Trebao bi da ide u ponedeljak na ljekarski, nakon čega bi potpisao ugovor. Završena stvar, pitanje je čak hoće li odigrati i revanš protiv Mađara.Žvaka je napisao/la:Moj dobri drugar "google translate" me zbunnjuje ali koliko sam shvatio Kvesa definitivno ide. E sad da li u ponedjeljak ili nakon ferenca nije mi baš najjasnije pa bih molio kolege forumaše koji znaju turski da pomognu.
http://antalyasporum.com/kvesic-buyuledi/
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne bi valjalo da nakon mađara, odu Bajic, Memija, Antolovic. Ova sezona ce biti teska bilo bi odlicno kad bi ih sve zadrzali, steta za Kvesica.
Mi se vrtimo u krug opet ce sljedece ljeto pred europu krenuti prica o poravim pojacanjima, igaracima. Jednu jedinu sezonu ne mozemo da zadrzimo ekipu na okupu a zelimo nesto vise u europi.
Mi se vrtimo u krug opet ce sljedece ljeto pred europu krenuti prica o poravim pojacanjima, igaracima. Jednu jedinu sezonu ne mozemo da zadrzimo ekipu na okupu a zelimo nesto vise u europi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Vala ako je to tačno, onda je to stvarno neozbiljno. Prolaz ti donosi najmanje po miliona, a možemo dobiti za Kvesu dvije stoje. Gdje je tu logika. Majka mu stara pa nakon tekmi sa Standardom bi se mogao bolje prodati i on, a i da i mi možda bolje prođemo od te dvije smješne stoje.
Neće imati uticaja vrućina na navijače bar ja mislim da će biti isto kosto bi bilo naveče da se igra jer ipak prevelik značaj ima ta utakmica i ja vjerujem da će biti 20 milja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Pored ovakvih cijena karata tesko ce biti 20 milja.....
A steta velika....ovo je ona uzmi papka u tramvaju.
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 18 jul 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
14-16 000 ocekujem sto sasvim zadovoljavajuce.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, nije samo zbog vrucine (iako ce biti raje koja radi nje nece doci, recimo neko kome vrucina smeta zdravstveno i sl.), vec i zbog obaveza. Ako radis do 4, a imas sahatak ili vise voznje do Sarajeva, tesko ces stici na tekmu.MrRiccoli je napisao/la:Neće imati uticaja vrućina na navijače bar ja mislim da će biti isto kosto bi bilo naveče da se igra jer ipak prevelik značaj ima ta utakmica i ja vjerujem da će biti 20 milja
kako misliš pored ovakvih cijena??DANDY je napisao/la:Pored ovakvih cijena karata tesko ce biti 20 milja.....
pa kad igraš protv drine, viteza, travnika itd. karte budu 5 jug, 8 sjever i 10-15 zapad u zavisnosti da li je natkriveni dio ili ne.
S obzirom da je ovo Evropa liga i igraš protiv izuzetno jakog protivnika i s obzirom na važnost utakmice karte su i više nego realne. Biće aBd 20 milja

- bistrikboy
- Kontakt:
Stvarno ova uprava nekad ima glupe poteze,pokazuju jako malo sluha za ovu euforiju,po meni je trebalo ponoviti cijene kao protiv onih amatera da nas bude sto vise,a oni se ipak odlucili za zaradu.Steta.Nema popusta za clanove?Steta.
Obraduj nas Željo!

Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Treba pustiti od ponedeljka ulaznice u prodaju
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Malo su ga pretjerali, jbg mnogo je dati 15KM za zapad, na istoku ce biti negledljivo ako bude sunca...bistrikboy je napisao/la:Stvarno ova uprava nekad ima glupe poteze,pokazuju jako malo sluha za ovu euforiju,po meni je trebalo ponoviti cijene kao protiv onih amatera da nas bude sto vise,a oni se ipak odlucili za zaradu.Steta.Nema popusta za clanove?Steta.![]()
Obraduj nas Željo!
Na jugu sam zadnji put bio u proslom mandatu Ode

Sta je tu je valja dat 15 gengi, smanjice posjetu definitivno vise cijenama nego terminom, nadati se da ce dijasporci potrcati da se slikaju za face i onako ih je pun grad.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- bistrikboy
- Kontakt:
Nadao sam se fakat da ce pokusati napraviti bas finu brojku na stadionu a onda aBd protiv Standarda podici cijene.Ali tako je kako je.Idemo po trece pretkolo.propuh je napisao/la:Malo su ga pretjerali, jbg mnogo je dati 15KM za zapad, na istoku ce biti negledljivo ako bude sunca...bistrikboy je napisao/la:Stvarno ova uprava nekad ima glupe poteze,pokazuju jako malo sluha za ovu euforiju,po meni je trebalo ponoviti cijene kao protiv onih amatera da nas bude sto vise,a oni se ipak odlucili za zaradu.Steta.Nema popusta za clanove?Steta.![]()
Obraduj nas Željo!
Na jugu sam zadnji put bio u proslom mandatu Ode![]()
Sta je tu je valja dat 15 gengi, smanjice posjetu definitivno vise cijenama nego terminom, nadati se da ce dijasporci potrcati da se slikaju za face i onako ih je pun grad.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Meni su cijene sasvim Ok, iskoristio sam euforiju pa će sa mnom doći još dva druga koja nikad nisu bili na utakmici, dajdža koji je obišo Jugu uzduž i poprijeko sa Željom ali nije bio odavno na utakmici, još će povesti svoju djecu i još par rođaka. Iz moje porodice će nas biti desetak, petnaest minimalno. Dosta od mene 
Volio bih kada bi iz naše uprave mogli angažovati ovakvo vozilo za četvrtak, sa artiklima iz fan shopa, da raja ne kupuje one pijačarske šalove sa mirisom ćevapa. Ružno je ono vidjeti.

