na Oštrakovića kao da je on jedini krivac za dva primljena gola. Ne branim ga morao je bolje reagovati kod oba gola ali nije on sam bio na terenu. Postavite pitanje kako je Samiru igrač bzežao 20-tak metara (možda i više) i pobjegao da bi centrirao za prvi pogodak? Onda, zašto niko nije pokrio Stepanovu poziciju? Da, golman snosi krivicu ali istu kao i ostali igrači! Ili, kako to da Puzigaća prati loptu koja putuje sijaset sekundi, (ne)prati svog igrača i ovaj neometano postiže gol? Ovdje je golman morao bolje jer je imao i vremena i prostora, ali je i Bojan morao bolje. Ne treba Oštrakovića stavljati na vješalo, a da mu kao neku olakšavajuću okolnost ne uzmemo i to da je prvi put na golu u jednoj ovakvoj utakmici.
S obzirom da je odbrana prvi put igrala zajedno jednu zvaničnu utakmicu je izgledala dosta dobro. Neko će reći da je Puzigaća podbacio totalno, osim što je kod gola loše reagovao ostali dio utakmice je bio standardan, i nekoliko dobrih i borbenih startova, finih pokušaja prodora ( nije on kriv što su ga poljaci čitali), do nekih kikseva na koje smo navikli od njega. Hebibović je izuzetno brz igrač, i mi bi tu njegovu brzinu trebali mnogo više koristiti, razumljivo je da se u toj utakmici igralo oprezno. S obzirom da i on prvi put igra utakmicu na ovom nivou vidjelo se da ima jedna doza treme, čak ga nije prošla ni posle utakmice što se može vidjeti na onom klipu. Stepanov prema viđenom je fakat igračina, nadam se da će tako nastaviti tako do kraja ugovora. Barbarić isto tako dosta dobar.
Sredina terena je podbacila, ne svi, ali zbog onih koji su podbacili ni ovi drugi nisu mogli da se pokažu jer su radili poslove za koje i nisu baž zaduženi. Totalni podbačaj u utakmici je imao Stojčev, i on kao takav je bio igrač manje na terenu jer su Samir i Gojko morali za njega da rade ofanzivne stvari, da trče a uz to i da vode brigu o defnazivi pa se na kraju stekao dojam kod pojedinih da ni oni nisu pokazali mnogo. Ali kad ove činjenice uzmete u razmatranje pokazali su zaista mnogo i pored Duljevića su bili najbolji na terenu.
Lijepo je vidjeti da ona povreda nije ama baš ni malo uticala na Harisa i da je on u sezonu ušao sa jednim ciljem, a to je da bude igrač sezone. Ako nastavi ovako i biće. Bravo majstore.
Ništa manje od Stojčeva nije podbacio ni Velkoski. Ako smo ga na kraju sezone hvalili da se dobro snalazi na poziciji krila u utorak se nije snašao nikako.
S obzirom da je glavni "virtouz" na terenu zakazao od napada i nisi mnogo mogao očekivati. Ali uz to sve Benko je opet pokazao da mu treba jako malo prostora i vremena da se nađe u šansi samo što svoje šanse nije uspio realizovati.
Dženi ne mogu ništ azamjeriti jer bih i ja isto onako postupio. Izmjene logične i na vrijeme, a to što nisu donijele ono što smo očelivali nije do Džene. Bekić je najviše pokzušavao dok je Alispahiću trebalo sigurno i 5-6 minuta da napravi prvi kontakt s loptom.
Igrom i zalaganjem nisam nezadovoljan, jer nismo nadigrani, rezultatom jesam nezadovoljan jer smo primili relativno glupe golove.
Volim te Sarajevo
@Hilmo; Fin osvrt na utakmicu,onako hladne glave. Uglavnom,da smo imali raspolozenu 10-ku i Delača na golu mozda ne bi ni izgubili.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma nije igrao pola godine nigdje ne znam kako ce mu cijena porasti,može samo opasti...HordasOdMalena je napisao/la:Ili Stepanov, ipak ima ogromno iskustvo i bivsi reprezentativacBosnianKingdom je napisao/la:Benko ili Samir,ne vidim drugo rijesenje... ?Zukanovic je napisao/la:prvo bajram serif mubarek olsun
ja dobijam dosta pp da kazem nove cijene fks i ostali.ja to nemogu ali mogu samo reciti da u sarajevu najskuplji igrac u ligui nije vise sam preko 1 mio €
Sabrine mi moje!
Ništa od njega kako stvari stoje.Rodman je napisao/la:@Velkoski,

-
- Kontakt:
Prije svega BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN i da vas pitam jel neko ima neke informacije o golmanu, ja imam informaciju da bi mogao stici do kraja sedmice neki golman, nije Delač nije Kelava ali je u rangu njih dvojice i sigurno bar za 3 levela bolji od Oštrog...

Raja, zna li neko radi li fan shop sutra zbog drugog dana bajrama? Hocu da potrošim bajramluk 

Kako misliš 99 posto, pa nek slijedeće godine budu isti prvaci ko i sad, Sarajevo nije nosilac Skenderbeg iz Albanije će imati koeficijent 6,50, a da ne govorim ako kod Slovaka bude Slovan šampion, ili kod Moldavaca Sheriff ili kod KAzahstanaca Aktobe ili Shakhtyor, koji imaju veći koeficijent a sad nisu bili prvaciPantelija je napisao/la:TITULA je mnogo vaznija od play offa lige evrope, jer smo iduce godne NOSITELji JEDNO 99% I samim time skoro pa osiguran prolazak u play off liga evrope.. to je vidjela i nasa uprava...
TITULA!!!
Jel slijedece hefte krece prvenstvo.
Odmah sad stvoriti zalihu bodova za drugi dio prvenstva.Fin nam je sad raspored , sve do derbija mozemo derati.
Imamo jaku ekipu,nikad sigurniji u titulu.
Odmah sad stvoriti zalihu bodova za drugi dio prvenstva.Fin nam je sad raspored , sve do derbija mozemo derati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 18 jul 2015, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako je neko u mogucnosti finansijski pomoci gostovanje u Poznan nek se javi na pp.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
25. valjdaamypitar je napisao/la:Jel slijedece hefte krece prvenstvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav ti je to izvor,nije tacno jos 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa na toj listi je lihtenštajnska liga ispred nas .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa i treba da bude, obzirom da je Vaduz ima solidne rezultate zadnje dvije sezone (tekuću i prethodnu) i napumpao ogromne koeficijente.FrancescoTotti je napisao/la:pa na toj listi je lihtenštajnska liga ispred nas .
P.S. Nakon 5 godina odlučio sam ponovo da se registrujem na forum, budite fini prema meni za početak.

Samo Saraj'vo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.html
Eto i uvjerite se koliko smo osvojili za ovu sezonu
Eto i uvjerite se koliko smo osvojili za ovu sezonu
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 39 gostiju.