FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 18 jul 2015, 14:53

muamerc je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Lewynator in, Muller out :cool:
Ma daj Javia...
Pep ga cuva :nene: :kafa: :mrgreen:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 jul 2015, 14:53

Dobar Costa, trči, trudi se, asistira, još da zabije danas pa da skinemo sumnju zbog ovog trasnfera. :D

Al' kako samo Miler igra, nevjerovatno je koliko je sazrio. Njegove najbolje godine su pred nama, siguran sam. Evo mijenja ga Lewa, da vidimo šta devetka može.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 jul 2015, 15:03

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa' Lewynator! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

BackSpace United

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 18 jul 2015, 15:06

Taman se ponadaše, Mullera se riješili. Uđe Lewa da ih završi :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 jul 2015, 15:13

Centre forward je napisao/la:Al' kako samo Miler igra, nevjerovatno je koliko je sazrio. Njegove najbolje godine su pred nama, siguran sam. Evo mijenja ga Lewa, da vidimo šta devetka može.
uzeo si mi riječ iz usta, Miler konačno ulazi u zrelije fudbalske godine, postaje okosnica ekipe, a do sad je sve smatran Bayernovim podmlatkom, tu su neki novi klinci da budu podmladak, a Švajni je otišao, sad je on polako srasta u vođu na terenu uz Lahma naravno..

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 18 jul 2015, 15:15

De malo detaljni izvještaj za one koji nemaju na Tv-u. Ko valja ? Kako se igra?
FC Bayern -/- THE Ohio State University

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2015, 15:30

Ulivaca je napisao/la:De malo detaljni izvještaj za one koji nemaju na Tv-u. Ko valja ? Kako se igra?
Ništa što nismo vidili prošle godine. Par eksperimenata, veća motivacija Lahma i Mullera, osvježenje sa Kostom... Biće ovo dobro samo sad kad su svi spremni mislim da imamo previše igrača i da će ih dosta na posudbe ili prodaju.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 18 jul 2015, 15:31

Ja cu samo da pohvalim sve sto ste nabrojali, i takodjer za Kimmicha, momak igra odlicno, mislim nije jos pokazao sa obzirom da je ovo tek pocetak, al ovako primanje lopte, ona neka sigurnost, i par dugih lopti daje mi za pravo da ovog momka pocnem postovat i mislim da ce bit od njega veliki igrac.

Hojbjerg profula cist gol hehe, a moze mu se al ZASAD, kad dodju prave utakmice ovo mora u gol :) Svi su dobri, sljedeca tekma u utorak cini mi se protiv Intera, tu cemo jos vidjeti ko sta ima za prikazati.

Ne bi se ja bas slozio sa muamerom sto se tice Gotzea, mislim da on moze ove sezone jos dosta dati, sto kaze komentator na sport 1 , zabija on golove i asistira, nije on sad ispod svakog nivou, samo sto je u Dortmundu toliko dobar bio, ali u prosjeku vise pruza u bayernu sto se tice golova .. Samo sto mi od njega ocekujemo da on odmah trojicu igraca polomi, da im bubrege pomjeri da se vrati u sredinu da uzme loptu i opet prodje 3 igraca i dadne gol..

Ja od njega recimo ocekujem samo vise zalaganja, nesto slicno kao sto je danas Costa radio, ako je i izgubio loptu odmah nazad po nju, borba frka trka i bice sve dobro, znaci ne treba ga prodavat ni pod razno !!
FC Bayern !!!!!

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 18 jul 2015, 15:32

hojbjerg mora ove sezone igratiu minkenu i vise sanse dobijati .nisam pocetak gledao pa ako ko moze postativi najbolje detalje akcije ako ima sa tekme ,ali takodje zaboravi ovo srranje sa alibabom i fufinjom na stoperu :nene: ovo nece na dobro izaci opet sve mirise na novi eksperiment koji ce se probavati tjekom sezone ,lahm standardno i ove sezone u vezi :puke: iako j dobro odigrao danas ,ali ipak ovo je samo pripremni mec ,a javi neka mu sjedi na klupi **** li ga otacv mrtvi katalonski,stvarno hoce da covjeku unisti karijeru ali fakat :evil:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2015, 15:33

Kufur je napisao/la:hojbjerg mora ove sezone igratiu minkenu i vise sanse dobijati .nisam pocetak gledao pa ako ko moze postativi najbolje detalje akcije ako ima sa tekme ,ali takodje zaboravi ovo srranje sa alibabom i fufinjom na stoperu :nene: ovo nece na dobro izaci opet sve mirise na novi eksperiment koji ce se probavati tjekom sezone ,lahm standardno i ove sezone u vezi :puke: iako j dobro odigrao danas ,ali ipak ovo je samo pripremni mec ,a javi neka mu sjedi na klupi **** li ga otacv mrtvi katalonski,stvarno hoce da covjeku unisti karijeru ali fakat :evil:
S obzirom da su Boateng i Neuer sjedili na klupi zaključujem da i njima hoće da uništi karijeru.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 18 jul 2015, 15:35

muamerc je napisao/la:
Kufur je napisao/la:hojbjerg mora ove sezone igratiu minkenu i vise sanse dobijati .nisam pocetak gledao pa ako ko moze postativi najbolje detalje akcije ako ima sa tekme ,ali takodje zaboravi ovo srranje sa alibabom i fufinjom na stoperu :nene: ovo nece na dobro izaci opet sve mirise na novi eksperiment koji ce se probavati tjekom sezone ,lahm standardno i ove sezone u vezi :puke: iako j dobro odigrao danas ,ali ipak ovo je samo pripremni mec ,a javi neka mu sjedi na klupi **** li ga otacv mrtvi katalonski,stvarno hoce da covjeku unisti karijeru ali fakat :evil:
S obzirom da su Boateng i Neuer sjedili na klupi zaključujem da i njima hoće da uništi karijeru.

