FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mavi » 18 jul 2015, 20:33

Žvaka je napisao/la:Moj dobri drugar "google translate" me zbunnjuje ali koliko sam shvatio Kvesa definitivno ide. E sad da li u ponedjeljak ili nakon ferenca nije mi baš najjasnije pa bih molio kolege forumaše koji znaju turski da pomognu.

http://antalyasporum.com/kvesic-buyuledi/
Trebao bi da ide u ponedeljak na ljekarski, nakon čega bi potpisao ugovor. Završena stvar, pitanje je čak hoće li odigrati i revanš protiv Mađara.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jul 2015, 20:38

Ne bi valjalo da nakon mađara, odu Bajic, Memija, Antolovic. Ova sezona ce biti teska bilo bi odlicno kad bi ih sve zadrzali, steta za Kvesica.

Mi se vrtimo u krug opet ce sljedece ljeto pred europu krenuti prica o poravim pojacanjima, igaracima. Jednu jedinu sezonu ne mozemo da zadrzimo ekipu na okupu a zelimo nesto vise u europi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 18 jul 2015, 20:39

Vala ako je to tačno, onda je to stvarno neozbiljno. Prolaz ti donosi najmanje po miliona, a možemo dobiti za Kvesu dvije stoje. Gdje je tu logika. Majka mu stara pa nakon tekmi sa Standardom bi se mogao bolje prodati i on, a i da i mi možda bolje prođemo od te dvije smješne stoje.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 18 jul 2015, 20:49

Neće imati uticaja vrućina na navijače bar ja mislim da će biti isto kosto bi bilo naveče da se igra jer ipak prevelik značaj ima ta utakmica i ja vjerujem da će biti 20 milja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 18 jul 2015, 20:50

Pored ovakvih cijena karata tesko ce biti 20 milja.....
A steta velika....ovo je ona uzmi papka u tramvaju.
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 18 jul 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 jul 2015, 20:54

14-16 000 ocekujem sto sasvim zadovoljavajuce.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 jul 2015, 21:02

MrRiccoli je napisao/la:Neće imati uticaja vrućina na navijače bar ja mislim da će biti isto kosto bi bilo naveče da se igra jer ipak prevelik značaj ima ta utakmica i ja vjerujem da će biti 20 milja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma, nije samo zbog vrucine (iako ce biti raje koja radi nje nece doci, recimo neko kome vrucina smeta zdravstveno i sl.), vec i zbog obaveza. Ako radis do 4, a imas sahatak ili vise voznje do Sarajeva, tesko ces stici na tekmu.

sila14
Kontakt:

Post Postao/la sila14 » 18 jul 2015, 21:04

DANDY je napisao/la:Pored ovakvih cijena karata tesko ce biti 20 milja.....
A steta velika....ovo je ona uzmi papka u tramvaju.
kako misliš pored ovakvih cijena??
pa kad igraš protv drine, viteza, travnika itd. karte budu 5 jug, 8 sjever i 10-15 zapad u zavisnosti da li je natkriveni dio ili ne.
S obzirom da je ovo Evropa liga i igraš protiv izuzetno jakog protivnika i s obzirom na važnost utakmice karte su i više nego realne. Biće aBd 20 milja :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2015, 21:07

Stvarno ova uprava nekad ima glupe poteze,pokazuju jako malo sluha za ovu euforiju,po meni je trebalo ponoviti cijene kao protiv onih amatera da nas bude sto vise,a oni se ipak odlucili za zaradu.Steta.Nema popusta za clanove?Steta. :facepalm:

Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 18 jul 2015, 21:07

Treba pustiti od ponedeljka ulaznice u prodaju
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 jul 2015, 21:14

bistrikboy je napisao/la:Stvarno ova uprava nekad ima glupe poteze,pokazuju jako malo sluha za ovu euforiju,po meni je trebalo ponoviti cijene kao protiv onih amatera da nas bude sto vise,a oni se ipak odlucili za zaradu.Steta.Nema popusta za clanove?Steta. :facepalm:

Obraduj nas Željo!
Malo su ga pretjerali, jbg mnogo je dati 15KM za zapad, na istoku ce biti negledljivo ako bude sunca...
Na jugu sam zadnji put bio u proslom mandatu Ode :rol:
Sta je tu je valja dat 15 gengi, smanjice posjetu definitivno vise cijenama nego terminom, nadati se da ce dijasporci potrcati da se slikaju za face i onako ih je pun grad.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2015, 21:16

propuh je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Stvarno ova uprava nekad ima glupe poteze,pokazuju jako malo sluha za ovu euforiju,po meni je trebalo ponoviti cijene kao protiv onih amatera da nas bude sto vise,a oni se ipak odlucili za zaradu.Steta.Nema popusta za clanove?Steta. :facepalm:

Obraduj nas Željo!
Malo su ga pretjerali, jbg mnogo je dati 15KM za zapad, na istoku ce biti negledljivo ako bude sunca...
Sta je tu je valja dat 15 gengi, smanjice posjetu definitivno vise cijenama nego terminom, nadati se da ce dijasporci potrcati da se slikaju za face i onako ih je pun grad.
Nadao sam se fakat da ce pokusati napraviti bas finu brojku na stadionu a onda aBd protiv Standarda podici cijene.Ali tako je kako je.Idemo po trece pretkolo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jul 2015, 21:21

