NK Zvijezda Gradačac

mkk1921
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mkk1921 » 18 jul 2015, 19:34

NK Novi Travnik - NK Zvijezda 1:0 FT

Lijep pozdrav iz Novog Travnika :wave:

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 18 jul 2015, 19:35

mkk1921 je napisao/la:NK Novi Travnik - NK Zvijezda 1:0 FT

Lijep pozdrav iz Novog Travnika :wave:
Hvala druze.Moze malo detaljnije sto se tice igre i to? Pozdrav :thumbup:
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

mkk1921
Kontakt:

Post Postao/la mkk1921 » 18 jul 2015, 19:43

Zvijezda držala konce u svojim rukama ali slaba realizacija. Novi postigao majstorski gol sa nekih 20-25 m, naravno iz kontre. Savić vam je stvarno pravo pojačanje. Zapazio sam još u napadu, čelo, 20 nosi, jako dobar u duelima i skok igri i još na beku, nosio 2, pravo dobro odigrao.

Btw gledao sam samo drugo poluvrijeme.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 jul 2015, 19:59

Nadam se da su nasi svjesni da bez minimalno jednog "bozijeg" napadaca nemamo sta trazit u borbi za PL

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 jul 2015, 20:04

theboss_RD07 je napisao/la:Nadam se da su nasi svjesni da bez minimalno jednog "bozijeg" napadaca nemamo sta trazit u borbi za PL
ma džaba sva ostala pojačanja ako ne dođe napadač uzalud smo bacili pare..ja opet kontam da će pred sezonu ipak jedan da dođe na Banju,vjerovatno naši čekaju da se pojavi neki sa razumnom cijenom..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 18 jul 2015, 20:08

Ponavlja se ono što svi znamo od početka 9 9 9 9 9 9 to nam treba, pravi špic. Ako iz bog čega ne uđemo to će biti zbog toga. Do sada u 5 utakmica 4 gola., manje od gola po utakmici. Za ekipu koja puca na prvo mjesto malo.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 jul 2015, 20:11

pa sta vam je ,pa samo ime protivnika ledi krv u venama.dobro je samo minimalan poraz od travnika i to novog travnika

pi cke nabijem vas na k itu ,yebo vam kupres sve jestel hljeba tamo jeli papci jedni,hoce mescini imat raja sta uderat po gradu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 18 jul 2015, 20:45

Prijateljska je ljudi...Vratit ce se u ligi aBd
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 18 jul 2015, 20:53

astra1922 je napisao/la:pa sta vam je ,pa samo ime protivnika ledi krv u venama.dobro je samo minimalan poraz od travnika i to novog travnika

pi cke nabijem vas na k itu ,yebo vam kupres sve jestel hljeba tamo jeli papci jedni,hoce mescini imat raja sta uderat po gradu
Sad ce piska opet reci sta je ljubomorne duse? Opet ce ove realne popljuvat. Al cinjenica da mi mozemo sa ovom ekipom i ovom upravom u prvoj polusezoni biti od 4-6 mjesta. NAZALOST. Fali nam spic i jos jedan iskusan stoper
sve za nasu zvijezdu !!!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 jul 2015, 21:04

vijestifriske je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pa sta vam je ,pa samo ime protivnika ledi krv u venama.dobro je samo minimalan poraz od travnika i to novog travnika

Sad ce piska opet reci sta je ljubomorne duse? Opet ce ove realne popljuvat. Al cinjenica da mi mozemo sa ovom ekipom i ovom upravom u prvoj polusezoni biti od 4-6 mjesta. NAZALOST. Fali nam spic i jos jedan iskusan stoper
Pa realno je i u pravu. Jest da treba bit realan, ali nikako kao ti. Ti si onaj cisti pljuvator koji samo dodje s vremena na vrijeme da prospe vrecu govana na temu i ode. Ono zadnje smece ove teme. Imas 70 postova, i ako je jedan od tih 70 normalan, podrzan argumentima i s jasnom poentom, onda me objesi. Yebo te piska. Zadnjih 30 postova ti je samo piska, piska, piska.

