FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
protiv Sarajeva igramo bez publike
radovi napokon poceli
al nesto me iskreno interesuje,pa evo da podjelimo misljenja... sad kad dobijemo juznu i sjevernu tribinu, sta mislite da li ce navijcka grupa preci na jednu od tih stvari?!
jer realno je da ce karte biti dosta jeftinije..i po ugledu na sve druge klubove i navijace...sta znam... bice mi tesko ako ne budemo isli na istok 

al nesto me iskreno interesuje,pa evo da podjelimo misljenja... sad kad dobijemo juznu i sjevernu tribinu, sta mislite da li ce navijcka grupa preci na jednu od tih stvari?!

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Niko da mi odgovori na sinocno pitanje,da li je istina da vam je Puzigaca na pragu potpisivanja za Vosu?Iskreno nisam ga gledao ove sezone ali mislim da on nije toliki kvalitet koji bi se izborio za mesto u lalama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
$, то су ? & " по " за ", ? ? $ то % " ¥. " " ? ", ? за $ се " " % ? " " у & & $ не $ " $ " ? % " се % ? за њега...? & зна, $ " " & своју ".
$, % ' " " $ / са $ о ' % ? на сјевер ? југ. Наравно $ је то ствар о & - $ вође ?, ? ето $ ја " своје ".
Ја ' " % ?. Не ' ," је " % & $ зато % " & $ " ? $ су " на свејеру ? југу, а $ не " % је " " ? " ' ? ' везано за ".... ? " " је ? јужна " сјеверна " па су ? " ? на "....
По " " % на сјевер ? југ ? & $ " $ " ја ' " тога, ? " ја " " " се " у те ? фазоне, & $ је - $ " " у праву.
" $ " се ? ? са " & " " ? & " на $ ", ? & $ " се ' ". $ " " ? " $ се то не $ %
вјероватно постоје " " % " се ? ? ? па ето & " " & "
$, % ' " " $ / са $ о ' % ? на сјевер ? југ. Наравно $ је то ствар о & - $ вође ?, ? ето $ ја " своје ".
Ја ' " % ?. Не ' ," је " % & $ зато % " & $ " ? $ су " на свејеру ? југу, а $ не " % је " " ? " ' ? ' везано за ".... ? " " је ? јужна " сјеверна " па су ? " ? на "....
По " " % на сјевер ? југ ? & $ " $ " ја ' " тога, ? " ја " " " се " у те ? фазоне, & $ је - $ " " у праву.
" $ " се ? ? са " & " " ? & " на $ ", ? & $ " се ' ". $ " " ? " $ се то не $ %
вјероватно постоје " " % " се ? ? ? па ето & " " & "

"" ПУТ ""
kakvi radovi jeli to ozbiljnoradebl je napisao/la:radovi napokon poceli![]()
al nesto me iskreno interesuje,pa evo da podjelimo misljenja... sad kad dobijemo juznu i sjevernu tribinu, sta mislite da li ce navijcka grupa preci na jednu od tih stvari?!jer realno je da ce karte biti dosta jeftinije..i po ugledu na sve druge klubove i navijace...sta znam... bice mi tesko ako ne budemo isli na istok
не ' & је то - ", ? ? се $ - $ $ " " " & тога % су $ ? све & " " нове $.
Ево ¥ ' % $ новог ртв $, јест сређено ' %... ? " за " " &, " је - /, на $ ртрс-а " & црвено, ? ? расјвјета, а на ? $ % " ? ?.
' % " се не $ & " на оној ? $, $ су на $ $ $ " & " ? ", на ? $ су ? " розе $ ".
' % $ ' не $ за &
& у ? Вегасу
& $ " ја $ ? $ - " " $. - $ $ $ $ $ & оронуо, $ " " " $
Ево ¥ ' % $ новог ртв $, јест сређено ' %... ? " за " " &, " је - /, на $ ртрс-а " & црвено, ? ? расјвјета, а на ? $ % " ? ?.
' % $ ' не $ за &