Meni su cijene sasvim Ok, iskoristio sam euforiju pa će sa mnom doći još dva druga koja nikad nisu bili na utakmici, dajdža koji je obišo Jugu uzduž i poprijeko sa Željom ali nije bio odavno na utakmici, još će povesti svoju djecu i još par rođaka. Iz moje porodice će nas biti desetak, petnaest minimalno. Dosta od mene :mrgreen:

Volio bih kada bi iz naše uprave mogli angažovati ovakvo vozilo za četvrtak, sa artiklima iz fan shopa, da raja ne kupuje one pijačarske šalove sa mirisom ćevapa. Ružno je ono vidjeti.
slika

ps @pile nemoj bos dolaziti na trening ba :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 18 jul 2015, 21:28

bistrikboy je napisao/la:
propuh je napisao/la:

Obraduj nas Željo!
Nadao sam se fakat da ce pokusati napraviti bas finu brojku na stadionu a onda aBd protiv Standarda podici cijene.Ali tako je kako je.Idemo po trece pretkolo.
Ne znam majke mi šta nekome znači 2-3 KM više dati za ulaznicu, pa ljudi ne pričamo o 10-15 KM razlike, a ovdje se svi busamo u prsa kao veliki Željovci :shock: . Sad mi je jasno da ni jedna akcija ne bi imala odziva među ovom rajom, stvarno mi pojedini ljudi uliju takav pesimizam i razocarenje. Jbte jedna ovakva utakmica, mene nije ni zanimalo koliko košta ulaznica niti sam čekao da objave. Ja sam odmah halalio određen iznos koji mi treba do SA i nazad + ulaznica i nisam podbacio. Trebamo svi na zapad, bar tu mislim na one koji ne planiraju svih 90 minuta biti na nogama, mada nikad necu moci razumiti čovjeka koji dođe na utakmicu samo da bi izgrickao pola kg košpica i posvađa se sa onim ispred sebe zato što je nekoliko puta ponešen akcijom na terenu ustao iz stolice. Sjedi ba kući i uživaj, osim ako ti žena brani da gledaš tekmu :lol:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

antibot
Kontakt:

Post Postao/la antibot » 18 jul 2015, 21:29

Pozdrav ljudi Roma haman digla ponudu za Dzeku na 25 miliona evra koliko ide nama :)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 jul 2015, 21:30

Daj ba ne cjepidlacite ko je naumio doče ko nije neće da je karta dvica, napunimo kasu i Kosevo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jul 2015, 21:34

bagrcavi je napisao/la:Meni su cijene sasvim Ok, iskoristio sam euforiju pa će sa mnom doći još dva druga koja nikad nisu bili na utakmici, dajdža koji je obišo Jugu uzduž i poprijeko sa Željom ali nije bio odavno na utakmici, još će povesti svoju djecu i još par rođaka. Iz moje porodice će nas biti desetak, petnaest minimalno. Dosta od mene :mrgreen:

Volio bih kada bi iz naše uprave mogli angažovati ovakvo vozilo za četvrtak, sa artiklima iz fan shopa, da raja ne kupuje one pijačarske šalove sa mirisom ćevapa. Ružno je ono vidjeti.
slika

ps @pile nemoj bos dolaziti na trening ba :mrgreen:
Bio u papucama samo se komotnije osjecam bez papuca. Pa sto se na pozdravi majka ga ubila?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 18 jul 2015, 21:34

Bez obzira na euforiju smatram da su cijene za istok i zapad morale biti bar malo niže ( i nema neke razlike u komforu između tih tribina sa jugom ), pogotovo ako bude i direktan tv-prijenos.
Ako i pored ovih cijena bude 20 000 , onda svaka čast.

A što se tiče same utakmice , po meni su naši najveći aduti vrućina i pozitivan rezultat .Drugim riječima ja bih umrtvio igru do bola i tjerao Mađare da počnu povraćati po terenu.I još, možda , koristiti sve u svrhu destrukcije igre - izbijati lopte "izvan stadiona", otezati , provocirati (pismeno ) , raspravljati se sa protivničkim igračima ( pismeno - što kaže N. Nikić : ja svom čuvaru čitavu utakmicu govorim baš si dobar , vidi što lijepo izgledaš, faca si , itd ) , itd.
Naravno , ako bi se ako Bog da pružila neka šansa za postizanje gola , obavezno je iskoristiti.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 jul 2015, 21:38

E vala sad su zasluzilu da jug bude 10 umjesto 7 jer su zasluzili da zarade para kakav god rezultat bio. Malo ko se nadao da ce ova situacija biti ako se uzme u obzir da su godisnje preskupe i da zarade nece biti, ova utakmica je bas za to....
KHAJ PRICE

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 18 jul 2015, 21:41

Roma na aparatima, Džeko na posudbi u Želji!
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.