Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jul 2015, 12:21

Nema nista od povratka ove sezone Morate u Real. To treba zaboraviti.
L'Avvocato je napisao/la:Marotta i Allegri u ponedjeljak održavaju presicu. Vanrednu. Vjerovatno vezanu za prodaju Vidala i dovođenje novog pojačanja.
Vjerujem da ce objaviti da su prodali Vidala. Da se trazi zamjena.

Samo se nadam da trazenje zamjene nece trajati do kraja mercata i da ce se to sto prije rijesiti. I sva ostala pojacanja koja trebaju rijesiti.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 jul 2015, 12:31

Čak i kad bi Gece doš'o u Torino (za šta vjerujem da nema nikakve šanse) to opet ne može da zakrpi odlazak Vidala (pa dobro, a ko može?!), a zna se i zbog čega. Eventualnim ostankom Vidala i dolaskom Gecea, eh to bi bila prava stvar za Juve, iako je to u domenu sajns fikšn. :mrgreen:

Kad bi gled'o s aspekta navijača Juventusa nikako ne bih bio za dovodjenje Draxlera. Dobar igrač, ima talenat (momak je na času historije dobio poziv za zadnji Euro, tako pročitah), međutim on je staklen, i imam osjećaj za filing da puca pod pritiskom. Al' ko zna, možda me demantuje, svakako bih volio, drag mi je igrač.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 jul 2015, 12:36

IlPrincipino je napisao/la:Nema nista od povratka ove sezone Morate u Real. To treba zaboraviti.
L'Avvocato je napisao/la:Marotta i Allegri u ponedjeljak održavaju presicu. Vanrednu. Vjerovatno vezanu za prodaju Vidala i dovođenje novog pojačanja.
Vjerujem da ce objaviti da su prodali Vidala. Da se trazi zamjena.

Samo se nadam da trazenje zamjene nece trajati do kraja mercata i da ce se to sto prije rijesiti. I sva ostala pojacanja koja trebaju rijesiti.
Ma i meni je ovo vanserijska glupost što su objavili naši mediji. Morata se u Real vraća tek naredne godine, ove nikako. A i to ako ga Real želi otkupiti, što iskreno mislim da hoće.

Prije bih Gotzea nego Draxlera, ali dobro, mislim da nemamo šansi dovesti prvog. Drugog možemo.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jul 2015, 12:38

Centre forward je napisao/la:Čak i kad bi Gece doš'o u Torino (za šta vjerujem da nema nikakve šanse) to opet ne može da zakrpi odlazak Vidala (pa dobro, a ko može?!), a zna se i zbog čega. Eventualnim ostankom Vidala i dolaskom Gecea, eh to bi bila prava stvar za Juve, iako je to u domenu sajns fikšn. :mrgreen:
Nema igraca koji moze nadomjestiti odlazak Vidala. Isto kao sto je to bio slucaj sa Nedvedom. Takav igrac se ne moze zamijeniti jednim covjekom. Ali grupom ljudi da. Tako da odlazak Vidala pokrenuo bi nova desavanja. Dolazak AMF-a(Gotze je meni sajns fiksn i dalje ne vjerujem da uopce i pricamo o njemu) + dolazak LB(Sandro ili Baba) cime automatski Asamoah prelazi u vezu. Znaci odlazak jednog igraca pokrio si sa nova tri dolaska.

Jedino sto njegov karakter onu njegovu borbenost i zar niko nadomjestiti ne moze. Onu njegovu pozitivnu ludost. Ostanak Vidala i dolazak Gotzea je moguc samo uz odlazak Pogbe. Tako da kako god okrenes mora neko otici da bi ovaj dosao.
Centre forward je napisao/la:Kad bi gled'o s aspekta navijača Juventusa nikako ne bih bio za dovodjenje Draxlera. Dobar igrač, ima talenat (momak je na času historije dobio poziv za zadnji Euro, tako pročitah), međutim on je staklen, i imam osjećaj za filing da puca pod pritiskom. Al' ko zna, možda me demantuje, svakako bih volio, drag mi je igrač.

Ne usudim se komentarisati mladog Juliena zato sto prosle sezone i nije igrao bas previse. Potencijal i talenat neosporan ali svakako da bolje vidjenje o njemu imaju oni koji aktivno prate Bundesligu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jul 2015, 12:42

L'Avvocato je napisao/la: Ma i meni je ovo vanserijska glupost što su objavili naši mediji. Morata se u Real vraća tek naredne godine, ove nikako. A i to ako ga Real želi otkupiti, što iskreno mislim da hoće.
Ma Alvaro voli Real i ocekujem njegov povratak u Madrid. Sljedece sezone odlazi on uz Pogbu. Bilo bi lijepo kada bi mogli ukinuti tu klauzulu ali tesko ce do toga doci.
L'Avvocato je napisao/la:Prije bih Gotzea nego Draxlera, ali dobro, mislim da nemamo šansi dovesti prvog. Drugog možemo.
I ja bih prije Maria ali meni djeluje nestvarno da do toga moze doci. Drugi je kocka.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 jul 2015, 12:44

Šteta za Vidala, sada je već to ozbiljan udarac koji se može kompenzirati pravom zamjenom. Ima li je u ovom trenutku? Ne znam i ne bih pametovao, pustit da se sve slegne, dovede neko drugi pa da vidimo.

Njemu sve najbolje i najljepša hvala, za ove četiri godine je dao dušu, srce, krv i znoj, trud i karakter, ugradio sebe u ovaj Juve.

Odlazili su i veći od njega, sve najbolje King Arturo. Što ne mogu ljude dok mu valjaš ok, dok nešto nije u mišljenjima isto odmah pljuvanje, Zuliani napuši se rinake brate.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 jul 2015, 12:52

Pa dobro, Nedved i Zidan su veći igrači od Vidala, pa je Juve na neki način uvijek bio u vrhu i bez njih. Šteta je zaista taj baksuzluk koji vas prati u Evropi. Uz Bayern i Benficu ste najnesretniji evropski klub. U zadnjih 20-ak godina ste zijanili 4-5 finala LP, to nije mala stvar.

Ne umanjujem značaj Vidala za igru Juventusa al' mislim da se većina navijača za njega sentimentalno svezala. Istina (ako je uopšte preš'o u Bayern :think: ) vjerovatno postoji neki deal na relaciji Minhen - Torino, jer on je bez problema mog'o otić' za 10-15 miliona više u Englesku il' Španiju. Mislim da je neki igrač obećan Juventusu u slučaju prodaje, al' nema teorije da je to Gece. On je (Vidal) sve vas kupio svojom borbenošću i temperamentom. Veratti bi po meni bilo odlično rješenje, eh sad pitanje je koliko je i to uopšte moguće?!

Odlazak Vidala (po meni, opet) ima i svoju prednost a to je građenje ekipe oko Pogbe na duže staze, što implicira da on neće nigdje. Mislim da kad bi birali 80 % vas bi izabralo ostanak Pogbe a ne Vidala. Evo ja sa vašeg foruma odmah znam jednog. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Pogba

Post Postao/la Pogba » 18 jul 2015, 13:07

Centre forward je napisao/la:Evo ja sa vašeg foruma odmah znam jednog. :D
:mrgreen:

Bez dileme. Ipak je mlađi i bolji igrač, potencijal za zlatnu loptu.

Istina je da je većina sentimentalno vezana, a to je i do igrača, je li, igrači iz Južne Amerike ti to naprave. I on je vezan za klub, ali mislim da je i pravo vrijeme da ide, sada ili nikada rekao bih, može komotno reći ostajem do kraja karijere i niko ne bi imao ništa protiv. Ali pravo je vrijeme.

On se ne može zamijeniti istim/sličnim igračem jer takvih nema, ali kao što već neko reče, a ja sam već pisao, može grupom igrača. Čak se i ne traži igrač njegoovg profila što implicira da se traži ofanzivni vezni što se znalo i od ranije.

Gece je po meni 95% gubljenje vremena, Bayern tu ne bi puno dobio jer bi izgubio krucijalnog nasljednika Robberya, ovdje bi na kraju Juve profitirao.
Kažem 95% jer ta relacija Goetze-Pep je nešto što ostavlja ovih 5%.

Ja sam za Draxlera apsolutno, bez obzira na rizik koji nosi njegov fizički integritet.

Ako isposlujemo njega i Alexa Sandra neću zamjerati na prodaji Vidala.

