FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 17 jul 2015, 21:50

Nerminovic je napisao/la:Ništa loše nije rekao, kaže jedino da je United kao klub veći od Bayerna jer smo globalno napr. u USA manji klub od Manchestera, tamo i jesmo "mali" za Real, United....
Kao sto sam rekao...
Since I am currently in the US I just woke up and received many messages overnight about my statement to the media that has been quoted out of context. With my statement I simply wanted to express that Manchester United is more popular in the US. I played for FC Bayern for 17 years and I am very grateful. Both FC Bayern and Manchester United are globally successful clubs with incredible fan-bases.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 jul 2015, 22:24

pa dobro Junajted je duže od Bayerna radio te globalne turneje, a Bayern to tek radi unazad par godina, evo recimo njemački fudbal je dosta popularizovan u Kini, ne znam jestel pratili Dortmund, ali ako njih niste onda ste morali vidjet Bayernov doček u kini, ljudi su uuu transu, uglavnom ide step by step, ovim tempom Bayern će ih globalno stići, a ako budu igrali na istom nivou ko u posljednje 3-4 godine i prestići će ih tamo. Ali mislim da niko nema veću navijačku bazu u Indiji od Bayerna :mrgreen: navijači su navijači, gdje god oni bili

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 jul 2015, 22:27

Saurman je napisao/la: Za mene veličina kluba se ne mjeri po tome koliko Kineza,Indonežana navija za klub nego po tome šta je klub napravio na zelenom terenu.
Ne mozes velicinu kluba mjeriti samo po trofejima.To je samo jedan segment.

Tko je veci klub nebitno je.Djecja rasprava.Oba dva su institucije i to je jedino bitno.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 jul 2015, 22:33

slika
slika
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 jul 2015, 22:54

Normalno da je United veci klub od Bauerna. Vec sam govorio da je Bauernu problem sto igra u Bundesligi. EPL je mnogo popularniji globalno.

Odlican posao je dovodjenje Vidala i odlazak Schweinsteigera. Ovaj drugi je uvijek bio precjenjen igrac. Mislim da ce vam najozbiljniji konkurent biti Wolfsburg.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 jul 2015, 23:49

Sad se veličina kluba gleda koliko je koja liga promovisana i koliko Kineza navija za neki od klubova.
Onda je Guangzhou Evergrande najveći na svijetu. :lol:

Možda Bayern igra u manje popularnoj ligi, ali je i bolji i kvalitetniji i veći od Manchester i biće to još dugo, dugo, dugo godina.Schweinsteiger je krmak kako mu i samo ime govori, pa vi kenjajte po Pepunu.Uvuci se engleskim šupcim u guzove, tamo ti je i mjesto.

Kad se šibamo augmentativima onda da kažem kako je Liverpool najveći engleski klub.

Bajram Serif Mubarek Olsun .
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2015, 00:43

Sta se ceka sa Vidalom? Ljekarski pregled? Sto su ovo nasi tajanstveni u vezi transfera, niko jos nista ne govori. Pep izgleda nije sretan i spekulise se da je ovo transfer uprave.

Gledam maloprije krila koja su na trzistu kad pred mene izadje ime Pedro - prva misao mi naidje: Pep, a druga: gotovo, nas igrac. :-)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 18 jul 2015, 00:59

momci Schweinie je bio dio Bayerna i kad smo najveca rinaka bili, sjetite se tamnih perioda tako da price da li je lojalan padaju u vodu.
otisao je da proba nesto novo, istrosen, zasicen i na blagom zalasku karijere.
kao stub zlatne generacije koja je dosla do Treblea, bez njega na sredini ne bismo ni upola mogli onakav fudbal 2012/13 igrat, tako da ga pamtite po dobrom, ne budite nezahvalni.
slika

sto se tice vidala odlican posao, ja bi njega cak sa Rodeom stavljo u sredinu kad ce Martinez da bude centralni sweeper.
imali bi dva zadnja vezna koja znaju i prljavi posao da rade, a jedan od njih je dobar i prema naprijed.

Ipak priznati se mora Bayern gubi identitet
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 jul 2015, 01:39

Izjava prozilazi iz licnog dozivljaja Svajna. To je kao kada iz jedne kuce udjete u drugu, pa pomislite da je druga ljepsa, luksuznija, ugodnija....

Ipak, prerano je za ovakve zakljucke. Ko je veci Svajn ce znati za par godina. Tu je novi pa je impreaioniran onim sto vidi i osjeca. Takvo stanje cesto covjeka odvoji od realnosti.

Sportaki uspjeh je samo jedan segment kojim se mjeri velicina kluba. Junajted je u posljednjih 20 godina veci od Bajerna. Bajern je bio veci nekad prije i tako...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

FranckRibery
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la FranckRibery » 18 jul 2015, 02:13

miki_92 je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Kakve veze Ibrahimović ima s transferom Schweinsteigera i Bayernom ?

:urnebes: :urnebes: :crazy: :thumbup: povezao je momak to pravoo hahahahaha :tokralju:
Posto nisi dovoljno inteligentan da sam skontas zajednicko im je da su i jedan i drugi tehnoloski visak kod Pepuna tako da su i jedan i drugi ****

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
eto de mi ti objasni inteligentni hahaha joj pa covjece nebuloze totalne pises. Povezao si bastiana sa ibrom hahah de povezi i di mariu sa vidalom zivota ti. Cuj visak a pred sezonu rekao Pep kako racuna na njeg. Po cemu je to molim te visak postao ?
Svjetski prvak, legenda kluba, kapiten a visak e svasta. Nije ovo real madrid pa da se legende tjeraju.
Sam je otisao jer misli da treba novi izazov itd. Da nece thiago igrat prije njeg ili javi martinez da je ostao?? :hmmmmm:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2015, 12:32

Prenosi li neko utakmicu? Imal streamova?

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 18 jul 2015, 12:34

Bayern - Valencia 13:25 ArenaSport 4
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 jul 2015, 12:37

Nabacite par linkova za nas što kuburimo s njima.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 18 jul 2015, 12:38

Prenosi i ****

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 18 jul 2015, 12:39

phily je napisao/la:Bayern - Valencia 13:25 ArenaSport 4

Sport 1
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 18 jul 2015, 13:31

EXCLUSIVE: The Germany international has been heavily linked with a move to Turin and he says that he is a fan of the Bianconeri

evo kaj je juden izjavio,tetka debela :evil: .Djes bolan za mafiju navijat,to ti je isto ko da cosa nostru podrzavas u kriminalu i volis ono sto oni rade, to je JUBE u fudbalskom svjetu.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 18 jul 2015, 13:44

slika

Gvardiola zvani taktika, opet ćemo znači gledati ove sezone 4 beka u prvih 11

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 jul 2015, 13:46

sve su to lazne pozicije :)
Thomas Müller - Fußballgott

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 jul 2015, 13:50

Jah ...

Alaba štoper, Lahm neki desni vezni-krilo, Bernat bek i Muller napadač ... Ostalo je jasno ...

Edit: eto i gola Muller...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 18 jul 2015, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jul 2015, 13:51

Kufur je napisao/la:EXCLUSIVE: The Germany international has been heavily linked with a move to Turin and he says that he is a fan of the Bianconeri

evo kaj je juden izjavio,tetka debela :evil: .Djes bolan za mafiju navijat,to ti je isto ko da cosa nostru podrzavas u kriminalu i volis ono sto oni rade, to je JUBE u fudbalskom svjetu.
[youtube][/youtube]
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []