Al yebo derbi i malene, nebitni su...velez je na tapeti sada

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma jbg...al napit cemo se mi vodeStole iz Bora je napisao/la:I sta kazes Sejo, malo je falilo ..
Ove 3000 je Zrinjski dobio za Vrapčiće, a 6000 su dobili za ono protiv nas, što je opet smiješno.Strauss je napisao/la:Halo ba, koje ovdje lud, čuj 3.000 prekid od 1h, napad na igrače, slaba organizacija i 3.000.
daj sta pises jbt, navijaci borca tacnije 3 navijaca su uletila u teren da proslave gol sa igracima borac-travnik i dobili 3 000,a predproslo kolo takodje uletili iz istih razloga na tekmi borac-slavija-kup bih,takodje dobili 3 000!!!Strauss je napisao/la:Ovo je katastrofa. Ne mogu da vjerujem kakve smiješne kazne izriču pojedinima, a drugima drakonske. JADNO
Pa zar je moguće da je Velež kažnjen sa 4.000, a Zrinski sa 3.000. Halo ba, koje ovdje lud, čuj 3.000 prekid od 1h, napad na igrače, slaba organizacija i 3.000. A Veležu 4 hiljade zbog slabe organizacije.
Gdje su sad mediji. Napadali su Želju sa svih strana svim mogućim sredstvima i dobio je drakonsku kaznu u odnosu na ove, koje su presmiješne. Stvarno ne mogu da vjerujem kako se kažnjava.![]()
I Sarajevo je dobilo preoštru kaznu. Gdje je sad Damjanović i hoće li možda spomenuti navijače Borca koji svako drugo kolo ulijeću, a za svako treće ulijetanje dobiju kaznu. Je li se to Travnik možda zaboravio![]()
I onda će ponovo biti ugroženi, a komletno suđenje je u njihovim rukama, tj. ugroženih iz RS-a.
Pa hoće li iko stati na našu stranu, hoće li iko braniti naše interese, dokle ćemo šutjeti. A budite ubijeđeni da će se veliko sr*nje napraviti oko završetka prvenstva. Zakinut će nas(Želju) maximalno i nemojte onda kukati, ovakvi mutavi smo to i zaslužili.
Pušina jest da si kitar, al vraćaj se što brzo i pošamaraj to tamo, dosta je više vođenja fudbala iz razno raznih selendri.
Ja licno mislim da kad se igra pred praznim tribinama moze odluciti samo kvalitet ekipe. Tako da mislim da smo u prednosti sto se toga tice i naravno nasi bi trebali biti mnogo vise motivisani, prvo zbog toga sto ce ta utakmica vjerovatno odluciti prvaka a druga stvar jer je red da se osvete za poraz u DoliniŽeljovac je napisao/la: P.S. Suspenzijom Koševa smo dodatno oštećeni u borbi za titulu, jer će i Borac igrati na praznom Koševu, a u našem derbiju domaćin nema prednost što se toga tiče. Tako da su baš odmjerili ove 3 utakmice, majku im!!!
Vidio sam i ja tamnoputog kadeta, valjda je to taj Kenny. Ima ga i na slici uz ovaj tekst. Peti po redu na ovom zagrijavanju.kosewsko hill je napisao/la:Jel ovo u kadetima imamo i internacionalca ? - Kenny Mijatović![]()
A za one što imaju nijet da idu u starmo - uplate mogu i sutra izvršiti.
Tamnoputi igrac brat od one manekenke Danijele Mijatovickosewsko hill je napisao/la:Jel ovo u kadetima imamo i internacionalca ? - Kenny Mijatović![]()
.
ne bih ja rekao da je to taj. onaj u bubamari je igrao spica dok ovaj jednu utakmicu koju sam gledao je igrao beka.Seyo_TM je napisao/la:Dosao iz bubamare decko, trenirao ga moj jaran...odlican je.
U toj generaciju nisu, samo jedan i to Kenny, a jedino je moguce da je jednu odigrao kao "spic", iz potrebe.A_d_0 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:upravo je taj...beka i stopera igrao
onda su bila 2 crnca u bubamari.
ma samo znam da momak leti.Seyo_TM je napisao/la:U toj generaciju nisu, samo jedan i to Kenny, a jedino je moguce da je jednu odigrao kao "spic", iz potrebe.A_d_0 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:upravo je taj...beka i stopera igrao
onda su bila 2 crnca u bubamari.
od zelje dobiva 2 banane i po litre vode dnevnoŽeljovac je napisao/la:Čuveni ŽELJIN skauting. Zapazimo malog u Keniji, dovedemo mu porodicu u Sarajevo da se lakše prilagodi i nema fule. Naravno, u početku posudba u Bubamaru, jer je prejaka konkurencija u našem podmlatku i onda ga vratimo kad se dokaže