"" ПУТ ""
da li se nesto radi na stadionu" je napisao/la:не ' & је то - ", ? ? се $ - $ $ " " " & тога % су $ ? све & " " нове $.
' % $ ' не $ за && у ? Вегасу
![]()
не ', ? ' &, а " ' $ " & $ " " $, $ су - ? $ $ се ? са % " & са странеzeljko78 je napisao/la:da li se nesto radi na stadionu" je napisao/la:не ' & је то - ", ? ? се $ - $ $ " " " & тога % су $ ? све & " " нове $.
' % $ ' не $ за && у ? Вегасу
![]()
"" ПУТ ""
zna li neko na kojoj ce frekfenciji biti prenos Borca ako zna molio bih ga da mi napise
-
- Kontakt:
JA cu biti na frekvenciji tuzla-tusanj& ? je napisao/la:zna li neko na kojoj ce frekfenciji biti prenos Borca ako zna molio bih ga da mi napise

Moram paziti samo da ne skocim ako damo go , da me neko ne zvekne po glavi

a za radio nisam siguran da uopste ima prenos danas

al bice vjerovatno ovdje na ss.ba, jes da su spori i neazurni u tekstualnom prenosu , al bolje takvi neg nikakvi .
P:S
Prijedlog za ss.ba, zasto vi kao portal ne obezbjedite interenet radio prenos

TREĆI PUT ČASTIMO !
hvala...ako bude na ss.ba prenos nece mi pomoci posto nisam kod kuce,hebiga ako nemogu obezbjediti prenos na televizoru mogli su barem na radijuborcev_navijac je napisao/la:JA cu biti na frekvenciji tuzla-tusanj& ? je napisao/la:zna li neko na kojoj ce frekfenciji biti prenos Borca ako zna molio bih ga da mi napise
a za radio nisam siguran da uopste ima prenos danas![]()
al bice vjerovatno ovdje na ss.ba, jes da su spori i neazurni u tekstualnom prenosu , al bolje takvi neg nikakvi .
Prijedlog za ss.ba, zasto vi kao portal ne obezbjedite interenet radio prenosto je samo neko s telegfonom na stadionu u najmanju ruku
-
- Kontakt:
vidi ja ne znam da l ce biti radio prenos, al znam da je ona emisija ritam sporta na bh radiu 1 u okviru koje bude prenos na programu subotom, cisto sumnjam da ce oni to sada mijenjati nesto u prgramskoj semi.& ? je napisao/la:borcev_navijac je napisao/la:JA cu biti na frekvenciji tuzla-tusanj& ? je napisao/la:zna li neko na kojoj ce frekfenciji biti prenos Borca ako zna molio bih ga da mi napise
a za radio nisam siguran da uopste ima prenos danas![]()
Prijedlog za ss.ba, zasto vi kao portal ne obezbjedite interenet radio prenosto je samo neko s telegfonom na stadionu u najmanju ruku
hvala...ako bude na ss.ba prenos nece mi pomoci posto nisam kod kuce,hebiga ako nemogu obezbjediti prenos na televizoru mogli su barem na radiju
bez obzira da li si u kuci, ako imas tel sa pristupom interentu, tu mozes otvoriti ss.ba, samo jednom i onda ti se stalno uplouduje promjena rezulata i tekst na pocetnoj stranici, bez novog ucitavanja podataka sa pocetne stranice
TREĆI PUT ČASTIMO !
Sta je ovo,nigdje nikoga!?
Znam i ja da lose izgledaju stvari pred ovaj nas danasnji i Zeljeznicarov sutrasnji mec,Sloboda napaljena kao nikad,a Velez izvodi rezervni tim bez sedam prvotimaca,lafo kazne,posvadjali se i sl,ali fudbal ne bi bio interesantan kad bi se ista unaprijed znalo! Ko je mogao pomisliti da ce Leotar dobiti Celik?Ko bi ijednu marku ulozio na taj ishod?
Tako i danas nama ne daje niko nikakve sanse,ali nema predaje,idemo na pobjedu! A nije iskljuceno ni da ce ti rezervisti Veleza dati sve od sebe i izvuci bar bod zbog ponosa,tako da nema predaje,mene optimizam jos nije napustio ni najmanje,iako u ovome momentu sve vuce na stranu nasih konkurenata za titulu.
Znam i ja da lose izgledaju stvari pred ovaj nas danasnji i Zeljeznicarov sutrasnji mec,Sloboda napaljena kao nikad,a Velez izvodi rezervni tim bez sedam prvotimaca,lafo kazne,posvadjali se i sl,ali fudbal ne bi bio interesantan kad bi se ista unaprijed znalo! Ko je mogao pomisliti da ce Leotar dobiti Celik?Ko bi ijednu marku ulozio na taj ishod?
Tako i danas nama ne daje niko nikakve sanse,ali nema predaje,idemo na pobjedu! A nije iskljuceno ni da ce ti rezervisti Veleza dati sve od sebe i izvuci bar bod zbog ponosa,tako da nema predaje,mene optimizam jos nije napustio ni najmanje,iako u ovome momentu sve vuce na stranu nasih konkurenata za titulu.
Daj Schlager ne rise majketiSchlager je napisao/la:Sta je ovo,nigdje nikoga!?

