BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Tomo je dobar za Dublova i treba ga zvati ... Medjutim ovo je bio cirkus , prvo sa amerom onda mirza igra mec sa 25 % snage i koncentracije samo sto ne preda jer eto tomo 100 % uzima i na kraju ljudi nas otresu klasican scenario u nasem sportu . Mislio sam da ce nesto svi naucit od Amera medjutim boga mi tesko , Tomo je u bas losoj formi i ne znam kako se i drzi oko 200 te pozicije igra mu nije ni za 500 , eto Mirzi necemo zamjerit ne voli sljaku medjutim mogao je danas komotno uzeti da je bio sekundu pribraniji. Iskreno ne bi zamjerio ni jednom od njih da bilo kad otkazu DC pa taman ne znam sta da se igra meni fkt DC ne znaci nista ali eto ne bi bilo lose biti makar u onoj prvoj grupi a realno mozemo u par nerednih godina uz malo srece naravno.
Sad se pljuje po Tomi koji je dao 300% u petak i poginuo na terenu, dok je neko igrao rekreaciju u Italiji. Hvala ti Damire nadam se da je tih 8 poena značilo ove blamaže. Sramota. Fusovic ih sam dobio...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- EdoMajka100
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Sad se pljuje po Tomi koji je dao 300% u petak i poginuo na terenu, dok je neko igrao rekreaciju u Italiji. Hvala ti Damire nadam se da je tih 8 poena značilo ove blamaže. Sramota. Fusovic ih sam dobio...
Sad se izdere na sudiju pa onda ne pruzi ruku protivniku pa onda ostavi reprezentaciju na cjedilu i sta jos ne pa ima li taj decko odgoja i obraza imalo

@oldtown
Šega ti je priča. Mi eto kao neka teniska ili sportska nacija koja milione ulaže u 4 tenisera koji nisu u stanju ispuniti očekivanja, pa je onda dopušteno da ih se naziva jadovima, bijedama...Mi nismo teniska nacija, a vrlo brzo nećemo biti ni sportska. U državi nemaš 50 normalnih teniskih terena. Apsolutno ne postoji sistem za proizvodnju igrača. Ovih par momaka je doguralo dokle je doguralo isključivo svojim radom, odricanjem i ulaganjem njihovih roditelja, bez potrebne finansijske pomoći sa strane i uz minimum pomoći stručnog kadra.
Oni nisu odustali od tenisa, a takvih je mali milion, te su napravili nešto u svojim karijerama. Neko manje, neko više...ali sveukupno gledano svaki od njih je napravio više nego iko ikada iz BiH! A ti to nazivaš brukanjem i sramotom. Pa reci mi onda kako nazvati teniske godine u kojima nismo ili nećemo moći uopšte sastaviti tenisku reprezentaciju? To će za Bošnju garant biti zlatne teniske godine. Bolje sjediti kući, kukati kako te niko nije imao pogurati za tenisku karijeru...nego brukati i sramotiti naciju po Antaliji
Šega ti je priča. Mi eto kao neka teniska ili sportska nacija koja milione ulaže u 4 tenisera koji nisu u stanju ispuniti očekivanja, pa je onda dopušteno da ih se naziva jadovima, bijedama...Mi nismo teniska nacija, a vrlo brzo nećemo biti ni sportska. U državi nemaš 50 normalnih teniskih terena. Apsolutno ne postoji sistem za proizvodnju igrača. Ovih par momaka je doguralo dokle je doguralo isključivo svojim radom, odricanjem i ulaganjem njihovih roditelja, bez potrebne finansijske pomoći sa strane i uz minimum pomoći stručnog kadra.
Oni nisu odustali od tenisa, a takvih je mali milion, te su napravili nešto u svojim karijerama. Neko manje, neko više...ali sveukupno gledano svaki od njih je napravio više nego iko ikada iz BiH! A ti to nazivaš brukanjem i sramotom. Pa reci mi onda kako nazvati teniske godine u kojima nismo ili nećemo moći uopšte sastaviti tenisku reprezentaciju? To će za Bošnju garant biti zlatne teniske godine. Bolje sjediti kući, kukati kako te niko nije imao pogurati za tenisku karijeru...nego brukati i sramotiti naciju po Antaliji
@Shminkos ko bi mogao odustati na US openu. Crni Damire u sta se uvali yebo ti sebe blesavog
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ma bit ce 1 odustajanje nema sanse da ne udje direktno....
Jel se mirza prijavio za astanu naredne sedmice?? I uostalom gdje se to moze vidjeti??
hvala unaprijed!
hvala unaprijed!
Izvoli majstoreesprit24 je napisao/la:Jel se mirza prijavio za astanu naredne sedmice?? I uostalom gdje se to moze vidjeti??
hvala unaprijed!

