Centre forward je napisao/la:Evo ja sa vašeg foruma odmah znam jednog.

Bez dileme. Ipak je mlađi i bolji igrač, potencijal za zlatnu loptu.
Istina je da je većina sentimentalno vezana, a to je i do igrača, je li, igrači iz Južne Amerike ti to naprave. I on je vezan za klub, ali mislim da je i pravo vrijeme da ide, sada ili nikada rekao bih, može komotno reći ostajem do kraja karijere i niko ne bi imao ništa protiv. Ali pravo je vrijeme.
On se ne može zamijeniti istim/sličnim igračem jer takvih nema, ali kao što već neko reče, a ja sam već pisao, može grupom igrača. Čak se i ne traži igrač njegoovg profila što implicira da se traži ofanzivni vezni što se znalo i od ranije.
Gece je po meni 95% gubljenje vremena, Bayern tu ne bi puno dobio jer bi izgubio krucijalnog nasljednika Robberya, ovdje bi na kraju Juve profitirao.
Kažem 95% jer ta relacija Goetze-Pep je nešto što ostavlja ovih 5%.
Ja sam za Draxlera apsolutno, bez obzira na rizik koji nosi njegov fizički integritet.
Ako isposlujemo njega i Alexa Sandra neću zamjerati na prodaji Vidala.
Vratio bih se na pitanje Vidal ili Pogba.
Ima i druga strana medalje, a to je kako odbiti 100M, 80 su odbili, ali msilim da 100 neće. S te strane je bolje da je Vidal zadržan. Dalje, Pogba je neko ko želi osvojiti LP, sigurno da "slabljenje" ekipe on neće mirno gledati već će tražiti bolje za sebe. Raiola tu ne pomaže takođe.