Ma ne vrijedi brate da se zamaras budalom,njemu i jeste cilj da nervira i da nekoga izazove na pretjeranu reakciju. To je jedan od onih virtualnih bolesnika koji vecinu vremena provode u virtualnom svijetu (nije mu bezveze nick takav),a u stvarnom svijetu su samo koliko im je neophodno da prezive. Vjerovatno jadnik nema ni prijatelja ni,djevojku/zenu,mozda je bio i zlostavljan itd. Ima takvih jos koliko hoces (i u nasim redovima). Zato poslusaj me,ne zamaraj se puno time,ne vrijedi.molotovljev je napisao/la:Stvarno nemam više vremena a pogotovo strpljenja. Upozorovao sam ga da nije lijepo to kako se ponaša i šta sve piše,
ali izgleda da njega nije briga šta drugi misle i da li će nekoga uvrijediti, dakle uzalud... Pretjerao je na bezobrazan način
i ne zaustavlja se, baš ga briga... Mislim da sam bio korektan i pošten kako prema njemu tako i prema ostalim, ali ovako
ne može više, ne... Sad ću ja biti prema njemu bezobrazan i grub i neću se zaustaviti sve dok neko od nas dvojice ne bude
bivši na ovom forumu. Na administraciji je da procijeni koga će zadržati na forumu a kome će reći zbogom !
Jedan mudrac je rekao:
"Ako zelis da se raspravljas sa budalom onda moras da se spustis na njegov nivo,a onda sigurno gubis jer je on tu onda na svome terenu."