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 18 jul 2015, 21:22

nadji ti moje postove, pa vidi kad sam pisao da nam je opstanak u pitanju, da sam u 90% toga bio upravu. A pljuvali ste pojedini i tad. Lahko je letiti u nebesa mi ovo mi ono, prosle godine imamo ekipu koja ce svima pomrsiti racune i koja ce biti medje 8,a mi ispadosmo. I sad letite ovo ono. A stvarnost je da nemozes pobijediti novog travnika a napadas premijeer ligu. Pisete kao da se samo mi pojacavamo i nemamo konkurenciju. A danas jajce ocita lekciju jednom celiku koji se extra pojacao. Al nadat se najboljem na kraju sezone. Samo realno i ne preambiciozno. Liga je jaka. 10 ekipa ce biti u 5 deka gore dole. Trebat ce igrat i prljavo i imaat sportske srece da se sve poklopi i da se ako Bogda udje i ponovo razveselimo nas grad i navijace. A ne pisat kao da smo jedino u prvoj ligi i ulazimo 100% ovakve utakmice kao danas trebaju da nam otvore oci i ukazu nedostatke jwr je ova ekipa n. Travnika poput gorazda i nadam se da nam ovaj poraz moze biti pouka.
sve za nasu zvijezdu !!!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 18 jul 2015, 21:25

Ljudi opustite se malo, očito je da je napravljen propust(gomilanje veznih igrača, za neke sam siguran ne da će grijati klupu nego tribine). Ali ništa strašno što se još me može ispravit. Znači ima vremena za dovesti napadača. Ova naša ekipa je solidno posložena, sa još jednim kvalitetnim stoperom i jednim napadačem koji je neophodan, ubijeđen sam da bi na kraju završili prvi. Ovako ako ostane trenutna ekipa predstoji grčevita borba sa još par ekipa.

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 18 jul 2015, 22:41

vijestifriske je napisao/la:nadji ti moje postove, pa vidi kad sam pisao da nam je opstanak u pitanju, da sam u 90% toga bio upravu. A pljuvali ste pojedini i tad. Lahko je letiti u nebesa mi ovo mi ono, prosle godine imamo ekipu koja ce svima pomrsiti racune i koja ce biti medje 8,a mi ispadosmo. I sad letite ovo ono. A stvarnost je da nemozes pobijediti novog travnika a napadas premijeer ligu. Pisete kao da se samo mi pojacavamo i nemamo konkurenciju. A danas jajce ocita lekciju jednom celiku koji se extra pojacao. Al nadat se najboljem na kraju sezone. Samo realno i ne preambiciozno. Liga je jaka. 10 ekipa ce biti u 5 deka gore dole. Trebat ce igrat i prljavo i imaat sportske srece da se sve poklopi i da se ako Bogda udje i ponovo razveselimo nas grad i navijace. A ne pisat kao da smo jedino u prvoj ligi i ulazimo 100% ovakve utakmice kao danas trebaju da nam otvore oci i ukazu nedostatke jwr je ova ekipa n. Travnika poput gorazda i nadam se da nam ovaj poraz moze biti pouka.
Slažem se mi izgubimo od N Travnika i TOŠKa i tu poznat ekipu možeš odma i tu se vidi da smo na njihovom nivou i nemojmo se zavaravat i sanjat prvo mjesto sa ovom ekipom koja od N Travnika i TOŠKa primi 4 gola, ljudi nam iz treće smjene amateri dođu i očitaju lekciju kako se igra, ami dovodimo profesionalce sa strane i plaćamo sve.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 18 jul 2015, 22:53

Evo dezurnih filozofa Bibera i vjestifriske koji jedva cekaju neki poraz da dodju da nam sole pamet :rol: :rol: :rol:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 18 jul 2015, 23:08

Teško je davati na temelju prijateljskih konačno misljenje o ekipi, ali treba biti oprezan i već na startu prvenstva djelovati da kasnije ne bude kasno.Mislim,ne treba nas niko sa strane od direktora,trenera i igrača praviti debilima.Ne bi trebalo biti da su svi oni tu glumci velikih trenera i igrača a da na trenu ne pokažu sto se od njih očekuje.Moramo biti svjesni činjenice da ogromna većina igrača u Prvoj ligi čisto igra amaterski i da svi paralelno rade druge poslove.Kod nas su navodno profesionalci,sa solidnim plaćama,stanovima i respektom u gradu kao da su igrači aman za aman.Ja bih,ako krene po zlu sve raz.ebao već nakon par kola,ostavio domaće pa neka se oni bore za opstanak.Ovako bi bilo glupo plaćati tolike strance a ne ostvariti zacrtani cilj.Al valjda nas demantuju već od starta u sudaru sa ekipama naspram kojih smo u svakom smislu pojam.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 jul 2015, 23:26

