Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Artetitis » 15 jul 2015, 21:00

BigBigBang je napisao/la:Pa naravno da navijaju i u takve ti ocigledno ne spadas, ti nisi navijac Arsenala ti si navijac francuskog pedofila i polovnjaka koje on forsira.
Bulšit, što bi rek'o Amer.

Mi se radujemo pobjedama Arsenala, tugujemo i gunđamo kod poraza, ali ne prestajemo podržavati klub (što uključuje menadžera koji je tu gdje jest i igrače koji su takvi su kakvi su). Ti i tvoj kolega neartikulisani niži primat navijate za portugalskog šibicara i igrače razbacane po drugim klubovima (Suarez, Cavani, do juče Čech, Hummels, Witsel). Vi ste izdajnici, kvislinzi, mučki provokatori, peta kolona, prodane duše i, najviše od svega, razmažena derišta.

Tu je, nažalost, najodgovorniji Arsene Wenger jer je on taj koji vas je razmazio.

U svakom slučaju, ostaćete na respiratorima jer Arsene ostaje još najmanje dvije godine. :rol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jul 2015, 21:07

Traktoritis vi lazete, necete razbojnici! Sta to sad da bi bio navijac Arsenala moras biti nerealni mamlaz koji drka na raznorazne polovnjake da su svjetska klasa a ne smijes reci da igraci koji jesu istinska klasa da su vrhunski, a da je menadzer koji je mladji, trofejniji, i usvakom segmentu uspjesniji od voajera daleko bolji i sta to treba da znaci da nismo navijaci Arsenala ako se slazemo sa ovim nepobitnim cinjenicama. Vi tugujete zbog poraza zbog voajera vis te fanovi voajera i pedofila i sad si dokazao to likujuci nad cinjenicom da ce Arsenal jos najmanje dvije godine biti na aparatima zvanim top4.

Polunavijaci!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jul 2015, 21:19

Ako ćeš iskreno pajo uz tebe mi svaki poraz lakše pada. Nekako me tješi kad znam da se ti pojede jer ti Wenger popi pamet.
A ako ćemo iskreno tako je svima na ovom forumu :mrgreen:

Hvala ti u ime svih nas
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 15 jul 2015, 22:07

Artetitis je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Pa naravno da navijaju i u takve ti ocigledno ne spadas, ti nisi navijac Arsenala ti si navijac francuskog pedofila i polovnjaka koje on forsira.
Bulšit, što bi rek'o Amer.

Mi se radujemo pobjedama Arsenala, tugujemo i gunđamo kod poraza, ali ne prestajemo podržavati klub (što uključuje menadžera koji je tu gdje jest i igrače koji su takvi su kakvi su). Ti i tvoj kolega neartikulisani niži primat navijate za portugalskog šibicara i igrače razbacane po drugim klubovima (Suarez, Cavani, do juče Čech, Hummels, Witsel). Vi ste izdajnici, kvislinzi, mučki provokatori, peta kolona, prodane duše i, najviše od svega, razmažena derišta.

Tu je, nažalost, najodgovorniji Arsene Wenger jer je on taj koji vas je razmazio.

U svakom slučaju, ostaćete na respiratorima jer Arsene ostaje još najmanje dvije godine. :rol:

ti i tebi slični voajeroljubci bacate maloga na uhljebu koja vam preko 10 godina prodaje priče za malu djecu koje prolaze jedino kod bolesnih ljudi ili ljudi rođenih bez mozga.stalno pričate priču o nekoj konkurentnosti a ono teški ćorci,umjesto glavnog jela vi dobijate kosti koje jedu psi i vi ste time zadovoljni :urnebes: svaka klasa koja se spomene da bi trebala zamjeniti bukvaše iz ekipe je ismijana i nađu se neki elementi kako bi ju se ismijalo a opravdalo voajerove bukvaše :lol: JEDINO KOD VOAJEROLJUBACA SE ISMIJAVAJU USPJEŠNIJI TRENERI I IGRAČI OD NJIHOVIH LUZERA KOJI NEMOGU ČISTITI CIPELE OVIMA,JER SU TURBO LJUBOMORNI NA USPJEŠNOST A ONI NAUČILI NA 4.MJESTO I ONAJ FA CUP

vi se molite i živite u nadi da voajer neće brzo s klupe jer bi onda u kratkom roku novi trener pokazao da je ovaj starac bio teška kočnica kluba i da bi klub s novim trenerom klub procvjetao, jer bi se rješio luzera i njegovog luzeraskog mentaliteta,a onda bi neke priče o velikom voajeru koju voajeroljupci žele nametnuti pale u vodu.ono 10 godina bez titule s istim čovjekom i još ima budalaša da to idu opravdati :rol: :tokralju: :bow: :rol:
Zadnja izmjena: Schneiderlin, dana/u 15 jul 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 15 jul 2015, 22:09

Usisaj ovo bega, ja odoh na teraviju.
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jul 2015, 22:31

topnik1 je napisao/la:Ako ćeš iskreno pajo uz tebe mi svaki poraz lakše pada. Nekako me tješi kad znam da se ti pojede jer ti Wenger popi pamet.

Hvala ti u ime svih nas
Isto tako i meni poraz lakse pada jer znam da je to poraz voajera i dokaz kakav je uhljeb...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jul 2015, 22:32

BigBigBang je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Ako ćeš iskreno pajo uz tebe mi svaki poraz lakše pada. Nekako me tješi kad znam da se ti pojede jer ti Wenger popi pamet.

Hvala ti u ime svih nas
Isto tako i meni poraz lakse pada jer znam da je to poraz voajera i dokaz kakav je uhljeb...

Hajde barem si priznao :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jul 2015, 22:36

Pa priznao si i ti pravi navijacu :lol: :lol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jul 2015, 22:40

Ti uživaš u porazima.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2015, 22:49

Arsene Wenger says Arsenal are no longer a selling club.
:)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 jul 2015, 13:32

Arsenal FC ‏@Arsenal 15s15 seconds ago
.@Arsenal team v @Everton: Cech, Bellerin, Koscielny, Chambers, Gibbs, Ramsey, Cazorla, Wilshere, Ozil, Walcott, Giroud #BAT2015

Arsenal FC ‏@Arsenal 26s27 seconds ago View translation
.@Arsenal subs v @Everton: Szczesny, Debuchy, Gabriel, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Monreal, Flamini, Coquelin, Akpom, Iwobi #BAT2015

Sky Sports Football ‏@SkyFootball 4m4 minutes ago
Everton XI to play Arsenal: Robles, Coleman, Stones, Jagielka (c), Garbutt, Barry, McCarthy, Deulofeu, Naismith, Cleverley, Kone. #BAT2015

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 jul 2015, 13:50

Spodoba uvjezbava formaciju bez defanzivnog veznog za narednu sezonu :lol: i Arsenal ima Safeta Susica...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 jul 2015, 13:53

I mi imamo paju pa se ne bunimo

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 jul 2015, 13:53

Pozdrav raja. Srecan praznik, nadam se da niste pretjerali juce sa hranom. :)

Dobar tim danas. Wilshere vjerovatno igra toga zadnjeg veznog kao i u reprezentaciji.

Zao mi sto Akpom nije poceo da ga vidim sa Ozilom i Cazorlom kada mu stvaraju prilike... Ramsey jopet krilo. :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 jul 2015, 13:57

Toliko rasprave o smijesnom Coqelinu kao i o nekom novom defanzivnom veznom, izgleda spodoba ce nadmasiti sam sebe jer vrlo lako taj isti Coqelin moze pocetak sezone da doceka na klupi i bez novog dmfa jer valja maestra Cazorlu, Wilshera, Ozila i krilo Ramseya uvaliti u prvi tim sve skupa :lol: :lol: Cirkus sezona u najavi :rol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 18 jul 2015, 14:02

Gunner4 je napisao/la: Dobar tim danas. Wilshere vjerovatno igra toga zadnjeg veznog kao i u reprezentaciji.
Bilo bi dobro jer ako već neko ide na krilu nek to bude Ramiz. Bolje se tamo snalazi od Jacka
Mada i jedan i drugi nemaju veze sa krilom,al' ajd. . .

Očigledno svi oni koji su prošlu igrali,sad odmaraju.
Klasika pripremnih utakmica
A.F.C. Bournemouth!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 18 jul 2015, 14:12

spodoba nije još uočila da istovremeno nemogu biti u ekipi ramsey-jack,ozil-cazorla, :lol: i to je taj idol voajeroljubaca,gmaz još nije skužio da guše samo jedan drugoga :crazy:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 jul 2015, 14:21

Gunner4 je napisao/la:Pozdrav raja. Srecan praznik, nadam se da niste pretjerali juce sa hranom. :)

Dobar tim danas. Wilshere vjerovatno igra toga zadnjeg veznog kao i u reprezentaciji.

Zao mi sto Akpom nije poceo da ga vidim sa Ozilom i Cazorlom kada mu stvaraju prilike... Ramsey jopet krilo. :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala :)

Ma vjerovatno će na krilo WIlshere, iako je logično da Cazorla ide al ajde, pripremna je. Tim je čisto napravljen da svi dobiju šansu i da osjete malo loptu u nogama. Ovo nije potrebno ni spominjati al kad imaš ovakva 2 inteletktualca na forumu moraš spomenuti

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 jul 2015, 14:33

Schneiderlin je napisao/la:spodoba nije još uočila da istovremeno nemogu biti u ekipi ramsey-jack,ozil-cazorla, :lol: i to je taj idol voajeroljubaca,gmaz još nije skužio da guše samo jedan drugoga :crazy:
Tako je jos jedan strucnjak tog nivoa Safet Susic u kljucnoj utakmici na svjetskom prvenstvu nakrcao veznih igraca a u nedostatku krila krilo stavio na lijevog beka po cijoj je strani dominirao strasni Emenike koji ih j epoprskao :rol: i bas kao i u slucaju voajera i dana danas mozes naci nemali broj lobotomaca koji brane i velicaju tog kvazistrucjnaka i uhljeba. Oni boluju od iste bolesti ako i voajeroljubci.

Jos kad se vrati Alexis Sanchez to ce biti jos veci cirkus on mora igrati to znaci da ce drugo krilo biti zrtvovano za Ramseya i onda cemo imati dream team Cazorla-Wilshere u sredini, amf Ozil a sa strana Alexis i Ramsey (nijedan pravo krilo) i naravno slag na tortu u spicu Panjoud, naravno sve to bez dmfa :urnebes: :urnebes:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 jul 2015, 14:39

KAko proleti frajer pored strasnog veznog Cazorle ko Ferari pored trabanta :rol: zamalo go da nam zabiju

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.