FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 20:03

Hocu i ja, a i svako normalan...trebali su vise biti kaznjeni, mada je njih davno bog kaznio sa onakvim navijacima :mrgreen:
Al yebo derbi i malene, nebitni su...velez je na tapeti sada :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 20:53

Stole iz Bora je napisao/la:I sta kazes Sejo, malo je falilo .. :D
Ma jbg...al napit cemo se mi vode :D

OKI_TM87
Kontakt:

Post Postao/la OKI_TM87 » 29 apr 2010, 21:29

jeli se vise oporavijo mesanovic igra li protiv veleza ???

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 29 apr 2010, 21:30

ma nista organizovati na grbavici na sjeveru kao jos jednom do sada da se gleda utakmica,nesto uraditi...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 apr 2010, 21:31

Strauss je napisao/la:Halo ba, koje ovdje lud, čuj 3.000 prekid od 1h, napad na igrače, slaba organizacija i 3.000.
Ove 3000 je Zrinjski dobio za Vrapčiće, a 6000 su dobili za ono protiv nas, što je opet smiješno.
Minimum kod suspenzije stadiona su 2 utakmice, prema pravilima saveza, tako da i blaža kazna svakako kači derbi.
I naravno, tom suspenzijom su kažnjeni i navijači ŽELJE i to žestoko, a bez da smo išta zgriješili! Najpravednije bi bilo da naš klub ima pravo da kupi karte makar za Jug Manijaka, pa da ih prodaju nama. Mislim da bi se tako organizacijski moglo izvesti da na Koševu bude pun Jug i prazan ostatak stadiona. To bi jedino bilo pravedno, iako naravno znam da je to čista utopija.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 apr 2010, 21:35

Ubjedljive pobjede kadeta i juniora

http://fkzeljeznicar.com/omladinski-pog ... uniora.php
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 29 apr 2010, 21:53

Strauss je napisao/la:Ovo je katastrofa. Ne mogu da vjerujem kakve smiješne kazne izriču pojedinima, a drugima drakonske. JADNO
Pa zar je moguće da je Velež kažnjen sa 4.000, a Zrinski sa 3.000. Halo ba, koje ovdje lud, čuj 3.000 prekid od 1h, napad na igrače, slaba organizacija i 3.000. A Veležu 4 hiljade zbog slabe organizacije.
Gdje su sad mediji. Napadali su Želju sa svih strana svim mogućim sredstvima i dobio je drakonsku kaznu u odnosu na ove, koje su presmiješne. Stvarno ne mogu da vjerujem kako se kažnjava. :o
I Sarajevo je dobilo preoštru kaznu. Gdje je sad Damjanović i hoće li možda spomenuti navijače Borca koji svako drugo kolo ulijeću, a za svako treće ulijetanje dobiju kaznu. Je li se to Travnik možda zaboravio :roll:
I onda će ponovo biti ugroženi, a komletno suđenje je u njihovim rukama, tj. ugroženih iz RS-a.

Pa hoće li iko stati na našu stranu, hoće li iko braniti naše interese, dokle ćemo šutjeti. A budite ubijeđeni da će se veliko sr*nje napraviti oko završetka prvenstva. Zakinut će nas(Želju) maximalno i nemojte onda kukati, ovakvi mutavi smo to i zaslužili.
Pušina jest da si kitar, al vraćaj se što brzo i pošamaraj to tamo, dosta je više vođenja fudbala iz razno raznih selendri.
daj sta pises jbt, navijaci borca tacnije 3 navijaca su uletila u teren da proslave gol sa igracima borac-travnik i dobili 3 000,a predproslo kolo takodje uletili iz istih razloga na tekmi borac-slavija-kup bih,takodje dobili 3 000!!!
mislim izvini nemoj se ljutis,al o tome je pisao i ovaj sajt...a razlika je u uletanju u stadion da se proslavi gol i da se napadne gostujuci igrac-navijac...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 apr 2010, 22:09

Slabi nam ovi juniori, a ni Đip ne daje golove. Mali Hodžić 32 gola u 18 utakmica! Mislim da je prekucao statistiku Džeke i Štilića, kad su oni bili kadeti, za koje ima i sljedeće godine pravo igrati. Svaka čast Amaru što je malom dao stipendijski ugovor i pokazao brigu. Zanimljivo bi bilo pročitati i intervju ovog malog, da se vidi malo kako razmišlja. Izgleda da nam je on daleko najveći talenat. Uskoro dolaze i ljudi iz Panioniosa da nam otimaju djecu. Već su pitali za Zolotića, koji je isto tako odličan! Evo i Ćerimagić zabi hattrick, izgleda da bi i od njega moralo nešto biti...

