PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

shearer
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la shearer » 20 jul 2015, 01:03

Tuzlak04 je napisao/la:
Crvena1981Armija je napisao/la:
solinas je napisao/la:Kada ti navijac Kluba ciji navijaci de fakto nepostoje kako organizovana skupina vec deceniju Kaze da nepostojis i da si Klub Bez navijaca....neprocjenjivo..
:tokralju: :tokralju: :lol: :lol: :lol:
Nego ba, jesu li vam šta ostavili ovi iz Zrinjskog kad su vam ulazili u prostorije :urnebes:

Na šta ste spali. Od gradskog pa do seoskog kluba iz Vrapčića :urnebes:

FK Velež Vrapčići :urnebes:
Evo šta seljober napisa. I onda neke rasprave mi ovde vodimo, nešto se svađamo, dokazujemo. Pa sam je sebe predstavio ovim što je napisao. Mi nećemo kapiju spominjati i nikad je nismo spomenuli jer nismo seljoberi ko vi.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 20 jul 2015, 01:03

solinas je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Ovaj beclija definitivno najgluplji lik na forumu. Yebo sve ako ima tlinest godina. Pa on je nedavno napisao da su fukare bile na sjeveru koseva protiv Sarajeva :urnebes: :urnebes: koji debil i neznalica. Nije ovaj dalje od avlijskih vrata izasao :rol:
Troll...seljacina SA DNA kace i vrha podvelezja.
Svaki post ti SE svodi na vrijedjanje..
Ti CES nekom govoriti dokle je otisao.prvo zavrsi osnovnu skolu..nauci SE izrazavat.pretstavljas SE nekom velikim navijacem...seljoberu jedan..Neznas Normalnu recenicu sastaviti.imas rijecnik jednog ulicara.
Klub ti SE raspada.prati vas 200 ljudi ...rezultata nemate nikakvih...kako Klub ste ****...ne kada ste imali ...ne kada...davno..
Ne kontam
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 20 jul 2015, 01:05

brile je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Ovaj beclija definitivno najgluplji lik na forumu. Yebo sve ako ima tlinest godina. Pa on je nedavno napisao da su fukare bile na sjeveru koseva protiv Sarajeva :urnebes: :urnebes: koji debil i neznalica. Nije ovaj dalje od avlijskih vrata izasao :rol:
Ti CES nekom govoriti dokle je otisao.prvo zavrsi osnovnu skolu..nauci SE izrazavat.pretstavljas SE nekom velikim navijacem...seljoberu jedan..Neznas Normalnu recenicu sastaviti.imas rijecnik jednog ulicara.
Klub ti SE raspada.prati vas 200 ljudi ...rezultata nemate nikakvih...kako Klub ste ****...ne kada ste imali ...ne kada...davno..
Ne kontam
:urnebes: :urnebes:

Ima li iko da prevede ovo :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2015, 01:05

Vazda oni koji su donji u raspravi počnu sa uvredama, fakat je ova sličnost pitara i fukara nevjerovatna. Zato se valjda i ližu jedni s drugima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 20 jul 2015, 01:05

pinoglavi je napisao/la: Kako ne bjezite evo ovaj stavlja starije slike :lol:
Ne znam, smijesno mi je da tvrdite da je vas grad, BB bas stadion, valjda vam je i lakse doc do BB nego do Vrapcica, i koliko god tvrdili da vam Zrinjski nije rival, jeste i prezirete ih, na forumu paniku dizete da li ce biti dovoljno karti i onda se ova cifra pojavi. I onda opet vi nekog za posjetu podjebavate. Stavljaj tabele od prije nekoliko desetljeca, to bar ima nekog osnova, a ne ovo.
Čak sam i pomislio da si ozbiljan, ali onda sam pročitao da je lakše doći pod BB, nego do Vrapčića. Jesi ti navijač? Ideš li na utakmice? Znaš li uopšte kakav je derbi u Mostaru, na šta grad liči taj dan i kako se ustvari odvija organizacija tih utakmica?

Retoričko je pitanje, ne moraš odgovarati, jasno je da ne znaš.

Tvoja pretpostavka da će biti invazija zbog rasprave na sportsport.ba forumu najbolje govori o tvom mentalnom sklopu.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 jul 2015, 01:07

solinas je napisao/la:
Klub ti SE raspada.prati vas 200 ljudi ...rezultata nemate nikakvih...kako Klub ste ****...ne kada ste imali ime...ne kada...davno..
Života mi ovo što sam označio mi je samo pogledom na ovaj post zapalo za oko, od smijeha nisam mogao čitati te potražiti gdje se još kakav pravopisni biser nalazi. Ima li ko snage, ja ne mogu Želje mi :urnebes: :urnebes: :urnebes:
VIDI, JOŠ GA BRAT SAVJETUJE DA ZAVRŠI OSNOVNU ŠKOLU :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 20 jul 2015, 01:08

Virtu4l je napisao/la:Vazda oni koji su donji u raspravi počnu sa uvredama, fakat je ova sličnost pitara i fukara nevjerovatna. Zato se valjda i ližu jedni s drugima.
Fukare su vazda donje u ovim raspravama. Kad im izneseš argumente oni samo napišu Vrapčići, BB, zapadni Mostar to im je sve što znaju.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 20 jul 2015, 01:08

Crvena1981Armija je napisao/la:
HElo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kad se otvorila tema mislio sam da ce biti ko ona Sar vs Zelj, kad ono qrac, ne mozemo mi do rijeci doci.. :urnebes:
Sta ces prijatelju kad Velezovih navijaca ima ko kineza
Ima nas Mostaraca više od Kineza pjevamo, navijamo bolje od Engleza :wave: :wave:
:clap: Kad to zapjeva ona masa od stotinjak navijaca u vrapcicima okolna brda se tresu od smijeha :lol:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 20 jul 2015, 01:09

solinas je napisao/la:
Klub ti SE raspada.prati vas 200 ljudi ...rezultata nemate nikakvih...kako Klub ste ****...ne kada ste imali ime...ne kada...davno..
Suze na oci krenuse :kralj: :lol:
lezVe do bagro

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 jul 2015, 01:09

shearer je napisao/la: Sad kad bi se RA ugasio i kad ne bi postojao sljedećih 30 godina vi i dalje ne bi bili u stanju da mu prismrdite po broju navijača na gostovanjima.
Vi ste jedina skupina na dunjaluku koja ima vise navijaca u gostima, nego kuci. Kad u domacu posjetu saberete i mrave na terenu, nema vas koliko na Tusnju, i dodje jazavac da kaze kako ne postoje Fukare. Sta ima Fortuna Düsseldorf, imal se titula?

Ta cemo mi vama pricati, odradili ste sva gostovanja i 4 domace utakmice. :urnebes: Bas urnebes.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2015, 01:10

Virtu4l je napisao/la:
zagorski je napisao/la:A ja se vec zabrinuo sta je sa Virtualnim! Gdje ce rasprava bez glavnog provokatora foruma! Ccccc
Raspravu će izazvati svako ko se osili i kaže da ovaj raspored nije tačan,

1. Željezničar
2. Sarajevo
3. Velež
Hahahahahaha
Moram priznati da si vjest provokator,svaka cast!
Prvo pravilo mitomanije: stotinu puta izgovorena laz postaje istina.
Drugo pravilo mitomanije:ubijediti prvo samoga sebe da je laz koju propagiras istina.
Ti se oba pravila dobro pridrzavas.
Ali eto kako bi znali sta je istina da nema lazi
:)

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 20 jul 2015, 01:10

Ajzea je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Života mi ovo što sam označio mi je samo pogledom na ovaj post zapalo za oko, od smijeha nisam mogao čitati te potražiti gdje se još kakav pravopisni biser nalazi. Ima li ko snage, ja ne mogu Želje mi :urnebes: :urnebes: :urnebes:
VIDI, JOŠ GA BRAT SAVJETUJE DA ZAVRŠI OSNOVNU ŠKOLU :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jednostavno svojim postovima dokazuju koliki su kreteni i seljačine, suvišno je bilo šta dodavati :kafa:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 20 jul 2015, 01:11

:urnebes: :urnebes: rekao sam ja da lik ima tlinest godina. Samo dijete moze napisat da su fukare bile na sjeveru koseva protiv sarajeva. Ma pusti balavca provaljen
DŽELO ODLAZI

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 20 jul 2015, 01:11

Zaboravio si BOSANSKA Fortuna Dusseldorf. :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 jul 2015, 01:11

Baader je napisao/la:
Ne znam, smijesno mi je da tvrdite da je vas grad, BB bas stadion, valjda vam je i lakse doc do BB nego do Vrapcica, i koliko god tvrdili da vam Zrinjski nije rival, jeste i prezirete ih, na forumu paniku dizete da li ce biti dovoljno karti i onda se ova cifra pojavi. I onda opet vi nekog za posjetu podjebavate. Stavljaj tabele od prije nekoliko desetljeca, to bar ima nekog osnova, a ne ovo.
Čak sam i pomislio da si ozbiljan, ali onda sam pročitao da je lakše doći pod BB, nego do Vrapčića. Jesi ti navijač? Ideš li na utakmice? Znaš li uopšte kakav je derbi u Mostaru, na šta grad liči taj dan i kako se ustvari odvija organizacija tih utakmica?

Tvoja pretpostavka da će biti invazija zbog rasprave na sportsport.ba forumu najbolje govori o tvom mentalnom sklopu.
De mi ti reci o mom mentalnom sklopu. Nadji gdje sam te uvrijedio ijednom?
Znam na sta vam grad lici i kad je utakmica i kada nije. Kad je utakmica znam jer imam prijatelja sa obje strane. Nemam sta dalje objasnjavati jer mislim da si veoma dobro shvatio poentu. Napisi kurcimo se previse, trenutno smo kita i gotovo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 20 jul 2015, 01:13

pinoglavi je napisao/la:
Baader je napisao/la:

De mi ti reci o mom mentalnom sklopu. Nadji gdje sam te uvrijedio ijednom?
Znam na sta vam grad lici i kad je utakmica i kada nije. Kad je utakmica znam jer imam prijatelja sa obje strane. Nemam sta dalje objasnjavati jer mislim da si veoma dobro shvatio poentu. Napisi kurcimo se previse, trenutno smo kita i gotovo.
Nađi gdje sam ja tebe uvrijedio ijednom?

Qrčimo se jer smo navikli, na nivou od prije nekoliko godina sada nismo, a da li ćemo biti vidjećemo. Sad da ti objašnjavam da su ciklusi navijačkih uspona i padova sasvim normalna stvar i ne bi bilo baš nekog smisla, je li tako?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2015, 01:14

zagorski je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Raspravu će izazvati svako ko se osili i kaže da ovaj raspored nije tačan,

1. Željezničar
2. Sarajevo
3. Velež
Hahahahahaha
Moram priznati da si vjest provokator,svaka cast!
Prvo pravilo mitomanije: stotinu puta izgovorena laz postaje istina.
Drugo pravilo mitomanije:ubijediti prvo samoga sebe da je laz koju propagiras istina.
Ti se oba pravila dobro pridrzavas.
Ali eto kako bi znali sta je istina da nema lazi
:)
Iako npr Velež ide rame uz rame sa ovim klubovima kad je u pitanju doprinos Yu, pa kasnije i BH fudbalu, tu su čak ja mislim ispred Sarajeva koje je kroz svoju istoriju dalo smiješan broj igrača koji su nešto značili u YU/BH fudbalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jul 2015, 01:16

Ali ste i aktivni veceras, milina sve ovo citati :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 jul 2015, 01:17

dzelllo je napisao/la:
Batva je napisao/la:
dzelllo je napisao/la: Smrdite od silnog uvlacenja u pakas pitarima i ostalim.Cujem da i prste oblizujete nakon cina
Vidi malog jest se okurazio. Ja odem smazati sta, a on se raspisao. Dolazi ovamo, da te za te kikice ufatim, sad ti ni Pastrmka nece pomoci.

Posto vam klub u Vrapcicima igra rekreativno, a imate nenadjebivu historiju, ja predlazem da se penzionisete i otvorite muzej. Tako ce barem koristi od vas imati i drzava i grad, a i vi cete imati se cime hvaliti. Da se na trenutak zaboravi onaj smrad sto kola Mostar gradom.

Eto posla za Pastrmke, turisti ce hrliti tamo, iznajmljivanje soba, a od poreza cete moci zaposliti jos komunalnog kadra. :lol:
Sta se razmahao ti fol ****. Nisi ckepi u zivotu vidio, osim na laptopu a vec bi da zaskaces naokolo. Takvi ko ti su face na forumu a prave zdepi u dusi.
Oplodio je Batva picica takvih kao ti, ni broj im se ne zna, ali je veci od vaseg prosjeka u Vrapcicima. A sta cu, nisam junackog kova kao ti, ali zato zimgu takve kao ti.
I kako mozes reci da nisam ckepi u zivotu vidio, kad joj upravo repliciram nakon cumshot-a.

Salvare skidaj dolee, kad zimgu skidaaaj svee.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 20 jul 2015, 01:18

Da, cumshot.

Forum.

Sportsport.ba.

Batva.

Je li realno ovo?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.