PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

molotovljev

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la molotovljev » 19 jul 2015, 00:47

Pa i ti imaš "ono nešto"...
F.K.SARAJEVO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2015, 00:48

Ajzea je napisao/la:"Eto me kod tebe, da se vidimo ja i ti malo a?"
"Broj?"
"Neka hvala.." :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol:
Kao što sam gore napisao - komedija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 jul 2015, 00:50

Sve u svoje vrijeme...
F.K.SARAJEVO

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 jul 2015, 00:50

Skver je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:
GoskGabela je napisao/la:Tuzlaci pd mostaraca mpgu biti bolji jedino u j.ebanju koza,a ostalo je sve na strani mostaraca
Sta je lose u tome sto je momak napisao da ste najjaci u zoo sexu :urnebes: :urnebes: :rol:
Kad smo vec kod ZOO vrta. Pastrmka otiso' u ZOO do kaveza s majmunima i pita majmuna koji je drzao dvije banane u rukama: Hoces mi dati jednu bananu brato? A majmun će: Dacu ti obje brato ako mi kazes kako si izasao iz kaveza.
P.S. Izostavio sam dva reda ovog :urnebes: i jedan red :rol: .......bilo bi ofirno ko' i ovo njegovo pisanje na nivou osmogodisnjeg djeteta......Bola, koza je jedan od simbola nase grada, ne diraj u to brato.....slizo si se sa ovim skutorom....samo zipa da vas opet ne naguze. Ko te jednom naguzi, opet ce.
I sad ide ono mostarsko (iliti Rodjenisa fazon): joooj hahaha :urnebes: :urnebes: ... daj nemoj vise molim te, imaj milosti prema njima... Skver posramio vrlog Pastrmku :lol: :lol: koje spustanje wahaha

bla, bla...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 19 jul 2015, 01:00

Jesi li prirodno glup ili treniras?
lezVe do bagro

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jul 2015, 01:01

Virtu4l je napisao/la:Kupiti Mostarce? Pa oni znaju bolje nego ja da je Velež bio jedan od omiljenih klubova u bivšoj nam državi. Jednostavno Željo i Velež su imali 'ono nešto', vi to ne možete shvatiti. Kad se spomene FK Torpedo, ljudi se sjete Safeta Sušića i tu se priča završava.
Bojim se da se RAja ipak osjeca blizim sa nekim drugim. :plac: :plac: :plac:

http://sportsport.ba/tifo/u-vrapcicima- ... jvo/161581
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 19 jul 2015, 01:03

Ovako bi pjevali i protiv vas 100%.Nista nam niste drazi od Zelje
lezVe do bagro

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jul 2015, 01:04

dzelllo je napisao/la:Ovako bi pjevali i protiv vas 100%.Nista nam niste drazi od Zelje
Ovo je "Ovako su". :plac:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 19 jul 2015, 01:13

Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Kupiti Mostarce? Pa oni znaju bolje nego ja da je Velež bio jedan od omiljenih klubova u bivšoj nam državi. Jednostavno Željo i Velež su imali 'ono nešto', vi to ne možete shvatiti. Kad se spomene FK Torpedo, ljudi se sjete Safeta Sušića i tu se priča završava.
Bojim se da se RAja ipak osjeca blizim sa nekim drugim. :plac: :plac: :plac:

http://sportsport.ba/tifo/u-vrapcicima- ... jvo/161581
Stvarno ste me počeli zabrinjavati prijatelju. Em bliski sa UD, em sa RA a pred kraj sezone listu su produžile i fukare. Kakav ovdje grupnjak padne :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 jul 2015, 01:14

Ja Rođene cijenim što su ponovo vratili u život onu već legendarnu "BŽKŠ", od kad je oni zapjevaše protiv njih predprošle sezone ponovo je živnula pa se sad već tradicionalno počela ponavljati na stadionima iz sezone u sezonu :cool:
1946

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 19 jul 2015, 01:15

avlami97 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
momirpeh je napisao/la:Dvije titule u JUGOSLAVIJI vrijede kao 5 u BiH.Sarajevo je kotiralo kao peti najveći klub u Jugoslaviji,Željo kao sedmi,nakon Vojvodine koja je šesta.Prema tome :shh:
5 minimum a sto ne spomenu prosirivanje lige :) velicino
Vojvodina je u bivšoj Jugi bila uspješnija i od Želje i od Sarajeva. Ljudi su ovojili najviše bodova u toj ligi nakon velike četvorke, imaju dvije titule i na kraju krajeva igrali su i 1/4 Kupa šampiona. Dali su više igrača za reprezentaciju Jugoslavije i oni su ta ekipa koja je iza velike četvorke, po svim parametrima vezanim za taj period.
Sarajevo ima više učešća u prvoj ligi Jugoslavije od Vojvodine,od Želje pogotovo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jul 2015, 01:16

Perverzija. :lol:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 jul 2015, 01:24

dzelllo je napisao/la:Jesi li prirodno glup ili treniras?
Tek dosao i vec odskaces od sugradjana. :beba:

[youtube][/youtube]

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 jul 2015, 01:46

Vidite nešto, nije stvar koliko ko koga gotivi ili prezire, nego je izgleda problem biti umjeren u svemu tome, pojedincima
je teško biti čovjek, šaliti se ali imati neku granicu...
Ja ne mrzim nikoga, samo što poštujem i cijenim ili suprotno od toga, nekoga manje, nekoga više...
Svi smo mi u nekim problemima, mislim na klubove, i naravno da želimo i težimo ka tome da naš klub bude najbolji,
da se izdigne na veći nivo, da putujemo po Evropi i bodrimo naš klub itd. Znači svi mi, i Sarajevo i Velež i Željo, Sloboda, Čelik itd
Optimista sam po pitanju Sarajeva i vjerujem da polako ali sigurno izlazimo iz ovog sivila, i vjerujete da bi želio da se i ovi
pomenuti klubovi izvuku iz krize i da nam stadioni budi puni i da gledamo konačno u našoj ponosnoj zemlji gledamo pravi
fudbal kao što gledamo na tv-u velike evropske utakmice... to samo može biti svima nama od velike koriste.
A da bi došli do tog cilja moramo svi zajedno raditi i imati tu neophodnu saradnju. Lako je biti šupak ko ovaj Virtu, ali treba
biti čovjek i poštovati ono što drugi rade... Gotivim ja i Rođene i Manijake ( to su moji drugovi ) i Robiju i Fukare,
samo što ne podnosim pojedine pakaše, bez obzira za koga navijaju.
I sasvim je normalno da kada igra moj tim protiv nekog od njih da će tu biti malo iskri i neprimjerenog navijanja, ali Bože moj,
to je fudbal, to je ta strast, ali nikome od njih ne želim nešto loše da se desi, jer u suštini mala smo mi zemlja da bi se mrzili
i jedni druge ugrožavali, a puno toga smo u prošlosti prošli zajedno... Sretno svima vama i sve najbolje !

p.s. ne znam da li se slažete ali smatram da Virtu više nije za ovoga foruma...
F.K.SARAJEVO

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 jul 2015, 01:59

Virtual jos uvijek trazi svoje mjesto pod forumskim nebom. Daj mu vremena, tek je 7 godina ovdje, uklapa se polahko, ali nesigurno.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 jul 2015, 02:05

molotovljev je napisao/la:Vidite nešto, nije stvar koliko ko koga gotivi ili prezire, nego je izgleda problem biti umjeren u svemu tome, pojedincima
je teško biti čovjek, šaliti se ali imati neku granicu...
Ja ne mrzim nikoga, samo što poštujem i cijenim ili suprotno od toga, nekoga manje, nekoga više...
Svi smo mi u nekim problemima, mislim na klubove, i naravno da želimo i težimo ka tome da naš klub bude najbolji,
da se izdigne na veći nivo, da putujemo po Evropi i bodrimo naš klub itd. Znači svi mi, i Sarajevo i Velež i Željo, Sloboda, Čelik itd
Optimista sam po pitanju Sarajeva i vjerujem da polako ali sigurno izlazimo iz ovog sivila, i vjerujete da bi želio da se i ovi
pomenuti klubovi izvuku iz krize i da nam stadioni budi puni i da gledamo konačno u našoj ponosnoj zemlji gledamo pravi
fudbal kao što gledamo na tv-u velike evropske utakmice... to samo može biti svima nama od velike koriste.
A da bi došli do tog cilja moramo svi zajedno raditi i imati tu neophodnu saradnju. Lako je biti šupak ko ovaj Virtu, ali treba
biti čovjek i poštovati ono što drugi rade... Gotivim ja i Rođene i Manijake ( to su moji drugovi ) i Robiju i Fukare,
samo što ne podnosim pojedine pakaše, bez obzira za koga navijaju.
I sasvim je normalno da kada igra moj tim protiv nekog od njih da će tu biti malo iskri i neprimjerenog navijanja, ali Bože moj,
to je fudbal, to je ta strast, ali nikome od njih ne želim nešto loše da se desi, jer u suštini mala smo mi zemlja da bi se mrzili
i jedni druge ugrožavali, a puno toga smo u prošlosti prošli zajedno... Sretno svima vama i sve najbolje !

p.s. ne znam da li se slažete ali smatram da Virtu više nije za ovoga foruma...
Svaka cast!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 jul 2015, 02:08

Stvarno nemam više vremena a pogotovo strpljenja. Upozorovao sam ga da nije lijepo to kako se ponaša i šta sve piše,
ali izgleda da njega nije briga šta drugi misle i da li će nekoga uvrijediti, dakle uzalud... Pretjerao je na bezobrazan način
i ne zaustavlja se, baš ga briga... Mislim da sam bio korektan i pošten kako prema njemu tako i prema ostalim, ali ovako
ne može više, ne... Sad ću ja biti prema njemu bezobrazan i grub i neću se zaustaviti sve dok neko od nas dvojice ne bude
bivši na ovom forumu. Na administraciji je da procijeni koga će zadržati na forumu a kome će reći zbogom !
F.K.SARAJEVO

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 19 jul 2015, 02:13

A broj?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 jul 2015, 02:19

malta071 je napisao/la:A broj?
Nije problem nek' ostavi... ali o tome ćemo nakon što neko od nas dvojice napusti forum, do tada sportski, po pravilima.
F.K.SARAJEVO

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 19 jul 2015, 02:24

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja Rođene cijenim što su ponovo vratili u život onu već legendarnu "BŽKŠ", od kad je oni zapjevaše protiv njih predprošle sezone ponovo je živnula pa se sad već tradicionalno počela ponavljati na stadionima iz sezone u sezonu :cool:
I zbog toga se prvi put u historiji dogodio kraj sezone kada je bilo bitnije ko nije šampion nego ko jeste

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.