FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
mukitmovac
- Kontakt:
Pola ce vas sto ovdje dipr kako su cijene skupe otici i slusati onog drekavca za 25, 35 km, a za Zelju vam skupo, e pa sjedi kuci i gledaj, ako sad ovi momci nisu zasluzili da ih podrzimo ja ne znam kad su
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
Mozel nama besplatno sa kartom protiv Balzana, ono je mucenje bilo 
Željeznicar za život cijeli !
ko ga ode slušat dabogda mu frfljo čitav život u uhumukitmovac je napisao/la:Pola ce vas sto ovdje dipr kako su cijene skupe otici i slusati onog drekavca za 25, 35 km, a za Zelju vam skupo, e pa sjedi kuci i gledaj, ako sad ovi momci nisu zasluzili da ih podrzimo ja ne znam kad su
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moze, ali ako nakon prolaza aBd platis duplo skuplje protiv Standarda?likusa je napisao/la:Mozel nama besplatno sa kartom protiv Balzana, ono je mucenje bilo
Koji smo mi ku*ci od navijaca, strasno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Ma ne trudite se.. Ko hoce doci ce, ko nece naci ce izgovor
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Ja inače smatram da su skupe ulaznice. Na Grbavici onakva kakva jeste cijena juga treba biti 3-4 KM, jer ti apsolutno ništa ne pružaju osim stolice koja je prljava Bože sačuvaj. Sjever oko 5-6 KM treba biti itd itd, da ne govorim razloge to znaju svi veoma dobro. Shvatao sam kad se moralo plaćati sve ono (policija i ti troškovi što je bilo), ali sad kada nema toga, ne shvatam. Ja sam naveo primjer Dinama koji ti pruži puno više, što na samom terenu, što van njega, a jeftinije ulaznice. Treba biti realan, koliko ljudi radi za dnevnicu od 15 KM, od čega se moraju hraniti i platiti režije, a ovo ga "tjera" da jednu cijelu dnevnicu da na utakmicu. Ma daj...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Nemoj doci i krajkvalitet je napisao/la:Ja inače smatram da su skupe ulaznice. Na Grbavici onakva kakva jeste cijena juga treba biti 3-4 KM, jer ti apsolutno ništa ne pružaju osim stolice koja je prljava Bože sačuvaj. Sjever oko 5-6 KM treba biti itd itd, da ne govorim razloge to znaju svi veoma dobro. Shvatao sam kad se moralo plaćati sve ono (policija i ti troškovi što je bilo), ali sad kada nema toga, ne shvatam. Ja sam naveo primjer Dinama koji ti pruži puno više, što na samom terenu, što van njega, a jeftinije ulaznice. Treba biti realan, koliko ljudi radi za dnevnicu od 15 KM, od čega se moraju hraniti i platiti režije, a ovo ga "tjera" da jednu cijelu dnevnicu da na utakmicu. Ma daj...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Svaki put ista pricaBaja_Zvjerka je napisao/la:Moze, ali ako nakon prolaza aBd platis duplo skuplje protiv Standarda?likusa je napisao/la:Mozel nama besplatno sa kartom protiv Balzana, ono je mucenje bilo
Koji smo mi ku*ci od navijaca, strasno...
Po meni sve je super i sve je za pet, OSIM STO SE CLANOVIMA NIJE DAO POPUST..To se moglo promotivno iskoristit i privuc clanove ali...
-
mukitmovac
- Kontakt:
Pa ti se kralju zapedalaj pa gledaj Dinamo kada ga tako hvalis, Mamicu i onako treba navijaca
Liverpool !
Liverpool !
- plavanacija
- Kontakt:
manijakdokraja je napisao/la:Nemoj doci i krajkvalitet je napisao/la:Ja inače smatram da su skupe ulaznice. Na Grbavici onakva kakva jeste cijena juga treba biti 3-4 KM, jer ti apsolutno ništa ne pružaju osim stolice koja je prljava Bože sačuvaj. Sjever oko 5-6 KM treba biti itd itd, da ne govorim razloge to znaju svi veoma dobro. Shvatao sam kad se moralo plaćati sve ono (policija i ti troškovi što je bilo), ali sad kada nema toga, ne shvatam. Ja sam naveo primjer Dinama koji ti pruži puno više, što na samom terenu, što van njega, a jeftinije ulaznice. Treba biti realan, koliko ljudi radi za dnevnicu od 15 KM, od čega se moraju hraniti i platiti režije, a ovo ga "tjera" da jednu cijelu dnevnicu da na utakmicu. Ma daj...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
Odakle tebi pravo da kazes ko ce doci ko ne?!?!?!? Ja da ne radim ne bih dosao, ne bih kupio dres, ne bih kupio clansku i ne bih isao na utakmice, iz prazne ne puca...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A da Zeljo zaradi? Koja je poenta onda tvog dolaska na utakmicu? Valjda ides da gledas Zelju, a ako ti je puno 5 KM onda ne trebas ni dolaziti. Eto opet kukas radi 1KM skuplje karte, a to je godisnje 20 KM sa svim domacim tekmama. Ako ne mozes godisnje namaknuti jos 20 KM onda ebga stvarno. Ko ima dnevnicu 15 KM, a to je mahom konobari i mladjarija, opet dolazi na tekme, a ko hrani porodicu sa tom dnevnicom, onda nek i ne dolazi na tekme, skupo mu je fkt. On ni sladoled na cesti ne moze polizati, pa ne kuka sto se prodaje za te pare.kvalitet je napisao/la:Ja inače smatram da su skupe ulaznice. Na Grbavici onakva kakva jeste cijena juga treba biti 3-4 KM, jer ti apsolutno ništa ne pružaju osim stolice koja je prljava Bože sačuvaj. Sjever oko 5-6 KM treba biti itd itd, da ne govorim razloge to znaju svi veoma dobro. Shvatao sam kad se moralo plaćati sve ono (policija i ti troškovi što je bilo), ali sad kada nema toga, ne shvatam. Ja sam naveo primjer Dinama koji ti pruži puno više, što na samom terenu, što van njega, a jeftinije ulaznice. Treba biti realan, koliko ljudi radi za dnevnicu od 15 KM, od čega se moraju hraniti i platiti režije, a ovo ga "tjera" da jednu cijelu dnevnicu da na utakmicu. Ma daj...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
@likusa, koje clanove, 500 do sada, marku im mozes dati popust, peglanje sa tim se ne isplati trenutno. Kada pocne liga bice sigurno.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ljudi, sačekajte ponedjeljak. Možda bude neka akcija u u svom tom spektaklu 
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Imam pravo reci. Yebote puno vam dvije tri marke vise dati...
Katakomba is back !
Katakomba is back !
-
mukitmovac
- Kontakt:
Kada pitarima nece biti vuna da idu da bodre njanjajevo u travniku pored "svog" stadiona, sta se mi zalimo ccc, koliko ce njih izaci domaca tekma, pazi sad sa jakom Drinom 
Zadnja izmjena: mukitmovac, dana/u 18 jul 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool !
Liverpool !
@Baja_Zvjerka
Ma ne znam, ja cu prva uzet clansku (iako sam govorila necu
)sad kad budem kupovala kartu za utakmicu. Nadam se da ce sad biti ranije pustene i prodaju, jer prosli put nisam mogla od Koseva do Grbavice samo radi clanske..Mislim da ima jos raje da je u situaciji da ce kupit kad bude usput, jer ne isplati se ic samo radi clanske 
A sto bi stari ljudi rekli ha 5 ha 7 ko ce doc doci ce
Ma ne znam, ja cu prva uzet clansku (iako sam govorila necu
likusa je napisao/la:@Baja_Zvjerka
Ma ne znam, ja cu prva uzet clansku (iako sam govorila necu)sad kad budem kupovala kartu za utakmicu. Nadam se da ce sad biti ranije pustene i prodaju, jer prosli put nisam mogla od Koseva do Grbavice samo radi clanske..Mislim da ima jos raje da je u situaciji da ce kupit kad bude usput, jer ne isplati se ic samo radi clanske
Ja se jos uvijek nadamda ce biti moguce uzeti clanske na kosevu, a i da ce fan shop gore izbaciti na dan utakmice.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Niko ne određuje nečija prava...
