Passi in avanti per Draxler.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma ostavit ce ga jos malo u Laziu. Neki vid posudbe. Kao Berardi. Ako bude fino napredovao vratit ce ga u JuveChinaglia je napisao/la:momčino, pazi malo šta pišešIlPrincipino je napisao/la: Rabiot ok, Mkhitaryan ok, Cataldi okovo nek ide u neke druge klubove...
![]()
Cataldi non si tocca
Pise se o 25 miliona sto je punoJuve-Schalke: more contact today for Draxler. Loan with obligation to buy is unlikely, moving towards an outright purchase (Romeo Agresti).
ako se Danilo bude pitao, možete dobit' samo onu stvarIlPrincipino je napisao/la:Ma ostavit ce ga jos malo u Laziu. Neki vid posudbe. Kao Berardi. Ako bude fino napredovao vratit ce ga u Juve
S obzirom da je igrao jako malo u posljednje dvije sezone zar nije puno 25 miliona? I kada jos znas da je sklon povredama? Dodas jos 5 miliona i dovedes F.Andersona koji je vec upoznat sa Seriom A. 20 mil za Draxlera realnija cijena.Chinaglia je napisao/la:da, jeste, trebaju vam ga prodat' za €10 mln, ne?
Covjek koji se pita se zove Claudio a ne DaniloChinaglia je napisao/la:ako se Danilo bude pitao, možete dobit' samo onu stvarIlPrincipino je napisao/la:Ma ostavit ce ga jos malo u Laziu. Neki vid posudbe. Kao Berardi. Ako bude fino napredovao vratit ce ga u Juve
IlPrincipino je napisao/la:S obzirom da je igrao jako malo u posljednje dvije sezone zar nije puno 25 miliona? I kada jos znas da je sklon povredama? Dodas jos 5 miliona i dovedes F.Andersona koji je vec upoznat sa Seriom A. 20 mil za Draxlera realnija cijena.Chinaglia je napisao/la:da, jeste, trebaju vam ga prodat' za €10 mln, ne?
hmm, Danilo je nešto posebno za navijače Lazija (poput Neste i PDC-a) i navijači Lotitu ne bi oprostili njegovu prodaju, barem ne skorašnju, a s obzirom da već dvije sezone (pod prijetnjom navijača) bukvalno ne smije prodat' glavne igrače, siguran sam da pogotovo Cataldija nećeIlPrincipino je napisao/la:Covjek koji se pita se zove Claudio a ne DaniloChinaglia je napisao/la:ako se Danilo bude pitao, možete dobit' samo onu stvarIlPrincipino je napisao/la:Ma ostavit ce ga jos malo u Laziu. Neki vid posudbe. Kao Berardi. Ako bude fino napredovao vratit ce ga u Juve
Pogresan bi primjer uzeo kada bi uzeo nas klub. Ne znamo mi prodati igracaChinaglia je napisao/la:kreni od svog kluba, da l' bi ga Juve prodao za €25 mln? naravno da ne, pa zašto tvrdiš da je €25 mln puno za Draxlera, igrača od 21 godinu, a koji iza sebe ima četiri sezone u prvom timu Schalkea i koji je A reprezentivac već tri godine, a sa 18 godina je debitovao? faktički, po broju njegovih nastupa, odradio je tri pune sezone u Schalkeu, dakle uopšte nije neiskusan igračs obzirom na godine, još uvijek se može smatrat' talentom, a kad vidiš koliko su generalno igrači danas precjenjeni, po meni je €25 mln za Draxlera, apsolutni steal, uzimajući u obzirom njegov trenutni kvalitet i potencijal
![]()
Ma s obzirom na dobre odnose Lazia i Juventusa zasto da neChinaglia je napisao/la: ovo za Felipe Andersona, dobar si momak, al' nemoj da se blamiraš![]()
Upitno je koliko ce izdrzati. kada Juve pokuca sa milionima, sa LP i sa ostalim koristima koje nosi dres Bianconera trceci ce doci u JuventusChinaglia je napisao/la:hmm, Danilo je nešto posebno za navijače Lazija (poput Neste i PDC-a) i navijači Lotitu ne bi oprostili njegovu prodaju, barem ne skorašnju, a s obzirom da već dvije sezone (pod prijetnjom navijača) bukvalno ne smije prodat' glavne igrače, siguran sam da pogotovo Cataldija nećeako je lud da puca sebi u nogu ..
Danilo Cataldi: “A meno che non mi mandino via, resto qui!“
Vidala ne mozes zamijeniti jednim covjekom. Grupom kvalitetnih igraca apsolutno da. Dolazak Sandra znaci prelazak Kwadwa u vezu. Ono malo sto je Asamoah odigrao u vezi je bio odlicno. Zamisli jos kada se uigra na toj poziciji. A znamo koliko se Asamoah daje za tim.Yucca je napisao/la:25 miliona je previse za staklenog igraca nadam se da nije istina a rizik je ogroman tako da smo na kraju prodali Vidala za sicu a nismo adekvatna pojacanja doveli za njegovu prodaju
Jer Draxler i Sandro nisu upgrade za ekipu jer 30% si izgubio prodajom Vidala
Buraz nemoj da trazim izjave gdje su se pojedini igraci kleli u sve i svasta a onda sutradan druga pricaChinaglia je napisao/la:IlPrincipino, Danilo je svoje rekao, to je bolan Rimljanin, Laziale od rođenjanije sve u parama, titulama, LP
Danilo Cataldi: “A meno che non mi mandino via, resto qui!“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.