Vratio bih se na pitanje Vidal ili Pogba.
Ima i druga strana medalje, a to je kako odbiti 100M, 80 su odbili, ali msilim da 100 neće. S te strane je bolje da je Vidal zadržan. Dalje, Pogba je neko ko želi osvojiti LP, sigurno da "slabljenje" ekipe on neće mirno gledati već će tražiti bolje za sebe. Raiola tu ne pomaže takođe.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jul 2015, 13:11

Ne moze se graditi tim oko Pogbe kada Pogba na ljeto ode milijardu posto.

Od Verattia takodjer nema nista. On ce vjerovatno u Realu zavrsiti ako bude isao. Mi nikada za njega necemo dati 60 miliona.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jul 2015, 13:30

Gotze on Juve: 'I don't want to comment because there's nothing to say... at the moment'
:crazy:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 jul 2015, 13:44

Hajde Gotze :opaopa:
1946

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jul 2015, 13:46

"I think that Juventus reached the Champions League final not by chance but because they had a great season last year," the World Cup winner told Goal.

"They managed to win titles in the last year and they are a big, big club.

"But, at the moment, I don't want to comment because there's nothing to say ... at the moment.

"I think that playing abroad might be a good experience for me: new languages, new cultures. I might like it.

"But, as I said, I'm just at the early stage of my career. Let's see what the future brings."
:shock:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jul 2015, 13:48

[youtube][/youtube]

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 18 jul 2015, 13:49

dugo traje ovaj "medicinski" Vidala, vjerujem da tu ima nesto odnosno da ce brzo stic zamjena za Cileanca.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 jul 2015, 13:50

mozda benatia ove a mai svabo sledece
Thomas Müller - Fußballgott

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jul 2015, 14:04

za Gecea bi pravi korak bio odlazak u Juve..bar to kako se spominje dovogodisnja "posudba" sa pravom otkupa dok mi ne uganjamo Veratija makar hehehe...na taj nacin bi sigurno ozivio svoju karijeru jer bi dobio ekipu u ruke da bude glavni igrac..

Alex Sandro i Gece bi mogli zamijeniti Vidala....Draxler po meni nikako jer je to onda previse nepoznanica..smatram da Draxler nije dorastao da sad preuzme ekipu u svoje ruke i bude vodja, previse upitnika i oko fizicke spreme, forme...jos kad na to dodas da ocekujemo da na sredini terena Vidala zamijene igrac koji nije igrao godinu dana (kedira) i igrac koji nije igrao godinu dana+3 god u veznom redu (asamoa)- upitno je u kakvom su stanju...onda kad na to dodas da Teveza isto mijenja nedokazani klinac (Dibala)+ Zaza....

bilo bi strasno NEOZBILJNO tako uci u sezonu

nego koliko ima istine u ovome Laporta-pobjeda-Pogba..Laporta je prilicno ozbiljan oko toga, a do sad koga je obecao i doveo je+ ocigledno i mi prodajemo sve
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 18 jul 2015, 14:11

Ma prodat cemo Pogbu sigurno. Milijardu posto. Samo sto ce on na ljeto otici. Neka. Lijepa para ce se uzeti i sigurno se mogu dovesti kvalitetne zamjene ;)

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 18 jul 2015, 14:19

Ma nek idu svi, dovest cemo bolje! :D

Realno sa dolaskom Goetzea i Sandra te nekoliko taktickih i formacijskih promjena mi bi mogli izgledati jace nego prosle sezone.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 18 jul 2015, 15:40

Bayern Munich have agreed to sell Mario Gotze to Juventus but have retained the right to buy back the Germany star. The Bianconeri will now open talks with the former Dortmund attacker.
Ništa ovo, sranje obično ba..
Juve će, ukoliko pristane na ovo pravo izvisiti..

Mislim da je Draxler (iako ga nisam gledao dovoljno) bolje rješenje za Juve..

Sandro :thumbup:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 jul 2015, 16:18

ljudi ba Gece vam je isti igrač ko Đovinko, ne znam kolko vas ovdje hoće još jednog malog Đovinka(što bi reko Saša sa OBN) :mrgreen:

al što bi volio da se Bayern otarasi golden boy-a i njegovih zlatnih nožica od 7miliona evra..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []