FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 18 jul 2015, 21:15

Da je barem problem to "potkradanje" ili zaboravljanje slova, ne bi bilo problema, vjeruj ;)
Ako misliš da ti imaš pravo nekome reći da je nepismen(naročito preko foruma),ok, vjerovati ću ti.
Ako misliš da ovakvim postovima "spuštaš" nekoga, ok, vjeruj u to.
Ako misliš da možeš pričati o nečijoj inteligenciji, dobro, poštujem i to. Ali ti govorim radi tebe, a ti shvati kako hoćeš. Protivljenje upravi/treneru, pa i omalovažavanje igrača i slično preko foruma je uredu(donekle, da me neko ne shvati pogrešno) ali konstantno pisati isto i nij ebaš zanimljivo. Međutim, ni to ne bi bio problem da se ti drugima ne obraćaš na način kako si se obratio odličnom forumašu kakav je muamer samo zato što piše drugačije i ima suprotno mišljenje.
No dobro, da ne trujemo temu dalje nebitnim stvarima, ako ti smatraš da je ovo tvoje ispravno i da ti ja ovo sve govorim zlonamjerno, onda dobro. Ja prestajem, a ti razumi kako hoćeš ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2015, 21:24

Citajuci dijelove izjave od Kallea prenoseci sa twittera shvatio sam da su prijasnji natpisi o prevari Bayerna od strane Vidala nisu bili bas utemeljeni. Kale ne otkrivljuje istog jer po njegovim rijecima krivac za nedovodjenje Vidala te 2011 bio je Leverkuzen koji nije htio da pojaca konkurenta pa makar iduci u stetu sebi sa mozda i manje novca koji su primili od transfera. Vidal mozda i jest obecao potpis za Bayern ne sluteci kako ce se odvijati situacija, a kad je vec morao da odabere Juve/Bayern nasuprot Leverkuzena odabrao je jedino logicno rjesenje tj prelazak u veci klub i igrajuci za vecu platu.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 18 jul 2015, 21:40

S-Y-L-A-R je napisao/la:Da je barem problem to "potkradanje" ili zaboravljanje slova, ne bi bilo problema, vjeruj ;)
Ako misliš da ti imaš pravo nekome reći da je nepismen(naročito preko foruma),ok, vjerovati ću ti[/b].
Ako misliš da ovakvim postovima "spuštaš" nekoga, ok, vjeruj u to.
Ako misliš da možeš pričati o nečijoj inteligenciji, dobro, poštujem i to
. Ali ti govorim radi tebe, a ti shvati kako hoćeš. Protivljenje upravi/treneru, pa i omalovažavanje igrača i slično preko foruma je uredu(donekle, da me neko ne shvati pogrešno) ali konstantno pisati isto i nij ebaš zanimljivo. Međutim, ni to ne bi bio problem da se ti drugima ne obraćaš na način kako si se obratio odličnom forumašu kakav je muamer samo zato što piše drugačije i ima suprotno mišljenje.
No dobro, da ne trujemo temu dalje nebitnim stvarima, ako ti smatraš da je ovo tvoje ispravno i da ti ja ovo sve govorim zlonamjerno, onda dobro. Ja prestajem, a ti razumi kako hoćeš ;)

To je moje misljenje za takve situacije i takva pisanja ,koje nikome ne presuduje da li je ono ili ovo pismen ,nepismen ,inteligentan ,moje misljenje generalno za takva pisanja ,bez namjere ponizavanja ili slicnog.
Hajmo navedi ,forumskim imenom i prezimenom navedi ,ko su ti koje sam ja uvrijedio od nasih ,nazivao pogrdnim imenom nazivom :?: .Gdje sam ja to pisao toliko negativno pisao prvenstveno o upravi ,juce postavio sliku sa jednog bratskog foruma iz zajebancije o KHR,jer je bilo monotono na forumu .Guardiolu saavim zasluzeno nazivam u zadnje vrijeme i nazivat cu raznim nazivima ,da je dobrog donio bayernu NIJE ,svako ima pravo na svoje misljenje ,moje je da NIJE,da on nikako nije trener za ovaj klub i da smo jednostavno nekompaktibilni .Dalje igraci kad sam ja bilo kojeg igraca toliko kritikovao i pisao negativno ortodoksono , izuzev mozda rafinje koji mi vise ide na zivce jer je ljubimac guardiole,i da igra samo zbog toga a u svakom drugoom scenariju on bi dobro grijao klupu ,nemam nista protiv njega ali jednostavno me pocinje nervirati vec trecu sezonu,da igra igrac koji uz duzno postovanje njeg.kvaliteti ,nikako nije za prvih 11 ,uzimajuci mjesto igracima koji bi znatno vise doprinijeli igri ,ekipi.Ali ne krivim ga ,svidio se guardioli to je to sta da radimo ,suti i trpi .

