Brato ako cemo do toga ici i to pisati onda treba kljucat temu. Do sada je bila zdrava zayebancija i neka tako ostanejoker90 je napisao/la:Da je neko drugi u pitanju, slozio bih se s tobom i ne bih se zajebavao na ovaj nacin. Ali kad je u pitanju najveci provokator foruma, ne grize me nesto savijest.Tifoz je napisao/la: Kreteniziras se pravo. Sestra je svetinja. Ima puno drugih nacina za zayebanciju. Ne budi papak
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
DŽELO ODLAZI
Brato kako dobi ban sa 3-4 nicka ako si se samo "zdravo" zajebavao?Tifoz je napisao/la:Brato ako cemo do toga ici i to pisati onda treba kljucat temu. Do sada je bila zdrava zayebancija i neka tako ostanejoker90 je napisao/la:Da je neko drugi u pitanju, slozio bih se s tobom i ne bih se zajebavao na ovaj nacin. Ali kad je u pitanju najveci provokator foruma, ne grize me nesto savijest.Tifoz je napisao/la: Kreteniziras se pravo. Sestra je svetinja. Ima puno drugih nacina za zayebanciju. Ne budi papak
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zbog sestre se znalo ležati po 6 mjeseci
Sad tee nadjebao Pastrmkoo
a slazem se za sestru i znam kako je, do dan danas samo mi je jedan frajer dirao u svetinju i nije se lijepo proveo... tako da je to tacka koja stvarno boli i ne bi se trebalo ici do te granice...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
@joker mozda sto nisam miljenik moderacije a isto tako pisem bez pardona ali ne uzimam familije u usta bar sam toliko s nekim postovanjem tu. Tvoja reakcija pokazuje da si izgubio i sigurno ti se lik negdje iza monitora smije kad ti je to vrhunac argument da mu ga spustis 
DŽELO ODLAZI
Nema. Evo već mjesecima konstantno vrijeđaju, spominju porodicu, a to je posljednji stadij nemoći jer su razyebani u svakoj diskusiji.Tifoz je napisao/la:Ima puno drugih nacina za zayebanciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledaj fazona sa Kobilje Glavejoker90 je napisao/la:Ma kakav Virto i 1-1? On ne silazi s foruma, a ja mu nudim evo da ne silazim sa ovih sto pitam za njih.. Drago mi je vidjeti da se 2 najodvratnija forumasa međusobno brane!bagrcavi je napisao/la:Što? To hoćeš da budete jedan jedan?joker90 je napisao/la:A vidi ima li zenu ili sestru pa uzmi njihov broj za mene..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Spominjanje porodice je dno dna i ko god to radi treba ga banovati trajno!Virtu4l je napisao/la:Nema. Evo već mjesecima konstantno vrijeđaju, spominju porodicu, a to je posljednji stadij nemoći jer su razyebani u svakoj diskusiji.Tifoz je napisao/la:Ima puno drugih nacina za zayebanciju.
Samo paša i ti sa svojim postovima cini mi se da namjerno provociras i zelis da izazoves. Razmisli malo,vrlo malo je normalnih postova kod tebe.
Dobro je provociranje dok se ne počne spominjat porodica. Primjer sarajevskog papka. 
Evo ne znam..
Ova tema sluzi za prepucavanje? Cilj iste je da se rasterete opste diskusije i ja to postujem, tamo se ne pojavljujem. Sve sto imam da kazem, kazem vam ovdje.zagorski je napisao/la:Spominjanje porodice je dno dna i ko god to radi treba ga banovati trajno!Virtu4l je napisao/la:Nema. Evo već mjesecima konstantno vrijeđaju, spominju porodicu, a to je posljednji stadij nemoći jer su razyebani u svakoj diskusiji.Tifoz je napisao/la:Ima puno drugih nacina za zayebanciju.
Samo paša i ti sa svojim postovima cini mi se da namjerno provociras i zelis da izazoves. Razmisli malo,vrlo malo je normalnih postova kod tebe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- molotovljev
Da si fer i korektan pisao bi ti na opštim diskusijama, no, s obzirom da si bezobrazan, ograničen si da pišeš samo na ovoj temi.
Tvoja diskusija se svodi na ismijavanje... Sad još plačeš ko kurava.
Tvoja diskusija se svodi na ismijavanje... Sad još plačeš ko kurava.
F.K.SARAJEVO
Ja razlikujem 'prepucavanje' i provociranje,sa ciljem omalovazavanja i ponizavanja drugoga. Neki izgleda to ne znaju i nece da razlikuju.
Sta cu kad sa vama uvijek ima materijala
Kakvi su ibrakovi utisci iz Nyona? Jel se upoznao sa celnicima Basela
Kakvi su ibrakovi utisci iz Nyona? Jel se upoznao sa celnicima Basela
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- molotovljev
Ma pusti šuplju, nego ide li taj broj, pa da upoznaš mog pitona ? Hajde peškirčiću da čujem...
F.K.SARAJEVO
Sto ga navijacima Lecha nisi pokazao 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- molotovljev
To su momci fajteri, s njima samo muški, a takve transvestite kao ti karam...
F.K.SARAJEVO
- LuisGarcia
- Kontakt:
Citam malo ovu temu i ne vjerujem svojim ocima,zar se neko moze iznervirati zbog nekoga na forumu koga vjerovatno i ne poznaje. Blago vama u zivotu...
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy
Ja se najiskrenije izvinjavam sto su se huligani malkice uzbudili 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- molotovljev
Mortem - dodji u Lukavac ako smijesMortemHz je napisao/la:Znas i sam da si u manjini tu,koga lazes?fedeltafrotta je napisao/la:moretm, dodji na ciglane pa provjeri imal nas
Ali sto je najzalosnije, a ziva istina, radio sam preko 3 godine sa par Lukavcana i uvijek u prici su mudrovali kako navijaju za Zelju i kako je uspjesniji od Slobode, ali nikad, ama bas nikad, nisu znali niti jednog igraca Zelje (jedan od njih znao za Zebu), a o rezultatima da ne pricam. Ali bitno je da navijaju za "svog" Zelju, ebo li im Zeljo cijeli Puracic.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.