e to si brate u pravu,još jednom ponavljam termin radni dan i vrućinaChWilla je napisao/la:30 milja u ovom terminu ne bi bilo ni da je džaba. kao što nije bilo ni protiv bilo koga drugog poslije rata osim newcastlea.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- KosevskoHill
- Kontakt:
Buduci da je ova Uprava po meni jedina pd 96' koja radi sistematski i kako treba,mislim da je poprilicno neozbiljno se zaliti na cijenu karata.Procitao sam sve postove,i od ovih sto kukaju na tesku situaciju u drzavi i ovih sto pretjeruju da je to sića za platiti.Istina je da oni sto su tanki finansijski,njima je problem uopce ici na utakmice jer im to spada u luksuz i minorno povecanje cijene u odnosu na proslu utakmicu i nema neke logike sa samom odlukom hoce li uopste ici.. te ljude ne treba napadati mada sam poprilicno siguran da takvi i ne pisu po ovom forumu al eto..Ovo je evropska utakmica,sa respektabilnim protivnikom i samim tim i cijena karte je veca kao sto je veca i za neku bolju npr. predstavu u kojoj nastupaju bolji glumci..Jedino je mozda bilo pogodno da se odradi promocija clanskih karata kroz prodaju ulaznica za ovu utakmicu tj. da bude niza karta sa clanskom,al eto sad nema fajde naprdjivat,raspisali su konkurs za marketing strucnjaka sto znaci da se ode kako treba sistematski kako sam rekao na pocetku..Takodjer,ovi cije se misljenje poklapa sa Aldinovim,malo se zamislite svega mi..Ko ce ici na utakmicu,vidimo se gore akoBogda da zajedno nosimo zlatnu djecu,ko nece ili ne moze,neka ne dize negativnu energiju jer nista nece uradit za ŽELJU,nek to bude vas nacin podrske nasem voljenom klubu.Zamolio bih sve vas,narocito ozbiljne da nastavimo pricu o samoj utakmici,taktici,igracima..VOLIM TE ŽELJO !!!
Željezničar za život cijeli !
- samogrbavica
- Kontakt:
Poredis stvari koje se ne mogu. Svako ima svoju publiku i to je glupost cista poredit Zelju s Merlinom..anonimni je napisao/la:Karta za plagijatora (daBogda mu se usta osusila, pa ne zapjevao) 15 KM za teren, gdje htio-ne htio moras da se peglas stojeci nekoliko sati, karta za Ferencvaros za zapad gdje je najveci ugodjaj, gdje mozes sjesti i opustiti se 15 KM, yebo onog ko se smatra Zeljovcem, a ode tamo i ne dodje u cetvrtak zbog karte! Pametnom dosta
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
KHAJ PRICE
Ne treba dinu mijesati i pricati o koncertu iako je malo poremetio termin utakmice. Necu halaliti onome ko odvoji pare za koncert a ne ode na utakmicu iz razloga sto nema para 

Od jucer sam nekoliko puta posao da napisem nesto ali sam odustajao. Ovako gledam na cijene karti. Uprava je nekoliko dana prije utakmice objavila cijene. Za utakmicu protiv Balzana cijene su bile jeftinije za par maraka. Mislim da ste svi vi planirali da potrosite isto novca za kartu kao protiv Balzana i da ste odvojili iste pare. Evo sad prilike da ne odete na kafu jednom-dvaput i da te pare dodate na ulaznicu. Ko je isao na jug to je jedna kafa manje u ovo 5 dana, a ko je isao na istok isto, dok je za zapad manje kafa i sok/sendvic. Ko ne moze da dodje iz nekih razloga evo ponudilo se par forumasa da ima doplati ili kupi ulaznicu. Znam da jje mnogima tesko izdvojiti pare ali misljenja sam da svakodnevno "bacimo" pare na neke gluposti. Ovo je jednom godisnje. Opet ponavljam jednom godisnje. Ko hoce da narusava atmosferu nek i dalje pise o kartama. Mozda uprava ove koji sad pisu lose o kartama natjera iste da promjene misljenje nekim potezom u narednim danima. Ko zna....
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
bila priča da se stadion pravi od karata. a ovo eto puno za ovakvu utakmicu.pile87 je napisao/la:Stvarno dosta price o kartama eto neki dan je bila rasprava o tome kako donirati par maraka pa sms pa ti uzme pola toga telecom pa evo nacina da se to uradi a da ti niko ne uzme pola para sta je problem.Bolje rasprava o tome da se uclani ko jos nije ( ja nisam stigao jos ) da povedete jos nekoga na utakmicu da se napravi dobra atmosfera koja ce dati krila nasim igracima itd...
-
- Kontakt:
Cijene karata su samo jedan dio mozaika i po meni ih nije trebalo dizati jer nije način da probamo sa 20 milja otići na 30. Bojim se da naši i ne pokušavaju to nego udari po karti, doći ko ionako dolazi, zaradit će se toliko i toliko i tu je kraj njihove pameti i napora.
Ovakve prilike treba koristiti jer na niskim smo mi granama kad je Evropa u pitanju i u 10 godina ti dođe neko zvučnije ime, a i Evropu će sve teže i teže biti izboriti.
Nema veze, nemam više živaca da pišem, ko je skonto skonto je, ko nije šta ću mu ja.
Ovakve prilike treba koristiti jer na niskim smo mi granama kad je Evropa u pitanju i u 10 godina ti dođe neko zvučnije ime, a i Evropu će sve teže i teže biti izboriti.
Nema veze, nemam više živaca da pišem, ko je skonto skonto je, ko nije šta ću mu ja.
sa navijačkom svijesti kojoj je puno 2, 3 i 5 KM razlike između balzana i velike obarske - i ferencvarosa nećemo mi otići na 30 nikad, ni sa besplatnim ulazom. bar ne bez protivnika iz lige petice.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Uglavnom ti koji si skonto si lose skonto 
Cijene karata uopste skupe nisu, ako vam je 2km nego inače vise dati problem e onda stvarno pretjerujete i tražite svaku moguću manu samo da bi se kritikovalo
Usrali ste atmosferu radi pisljive i opravdane 2km, svaka vam čast

Cijene karata uopste skupe nisu, ako vam je 2km nego inače vise dati problem e onda stvarno pretjerujete i tražite svaku moguću manu samo da bi se kritikovalo

Usrali ste atmosferu radi pisljive i opravdane 2km, svaka vam čast

-
- Kontakt:
Evo na kraju samo ću te upitati kako je to moguće da klub koji ima kako se volimo pofaliti 400 milja simpatizera i navijača ne može dovesti na stadion 30 milja na prilično poznato ime i povoljan rezultat jednom u 10 godina.ChWilla je napisao/la:30 milja u ovom terminu ne bi bilo ni da je džaba. kao što nije bilo ni protiv bilo koga drugog poslije rata osim newcastlea.
Pa to je zicer čovječe i baš se treba potruditi da ga promašiš.
Opet pogresno rezonujes kolika je posjeta u utakmicama koje si spomenuo,a kolika je zeljena posjeta u cetvrtak u tome je citava poentaChWilla je napisao/la:sa navijačkom svijesti kojoj je puno 2, 3 i 5 KM razlike između balzana i velike obarske - i ferencvarosa nećemo mi otići na 30 nikad, ni sa besplatnim ulazom. bar ne bez protivnika iz lige petice.
i da dodam 4 dana do utakmice a nigdje reklame, plakata i slicnih "gluposti"

