Keep calm and trust Agnelli&Co
Bez zezancije, mislim da će ova trojica morati dovesti nekog ludo dobrog igrača da opravdaju prodaju Vidala.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ne, ne smijete prestati vjerovati u sposobnost i ciljeve uprave. Kompleksni su to procesi koji se odvijaju iza a koje mi ne vidimo. Mi vidimo samo vanjstinu, dal je dosao/otisao kakv igrac, kako igraju i kakav je svaki pojedinac na terenu i na osnov toga sudimo. To nije ispravno a u vecini slucajeva je i bezrazlozno.tuzlak1987 je napisao/la:Istina to moze da vodi samo padu u rezultatima kad tad jer sva pojacanja nece biti pogodak, nece se od starta moci nositi sa jacim ekipama i td..
To vodi sudbini Atletica i Dortmunda..
Pa ima 7 miliona u Bayernu, a govori se da bi mu mi dali 6 uz bonuse sto je neznatna razlika.L'Avvocato je napisao/la:Ma nema ba od toga ništa. Jedino da prihvati platu od 4-5 miliona po sezoni. Što bi realno bilo glupo s njegove strane.IlFantasista je napisao/la:Goetze ne igra ni u pripremnim utakmicama, sto li?
Mislim da u Bayernu ima skoro devet miliona sa premijama.IlCapitano je napisao/la:Pa ima 7 miliona u Bayernu, a govori se da bi mu mi dali 6 uz bonuse sto je neznatna razlika.L'Avvocato je napisao/la:Ma nema ba od toga ništa. Jedino da prihvati platu od 4-5 miliona po sezoni. Što bi realno bilo glupo s njegove strane.IlFantasista je napisao/la:Goetze ne igra ni u pripremnim utakmicama, sto li?
100% ima 7-7.5, bonusi su druga stvar...L'Avvocato je napisao/la:Ali nije problem da se njemu da 6+ miliona po sezoni, jer se ima novaca za tako nešto. Problem je što time narušavaš atmosferu u timu. Daješ liku koji tek stiže u klub više od kapitena, glavnih igrača, okosnica ekipe i sl. Odmah bi se pola agenata diglo i tražilo povećanja plata svojih igrača.
Negdje mora da se prelomi, Pogba sa postojecim ugovorm ce za 2 godine ako bude tu, biti pplacen preko 8miliona godisnje !L'Avvocato je napisao/la:To da ćemo morati ići preko toga znam. Takvo je tržište.
Ali dati Gotzeu tu platu, a ostaviti Pogbu sa trenutnim ugovorom, Marchisia, Bonuccia, Gigia, Moratu... ne ide. Zna to i uprava.
Vrati se momčino, uzmi svoju desetku i poziciju trequartiste. Oprosti nam što nismo znali.IlPrincipino je napisao/la:Giovinco pogadja opet
Nema 7 nego 12 mil i ako misliš da će doći u Juventus i igrati za 6-7 mil varaš se.IlCapitano je napisao/la:Pa ima 7 miliona u Bayernu, a govori se da bi mu mi dali 6 uz bonuse sto je neznatna razlika.L'Avvocato je napisao/la:Ma nema ba od toga ništa. Jedino da prihvati platu od 4-5 miliona po sezoni. Što bi realno bilo glupo s njegove strane.IlFantasista je napisao/la:Goetze ne igra ni u pripremnim utakmicama, sto li?
Koji ba 7 mil.12 Millionen Euro. So viel Geld soll Mario GötzeGehe zu Amazon für weitere Produkt-Informationen! beim FC Bayern verdienen. Pro Jahr wohlgemerkt. Der Wechsel des Weltmeister-Torschützen an die Isar hat sich vor allem finanziell ausgezahlt. In Dortmund hatte Götze geschätzte 4,5 Millionen Euro jährlich kassiert.
Njemački Bild u današnjem izdanju pozabavio se godišnjim plaćama u Bayernu, a prema njihovim navodima bavarski klub godišnje na te izdatke izdvoji 203 milijuna eura.
Najviše zarađuje trener Pep Guardiola, 17 milijuna eura.
Od igrača Franck Ribery i Mario Götze zarađuju 12 milijuna eura, a slijede ih Philipp Lahm i Bastian Schweinsteiger s godišnjim primanjima od deset milijuna eura.
Mario Gotze wants to join Juventus. The message is clear to Bayern & that will help Juventus in the negotiations. [Laudisa]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.