FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A ja se sjecam da smo mi par puta izasli Borcu u susret kad je Amar bio tu, ali dobro..
KHAJ PRICE
- invincible1921
- Kontakt:
Vidis nisa o tom razmisljo, odlicna idejaBlagoje je napisao/la:Izvini zbog edita, samo sam htio povezati ono sto mislim da je sustina. To sto vidis kao problem jednostavno je bilo dio taktike da se igra uspori a mogjary ispizde.invincible1921 je napisao/la:Ja sto se utakmice od sinoc tice imam samo jednu zamjerku...presporo oslobađenje lopte.
...Međutim mora se reći da je ovo pobjeda jednog velikog trenera, MILOMIRA ODOVIĆAKakva taktika i kakve izmjene...

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Maslacak sam vjetar me nosi....
Aj kako je dobra pjesma. Nek se samo ona pjeva na utakmici ima da se sve prolomi. Ovo je hit ovog ljeta 100%
Aj kako je dobra pjesma. Nek se samo ona pjeva na utakmici ima da se sve prolomi. Ovo je hit ovog ljeta 100%
Ta pjesma se i ranije pjevala i onda odjednom smo je prestali pjevati..manijakinho je napisao/la:Maslacak sam vjetar me nosi....
https://www.youtube.com/watch?v=zU4JujiTX7Y

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
IvanOsim je napisao/la:sz21 je napisao/la:xZaLe98 je napisao/la:22.06. - Željezničar - Ferencvaros
25.06. - Borac - Željezničar
30.06. - Željezničar - Standard Liège
Ma popadat' će svi. Šanse za dobar rezultat u 3. utakmici nikakve.
x2
1x
23.07. - Željezničar - Ferencvaros
26.07. - Borac - Željezničar
30.07. - Standarad Liege - Željezničar
02.08. - Željezničar - Radnik
Ovako bi trebalo biti aBd, ali idemo redom...[/quote
Nasa prva utakmica sa Belgijancima je u Sarajevu ili Liegu ??
Protiv Newcastlea 40 milja je to pjevalolikusa je napisao/la:e kad se to pjevalodavnih dana

@mirza_it u Liegu je prva ........ali prvo treba revans odigrati nije jos gotovo ....
Jeste a koliko je bolje navijanje tad bilo sad ova omladina bas neke tegobne navijacke pjesme pravi maltene se Zeljo i ne spomene.Željooooo je napisao/la:Ta pjesma se i ranije pjevala i onda odjednom smo je prestali pjevati..manijakinho je napisao/la:Maslacak sam vjetar me nosi....
https://www.youtube.com/watch?v=zU4JujiTX7Y
12 godina tadpinki je napisao/la:Protiv Newcastlea 40 milja je to pjevalolikusa je napisao/la:e kad se to pjevalodavnih dana