Ja do sada nikoga ama bas nikoga, sa ovoga pdf nisam uvirjedio ,opsovao ili slicno ,ako je ikada bilo potencijalno takvih situacija ,nesjecam se da ih je skoro uopste i bilo mozda je grublje zvucalo ,ali bez vrijedjanja,psovanja ...

Ako je ono danas muamerc@ bilo psovanje ,da se toliko uvrijedio ,ja onda ne znam sta bi bilo da je nesto grublje izreceno ,napisano.

Zivio :salut:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 jul 2015, 21:45

muamerc je napisao/la:Citajuci dijelove izjave od Kallea prenoseci sa twittera shvatio sam da su prijasnji natpisi o prevari Bayerna od strane Vidala nisu bili bas utemeljeni. Kale ne otkrivljuje istog jer po njegovim rijecima krivac za nedovodjenje Vidala te 2011 bio je Leverkuzen koji nije htio da pojaca konkurenta pa makar iduci u stetu sebi sa mozda i manje novca koji su primili od transfera. Vidal mozda i jest obecao potpis za Bayern ne sluteci kako ce se odvijati situacija, a kad je vec morao da odabere Juve/Bayern nasuprot Leverkuzena odabrao je jedino logicno rjesenje tj prelazak u veci klub i igrajuci za vecu platu.
čudi me da to ne znaš, to je stara priča, Voller nije dao da se proda Vidal Bayernu, nije htio da se ponovi slučaj ko sa Ballackom da prodaju svoju zvijezdu nama i onda ona postane još veća zvijezda i mislim da još dugo, al baš onako dugo nećemo dobit igrača od Leverkuzena sve dok je Rudi Voller živ.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 jul 2015, 22:08

coelho41 je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Citajuci dijelove izjave od Kallea prenoseci sa twittera shvatio sam da su prijasnji natpisi o prevari Bayerna od strane Vidala nisu bili bas utemeljeni. Kale ne otkrivljuje istog jer po njegovim rijecima krivac za nedovodjenje Vidala te 2011 bio je Leverkuzen koji nije htio da pojaca konkurenta pa makar iduci u stetu sebi sa mozda i manje novca koji su primili od transfera. Vidal mozda i jest obecao potpis za Bayern ne sluteci kako ce se odvijati situacija, a kad je vec morao da odabere Juve/Bayern nasuprot Leverkuzena odabrao je jedino logicno rjesenje tj prelazak u veci klub i igrajuci za vecu platu.
čudi me da to ne znaš, to je stara priča, Voller nije dao da se proda Vidal Bayernu, nije htio da se ponovi slučaj ko sa Ballackom da prodaju svoju zvijezdu nama i onda ona postane još veća zvijezda i mislim da još dugo, al baš onako dugo nećemo dobit igrača od Leverkuzena sve dok je Rudi Voller živ.
Znao sam ali nisam znao da su ti razlozi nedolaska Vidala dobrano uzrokovani od strane Leverkuzena a ne Vidala.

Voller je ters. A ako je za manje para prodao Vidala radi prkosa Bayernu onda je i glupan. Misli da moze zaustaviti progres Bayerna; ne moze. Niko u BL to ne moze. Progres Bayerna nije u dobodjenju jednog igraca ili par njih vec pametna politika, planiranje i rad kluba. Ako neko i namakne pare od arapa i sl ti isti nemaju historiju i brend kao Bayern pa su time opet u zaostatku. Moci ce kupiti igrace tipa Anelka, Etoo, Robinho i sl. koji kad kod bude tesko klubu, a hoce, raspadnu se i pobjegnu.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 jul 2015, 22:23

muamerc je napisao/la:Znao sam ali nisam znao da su ti razlozi nedolaska Vidala dobrano uzrokovani od strane Leverkuzena a ne Vidala.