DevilsAdvocate je napisao/la:Evo dezurnih filozofa Bibera i vjestifriske koji jedva cekaju neki poraz da dodju da nam sole pamet :rol: :rol: :rol:
Nije to u pitanju više filozofa,nego jedan te isti ;)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 18 jul 2015, 23:48

Ja sam se cudio uvijek kako ova nasa uprava ne skonta da na tribinama banje ima makar 55 trenera boljih od bilo kojeg koga oni dovedu bit ce da je do njih
Pa Bog vam pamet dao ljudi nabijaju fizicku snagu uigravaju se trece trener hoce neke svoje zamisli da isproba pa zato sluze prijatrljske utakmice a ne da bi se pobjedjivale. Ako neko zna bolje bujrum 30-35 000 KM ispolaze licence I hajmo zezi. P.liga ima dva spixa 9 da valjaju i sad vi tz trazite haman pa da dovedu dobrog za 1500 KM da igra.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 19 jul 2015, 01:11

vatreni je napisao/la:Teško je davati na temelju prijateljskih konačno misljenje o ekipi, ali treba biti oprezan i već na startu prvenstva djelovati da kasnije ne bude kasno.Mislim,ne treba nas niko sa strane od direktora,trenera i igrača praviti debilima.Ne bi trebalo biti da su svi oni tu glumci velikih trenera i igrača a da na trenu ne pokažu sto se od njih očekuje.Moramo biti svjesni činjenice da ogromna većina igrača u Prvoj ligi čisto igra amaterski i da svi paralelno rade druge poslove.Kod nas su navodno profesionalci,sa solidnim plaćama,stanovima i respektom u gradu kao da su igrači aman za aman.Ja bih,ako krene po zlu sve raz.ebao već nakon par kola,ostavio domaće pa neka se oni bore za opstanak.Ovako bi bilo glupo plaćati tolike strance a ne ostvariti zacrtani cilj.Al valjda nas demantuju već od starta u sudaru sa ekipama naspram kojih smo u svakom smislu pojam.
Nije bas da igraci u Prvoj ligi igraju cisto amaterski..Gotov u svim klubovima ekipu cine stranci sa par domaci igraca..To su igraci kojim moras dat stan,hranu...sigurno nece doc iz drugog grada da igra ispod 500km..Ova liga je dosta napredovala zadnji par godina..nije to vise amaterizam koji je bio nekad ranije..Al mi nije jasno da vecina vas nije upoznata sa ovom ligom..kao da ste dosli iz njemacke pa ne znate stanje.. :) Amaterizam..igramo po livadama..po selima..ovo ono... a vecina gradova iz koje dolaze ekipe ove lige je vece od Gradačca..vas stadion nije nista spektakularno na ostale stadione ove lige(Kakanj,Bihac,Orasje,Gabela,Banovici)...sve su to stadioni u 5 deka sa vasim..
Po meni sigurno ove godine jeste prvi favoriti za ulazak..imate Nedima,za sad ste jedini najavili da idete na ulazak,doveli ste igrace sa najzvucnijim imenima za ovu ligu (vecina ostali ceka da pokupi ono sto odpadne iz pl)..
OFK Gradina Srebrenik

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 19 jul 2015, 01:35

combe je napisao/la:Ponavlja se ono što svi znamo od početka 9 9 9 9 9 9 to nam treba, pravi špic. Ako iz bog čega ne uđemo to će biti zbog toga. Do sada u 5 utakmica 4 gola., manje od gola po utakmici. Za ekipu koja puca na prvo mjesto malo.
Neznam zašto Nedim ne stupi u kontakt sa Mladenom Popovićem koji je igrao u Veležu i kojeg dobro poznaje i eto riješenje za špica.Trenutno igra za Slobodu Užice a oni su u finansijskom kolapsu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 19 jul 2015, 07:55

Činjenica je da se ovdje neki naši dižu kao da smo Barcelona a to nije dobro. Počev od ekipe stadiona itd. Ja neznam da li neko od ove naše djece zna da u našoj ligi imaju tri stadiona na kojima su se igrale evropske utakmice (Bihać, Orašje, Banovići),tako da ne pravimo od našeg Wembley. Što više budemo srali sa ostalim ekipama i gradovima to gore.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.