Željeznicar za život cijeli !
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Kada bi se prosao Ferenc u sto ne sumnjam, ni Standard nije onaj stari, vrlo mlada ekipa. Mora se poklopiti, disciplinom moze, oni su izrazita domacinska momcad. Nema Zeljo predaje.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Što se tiče prvenstva, mislim da ćemo gledati ove sezone bitku tri ekipe za titulu. Mi, Sarajevo i Zrinjski. Zrinjski nije baš toliko jak kao mi i Sarajevo ali mislim da se može uplesti u bitku između nas. Naravno, ovo sve govorim ukoliko naša ekipa ostane na okupu, sa prodajom maximalno 1 igrača.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Da je kako zadrzati igrace, sem ako ne budu neke bas dobre ponude, grehota vise da igraci idu za saku klikera a klub glumi neke dobrice "dao je puno klubu", pa bio je placen za to.
Kvesic, Bajic, Memija, Antolovic kad bi ostali mi bi imali odlican tim za ligu.
Kvesic, Bajic, Memija, Antolovic kad bi ostali mi bi imali odlican tim za ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nema odlaganja utakmice s Borcem za nedjelju...
Igra se u subotu.
Dakle,paklena sedmica...u svakom smislu.
Igra se u subotu.
Dakle,paklena sedmica...u svakom smislu.
- samogrbavica
- Kontakt:
Uzelac desnjak Boze sacuvaj.IvanOsim je napisao/la:Memija, D. Sadiković, Đelmić, Diatta, E. Sadiković su igrači koji imaju žute kartone, prva trojica u prvoj postavi vjerovatno, a možda i četvrti, dok Enis kad uđe nije zgoreg da dobije pametan žuti karton (to mu je i zadatak na terenu, destrukcija), sreča pa je napravio onaj faul za žuti kad je izgubio loptu u 80 nekoj...
Ako smo u prvoj protiv Ferenca dobili 3 žuta, očekivati je odprilike toliko i u revanšu, znači da vjerovatno u eventualnom 3. predkolu ulazimo bez jednog standardnog, nadam se da će to biti Đelmić ili Dado, jer za njih i imamo zamjene, ali ako to Memija bude neće valjati..
U svakom slučaju pozicija desnog beka za sada sa Memijom i Livajom, možda bi mogao Uzelac odraditi desnog beka, ako je već mogao lijevog a dešnjak, hmmm.. U toku sezone ili u kupu dati obavezno šansu Šehiću, ako treba i istrpiti ga malo, treba nam rotacije, a za nadati se da će se i Memija dobro prodati..

KHAJ PRICE
Bit če grozna vručina u četvrtatk **** ga merlin kakve veze ima sa glupim koncertod jel se igra utakmica u 6 il 8 pola 9 Može li se ikakn to pomjeriti Bit če 36 stepeni u gradu neče dosta raje doč zbog vručine
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ama iskreno gledajuci, ako se produ Madari, sam motiv ce iznenada visoko porasti. Tako uz zaganje, rad i trud, pa cak i ono sto nas ceka ako prodemo, vjerujem iskreno da mozemo do razultata u dvocemu koji ces nas odvesti dalje.
Ali polako, tek treba sada da vidimo drugu sliku Madari. Zestoku su nas podcijelini gore, sto im se odbilo od glavu. Sansu su 50%-50%. Treba samo hrabrno i smireno, kako smo to tamo radili i da nam se ne ponovi greska kao protiv Plizena. Publiku treba maksimalno naloziti jer pritisak u prvih 15 min, mogao bi dosta uticati na njih, ako nista na period adaptacije igranja pod uzarenom atmosferom, a prvih 45 min...
@ bojamora - Na zapadu ce biti hlad, pa neka stampaju vise karata za zapad...
Ali polako, tek treba sada da vidimo drugu sliku Madari. Zestoku su nas podcijelini gore, sto im se odbilo od glavu. Sansu su 50%-50%. Treba samo hrabrno i smireno, kako smo to tamo radili i da nam se ne ponovi greska kao protiv Plizena. Publiku treba maksimalno naloziti jer pritisak u prvih 15 min, mogao bi dosta uticati na njih, ako nista na period adaptacije igranja pod uzarenom atmosferom, a prvih 45 min...
@ bojamora - Na zapadu ce biti hlad, pa neka stampaju vise karata za zapad...
ono je ta slika, kakvo potcjenjivanje u ovoj fazi. a to je bez obzira na pobjedu slika dosta jače ekipe od nas koja nam je stvorila i fulila sjajne šanse, te koja ima pojedince koji u svakom trenutku mogu uzeti loptu i riješiti utakmicu.
- invincible1921
- Kontakt:
Hajnal, Šestak, Gera su razlozi zašto još sebe ne možemo vidjeti u trećem pretkolu. Druga utakmica će biti još teža nego prva, počevši od te psihičke barijere u vidu da možemo dosta toga izgubiti, preko (vjerovatno) preteških uslova za bilo kakvu normalnu igru na terenu. Ali ja vjerujem u ove momke, u stručni štab 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.