Voller je ters. A ako je za manje para prodao Vidala radi prkosa Bayernu onda je i glupan. Misli da moze zaustaviti progres Bayerna; ne moze. Niko u BL to ne moze. Progres Bayerna nije u dobodjenju jednog igraca ili par njih vec pametna politika, planiranje i rad kluba. Ako neko i namakne pare od arapa i sl ti isti nemaju historiju i brend kao Bayern pa su time opet u zaostatku. Moci ce kupiti igrace tipa Anelka, Etoo, Robinho i sl. koji kad kod bude tesko klubu, a hoce, raspadnu se i pobjegnu.
ljudi su kivni i osjetljivi na Bayern, pogotovo u Njemačkoj, ali jedan lijep primjer je BvB i Zorc i Watzke, znamo svi koliko ne vole Bayern i kakve su sve izjave davali, da Bog sačuva, ali i oni sami znaju da ne bi ništa postigli time što bi prkosili Bayernu, pa svoje zvijezde u usponu, tipa Gotze i Lewa, prodavali tamo u druge lige i klubove i time štetili Njemačkom fudbalu i Bundesligi, jer kako ti reče niko ne može zaustaviti Bayern u napredovanju, pa tako niti jedan Voller, Watzke, Zorc itd.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 jul 2015, 22:29

Klare je napisao/la:Samo ću kratko, ne zamjerite...

Ono što je aktuelno ovih dana jeste izjava Švajna, znamo o čemu se radi, a evo i mog odgovora njemu, a i svima vama :arrow:

Naravno da je Manchester United veći klub od Bayerna, jer Manchester se ne riješava svojih legendi kao kerova. ;)
Pa to je vise zasluga jednog covjeka, Fergija....

Stvari se mijenjaju u klubovima kako dolaze novi ljudi, novi treneri...

Da je Jup trener, Svajn vjerovatno ne bi isao. Pep ima drugaciji pristup.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jul 2015, 00:16

Odavno se znalo da je Voller glavni razlog zašto Vidal nije prešao u Bayern.No nema veze sad smo ga uzeli u zenitu karijere.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 19 jul 2015, 00:47

Forumas @PEP nepozeljan i na domacoj temi :bow:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2015, 01:13

Die Wechsel-Gerüchte um @MarioGoetze - die aus Italien stammen - und auf einem Interview hier aus Peking beruhen stimmen nicht!
Povezivanje Gotzea sa Juventusom je neutrmeljeno i netacno.
Tako sam i mislio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 19 jul 2015, 02:08

[quote="Gefufna"]Forumas @PEP nepozeljan i na domacoj temi :bow:[/q

:urnebes:

Klare

Post Postao/la Klare » 19 jul 2015, 02:26

thulkazal je napisao/la:Haha al zavrnu lopticu Mulleru na 0:50 :D Izgubio se :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Nemoguće da ovako znaju igrati, nešto sumnjam da je ovo video montaža. :think:

Nade u Kostu se obistinjavaju, još je igrao na neprirodnoj poziciji, pozi Riberija.

Odlični golovi Milera.

Ko god kritikuje forumaša Kufura aka pep aka Gal taj je u nekoj zabludi, jer je uvijek za konstruktivnu raspravu i ne vrijeđa ostale ljude prije nego li se nađe uvrijeđen. Momak voli Bayern i to se vidi iz njegovih postova koje piše srcem, zbog čega neko vidi gramatičke greške, ali ja ih ne vidim, vidim samo pisanje iz srca koje voli Bayern...

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 19 jul 2015, 09:19

Klare je napisao/la: Nemoguće da ovako znaju igrati, nešto sumnjam da je ovo video montaža. :think:
Ma Kinezi igraju pod ručnom, ne daju ni 5% sposobnosti... Zezaju se sa Nijemcima a oni zapeli da pobjede :urnebes:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 19 jul 2015, 10:06

Omerbavarac je napisao/la:
Die Wechsel-Gerüchte um @MarioGoetze - die aus Italien stammen - und auf einem Interview hier aus Peking beruhen stimmen nicht!
Povezivanje Gotzea sa Juventusom je neutrmeljeno i netacno.
Tako sam i mislio.
Nemoj bit siguran, sve je moguce ;)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 jul 2015, 10:35

Je li se neko iz moderacije oglasio po pitanju ukidanja ovih podtema?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 19 jul 2015, 12:25

rotweiss je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:Forumas @PEP nepozeljan i na domacoj temi :bow:[/q

:urnebes:

vidi vidi ko se javio :puke: ,nepozeljan za djecu kao sto si ti koji su poceli pratiti bayern od dolaska guardiole :salut: .