E covjece ajde dosta mi te je vise sa tvojim sarkazmo :evil: ,ne pravi se blesav znas sta hocu da kazem i ne pisi gluposti :evil: .Javi i kad je bio sprena i osno sto je biuo spreman za vrijeme guardiolinog mandata nije dobijao pravu priliku i poziciju da pokaze sta momak moze.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 18 jul 2015, 15:36

Pobjeda 4:1 nad Valenciom Muller 2x, Thiago i Lewa zabili.
Asistencije Lahma kod prva dva gola nakon odlicnih akcija, Douglas Costa dodao Alcantari kod gola slicno kao protiv Gladbacha ili Augsburga ne sjecam se i onda iz kontranapada Thiago dodaje dubinsku loptu za Lewu koji ostaje 1 na 1 sa Mustafijem i poentira.

Lijepo smo igrali 4 5 1 taktika. Golman Ulreich Odbrana Bernat Alaba Benatia i Rafa, veza Xabi Alonso Rode Thiago Costa Lahm i napad Muller pocetna postava.
Meni su dobar utisak ostavili Lahm Costa Muller sa killerskim instinktom, Alaba odlican u odbrani, Ulreich nakon jedne odlicne intervencije, od omladine nase Kimmich Hojbjerg ponajbolji :kafa:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jul 2015, 15:38

Rafinha. :tokralju:
Taj covjek nema zamjenu, igra svih 90 minuta u prvoj pripremnoj utakmici, Pep ga voli a i nije cudo kad rastura. :mrgreen:

Dobro je ovo danas izgledalo, mnogo igraca je zeljno da ganja loptu sto daje za pravo da ocekujemo dobru i uspjesnu sezonu.

Mogu misliti koliko ce samo Ribery biti motivisan kad se vrati ako su ovi igraci vec ovoliko motivisani? :bale:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 18 jul 2015, 15:40

Stvarno je ovo na nesto licilo, za nadati se da ce ovaj nivo zadrzati i povecavati tokom sezone :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2015, 15:41

Kufur je napisao/la:
muamerc je napisao/la:

E covjece ajde dosta mi te je vise sa tvojim sarkazmo :evil: ,ne pravi se blesav znas sta hocu da kazem i ne pisi gluposti :evil: .Javi i kad je bio sprena i osno sto je biuo spreman za vrijeme guardiolinog mandata nije dobijao pravu priliku i poziciju da pokaze sta momak moze.
Moram kad lupas i pises sranja. Svi stavovi ti se baziraju na mrznji prema Pepu. Kad vec dajes svoje misljenje, koje postujem, ne moras to uz salvu pogrdnih rijeci i vrijedjanja.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 18 jul 2015, 15:42

Omerbavarac je napisao/la:Rafinha. :tokralju:
Taj covjek nema zamjenu, igra svih 90 minuta u prvoj pripremnoj utakmici, Pep ga voli a i nije cudo kad rastura. :mrgreen:

Dobro je ovo danas izgledalo, mnogo igraca je zeljno da ganja loptu sto daje za pravo da ocekujemo dobru i uspjesnu sezonu.

Mogu misliti koliko ce samo Ribery biti motivisan kad se vrati ako su ovi igraci vec ovoliko motivisani? :bale:

to je **** od guardiole redovno mu dudla pa zato ,**** li ih otac obojicu ,zivim zz dan kada ce ovaj dvoja out iz minkena :salut:

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 18 jul 2015, 15:46

muamerc je napisao/la:
Kufur je napisao/la:
muamerc je napisao/la: S obzirom da su Boateng i Neuer sjedili na klupi zaključujem da i njima hoće da uništi karijeru.

Moram kad lupas i pises sranja. Svi stavovi ti se baziraju na mrznji prema Pepu. Kad vec dajes svoje misljenje, koje postujem, ne moras to uz salvu pogrdnih rijeci i vrijedjanja.
Ja sto pisem i govorim o cigi katalonskom ,sa razlogom ne samo ja nego i mnogi drugi forumasi nema potrebe da se o tome govori kada je desetine postova napisao o guardioli i njegovoj kako presonalnoj tako i trenerskoj "velicini".Ako sam te uvrijedio nije mi namjera bila ,izvini ,ali zaista ne moj se ljutiveliki broj tvojih postova omedjen je sarkazmom ,ok u nekim granicama ali pretjerivati nije ok.U svakom slucaju zivio :)

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 18 jul 2015, 15:49

:?: evo momci nesto kontam ,eto gaurdiola je nas trner evo vec trecu sezonu ,on je taj koji je doveo tiaga oko kojeg se njegova vizija igre vrti i vrtit ce se dok e on tui.Jednom ce otici ,al sta sa tiagom mi smo navikli igrati ovu igru koji guardiola forsira , tiago je kljucna figura ,sta u slucaju njegovog odlaska sa guardiolom.Da li treba svim silama uprijeti da ga zadrzimo ili sta vec :?:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jul 2015, 15:54

Guardiola nece nigdje iz Bayerna, ne znam kako to vise niste shvatili.

Do zime ce dobiti novi trogodisnji ugovor te ce nakon odvajanja LP-a naredne godine ovdje dobiti status legende i najboljeg trenera u hostoriji Bayerna. :mrgreen:

Ne vjerujem stvarno koliko se ljudi zamaraju oko stvari na koje ni na kakav nacin me mogu utjecati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 jul 2015, 15:58

Omerbavarac je napisao/la:Guardiola nece nigdje iz Bayerna, ne znam kako to vise niste shvatili.
zna omer :clap: :clap:

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []