FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vec se vidi da su Tomo i Milan bolji stoperi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja sam prvi govorio da ne treba ga otpisati lako, ali Bgm gledajuci samo po kvalitetu tesko da ce se naigrati pored ove dvojice stopera. Na stranu nase emocije i sve to..obiteljskicovjek je napisao/la:Izgleda svi zaboravili Tatka, pa on ima pravo nastupa i nije nigdje otisao, jos je kapiten.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zivim za dan kad budemo igrali sa 3 igraca u zadnjoj liniji. Trenutno su po meni Barbaric, Stepanov i Tatko ta trojica.MortemHz je napisao/la:Vec se vidi da su Tomo i Milan bolji stoperi
Trebali ste ljudi dovesti Cira da vas kako on kaze galvanizira pa bi vidjeli bi li Stojcev setao po terenu i glumio Maradonu. Izuzetno ste mi drag klub i znam vasu povezanost sa sadasnjim trenerom. Ipak misljenja sam da u momentima kada se stvara neka velika i lijepa prica trener bi trebao biti kamen temeljac toga svega. Sa ovim kadrom vi cete svakako uzeti prvenstvo ali je steta da klub napokon ne napravi i kakav znacajan iskorak u Evropi. To nece ici bez ozbiljnog i iskusnog trenera. Makar ja tako mislim. Neka vam je sa srecom protiv Lecha jer prica nije gotova dok sudac ne odsvira kraj druge utakmice.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala ti Dubrovnik
Aposultno jasnajurisicduska je napisao/la:Ja sve više počinjem vjerovati da je naš skauting protivnika kontraproduktivan. Jebote napisao sam na forumu analizu za koju mi je trebalo 3-4 sata života, nije mi to posao. I pazi šta sam ja mogao pretpostaviti a naša skauta služba nije.
-Leh po desnoj strani je prejak, nismo ni jednom tamo prošli. Velkoski nevidljiv.
-Imaju tranziciju sa 2-3 dodira, treba faul praviti čim je krenu iznositi, 20 puta su nam došli na 16 za pola sekunde
- Imaju prekide ofanzivne prejake, odbrambene na uigranu kombinaciju prelome, kad smo god imali prekid bilo je opasno al njih 5 u offsideu.
- Imaju lošeg desnog beka defanzivno, Duljević ga je smiješnim pravio al nedovoljno smo eksploatisati desnu stranu
- Ne znaju reagovati na promjene ritma, umrtvi **** igru nemoj se s njima nadigravati
- Ubili su nas na sredini a to smo trebali biti dominantni na svom terenu
- Imamo bolju odbranu od njihove, uvlače se u svoj sesnaesterac, prespori su , pobjeće im Benko i pobjegao je al nedovoljno
I Još masu toga. Pa skaute šta si skautiro.
U poznanu izaći sa 5 vezanih, jedini način da se oni dobiju, bez krila i kroz sredinu, možda 4-5-1 stavi Rustemovića samo defanzivni zadaci, stavi Radovca i mešu kao centralne veze, Cimirotu daj slobodu nek igra više ofanzivno , stavi Duljević ko polušpica, Benko u napad i siguran sam da bi ih namučili. Molim vas usvojite da ih morate udarit ha prime loptu. I morate se kretati linijski, kad odbrana izađe mora se i veza pomjeriti, i napad i obrnuto, ne može bit rupa od 50 metara na terenu sa naša 2 igrača , razmak maksimalno 10 metara među linijama linijama u fazi branjenja, ofanzivno do 20 metara. Molim vas vi to možete, ja se nadam bogami jer uz pravu taktiku ovo bi mogo bit šou od ekipe.
Pišem s mob. Pa ima grešaka al poenta je jasna.
Samo si zaboravio da je,pored skautinga,Dzeno uzivo gledao Lech
Bez bekova ceka nas potop.MirzaMuki je napisao/la:[img]http://www.igreklik.com/slike/images/98942455101769506117.png[/img]
Tako poceti pa sta bude bude
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ja bi isto volio nešto ovako
Tokom sezone naravno, ne protiv Leha.

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Slazem se amstaf dobro si to poslozio. Volio bih gledati jako napadacki fudbal ove sezone, nesto slicno 3-4-3 (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Evolution87
- Kontakt:
u ovoj formaciji ne bi mogli dati koliko bi primili golova. Ovdje se 6 igraca ne bi 2 puta vratili na nasu polovicu u citavoj utakmici. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Inicijativa o pružanju šanse ( POJEDNIM ) mlađim igračima je krenula od amidže i biti će ispoštovana s tim da ambicije kluba nikada neće pasti na drugi nivo i da kvalitet igre nikada neće pasti u drugi plan to će i dalje biti na prvom mjestu. Od mlađih igrača ko zasluži da igra i pokaže kvalitet imati će svoju šansu. Ibrak je prenio preko press-a razmišljanje amidže. Kada je spominjao tim da se pravi u naredne 2 ili 3 sezone to je upravo poenta u naredne 2 ili 3 sezone se pravi tim za grupu EL s tim da se trofeji u PLBiH i dalje moraju osvajati radi renomea kluba i navijača.ZaLe98 je napisao/la:Zar Vam Ibrak nije rekao na pressu "u ovom trenutku pravimo ekipu za 2-3 godine i pruzanje mlađim igračima da igraju.."pitic je napisao/la:Kada se vrati dug do Novembra poslije toga pojačanja će biti mnogo bolja i kvalitetnija i ići će više love za dovođenje boljih igrača. Samo strpljenja...
btw.
