Moderator/ica: rio_Ferdy88
newton_heath_lyr je napisao/la:Kada pricamo o uslovima , po meni od samih infrastrukturalnih uslova veca je benificija imati kvalitetnog trenera. Ne znam gdje je sada Elvir Krehmic, malo stariji poznavaoci atletike znace o kome govorim. Mislim da bi on mogao svojim iskustvom i znanjem dati nam jednog-dva vrhunska skakaca/ skakacicu u vis.
Lik trenira u Atletskom klubu Zenica od kad ja znam za sebeemir_ je napisao/la:Ne bih da se qrcimo al je Amel iz KAKNJA od kojeg vec godinama ima podrsku!!!!Epidaurus je napisao/la:Svaka ti cast Amele, ponosu naseg Celicnog grada![]()
Inace je sramota da zenicki klubovi i sportisti nisu konstantno medju prva 3 u drzavi u svim sportovima kad se uzme u obzir kakvi se uslovi ovdje za vecinu sportova imaju. Kad bi se samo mogli rijesit svih ovih ultranesposobnih stranackih kadrova bili bi strasni.
http://kakanj.gov.ba/novost.php?id=153
Pa, dobro ljudi nisu ocekivali, kao ni bilo ko da covjek moze uzeti ovo... Ja sam bio zadovoljan kad sam ga vidio iza vodecih, rek'o nek samo bude u gornjem dijelu medju rezultatima, kad ono.... Na snimku se moze cuti kako su iznenadjeni i odusevljeni.Moggi je napisao/la:,pogledati ovaj americki mislim snimak kako covjek prica o njemu, na sk ga ni spomenuli do zadnjih 10 m nisu
SlevinKelevra je napisao/la:Pa, dobro ljudi nisu ocekivali, kao ni bilo ko da covjek moze uzeti ovo... Ja sam bio zadovoljan kad sam ga vidio iza vodecih, rek'o nek samo bude u gornjem dijelu medju rezultatima, kad ono.... Na snimku se moze cuti kako su iznenadjeni i odusevljeni.Moggi je napisao/la:,pogledati ovaj americki mislim snimak kako covjek prica o njemu, na sk ga ni spomenuli do zadnjih 10 m nisu
SlevinKelevra je napisao/la:![]()
Aha... da malo napadacima pomogne kod pobojsanja 'finishinga'AsharaK je napisao/la:
Hahahaha a daj, jesul ga oni zvali?
Pa, rekao je onaj na SK da je utrku zavrsio u 4 traci... Ko zna koje bi vrijeme bilo da je mogao trcati pravo u ciljnoj ravnini.Husika je napisao/la:Hebote pa on je istrcao 810 metra dok je sve zaobisao !!!
Vidim ga za koju godinu sa svjetskim rekordom...
Sad ce napasti sponzori, treneri, uslovi a i volja !!!
Nevjerovatan uspijeh !!!
jos na moj rodjendanjestamaji je napisao/la:nevjerovatno!
zapišite datum 25.08 u 14:55 ... to bi mogao biti veliki dan. veče prije toga je 100m, bilo bi genijalno kada bi to iz našeg ugla bila sporedna trka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.