A_d_0 je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:drop je napisao/la:Jedna strana medalje...500 pasova vs. 60...75% -25% posjed lopte...fomacija 6-3-0 (Milito i Eto igrali bekove) vs. 2-2-6 ili cak 1-2-7 (Pique je igrao zadnjih pola sata u samom špicu napada i zato je i zabio gol).
Druga strana medalje...Inter je finalu jbg

Ahahaha, nista smijesnije nisam procitao u vezi ovoga.

I sta vrijedi Barceloni tih 500 pasova kad ih je 450 bilo izmedju vezne linije i obrane, bez okomitosti i pravog ugrozavanja gola? Bogati otkad je to nogomet i otkad se igra za neki subjektivni ''umjetnicki dojam''? Tko je to uzeo Barceloni loptu i sa 11 igraca na njihovom terenu? Eto im lopte kad im je toliko draga, pa svaki navijac Barcelone ovdje je svjestan da Barcelona nije igrala okomito i jednostavno nije bila sekunde opasna za onako spremnu i jaku momcad Intera, a to sto vi gledate statistiku i puste brojke jer drugacije ne mozete opravdati poraz te ''velike momcadi'' je tek neka treca strana medalje.
Daj ti meni, ili bilo tko, nabroji tri prave prilike Barcelone sa tim posjedom lopte i tim silnim pasovima? Ne mozes? Naravno da ne mozes. Inter je svoje jasno pokazao u prvoj utakmici, razbio Barcu i u ofenzivi i u defanzivi i Barcelona je tu vecer dobro prosla sa tri komada. U Barcelonu je pak dosao sa velikom prednosti, izvuci rezultat koji ih vodi u veliko finale nakon toliko godina, OGROMAN ULOG, i jos im iskljucili nepravedno igraca u samom zacetku utakmice, i naravno da se branio, ali takticki savrseno. Da se vratim jos jednom na ovo gore, kad je trebalo dokazati ofenzivu, napravili su i to i posramili Barcu. Sto Barcelona nije to napravila u drugoj utakmici? Nije mogla jer im ovi dopustili nisu. Jel bitno sto vama ''nije lijepo''? Naravno da ne. Ali samo neobjektivan covjek koji veze o nogometu i svim njenim finesama nema moze reci da bolja momcad nije prosla dalje, srcem zeljom i taktickim znanjem.
Jednog Messia je covjek od 36 godina IZBRISAO sa terena. Da nije imao dva udarca (mozda) u dvije utakmice, ne bi ni znao da je igrao. Ta Barcelonina formacija o kojoj pricas, ma macku je ti o rep, sve se na terenu vidjelo, s tom formacijom bi ili primili 5 golova od 8 igraca ili zabili 11, medjutim - nigdje okomitosti i opasnosti, jos jedna partija Mourinha za pamcenje. Barcelona nek place negdje drugdje, ovo je bilo lose, i jos su na kraju veliki losi gubitnici ispali i papci!
vidim bas si pratio sinocnju utakmicu. messi nije igrao NI BLIZU Zannetija.

i samo mi reci ovo: zaslujuje li ekipa koja igra onakav fudbal da igra FINALE najveceg takmicenja? mislim da ne zasluzuje.
Ni blizu? Pa ti se salis... Svaki put kad je pokusao proci po Interovoj lijevoj strani naisao je na zid. I u prvoj ga je utakmici u nekoliko navrata smijesnim napravio, a tu je jos i puno vise pokusavao preko istog. Messi nije dobio direktni dvoboj sa Zanettiem u cijelih 180 minuta, eej, ja sam se na to osvrnuo. Sve sto je napravio je bilo kroz sredinu, a i to mu je dalo jedan sut vrijedan spomena, i nista vise. Cak stavise, koliko je Inter savrseno takticki odigrao govori i to da od Barcine okomitosti nista nije bilo i da su u potpunosti zaustavljeni u OBJE utakmice.
I samo ti meni reci ovo : Sto ne bi bogati zasluzila? Za onakvu demonstraciju fizicke moci, takticke discipline i savrsenstva i srca na terenu,
naravno da zasluzuje. Koga briga sto je vama to ''ruzno izgledalo''. Kakav to nogomet igra? Kad je trebalo napadati - napala i zabila tri gola ujedno zaustavivsi Barcelonu i dokazavsi svoju poantu, a kad je trebalo uci u defanzivu, iskontrolirati utakmicu i proci dalje - otupila najrazvikaniju svjetsku momcad U POTPUNOSTI bez da su ovi sa igracem vise uspjeli triput zaprijetiti kako treba. Vi svi gledate tu jednu jedinu utakmicu da omalovazavate veliki uspjeh. Sta je trebala sa igracem manje, nakon 3:1 iz prve utakmice (dakle, nije na njima da ganjaju rezultat), za Inter PREGOLEMOG uloga finala lige prvaka napraviti u gostima protiv momcadi koja UVIJEK na svom terenu ima posjed lopte?
Jel se to gleda jedna utakmica ili sveukupno iz dva susreta? Koliki je rezultat prve utakmice? Sta je Barcelona tu napravila, a sta je Inter, ponajvise Milito, sve promasio?
Koliko je Barcelona imala pravih prilika na ovoj utakmici? Vise od tri? Izvoli mi ih nabroji i obrazlozi.
Sta je Barcelona
uopce imala na ovoj utakmici osim sterilnog kruzenja oko sredine terena vise od pola susreta?
Zasluzuje li momcad koja toliko prepotentno najavljuje potop Intera na Nou Campu, koja ima nezasluzeno igraca vise i OPET nista ne moze napraviti sve do samog finisa susreta. Zasluzuje li momcad koja se fizicki obracunava sa gostujucim trenerom, sa Figom, na sve nacine pokusava prije susreta jos u hotelu 'razbiti' mir i koncetraciju igraca Intera, pa jos kasnije nakon utakmice upali prskalice da 'skrati' slavlje i ciji igraci napadaju suparnickog trenera jer slavi prolaz svoje momcadi sa svojim navijacima da igra finale? Kako ti nije muka tako subjektivan biti, evo sto si za Milan, al ajde... Odgovori ti meni na ova sva pitanja, pa onda se mozda udostojim odgovoriti na tvoja dodatna, eventualna.
I na kraju jos, bogati kad je Milan osvojio naslov LP u skorije vrijeme da je nesto kao leprsavo i vanstandardno igrao u svim utakmicama, a ne da je to Kaka standardno rijesio sam dok su ostali bili zaduzeni za defanzivu. Boze likova...
...Život za Široki...