Čolić i Knežević neće igrati ni protiv Borca
http://www.rtm.ba/sport/6680-Suspendova ... kmice.html
Dzafić se povrijedio na tekmi BiH-Turska i to si mogao vidjeti, izašao iz igre
Kajtaz će možda i igrati, nije još ništa sigurno.
A šta se dešava sa braćom Škaljić to ne znam.
Al ne brini BoracTime je još uvijek u funkciji, a bgm evo mi izgubismo svog konja, a vaš konj još uvjek kroji tabelu, a imate i još mnogo mnogo stoke

Strauss je napisao/la:a bgm evo mi izgubismo svog konja, a vaš konj još uvjek kroji tabelu, a imate i još mnogo mnogo stoke

"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:
Upecatljivo je to da pise Schlageru da ne s.re a onda i on navede vise od pola tima koji nece igrati.
Uostalom, nas ne treba da zanima sta Nijazovi
rade, jer sve zavisi od nas. Mi se pitamo a ne oni!
Mene ne zanima da li Slobodi gori pod nogama ili ne, da li su napaljeni ili ne. Nama kao ne treba, nasi igraci ne trebaju biti napaljeni?! Pustite to...
Jedini problem je sto nece biti prenosa ni u jednom obliku.

Uostalom, nas ne treba da zanima sta Nijazovi

Mene ne zanima da li Slobodi gori pod nogama ili ne, da li su napaljeni ili ne. Nama kao ne treba, nasi igraci ne trebaju biti napaljeni?! Pustite to...
Jedini problem je sto nece biti prenosa ni u jednom obliku.

HAJ FAJV
A sve mi nesto govori da ce se do meca sa nama za dve nedelje svi oporaviti i da ce im isteci kazneUpecatljivo je to da pise Schlageru da ne s.re a onda i on navede vise od pola tima koji nece igrati.

Ali,mi trebamo gledati sebe i pokusati danas pobjediti Slobodu,bolji smo.
Ај " $ ?, " ' је &*рац! ? је " $ ? " " & то... Ево " ја $ ? на свјеж $... 

"" ПУТ ""
- ultra_CImanija
ne mojte se momci bezveze brukat i blamirat tim izjavama jer ste isto curice 18 godina niste vidjeli evrope itekako vi zelite ovu titulu nego samo placete i cmizdrite njanja zelji se steli itd, pa vidjeli smo na grbavici gdje ste ekstra prosli ubili smo vas i nogama i rukama sva sreca pa ste samo 4 gola primili, a to kome se steli pa kako vas nije stid ba 5 utakmica na svom terenu pobjedjujete u 94. minuti i to vecinu iz nekih sumnjivih penala, a to da vam trofeji bih nista ne znace vidjeli smo kako utrcavate u teren i pobjedu slavite ko titulu hahahaha smijesni ste kompleksasi vec sada trazite neke izgovore ako vas zeljo naguzi....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Ti jarane sam sebi uskaces u usta. Zasto mislis da si ti taj koji treba doci i nekoga ubjedjivati. Tolerisemo i mi vas pa vam ne kenjamo po forumu. Sta ti imas s tim ako mi volimo ili nevolimo bosnu, isto kao sto mene zaboli volis li je ti. I odakle ti pravo da mislis da mozes da nekog vrijedjas samo zato sto ne dijeli tvoje ideale. To si samo kompleksas i nista drugo.Dalje, niko tebi nista ne namece, radi od svog zivota sta hoces, ali ne mozes doci ni ti ni niko drugi na bosanskohercegovacki forum i pisati "Bosna nije nasa drzava", zbog cega mislis da ce ti to neko tolerisati i zbog cega se onda iznenadis kad te neko vrijedja poslije toga.
TEMA FK BORAC BANJALUKA, ne pisite o politici to nikoga ovde ne zanim nadji te politicki forumu ili napraviti politicku tribinu i tamo serite svi od reda. OVDE SE PISE O BORCU ne kvarite nam temu
Zadnja izmjena: subzero81, dana/u 30 apr 2010, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.