Niko nikom ništa ne zabranjuje...
Čovjek je naprosto napravio rezime:kome je skupa karta neće doći i to je to...
Cijene karata su korektne,imajući u vidu kompletnu situaciju.Nece se promjeniti i ne vidim svrhu da sad razglabamo do četvrtka o tome.
Evo nam prilike da damo mali doprinos da klub pokrije ogroman trošak stadiona i organizacije utakmice i da bar malo ostane...recimo četrdesetak milja za čarter via Belgija[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Niko nikom ništa ne zabranjuje...
Čovjek je naprosto napravio rezime:kome je skupa karta neće doći i to je to...
Cijene karata su korektne,imajući u vidu kompletnu situaciju.Nece se promjeniti i ne vidim svrhu da sad razglabamo do četvrtka o tome.
Evo nam prilike da damo mali doprinos da klub pokrije ogroman trošak stadiona i organizacije utakmice i da bar malo ostane...recimo četrdesetak milja za čarter via Belgija[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Pogresno gledas na cojene karata, raja koja dolazi doco ce i da su duplo skuplje ali zato nam i jeste posjeta kakava je...Baja_Zvjerka je napisao/la:A da Zeljo zaradi? Koja je poenta onda tvog dolaska na utakmicu? Valjda ides da gledas Zelju, a ako ti je puno 5 KM onda ne trebas ni dolaziti. Eto opet kukas radi 1KM skuplje karte, a to je godisnje 20 KM sa svim domacim tekmama. Ako ne mozes godisnje namaknuti jos 20 KM onda ebga stvarno. Ko ima dnevnicu 15 KM, a to je mahom konobari i mladjarija, opet dolazi na tekme, a ko hrani porodicu sa tom dnevnicom, onda nek i ne dolazi na tekme, skupo mu je fkt. On ni sladoled na cesti ne moze polizati, pa ne kuka sto se prodaje za te pare.kvalitet je napisao/la:Ja inače smatram da su skupe ulaznice. Na Grbavici onakva kakva jeste cijena juga treba biti 3-4 KM, jer ti apsolutno ništa ne pružaju osim stolice koja je prljava Bože sačuvaj. Sjever oko 5-6 KM treba biti itd itd, da ne govorim razloge to znaju svi veoma dobro. Shvatao sam kad se moralo plaćati sve ono (policija i ti troškovi što je bilo), ali sad kada nema toga, ne shvatam. Ja sam naveo primjer Dinama koji ti pruži puno više, što na samom terenu, što van njega, a jeftinije ulaznice. Treba biti realan, koliko ljudi radi za dnevnicu od 15 KM, od čega se moraju hraniti i platiti režije, a ovo ga "tjera" da jednu cijelu dnevnicu da na utakmicu. Ma daj...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudima puno 2 KM skuplje karte nego na Grbavici protiv raznih sumarskih ekipa. Pa Bgte ne mogu da vjerujem u pm. Kite od navijaca...
@likusa, koje clanove, 500 do sada, marku im mozes dati popust, peglanje sa tim se ne isplati trenutno. Kada pocne liga bice sigurno.
Treba prije svega privuci nove klince koji su vecinom skolarci i nemaju redovna primanja ( batali pricu skupljanja para i da ne idu na kafu ili uzinu da ne kupe) i naravno penzionere koji su vecinom najvjerniji posjetioci fudbalskih utakmica a covjeku koji ima mizerna primanja kao nasi penzioneri karta je itekako preskupa.
I ovdje niko ne kuka sto ne moze priustiti vec sto ce radi ovakvih poteza kosevo izgledati prazno i sto su nam posjete na utakmicama mizerne, a mogu se itekako povecati akcijama po skolama promocijama kako za klince tako i za penziju
Na grbavici je to malo i nezgodno dok god ne budemo imali istok ili zapad, ali svejedno treba na tome raditi... danasnjim klincima vise znace strani klubovi nego nasi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: boki86, Cwirek, ELDIABLO20, GrbavicaHrammm, knoa, Lynx, Majestic-12 [Bot], MukiBek i 48 gostiju.