P.S. Suspenzijom Koševa smo dodatno oštećeni u borbi za titulu, jer će i Borac igrati na praznom Koševu, a u našem derbiju domaćin nema prednost što se toga tiče. Tako da su baš odmjerili ove 3 utakmice, majku im!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 29 apr 2010, 22:27

Jel ovo u kadetima imamo i internacionalca ? - Kenny Mijatović :D

A za one što imaju nijet da idu u starmo - uplate mogu i sutra izvršiti.
Željo - My first love!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 apr 2010, 22:29

Željovac je napisao/la: P.S. Suspenzijom Koševa smo dodatno oštećeni u borbi za titulu, jer će i Borac igrati na praznom Koševu, a u našem derbiju domaćin nema prednost što se toga tiče. Tako da su baš odmjerili ove 3 utakmice, majku im!!!
Ja licno mislim da kad se igra pred praznim tribinama moze odluciti samo kvalitet ekipe. Tako da mislim da smo u prednosti sto se toga tice i naravno nasi bi trebali biti mnogo vise motivisani, prvo zbog toga sto ce ta utakmica vjerovatno odluciti prvaka a druga stvar jer je red da se osvete za poraz u Dolini 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 apr 2010, 22:30

kosewsko hill je napisao/la:Jel ovo u kadetima imamo i internacionalca ? - Kenny Mijatović :D

A za one što imaju nijet da idu u starmo - uplate mogu i sutra izvršiti.
Vidio sam i ja tamnoputog kadeta, valjda je to taj Kenny. Ima ga i na slici uz ovaj tekst. Peti po redu na ovom zagrijavanju.

Visca el Višća!

trixmix
Kontakt:

Post Postao/la trixmix » 29 apr 2010, 22:31

kosewsko hill je napisao/la:Jel ovo u kadetima imamo i internacionalca ? - Kenny Mijatović :D
.
Tamnoputi igrac brat od one manekenke Danijele Mijatovic

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 22:39

Dosao iz bubamare decko, trenirao ga moj jaran...odlican je.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 apr 2010, 22:42

Seyo_TM je napisao/la:Dosao iz bubamare decko, trenirao ga moj jaran...odlican je.
ne bih ja rekao da je to taj. onaj u bubamari je igrao spica dok ovaj jednu utakmicu koju sam gledao je igrao beka.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 22:43

upravo je taj...beka i stopera igrao u bubamari...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 apr 2010, 22:45

[quote="Seyo_TM"]upravo je taj...beka i stopera igrao
onda su bila 2 crnca u bubamari.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 22:48

A_d_0 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:upravo je taj...beka i stopera igrao

U toj generaciju nisu, samo jedan i to Kenny, a jedino je moguce da je jednu odigrao kao "spic", iz potrebe.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 apr 2010, 22:55

Čuveni ŽELJIN skauting. Zapazimo malog u Keniji, dovedemo mu porodicu u Sarajevo da se lakše prilagodi i nema fule. Naravno, u početku posudba u Bubamaru, jer je prejaka konkurencija u našem podmlatku i onda ga vratimo kad se dokaže 8-)

Visca el Višća!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 apr 2010, 22:57

Seyo_TM je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:upravo je taj...beka i stopera igrao

U toj generaciju nisu, samo jedan i to Kenny, a jedino je moguce da je jednu odigrao kao "spic", iz potrebe.
ma samo znam da momak leti.

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 29 apr 2010, 22:58

Željovac je napisao/la:Čuveni ŽELJIN skauting. Zapazimo malog u Keniji, dovedemo mu porodicu u Sarajevo da se lakše prilagodi i nema fule. Naravno, u početku posudba u Bubamaru, jer je prejaka konkurencija u našem podmlatku i onda ga vratimo kad se dokaže 8-)
od zelje dobiva 2 banane i po litre vode dnevno :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 5 gostiju.