FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 29 apr 2010, 23:02

mak_033 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Čuveni ŽELJIN skauting. Zapazimo malog u Keniji, dovedemo mu porodicu u Sarajevo da se lakše prilagodi i nema fule. Naravno, u početku posudba u Bubamaru, jer je prejaka konkurencija u našem podmlatku i onda ga vratimo kad se dokaže 8-)
od zelje dobiva 2 banane i po litre vode dnevno :lol:
Nije to za smijanja, Gušo, sve i da pretpostavimo da nije rasistički.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 29 apr 2010, 23:08

Željovac je napisao/la:Čuveni ŽELJIN skauting. Zapazimo malog u Keniji, dovedemo mu porodicu u Sarajevo da se lakše prilagodi i nema fule. Naravno, u početku posudba u Bubamaru, jer je prejaka konkurencija u našem podmlatku i onda ga vratimo kad se dokaže 8-)

bgm si veliku gresku napravioooo......malom je majka iz Kenije a otac iz Bosne tacnije iz Ilijasa, sestra mu je ex miss turisma BiH a sad je zastitno lice neceg....i mislim da je mali cak i rodjen u Sarajevu nisam bas siguran...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 23:15

sasatm87 je napisao/la:bgm si veliku gresku napravioooo......malom je majka iz Kenije a otac iz Bosne tacnije iz Ilijasa, sestra mu je ex miss turisma BiH a sad je zastitno lice neceg....i mislim da je mali cak i rodjen u Sarajevu nisam bas siguran...
Upravu si za decka, al vidis da je ironican...eki skauting u Keniji imamo :mrgreen: nemamo ga u hadzicima :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 apr 2010, 23:53

Nema nista konkretno da pisete pa da prenesem neke informacije sa orga .. ;)

Danas na treningu trenirali svi osim Mesanovica, vjerovatni sastav za subotu: Sehic, Bajic, Radovanovic, Kerla, Mesic, Culum, Svraka, Bucan (Visca), Beslija, Bekric i Popovic.

Sa ekipom treniraju: Eldar Hasanovic, Albin Pelak, Dino Muharemovic i Branislav Arsenijevic. Igrao za Slaviju kako mi rekose na poziciji desnog beka.

Albin Pelak dobio papire od Olimpika i sad je slobodan igrac.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 apr 2010, 23:57

sta je sa dinom muharemovicem meni jako dragim igracem zelje
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 apr 2010, 23:57

hasanovic vec duze vrijeme trenira sa ekipom...a pelak i muharemovic su i sinoc trenirali...vidjecemo hocel pelak zadovoljiti amarove kriterije pa opet obuci sveti dres :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 29 apr 2010, 23:59

Stole iz Bora je napisao/la:Nema nista konkretno da pisete pa da prenesem neke informacije sa orga .. ;)

Danas na treningu trenirali svi osim Mesanovica, vjerovatni sastav za subotu: Sehic, Bajic, Radovanovic, Kerla, Mesic, Culum, Svraka, Bucan (Visca), Beslija, Bekric i Popovic.

Sa ekipom treniraju: Eldar Hasanovic, Albin Pelak, Dino Muharemovic i Branislav Arsenijevic. Igrao za Slaviju kako mi rekose na poziciji desnog beka.

Albin Pelak dobio papire od Olimpika i sad je slobodan igrac.

Dobar je bio u Slaviji Arsenijevic samo ne znam koliko godina ima?
AMAR OSIM!

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 30 apr 2010, 00:00

Ja sam za 1. maj u Mostaru, a ti?!
http://tm87-breza.com.ba/ :)
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2010, 00:01

kalimero je napisao/la:Dobar je bio u Slaviji Arsenijevic samo ne znam koliko godina ima?
Ako je vjerovati transfermarketu rodjen je 02.08.1982. godiine.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 30 apr 2010, 00:02

Pa ovom suspenzijom Hadison parka vise smo mi pogodjeni nego pitari, oni bi svakako derbi napustili oko 50-tog minuta :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 apr 2010, 00:03

samo treba nam jedna zamjena za radovanovica...on jedini nema skoro pa konkurencije u ekipi, ne mislim da je los nego treba na toj poziciji jedan jos

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 apr 2010, 00:15

Ekstra vijest za Pelaka! On bi kod Brke trebao briljirati. Sigurno je sposoban za to. Bilo bi mi i baš drago da vratimo Muharemovića, a i Hasanović bi mogao biti odličan. On već dugo trenira s ekipom i baš me zanima njegov status.
Ovaj Arsenijević je samo jednu utakmicu propustio u Slaviji u prošloj polusezoni. Nije nijednom zamijenjen. Igrač istorijske utakmice protiv Aalborga. Desni bek.
Žao mi Čolića. Dovođenje ovog Branislava bi vrlo vjerovatno značilo da se na njega ne računa ubuduće, ako se uopšte računalo. Znam da je mali bio u prvoj polusezoni najtraženiji naš igrač uz Cocalića.
[youtube][/youtube]
Evo sad vidjeh, ovaj iz Slavije i protiv Aalborga i protiv Košica asistirao za golove iz auta! :shock:
Zabio i nama sad u Lukavici onaj poništeni gol zbog ofsajda Radovanovića.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 30 apr 2010, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 30 apr 2010, 00:22

19TM87 je napisao/la:samo treba nam jedna zamjena za radovanovica...on jedini nema skoro pa konkurencije u ekipi, ne mislim da je los nego treba na toj poziciji jedan jos
Baš tako. To jedina pozicija za koju nemamo adekvatnu zamjenu.
A ovaj Arsenijević je bespotreban. Mislim da ne trebamo bez potrebe nagomilavati igrački kadar. A desni bek je i najpopunjenija pozicija Bučan, Bajić, Šimić, Čolić.
I meni je krivo za Čolu, al polahko ima on vremena i dobit će ponovo prilku 100%, a siguran se da će i imati prednost kod Amara jer je dijete Želje, a Osim to baš gleda.

Pelak... e to će nam biti veliko pojačanje. Naravno ima da puca od snage, inače će dobiti nogu 100%. Al kad je Amar doveo u red Popovića koliko toliko i Pelaka će i onda smo prejaki.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 apr 2010, 00:42

nebi se slozio da nam nije potreban desni bek ali pravi jer igraci koji igraju sad na toj poziciji su korisniji na drugim pozicijama koje im ustvari i vise odgovovaraju a koristimo ih radi nedostatka kvalitetnih bekova ,bucan (ofanzivni vezni)koji igra desnog beka kada protivnici koriste igru sa brzim krilima,bajic (stoper)doprinosi skok igri pogotovo u defanzivi ali i ofanzivi ,colic (u juniorima najbolji bio da poziciji zadnjeg veznog),simic je u godinama vec ali pozicija desnog beka nije njegova prirodna takodzer ali iskustvom moze odigrati na zavidnom nivou i biti najbolji pojedinac ,pelak provjeren igrac samo se bitno u kakvom stanju se nalazi i koliko je pauza od 6 mjeseci neigraja ostavila traga na njemu uglavmom zdrav i spreman pelak moze biti jedan od kljucnih igraca sadasnjeg zelje sa svojim igrackim sposobnostima,takodzer sam misljenja da je potreban i kvalitetan lijevi bek svaka cast radovanovicu borba trka i to ali mislim da nam treba kvalitetniji lijevi bek ako zelimo sta probati u evropi vise kao i jedan napadac brzi spreman rijesiti tekmu jedan na jedan ;)

OSAge
Kontakt:

Post Postao/la OSAge » 30 apr 2010, 00:47

aaa jeste strucnjaci! :o
Zadnja izmjena: OSAge, dana/u 30 apr 2010, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli! :)

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 30 apr 2010, 00:48

A otkud taj Arsenijevic, jel mu isteko ugovor sa Slavijom ili je raskino ugovor?

Pelak bi dobro doso, ali ozbiljan 100% i zeljan igre i treninga, on bi mogo na mjesto iza napadaca a bekrica malo defanzivnije jer je bekric borbeniji a pelak veci majstor zadnjeg pasa, ili da se mijenjaju desno-lijevo u toku utakmice, a Muharemovica ja nebi volio pokriveni smo na zadnjem veznom solidno i svi oni su bolji od njega i culum i svraka i selimovic, a i sime to moze odigrati.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 apr 2010, 00:50

Strauss je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:samo treba nam jedna zamjena za radovanovica...on jedini nema skoro pa konkurencije u ekipi, ne mislim da je los nego treba na toj poziciji jedan jos
Baš tako. To jedina pozicija za koju nemamo adekvatnu zamjenu.
A ovaj Arsenijević je bespotreban. Mislim da ne trebamo bez potrebe nagomilavati igrački kadar. A desni bek je i najpopunjenija pozicija Bučan, Bajić, Šimić, Čolić.
I meni je krivo za Čolu, al polahko ima on vremena i dobit će ponovo prilku 100%, a siguran se da će i imati prednost kod Amara jer je dijete Želje, a Osim to baš gleda.

Pelak... e to će nam biti veliko pojačanje. Naravno ima da puca od snage, inače će dobiti nogu 100%. Al kad je Amar doveo u red Popovića koliko toliko i Pelaka će i onda smo prejaki.
Mislim da je Amar puno strućniji i pametniji od sviju nas ovdje.I samo on zna zašto kupuje pojedine igrače.On nije nikada dovodio igrače reda radi.nego baš ciljno.Zato stipu čovjeka
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 apr 2010, 00:51

Nemoj Dinu Muharemovica vracat,jedva smo ga se rjesili..
1921-2011

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 apr 2010, 00:53

OSAge je napisao/la:aaa jeste strucnjaci! :o
ovde se niko ne pravi strucnjak nego i najveci lajk bi mogao vidjeti da nam treba konkurencija na lijevom boku, jer je radovanovic pored sehica najstandardniji u ekipi ;)

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 30 apr 2010, 00:56

Esii TM87 je napisao/la:Nemoj Dinu Muharemovica vracat,jedva smo ga se rjesili..
Ja ga znam dobar momak zajedno smo trenirali poodavno, ali slab je ko fudbaler iskreno, ono trci bori se srcem ali burazeru bez ucinka nit je kome oduzeo loptu niti je dodao, ja ga znam jedino po prekrsajima bezveznim, i ja sam 2 god. ceko da ode a oni bi sad da ga vrate

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 13 gostiju.