Uz duzno postovanje ,ovaj pdf nekada daleko najbolji na cjelom forumu poceo je lagano da gubi svoj renome dolaskom ovakvih tipova kao sto si ti ., mafijasa diletanta iz mafije A necu ni da spominjem. :sick: :thumbdown: ,i slicen njemu

Nekad je ovo bio najbolji pdf,na cjelom forumu ali dolaskom ovakvih tipova kao sto si ti,a usput ste uspjeli povuci nekoliko forumasa koji su urijetko aktivni , poceo je da gubi svoj identitet bas kao i nas klub sa dolaskom guardiole .

Klare@ hvala kolega na prodrsci :cool: ,halalit cu im ipak su djeca ,ima vremena za njih doci ce na tobe :mrgreen: :D Ipak je to zeljno paznje .
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 jul 2015, 13:35

Igrači Bayerna su otputovali u Shanghai gdje će u utorak odigrati utakmicu protiv Intera iz Milana!

:cool: :thumbup:
FC Bayern !!!!!

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 19 jul 2015, 13:44

Juventus are reportedly close to reaching an agreement with Bayern Munich as they seek to complete the signing of German midfielder Mario Gotze.

The 23-year-old has already responded to the speculation of a possible departure and praised the Italian champions, stating that he would be open to a move abroad.

La Gazzetta dello Sport have announced that the Bianconeri’s offer consists of a two-year loan deal in which the Bavarian side will receive a €6 million payment each season.

In addition to the loan move, The Old Lady will also be obliged to pay a €30m transfer fee once the arrangement between the two sides ends, which will see the World Cup star move to Turin on a permanent basis.

Juventus sporting director Giuseppe Marotta has already flown out to Germany in a bid to complete the deal and he has been permitted to engage directly with the player himself.

If the transfer is completed then it is likely that Bayern will include a buy-back clause.

prenosi forya itali ,nisam bas siguran koliko je relevant ovaj yabarski portal :? :problem: :kafa: :hmmmmm:

muamerc
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 19 jul 2015, 14:18

Ne vidim ikakav problem u prodaji Gotzea, cak vise, preporucujem ukoliko ce to da ga trgne iz letargije i nezadovoljstva u koju je upao. Ni po Bayern ne bi bilo lose ukoliko bi ga prodali za 40+ mil (ukoliko ima 2+ godina ugovora), ukoliko bi imali pravo na buy back klauzulu i ako bi time oslobodili prostor i obezbijedili novac za neko klasno krilo ili nekog drugog igraca koji je potreban.

U vezi Gotzea i njegovih igara se mogu napisati romani; ono sto sam primjetio je da ima talent, ima osjecaj, genijalnost a nije ga za ove dvije godine ni pokazao a nije ni usavrsio. Zasto? To mogu reci oni koji ga dobro prate i posmatraju. Ja ne. Da li je do njega, Pepove filozofije, konkurencije ne znam. Ono sto je cinjenica je to da se ne uklapa u igru Bayerna.

Zato kazem, ne gajim neke simpatije niti odbojnost prema njemu (ruku na srce znao me je izluditi sa guzeljanjem i viskom poteza u svakoj mogucoj akciji), potpuno mi je nebitno sta je i ko je - bitno mi je jedino ono koliko doprinosi klubu - a ovakvim igrama i non-stop kmecanjem, ala Podolski (potpuno isti slucaj), to ne radi. I zbog toga mi je potpuno svejedno da li ide il ostaje; ako ce biti zadovoljan klupom neka ga, ako ne, slobodno nek ide.

Mnogi ce me osuditi ali me nebriga; ne tezim za tim nekim idealima, identiteta i sl; ne mozes dovesti talenta i u 20 godini bazirati i podrediti igru citavog tima, 10+ wc igraca, jednom igracu koji to mozda moze a i ne mora biti. Tu si, dosao si u Bayern gdje je velika konkurencija, imao si preporuke, igraj, prestani plakati i pokazi se i tada ces biti neizostavni dio tima a ako to ne mozes trazi mjesto gdje mozes.

Edit: citam da je rekao Pep da ostaje ovo ljeto. Uz to, drugi izvor kaze da niko nije poslao ponudu za njega.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 19 jul 2015, 15:27

Evo upravo na jednoj metro stanici u Minhenu na info screenu-u, vijestima pise se za Gecea i zainteresovanost od strane Juvea.

Odnosno moguci prelazak u Juve.
Mia San Mia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []