A i kakavzagorski je napisao/la:Cinjenice su cinjenice pasa. 42 odigrane sezone u 1. Ligi sfrj,tu smo odmah poslije velike cetvorke.Virtu4l je napisao/la:Kojih sezona? Misliš na one sezone kad je Sarajevo završavalo posljednje na tabeli, a onda politika stupa na scenu i proširuje ligu da bi režimski klub ostao u prvoj ligi?zagorski je napisao/la:Najvise odigranih sezona ima sarajevo (42)
A cim su ligu prosirivali radi nas to ti dovoljno govori da smo i tada bili veliki klub.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ovi opet o ex-yu? Samo mi zaostali u vremenu i samo još "mi" plačemo za bivšom državom dok sve ostale članice iste nastoje napredovati u svakom segmentu pa i u fudbalskom. Eee blago se nama 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dolazis li na tekmu druze? Nadam se da su ti objasnili one lokacije koje su te bunile do nedavno. Mislim nije to nikakava sramota, nego vidim danas pokupio fazon od kolega pa on nekom govori da je sa Kobilje Glave i Hotonja, a ne zna ni gdje su ni sta su.FaraonTM je napisao/la:Pa čovjek napravio tabelu u uspješnosti klubova iz naše zemlje, dotakao se jednog dijela gdje je Velež bolji od Sarajeva (stvaranje igrača čini mi se) a svemirci sa Koševa postave ex-yu poredak, titule, sezone.
I eto sad oni broj 1, ahahahah koji sklop
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To ti govori da je politika stupila na scenu, a politici nije mjesto u fudbalu. Kako kaže stara izreka, čega se pametan stidi, budala se ponosi... e sad ti izaberi je li to proširenje lige za stid ili ponos...zagorski je napisao/la:A cim su ligu prosirivali radi nas to ti dovoljno govori da smo i tada bili veliki klub.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- molotovljev
Kakav god da je u vašim očima, za nas je najveći i najbolji. Ponosni vazda na naš klub !
F.K.SARAJEVO
Na jok ba,vi ste i prvi i drugi i treci itd.,u svemu,bili i ostali. A u mitomaniji ste prvaci svijetaFaraonTM je napisao/la:Pa čovjek napravio tabelu u uspješnosti klubova iz naše zemlje, dotakao se jednog dijela gdje je Velež bolji od Sarajeva (stvaranje igrača čini mi se) a svemirci sa Koševa postave ex-yu poredak, titule, sezone.
Nista vas ne uci taj vas matori. Ima vise klubova koji se nazivaju Fortuna, pa sam zbog toga stadio i Dusseldorf, ok? Ne mozes to uzimati kao provalu, kad si i sam shvatio poentu, jbmu misa.Baader je napisao/la:Naravno da te nisam zamijenio, vidiš da ne znaš ni šta pišeš više. Ili ne shvataš. Aj nacrtaću ti, znam da ne može drugačije: "bosanska Fortuna Dusseldorf".Batva je napisao/la:Zato sto si me pomijesao sa drugim forumasem po pitanju geografije, pa sam zato samo to i spomenuo.Baader je napisao/la:Čekaj, zašto si pobrisao cumshooteru.![]()
Vezano za ručnu, nisam ni ulazio u raspravu s tobom, kako ti rekoh od starta mi je sve jasno, sa one tamo teme. Ko će s takvima, kad ste najjači sami sebi.
A zaista ne znam sta ti nije jasno po pitanju teretane, kao nesto se ja izblamirao? Barem kopiraj ovdje pa me ismijavajte, ako je zaista zavrijedilo to ismijavanje, ovako ce ljudi pomisliti svasta.
Dje cu biti jak pored vaseg Dalaj Lame, ja bacam stotinjak kg, a ovaj vas auta u rijelu, a insanima se ne zna broj.
Odoh gledati seriju, dosadni ste vise svi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
I dalje on ne konta.
Nevjerovatno.
Aj u redu je, gledaj seriju.
Nevjerovatno.
Aj u redu je, gledaj seriju.
Ti si prvi birao (da budes dokazana budala) pa mi ostaje samo ova druga solucija.Virtu4l je napisao/la:To ti govori da je politika stupila na scenu, a politici nije mjesto u fudbalu. Kako kaže stara izreka, čega se pametan stidi, budala se ponosi... e sad ti izaberi je li to proširenje lige za stid ili ponos...zagorski je napisao/la:A cim su ligu prosirivali radi nas to ti dovoljno govori da smo i tada bili veliki klub.
- molotovljev
Ja samo znam da posljednji tim na tabeli ispada iz lige, a tebi ostaje solucija lošeg humora i vrijeđanja, kao i uvijekzagorski je napisao/la:Ti si prvi birao (da budes dokazana budala) pa mi ostaje samo ova druga solucija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da dolazim. Kakve lokacije? A kontam ne možeš bit toliko šonjo i pisati ono a da si iz Sarajeva, nije to furka Sarajlija pa rekoh sto posto podružnica Hotonj, KG, Vogošća i tako dalje...joker90 je napisao/la:Dolazis li na tekmu druze? Nadam se da su ti objasnili one lokacije koje su te bunile do nedavno. Mislim nije to nikakava sramota, nego vidim danas pokupio fazon od kolega pa on nekom govori da je sa Kobilje Glave i Hotonja, a ne zna ni gdje su ni sta su.FaraonTM je napisao/la:Pa čovjek napravio tabelu u uspješnosti klubova iz naše zemlje, dotakao se jednog dijela gdje je Velež bolji od Sarajeva (stvaranje igrača čini mi se) a svemirci sa Koševa postave ex-yu poredak, titule, sezone.
@Zagorski
Brate bio i ostao najveći, najpopularniji i najtrofejniji klub ove države
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 20 jul 2015, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- molotovljev
Ti si uvreda sam od sebe... što si kompleksaš, shvati nekad nešto kao kompliment na kao uvredu.
F.K.SARAJEVO
Nisam pisao Sarajliji, nego provokatoru koji baca kosku između nas, a na tekme ne ide tako da nema sa njim Sa furke. Znaci ljudi sa tih lokacija sto si nabrojao su manje vrijedni od drugih zbog lokacije stanovanja i od njih se moze ocekivati svasta?FaraonTM je napisao/la:Naravno da dolazim. Kakve lokacije? A kontam ne možeš bit toliko šonjo i pisati ono a da si iz Sarajeva, nije to furka Sarajlija pa rekoh sto posto podružnica Hotonj, KB, Vogošća i tako dalje...joker90 je napisao/la:Dolazis li na tekmu druze? Nadam se da su ti objasnili one lokacije koje su te bunile do nedavno. Mislim nije to nikakava sramota, nego vidim danas pokupio fazon od kolega pa on nekom govori da je sa Kobilje Glave i Hotonja, a ne zna ni gdje su ni sta su.FaraonTM je napisao/la:Pa čovjek napravio tabelu u uspješnosti klubova iz naše zemlje, dotakao se jednog dijela gdje je Velež bolji od Sarajeva (stvaranje igrača čini mi se) a svemirci sa Koševa postave ex-yu poredak, titule, sezone.
@Zagorski
Brate bio i ostao najveći, najpopularniji i najtrofejniji klub ove države
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
U stvari i ponašaš se k'o uvrijeđena mlada. Kad ti hinjski zavlačiš onda je to ok, a kad ti se šukne onda plačeš k'o čkapi.
F.K.SARAJEVO
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kakvu demagogiju imaju ovi štrumfovi, pa to je nevjerovatno. Kad se spomene proširenje lige tad, ide priča vi ste udbaški klub, državni projekat, mi smo vazda bili potčinjeni od države, vazda vas gurala partija i slično. A onda dođe period njihove dominacije, pa im se u tom periodu sviraju penali koje im Stole iz Bora ne bi sviro da je sudija, ekipe im se sklanjaju, oni počnu ofirno puštati i prodavati a tada naravno odjednom prestaju biti potčinjena radnička klasa i postaju giganti, najjači smo kaže i najjači šta je, imamo pare da kupujemo, veliki smo klub pa se svim velikim klubovima šilji, šta je pitari viršle ovo ono... A pošto ničija nije do zore prođe i taj period, pa opet nema para, isplivaše dugovi na površinu i priča MITOMANA se potpuno rotira... Pa onda vele opet mi smo ka'e radnički klub, radnikla klasa odlazi u raj, mi ne kupujemo-mi stvaramo, željina djeca, mi nemamo podršku države kao vi...

1946
Nije bitno kome si pisao, bitno je šta si pisao i šta to govori o tebi kao čovjeku. Druga stvar, nemoj džaba da mi stavljaš riječi u usta ja to nigdje nisam spomenuo, to se odnosi naravno na pojedince. Možda i ti živiš u Sa al' si svejedno šonjo, svugdje ima svakakvih ljudi.joker90 je napisao/la:
Nisam pisao Sarajliji, nego provokatoru koji baca kosku između nas, a na tekme ne ide tako da nema sa njim Sa furke. Znaci ljudi sa tih lokacija sto si nabrojao su manje vrijedni od drugih zbog lokacije stanovanja i od njih se moze ocekivati svasta?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Glavne teme:
Velez - Sloboda
Zeljo - Sarajevo
Sloboda - Zeljo
daj bola neke nove klubove sta je vise
Velez - Sloboda
Zeljo - Sarajevo
Sloboda - Zeljo
daj bola neke nove klubove sta je vise
#musvdg
Naravno da ste režimski klub, režim vas je stvorio jer se filozofija Željezničara nije poklapala sa tadašnjim poretkom, ni tada, a posebno sada, tako da su morali stvoriti poslušno kuče. Željo nikad nije bio na prodaju, zato su ga od vašeg osnivanja pokušavali ugasiti, ali kurko, džaba dekreti, džaba sila i palica... Željezničar u četvrtak igra sa Ferencom...
Otimanje igrača, proširenja lige, turneje u jeku rata... to ti samo režim može obezbijediti.... navijati za takav klub? ne, hvala... imamo mi svoju ruševinu...
Otimanje igrača, proširenja lige, turneje u jeku rata... to ti samo režim može obezbijediti.... navijati za takav klub? ne, hvala... imamo mi svoju ruševinu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sonjo!FaraonTM je napisao/la:Nije bitno kome si pisao, bitno je šta si pisao i šta to govori o tebi kao čovjeku. Druga stvar, nemoj džaba da mi stavljaš riječi u usta ja to nigdje nisam spomenuo, to se odnosi naravno na pojedince. Možda i ti živiš u Sa al' si svejedno šonjo, svugdje ima svakakvih ljudi.joker90 je napisao/la:
Nisam pisao Sarajliji, nego provokatoru koji baca kosku između nas, a na tekme ne ide tako da nema sa njim Sa furke. Znaci ljudi sa tih lokacija sto si nabrojao su manje vrijedni od drugih zbog lokacije stanovanja i od njih se moze ocekivati svasta?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.