http://www.menstennisforums.com/forumdisplay.php?f=19
Raspored naših:
Damir: Umag, Hamburg (5. alternativa, prijavljen je i za kvalifikacije)
Mirza: Recanati, pauza, Segovia
Tomo: Tampere, Biella
Tomo će u prvom kolu igrati protiv domaćeg juniora, Niklas-Salminena, polufinaliste Wimbledona iz ove godine za juniore, ako se dobro sjećam

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Hvala kraljuForster je napisao/la:Izvoli majstoreesprit24 je napisao/la:Jel se mirza prijavio za astanu naredne sedmice?? I uostalom gdje se to moze vidjeti??
hvala unaprijed!![]()
http://www.menstennisforums. ... 6;php?f=19
Raspored naših:
Damir: Umag, Hamburg (5. alternativa, prijavljen je i za kvalifikacije)
Mirza: Recanati, pauza, Segovia
Tomo: Tampere, Biella
Tomo će u prvom kolu igrati protiv domaćeg juniora, Niklas-Salminena, polufinaliste Wimbledona iz ove godine za juniore, ako se dobro sjećam

- EdoMajka100
- Kontakt:
- EdoMajka100
- Kontakt:
oldtown1990 je napisao/la:Ja bih predlozio da mi kao clanovi foruma NE KOMENTARISEMO UOPSTE nase tenisere dok ne dodju na odredjenu poziciju na atp listi jer ovo sto nam priredjuju iz sedmice u sedmicu je bruka i sramota. Nastavit cemo komentarisati kad Damir udje u Top 60 a Tomo Aldin i Mirza u Top 150. Nadam se da ce velika vecina podrzat moj prijedlog.
Jooooj pa sta si to ti predlozio joooj ali mogu ti rec da se i ja pomalo slazem sa tobom da se ne komentarise jer kakvih sve komentara ima i kakve se gluposti pisu eee ono bas gluposti NPR: damir ulazi u top10

Dakle sa prvim dijelom tvog prijedloga se slazem da se ne komentarise ali sa drugim dijelom tvog prijedloga se ne mogu slozit u naj naj ali naj... snovima daj bolan odvadi malo (malo vise) kod ove rang lise cuj da on ude u top 60

Pa kad bi se svi slozili sa tvojim genijalnim planom to bi znacilo samo jedno da vise nikad niko nece prokomentarisat ni jednog od ove 4 legende i da se tema odmah moze zatvorit.. HVALA NA PAZNJI
Tako je.bhsport je napisao/la:Sad se pljuje po Tomi koji je dao 300% u petak i poginuo na terenu, dok je neko igrao rekreaciju u Italiji. Hvala ti Damire nadam se da je tih 8 poena značilo ove blamaže. Sramota. Fusovic ih sam dobio...
Nije Tomo kriv sto ne zna. Damir je uvijek ostavljao srce na terenu na DC i tad smo ga hvalili, sad je ostavio da igra challenger, treba se i on kriviti.
Naredni ciklus ili nek ne igra nikako ili nek igra sve,uvjerili smo se da ovi tesko koga mogu pobjediti bez Damira.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Pa bas zato ih i ne treba komentarisati kad gube od anonimusa. Previse im dajemo paznje a ocito je da oni to ne zasluzuju.EdoMajka100 je napisao/la:oldtown1990 je napisao/la:Ja bih predlozio da mi kao clanovi foruma NE KOMENTARISEMO UOPSTE nase tenisere dok ne dodju na odredjenu poziciju na atp listi jer ovo sto nam priredjuju iz sedmice u sedmicu je bruka i sramota. Nastavit cemo komentarisati kad Damir udje u Top 60 a Tomo Aldin i Mirza u Top 150. Nadam se da ce velika vecina podrzat moj prijedlog.
Jooooj pa sta si to ti predlozio joooj ali mogu ti rec da se i ja pomalo slazem sa tobom da se ne komentarise jer kakvih sve komentara ima i kakve se gluposti pisu eee ono bas gluposti NPR: damir ulazi u top10, mirza do kraja godine u top100
, damir moze iznenadit federera
... onaj talenat danas gubi 2-0 u setovima i 4-2 u trecem neko napisa moze se ovo preokrenut
...
Dakle sa prvim dijelom tvog prijedloga se slazem da se ne komentarise ali sa drugim dijelom tvog prijedloga se ne mogu slozit u naj naj ali naj... snovima daj bolan odvadi malo (malo vise) kod ove rang lise cuj da on ude u top 60a ona trojka legendarna u top150 aaaaaa pa danas ga dobije 800-ti igrac
![]()
![]()
i to 3-0
![]()
![]()
cuj 150
..
Pa kad bi se svi slozili sa tvojim genijalnim planom to bi znacilo samo jedno da vise nikad niko nece prokomentarisat ni jednog od ove 4 legende i da se tema odmah moze zatvorit.. HVALA NA PAZNJI
-
- Kontakt:
Nije sve u ulaganju. Mogu ti nabrojati koliko hoces zemalja koji ulazu u sport 100x vise od nas pa tako i u tenis a imaju dosta gore rezultate od nasih. Ako vec par godina igras profesionalno tenis ne mozes sebi dozvoliti da u tako bitnom mecu kao sto je bio Tomin izgubis 3-0 u setovima od anonimusa.shminka je napisao/la:@oldtown
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima i do ulaganja ali 50% je to. Itekako ima i do psihe naših ljudi, koji se pomire sa malim stvarima, kad nešto malo napraviš, presretan, imamo vrlo malo ambicija, vjere u sebe. Kad igra protiv 200+ svi govorimo "dobar je on, bit' će teško..." ali ako je 200+ igrač favorit protiv 80. igrača, tu onda imamo problem.
Opravdanje nam je to ulaganje, kao što svi u državi govorimo nema posla. Ima posla ko hoće radit ali svi znamo uz pivu kukat, psovat državu kako nema posla. Šta smo mi uradili da ga imamo? Nismo ništa. Tako isto i u sportu, imamo to opravdanje. Ne treba uvijek ići stepenicu po stepenicu, treba nekad i koju stepenicu i preskočit ako imaš priliku.
Ne treba tražit razloge za eventualne poraze već trebamo tražit načine kako da dođemo do pobjede. A večina nas ovdje traži samo razloge.
Opravdanje nam je to ulaganje, kao što svi u državi govorimo nema posla. Ima posla ko hoće radit ali svi znamo uz pivu kukat, psovat državu kako nema posla. Šta smo mi uradili da ga imamo? Nismo ništa. Tako isto i u sportu, imamo to opravdanje. Ne treba uvijek ići stepenicu po stepenicu, treba nekad i koju stepenicu i preskočit ako imaš priliku.
Ne treba tražit razloge za eventualne poraze već trebamo tražit načine kako da dođemo do pobjede. A večina nas ovdje traži samo razloge.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nemaju ljudi kvalitet, to je činjenica, a ne traženje razloga za poraz
Ali nema potrebe nazivati ih jadovima što nemaju kvalitet, volio bi svako od njih da osvaja GSove, ali ne mogu jednostavno
Ali nema potrebe nazivati ih jadovima što nemaju kvalitet, volio bi svako od njih da osvaja GSove, ali ne mogu jednostavno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se složio za Damira i Mirzu. Oni imaju itekako kvalitet.shminka je napisao/la:Nemaju ljudi kvalitet, to je činjenica, a ne traženje razloga za poraz

Slažem se s tim. Ali večina nas u afektu kaže nešto što ne misli. Lično ja pokušavam ako izgube da ne komentarišem odmah, ne može se baš puno toga pametnog reći.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Nakon Damirovog ponašanja u zadnjem meču, napišem na njegovoj FB stranici da osuđujem to ponašanje, kritika s razlogom kao i 90% ostalih što osuđuju to. Da bi maloprije na FB dobio poruku od Damira, kontam reko zayebaje me neko, jaran mi njega gotivi pa mene našao zayebavat, ja uđem na profil, kad nije fejk nikakav, njegov pravi profil.
Javi mi se, "seljačino, šta pišeš ovo o meni", odgovorih da stojim iza svega što sam napisao, kaže opet on meni "pišeš kako jeste?", potvrdim opet da je tako kako sam i napisao da je sramota kako i igra i kako se ponaša.
Zanima me jel se i ostalima javljao koji su ga kritikovali a takvih je više od 90%? Ako je zaista on, nek ga je sramota, nikad od njeg ni čovjeka, ni sportaša a kamoli tenisera. SRAMOTA!!!
Javi mi se, "seljačino, šta pišeš ovo o meni", odgovorih da stojim iza svega što sam napisao, kaže opet on meni "pišeš kako jeste?", potvrdim opet da je tako kako sam i napisao da je sramota kako i igra i kako se ponaša.
Zanima me jel se i ostalima javljao koji su ga kritikovali a takvih je više od 90%? Ako je zaista on, nek ga je sramota, nikad od njeg ni čovjeka, ni sportaša a kamoli tenisera. SRAMOTA!!!
D.DŽ. (ne zaslužuje ništa više nego inicijale) je smeće od čovjeka, a ovdje i dalje ima forumaša koji ga gotive, ljudi osvjestite se, da mi je brat rođeni pljunuo bi ga.
Tenis u BIH je u qurcu, jedan Nagy je 19.11.2014. izgubio od F.Lakata (1466 igrač)
i taj isti Nagy uzme Mirzi set i u odlučujućem meču podere Brkića sa 3:0...hej sa 3:0 
Tenis u BIH je u qurcu, jedan Nagy je 19.11.2014. izgubio od F.Lakata (1466 igrač)

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.