ps @pile nemoj bos dolaziti na trening ba

Volio bih kada bi iz naše uprave mogli angažovati ovakvo vozilo za četvrtak, sa artiklima iz fan shopa, da raja ne kupuje one pijačarske šalove sa mirisom ćevapa. Ružno je ono vidjeti.

DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam majke mi šta nekome znači 2-3 KM više dati za ulaznicu, pa ljudi ne pričamo o 10-15 KM razlike, a ovdje se svi busamo u prsa kao veliki Željovcibistrikboy je napisao/la:Nadao sam se fakat da ce pokusati napraviti bas finu brojku na stadionu a onda aBd protiv Standarda podici cijene.Ali tako je kako je.Idemo po trece pretkolo.propuh je napisao/la:Malo su ga pretjerali, jbg mnogo je dati 15KM za zapad, na istoku ce biti negledljivo ako bude sunca...bistrikboy je napisao/la:Stvarno ova uprava nekad ima glupe poteze,pokazuju jako malo sluha za ovu euforiju,po meni je trebalo ponoviti cijene kao protiv onih amatera da nas bude sto vise,a oni se ipak odlucili za zaradu.Steta.Nema popusta za clanove?Steta.![]()
Obraduj nas Željo!
Na jugu sam zadnji put bio u proslom mandatu Ode![]()

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Pozdrav ljudi Roma haman digla ponudu za Dzeku na 25 miliona evra koliko ide nama 

Daj ba ne cjepidlacite ko je naumio doče ko nije neće da je karta dvica, napunimo kasu i Kosevo
Bio u papucama samo se komotnije osjecam bez papuca. Pa sto se na pozdravi majka ga ubila?bagrcavi je napisao/la:Meni su cijene sasvim Ok, iskoristio sam euforiju pa će sa mnom doći još dva druga koja nikad nisu bili na utakmici, dajdža koji je obišo Jugu uzduž i poprijeko sa Željom ali nije bio odavno na utakmici, još će povesti svoju djecu i još par rođaka. Iz moje porodice će nas biti desetak, petnaest minimalno. Dosta od mene
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Bez obzira na euforiju smatram da su cijene za istok i zapad morale biti bar malo niže ( i nema neke razlike u komforu između tih tribina sa jugom ), pogotovo ako bude i direktan tv-prijenos.
Ako i pored ovih cijena bude 20 000 , onda svaka čast.
A što se tiče same utakmice , po meni su naši najveći aduti vrućina i pozitivan rezultat .Drugim riječima ja bih umrtvio igru do bola i tjerao Mađare da počnu povraćati po terenu.I još, možda , koristiti sve u svrhu destrukcije igre - izbijati lopte "izvan stadiona", otezati , provocirati (pismeno ) , raspravljati se sa protivničkim igračima ( pismeno - što kaže N. Nikić : ja svom čuvaru čitavu utakmicu govorim baš si dobar , vidi što lijepo izgledaš, faca si , itd ) , itd.
Naravno , ako bi se ako Bog da pružila neka šansa za postizanje gola , obavezno je iskoristiti.
Ako i pored ovih cijena bude 20 000 , onda svaka čast.
A što se tiče same utakmice , po meni su naši najveći aduti vrućina i pozitivan rezultat .Drugim riječima ja bih umrtvio igru do bola i tjerao Mađare da počnu povraćati po terenu.I još, možda , koristiti sve u svrhu destrukcije igre - izbijati lopte "izvan stadiona", otezati , provocirati (pismeno ) , raspravljati se sa protivničkim igračima ( pismeno - što kaže N. Nikić : ja svom čuvaru čitavu utakmicu govorim baš si dobar , vidi što lijepo izgledaš, faca si , itd ) , itd.
Naravno , ako bi se ako Bog da pružila neka šansa za postizanje gola , obavezno je iskoristiti.
- samogrbavica
- Kontakt:
E vala sad su zasluzilu da jug bude 10 umjesto 7 jer su zasluzili da zarade para kakav god rezultat bio. Malo ko se nadao da ce ova situacija biti ako se uzme u obzir da su godisnje preskupe i da zarade nece biti, ova utakmica je bas za to....
KHAJ PRICE
Roma na aparatima, Džeko na posudbi u Želji!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.