Kada je Tatko u pitanju na njega se itekako raćuna posebno u PLBiH. Svaka druga priča u vezi njega je suvišna.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dejo nam potpisa za Iranske drugoligase
ali medju boljim su tamo 
I tu su pare dobre. Krenuo stopama Alaima ako se dobro sjećam i on je nakon odlaska iz FKS otišao u Iran.MortemHz je napisao/la:Dejo nam potpisa za Iranske drugoligaseali medju boljim su tamo
SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dzaba sto je gledao kad je njegova filozofija mi igramo napadacki, neka se oni nam prilagode. Ali ne treba biti nezahvalan, Dzeno je zasluzio priliku.zagorski je napisao/la:Aposultno jasnajurisicduska je napisao/la:Ja sve više počinjem vjerovati da je naš skauting protivnika kontraproduktivan. Jebote napisao sam na forumu analizu za koju mi je trebalo 3-4 sata života, nije mi to posao. I pazi šta sam ja mogao pretpostaviti a naša skauta služba nije.
-Leh po desnoj strani je prejak, nismo ni jednom tamo prošli. Velkoski nevidljiv.
-Imaju tranziciju sa 2-3 dodira, treba faul praviti čim je krenu iznositi, 20 puta su nam došli na 16 za pola sekunde
- Imaju prekide ofanzivne prejake, odbrambene na uigranu kombinaciju prelome, kad smo god imali prekid bilo je opasno al njih 5 u offsideu.
- Imaju lošeg desnog beka defanzivno, Duljević ga je smiješnim pravio al nedovoljno smo eksploatisati desnu stranu
- Ne znaju reagovati na promjene ritma, umrtvi **** igru nemoj se s njima nadigravati
- Imamo bolju odbranu od njihove, uvlače se u svoj sesnaesterac, prespori su , pobjeće im Benko i pobjegao je al nedovoljno
U poznanu izaći sa 5 vezanih, jedini način da se oni dobiju, bez krila i kroz sredinu, možda 4-5-1 stavi Rustemovića samo defanzivni zadaci, stavi Radovca i mešu kao centralne veze, Cimirotu daj slobodu nek igra više ofanzivno , stavi Duljević ko polušpica, Benko u napad i siguran sam da bi ih namučili. Molim vas usvojite da ih morate udarit ha prime loptu. I morate se kretati linijski, kad odbrana izađe mora se i veza pomjeriti, i napad i obrnuto, ne može bit rupa od 50 metara na terenu sa naša 2 igrača , razmak maksimalno 10 metara među linijama linijama u fazi branjenja, ofanzivno do 20 metara. Molim vas vi to možete, ja se nadam bogami jer uz pravu taktiku ovo bi mogo bit šou od ekipe.
Samo si zaboravio da je,pored skautinga,Dzeno uzivo gledao Lech
A u ovoj sad bi?Evolution87 je napisao/la:u ovoj formaciji ne bi mogli dati koliko bi primili golova. Ovdje se 6 igraca ne bi 2 puta vratili na nasu polovicu u citavoj utakmici.
Kao eto vraćaju se svi uključujući Velkoskog, Puzigaću, Hebibovića, Duljevića, Stojčeva, Benku...
Evo jedna i za Puzija

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- PitarBordo
- Kontakt:
Da li postoji ikakva informacija dokle se došlo sa Harmonikinom papirologijom? 
Da li ćemo doživiti da nemamo barem jednog s ovim problemom svaki početak sezone i zašto nikad?
edit: Ultras World ispratio kamerom navijanje protiv Poljaka...
[youtube][/youtube]
Da li ćemo doživiti da nemamo barem jednog s ovim problemom svaki početak sezone i zašto nikad?
edit: Ultras World ispratio kamerom navijanje protiv Poljaka...
[youtube][/youtube]
Samo Saraj'vo.
Utakmica sa drinom se igra u nedelju jelde ako moze neko da mi potvrdi i kad se sazna u koliko h i ostale info vezane za ovu utakmicu ?
04.10.2009 !!
- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko sam ja upućen prvo kolo se igra u subotu sve tekme... Mada još uvijek nije satnica "usvojena" u savezu.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto se tice otpisivanja dugova, kad se u novembru kao sto pretpostavljamo otpisu nasi dugovi, ja licno bi vise volio da se uloze pare u izgradnju novog stadiona ili rekonstrukciju Koseva. Ako bi nekad dogurali u Evropi do grupne faze, sta nam to znaci kad bi morali ici u Zenicu igrati? Igracki kadar nam je trenutno najjaci u ligi i treba se fokusirati da prvo pocnemo dominirati u PLBiH, i kroz 2,3 godine napadati Evropu, sa Evropskim stadionom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- trunks1946
- Kontakt:
Momcino svaka cast na analizijurisicduska je napisao/la:Ja sve više počinjem vjerovati da je naš skauting protivnika kontraproduktivan. Jebote napisao sam na forumu analizu za koju mi je trebalo 3-4 sata života, nije mi to posao. I pazi šta sam ja mogao pretpostaviti a naša skauta služba nije.
orde del male