Zadnja izmjena: propuh, dana/u 19 jul 2015, 12:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
FK Željezničar
Samo ja ću da dovedem novih 8 osoba koje nisu bile konkretno protiv Balzana.
Dalje, skoro sva ostala moja raja Manijaci koje poznajem dovode po nekoliko novih osoba. Vlada lijepa atmosfera. Bit će i naših iz dijaspore.
Moje mišljenje je da će nas InshAllah biti preko 20 000...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dalje, skoro sva ostala moja raja Manijaci koje poznajem dovode po nekoliko novih osoba. Vlada lijepa atmosfera. Bit će i naših iz dijaspore.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
možda tako što je 97% tih kita od simpatizera i navijača, pa 30 milja od rata nije bilo ni protiv koga osim newcastlea bez obzira na cijene, termine, rezultate i sve ostalo?rodom s Mejtaša je napisao/la:Evo na kraju samo ću te upitati kako je to moguće da klub koji ima kako se volimo pofaliti 400 milja simpatizera i navijača ne može dovesti na stadion 30 milja na prilično poznato ime i povoljan rezultat jednom u 10 godina.ChWilla je napisao/la:30 milja u ovom terminu ne bi bilo ni da je džaba. kao što nije bilo ni protiv bilo koga drugog poslije rata osim newcastlea.
Pa to je zicer čovječe i baš se treba potruditi da ga promašiš.
a ne, nije to, dvije marke su problem...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Cijene karti su najmanji problem ..ja se smijem kladiti da su karte 2KM ..ne bi vise od 15 milja doslo.Jednostavno nema sportske publike.. vise raje okupi neki poznatiji gradski kafic ( jos ako kakvu pevaljku nabavi.. ludnica) nego Zeljo i Sarajevo za jednu tekmu. Sve to stoji raja nema love,al brate dragi evropska tekma ,rezulatat pozitivan i opet nista.
To je to majstore svaka cast o ovome treba pricati i ovo treba raditiMinhi je napisao/la:Samo ja ću da dovedem novih 8 osoba koje nisu bile konkretno protiv Balzana.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
To je to Propuh, ovdje ljudi ili ne čitaju ili ne žele da skontaju, ja fakat ne znam.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Karte jesu skuplje od očekivanog, al' daleko od toga da su preskupe. Kao što neko reče kome su te 2-3 KM problem njemu sigurno nije do Želje i ima većih problema u životu. Nema niko viška para na bacanje, al' brate nismo u Africi da nemamo šta jesti i da ćemo propasti zbog 2-3 marke. 90% nas potroši u prosjeku svaki dan bar 5-6 KM na gluposti. Ako nam i roditelji daju, kako nam daju za ostalo dat će nam i za ovo. Konačno atraktivnija utakmica, dobar rezultat, dobar protivnik, prilika za kakav-takav uspjeh i zaradu u Evropi, a glavna tema su "skupe" ulaznice. Nigdje veze.
Što se tiče termina, kako ima ljudi kojima ne odgovara ovaj u 18, tako ima i onih kojima ne odgovara u 21. A sunce u 18 već i nije tako jako, sasvim je podnošljivo.
Ja bih voljela da su karte jeftinije, čisto zbog toga da ne može niko reći bile skupe karte, bilo bi nas više da su jeftinije, pa da vidimo eto koliki je taj neki maksimum.
Kako god, ko hoće i ko ikako može doći će, svi ovi izgovori su glupi i sva priča je suvišna.
Mislim da će teško biti 20000, daj Bože i 15000 da bude.
Što se tiče termina, kako ima ljudi kojima ne odgovara ovaj u 18, tako ima i onih kojima ne odgovara u 21. A sunce u 18 već i nije tako jako, sasvim je podnošljivo.
Ja bih voljela da su karte jeftinije, čisto zbog toga da ne može niko reći bile skupe karte, bilo bi nas više da su jeftinije, pa da vidimo eto koliki je taj neki maksimum.
Kako god, ko hoće i ko ikako može doći će, svi ovi izgovori su glupi i sva priča je suvišna.
Mislim da će teško biti 20000, daj Bože i 15000 da bude.
neki dan me ubjeđujete da se stadion može praviti od karata i donacija, ili da se već mogao napraviti od nekog postotka od karata. a danas me ubjeđujete da su karte od 7, 10 i 15 KM skupe za ovakvu utakmicu i da tjeraju raju. ovo je puno, al' zato bi donatorski račun gorio. e pa ne može oboje, nema smisla.
chwilla kako ti ne dosadi brt nece da skontaju pusti ih
Re: RE: Re: FK Željezničar
Neutralnom i onom kojeg fudbal ne interesuje jeste glupost, ali nama nije i ne bi trebala biti, ako on s tim cijenama koje nisu male napuni kosevo, sto Zeljo ne bi mogao ? Razglaba se i previse ovdje o tome, ali me to nervira, sigurno ce biti nemali broj furaca, pubertetlija i ljudi koji "navijaju" za Zelju gore, a nece doci na Ferencvaros, karte ne bi ni ostalim trebale biti skupe jer ako se moze kockati, piti, pusiti, gledati tog prokletog merlina, moze se i podrzati voljeni klub...samogrbavica je napisao/la:Poredis stvari koje se ne mogu. Svako ima svoju publiku i to je glupost cista poredit Zelju s Merlinom..anonimni je napisao/la:Karta za plagijatora (daBogda mu se usta osusila, pa ne zapjevao) 15 KM za teren, gdje htio-ne htio moras da se peglas stojeci nekoliko sati, karta za Ferencvaros za zapad gdje je najveci ugodjaj, gdje mozes sjesti i opustiti se 15 KM, yebo onog ko se smatra Zeljovcem, a ode tamo i ne dodje u cetvrtak zbog karte! Pametnom dosta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina