Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
SjeverniVjetar
Ne znam majke mi Vjetre zasluzujemo li mi te igrace ikako. Nesto sam uvjeren da i u ovom slucaju lazu sjecas li se kada se pisalo da su papiri za promjenu SD predati. To stvarno nije moguce. Tu opet neko nesto muti a to je sigurno ova krimi ekipa iz NS. E kada on nema mjesta u U21 ne znam sta vise imamo za reci. Zamisli koji debili selektiraju te ekipe.SjeverniVjetar je napisao/la:Deni Milosevic odigrao 2 pol. protiv Gladabaha, ponajbolji medju svojima. Igrao je sve prijateljske, izgleda da ce Muslin racunati na njega slijedece sezone. Nadajmo se da ce se nesto uraditi da zaigra za nas.
-
SjeverniVjetar
Ma lazu citavo vrijeme, ovi u mladim kategorijama izgleda vode kampanju protiv igraca koji trebaju mijenjati sd. Uzdam se u Mesu, da ce mozda on pogurati da se nesto uradi, pod uslovom da se Milosevic izbori za minutazu u klubu.dubrovnik je napisao/la:Ne znam majke mi Vjetre zasluzujemo li mi te igrace ikako. Nesto sam uvjeren da i u obom slucaju lazu sjecas li se kada se pisalo da su papiri za promjenu SD predati. To stvarno nije moguce. Tu opet neko nesto muti a to je sigurno ova krimi ekipa iz NS. E kada on nema mjesta u U21 ne znam sta vise imamo za reci. Zamisli koji debili selektiraju te ekipe.SjeverniVjetar je napisao/la:Deni Milosevic odigrao 2 pol. protiv Gladabaha, ponajbolji medju svojima. Igrao je sve prijateljske, izgleda da ce Muslin racunati na njega slijedece sezone. Nadajmo se da ce se nesto uraditi da zaigra za nas.
Piric, Jaha i kompanija su klasicni grobari BiH fudbala.
I Tankovic je u pocetnom sastvu AZ-a u posljednjih par prijateljskih.
- Goalgetter
- Kontakt:
- AndreWilliams
- Kontakt:
To je to kada se vjeruje natpisima Avaza i kada se prihvacaju zdravo za gotovo.SjeverniVjetar je napisao/la: Ma lazu citavo vrijeme, ovi u mladim kategorijama izgleda vode kampanju protiv igraca koji trebaju mijenjati sd. Uzdam se u Mesu, da ce mozda on pogurati da se nesto uradi, pod uslovom da se Milosevic izbori za minutazu u klubu.
Piric, Jaha i kompanija su klasicni grobari BiH fudbala.
I Tankovic je u pocetnom sastvu AZ-a u posljednjih par prijateljskih.
Kada sam napisao da je Begic taj koji zari i pali savezom , jos sam naveo nekoliko primjera, bio sam poklopljen od nekolicine ljudi, misleci da time branim Susica. Eto odavno nema Susica, a mi ostajemo na istom, sto li?
Begic ima zaledjinu u Avazu i tamosnjim "novinarima" koji svako malo izbace nekog talenta ili nekog potencijalnog reprezentativca koji se "prati" ili koji je "kontaktiran", a to je samo suplja prica na kratke staze, da bi se kao dokazalo da savez nesto radi.
Nece Mesa, niti bilokoji selektor sredjivati papire nekome ko je zaigrao za drugu reprezentaciju, zna se ciji je to posao, a kako se azurno radi o tome vdi se iz prilozenog. Bitno je da smo otisli na SP i uzeli 10-15 miliona, sad se moze po starom.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
definitivno jesteAndreWilliams je napisao/la:Kakav je ovaj Pavlovic? Jel' materijal za rep?
Oo NedimZex je napisao/la:trebamo vratiti ibričića nema bolje 10-ke od njega
Jedna od najbolji 10ki rep.BIH kroz sve selekcije.Zex je napisao/la:trebamo vratiti ibričića nema bolje 10-ke od njega
U svakoj utakmici ovog ljeta je dobijao minutažu.
-
SjeverniVjetar
Mogla bi se napraviti pristojna U21 ekipa. Prevljak, Suljic, Milosevic, Hajradinovic, Hodzic, Gojak...ova dva su na klupi Dinama veceras.
-
SjeverniVjetar
OK je Pavlovic, ali ima godina (27) i kod nas bi ,trenutno, bio treca opcija, iza Sea i Zuke. Po meni bi bilo bolje dati sansu nekom mladjem, kao trecoj opciji, Letic npr.giannini je napisao/la:definitivno jesteAndreWilliams je napisao/la:Kakav je ovaj Pavlovic? Jel' materijal za rep?
@Senegal, mislim da je Suljic cak i nas reprezentativac, da je nekada debitovao.
Ima. Nastupao vise puta za nasu U19 medjutim nije se nasao na spisku kvalifikacija zbog jake konkurencije na sredini (Modic, Hairlahovic, Gojak, Radovac, Loncar...)Senegal je napisao/la:Ima li Cazim Suljic nase papireonako pitam..
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Andrej, AnelMid, Anpa, AzRimiRzA, bhfanatic14, boki86, Bordo10, bordobijeli, CAGarfia, celikmilan, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, Drum, eaglebvb09, gazijabih, Goalgetter, GrbavicaHrammm, haklamas, hansbosna, HariTz, Hektor930, hurem, IgmanskiVukovi, iluzija, inzomni, izdzezveubrazil, Jarodwest, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, L-Train, Lecler, LenyYoro15, Lynx, Maestro^^, Mahalasi, Micron, Mocvara1991, PapakIzSa, Pensioner26, PingoFTW, Poligon10, rio_Ferdy88, Romagnoli13, rukometubih23, s4mke, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tutankamon1905, USB, Vaya, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, Yucca, ZeljeznicarUberAlles i 539 gostiju.