Lijep pozdrav iz Novog Travnika

Hvala druze.Moze malo detaljnije sto se tice igre i to? Pozdravmkk1921 je napisao/la:NK Novi Travnik - NK Zvijezda 1:0 FT
Lijep pozdrav iz Novog Travnika
ma džaba sva ostala pojačanja ako ne dođe napadač uzalud smo bacili pare..ja opet kontam da će pred sezonu ipak jedan da dođe na Banju,vjerovatno naši čekaju da se pojavi neki sa razumnom cijenom..theboss_RD07 je napisao/la:Nadam se da su nasi svjesni da bez minimalno jednog "bozijeg" napadaca nemamo sta trazit u borbi za PL
Sad ce piska opet reci sta je ljubomorne duse? Opet ce ove realne popljuvat. Al cinjenica da mi mozemo sa ovom ekipom i ovom upravom u prvoj polusezoni biti od 4-6 mjesta. NAZALOST. Fali nam spic i jos jedan iskusan stoperastra1922 je napisao/la:pa sta vam je ,pa samo ime protivnika ledi krv u venama.dobro je samo minimalan poraz od travnika i to novog travnika
pi cke nabijem vas na k itu ,yebo vam kupres sve jestel hljeba tamo jeli papci jedni,hoce mescini imat raja sta uderat po gradu
Pa realno je i u pravu. Jest da treba bit realan, ali nikako kao ti. Ti si onaj cisti pljuvator koji samo dodje s vremena na vrijeme da prospe vrecu govana na temu i ode. Ono zadnje smece ove teme. Imas 70 postova, i ako je jedan od tih 70 normalan, podrzan argumentima i s jasnom poentom, onda me objesi. Yebo te piska. Zadnjih 30 postova ti je samo piska, piska, piska.vijestifriske je napisao/la:Sad ce piska opet reci sta je ljubomorne duse? Opet ce ove realne popljuvat. Al cinjenica da mi mozemo sa ovom ekipom i ovom upravom u prvoj polusezoni biti od 4-6 mjesta. NAZALOST. Fali nam spic i jos jedan iskusan stoperastra1922 je napisao/la:pa sta vam je ,pa samo ime protivnika ledi krv u venama.dobro je samo minimalan poraz od travnika i to novog travnika
pi cke nabijem vas na k itu ,yebo vam kupres sve jestel hljeba tamo jeli papci jedni,hoce mescini imat raja sta uderat po gradu
Slažem se mi izgubimo od N Travnika i TOŠKa i tu poznat ekipu možeš odma i tu se vidi da smo na njihovom nivou i nemojmo se zavaravat i sanjat prvo mjesto sa ovom ekipom koja od N Travnika i TOŠKa primi 4 gola, ljudi nam iz treće smjene amateri dođu i očitaju lekciju kako se igra, ami dovodimo profesionalce sa strane i plaćamo sve.vijestifriske je napisao/la:nadji ti moje postove, pa vidi kad sam pisao da nam je opstanak u pitanju, da sam u 90% toga bio upravu. A pljuvali ste pojedini i tad. Lahko je letiti u nebesa mi ovo mi ono, prosle godine imamo ekipu koja ce svima pomrsiti racune i koja ce biti medje 8,a mi ispadosmo. I sad letite ovo ono. A stvarnost je da nemozes pobijediti novog travnika a napadas premijeer ligu. Pisete kao da se samo mi pojacavamo i nemamo konkurenciju. A danas jajce ocita lekciju jednom celiku koji se extra pojacao. Al nadat se najboljem na kraju sezone. Samo realno i ne preambiciozno. Liga je jaka. 10 ekipa ce biti u 5 deka gore dole. Trebat ce igrat i prljavo i imaat sportske srece da se sve poklopi i da se ako Bogda udje i ponovo razveselimo nas grad i navijace. A ne pisat kao da smo jedino u prvoj ligi i ulazimo 100% ovakve utakmice kao danas trebaju da nam otvore oci i ukazu nedostatke jwr je ova ekipa n. Travnika poput gorazda i nadam se da nam ovaj poraz moze biti pouka.
Nije to u pitanju više filozofa,nego jedan te istiDevilsAdvocate je napisao/la:Evo dezurnih filozofa Bibera i vjestifriske koji jedva cekaju neki poraz da dodju da nam sole pamet![]()
![]()
Nije bas da igraci u Prvoj ligi igraju cisto amaterski..Gotov u svim klubovima ekipu cine stranci sa par domaci igraca..To su igraci kojim moras dat stan,hranu...sigurno nece doc iz drugog grada da igra ispod 500km..Ova liga je dosta napredovala zadnji par godina..nije to vise amaterizam koji je bio nekad ranije..Al mi nije jasno da vecina vas nije upoznata sa ovom ligom..kao da ste dosli iz njemacke pa ne znate stanje..vatreni je napisao/la:Teško je davati na temelju prijateljskih konačno misljenje o ekipi, ali treba biti oprezan i već na startu prvenstva djelovati da kasnije ne bude kasno.Mislim,ne treba nas niko sa strane od direktora,trenera i igrača praviti debilima.Ne bi trebalo biti da su svi oni tu glumci velikih trenera i igrača a da na trenu ne pokažu sto se od njih očekuje.Moramo biti svjesni činjenice da ogromna većina igrača u Prvoj ligi čisto igra amaterski i da svi paralelno rade druge poslove.Kod nas su navodno profesionalci,sa solidnim plaćama,stanovima i respektom u gradu kao da su igrači aman za aman.Ja bih,ako krene po zlu sve raz.ebao već nakon par kola,ostavio domaće pa neka se oni bore za opstanak.Ovako bi bilo glupo plaćati tolike strance a ne ostvariti zacrtani cilj.Al valjda nas demantuju već od starta u sudaru sa ekipama naspram kojih smo u svakom smislu pojam.
Neznam zašto Nedim ne stupi u kontakt sa Mladenom Popovićem koji je igrao u Veležu i kojeg dobro poznaje i eto riješenje za špica.Trenutno igra za Slobodu Užice a oni su u finansijskom kolapsu.combe je napisao/la:Ponavlja se ono što svi znamo od početka 9 9 9 9 9 9 to nam treba, pravi špic. Ako iz bog čega ne uđemo to će biti zbog toga. Do sada u 5 utakmica 4 gola., manje od gola po utakmici. Za ekipu koja puca na prvo mjesto malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.