[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la:U ovom slučaju Željo i nije bio bitan, Hajduk je smetao, a Željo je ni kriv ni dužan nastradao kao kolateralna šteta.Sabinho je napisao/la:Nastavicu samo tvoju recenicu: ...regularnom odigravanju prve lige.bagrcavi je napisao/la:I kasnije dokazano da je dirigovan proces od strane "vrha" da se sklone oni koji su smetali.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Previse ti razmisljas o mom seksualnom zivotu.bagrcavi je napisao/la:Ti baš zagorio kad si počeo ovuda ljubavne pjesme kačiti...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
haha...dobar, dobarjoker90 je napisao/la:Previse ti razmisljas o mom seksualnom zivotu.bagrcavi je napisao/la:Ti baš zagorio kad si počeo ovuda ljubavne pjesme kačiti...Evo ovo je normalna zajebancija, ne morate opet kukati, nasmij se jednom ko covjek, a ne kao strumf.

F.K.SARAJEVO
Severina uvijek dobro dodje.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma jok haveru vala drugi put te vidim na ovom forumu, neg' vidim kačiš neke ljubavne pjesmice, tražiš žene ovuda, nije ti ovo usamljena srca
DRUG NEBI TI PUNCA
- molotovljev
a ti lafo nisi zagorio bagrcavi, a htio si trebu da vodiš u onu prašumu da ga umočiš, pa te zmija od dva metra zeznula...
budi ba dingospo, plati sobu tranciku i u miru obaviš potrebu...
budi ba dingospo, plati sobu tranciku i u miru obaviš potrebu...
F.K.SARAJEVO
Dobro, hajde nastavi ti sa pokusajima jeftinih sukanja i provokacija odgovarati na sve, ono u svom stilu odvratno, pa cak i na normala zajebanciju. Budi mi pozdravljen! Odoh ja slusati ljubavne pjesme..Pa kaze: Zaaaar jeee vaazno ko je kriiiiv?bagrcavi je napisao/la:Ma jok haveru vala drugi put te vidim na ovom forumu, neg' vidim kačiš neke ljubavne pjesmice, tražiš žene ovuda, nije ti ovo usamljena srca

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Izvinjavam ti se gospodine,korektni,posteni,neprovokativni...ti si zaista zadnja osoba koju bi trebalo uvrijediti i povrijediti.Virtu4l je napisao/la:Ja samo znam da posljednji tim na tabeli ispada iz lige, a tebi ostaje solucija lošeg humora i vrijeđanja, kao i uvijekzagorski je napisao/la:Ti si prvi birao (da budes dokazana budala) pa mi ostaje samo ova druga solucija.
Pihhh
A ti mu dođeš neki guzni haver, ili si i ti usamljeno srce pa ti gao žao i braniš ga ovuda
Još mahala po drugim temama, skuplja informacije, pa dođe ovdje, fol on zna nešto. E jesi i ti puko molotovljev jjebo te, bio si normalan, valjda te Virto raspametio. 

DRUG NEBI TI PUNCA
- molotovljev
- molotovljev
Ne znate se ni zayebavati, pa Boga mi, sve vam se svodi na neko dječije šukanje...
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Ja normala, kontam udure je a ti tako, fol ti mangup... e dobro ! Nemoj meni glumiti mangupa jel ti jasno ?!
F.K.SARAJEVO
Ja vise mitova nisam procitao jos od lektire 'odabrani grcki mitovi'. Stvarno su ovi strumfovi simpaticni,a posebno Veliki Štrumf (citaj @Virtual)

A broj?molotovljev je napisao/la:Ja normala, kontam udure je a ti tako, fol ti mangup... e dobro ! Nemoj meni glumiti mangupa jel ti jasno ?!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- molotovljev
22 Je l' dovoljno ?malta071 je napisao/la:A broj?molotovljev je napisao/la:Ja normala, kontam udure je a ti tako, fol ti mangup... e dobro ! Nemoj meni glumiti mangupa jel ti jasno ?!
F.K.SARAJEVO
molotovljev je napisao/la:22 Je l' dovoljno ?malta071 je napisao/la:A broj?molotovljev je napisao/la:Ja normala, kontam udure je a ti tako, fol ti mangup... e dobro ! Nemoj meni glumiti mangupa jel ti jasno ?!

molotovljev je napisao/la:22 Je l' dovoljno ?malta071 je napisao/la:A broj?molotovljev je napisao/la:Ja normala, kontam udure je a ti tako, fol ti mangup... e dobro ! Nemoj meni glumiti mangupa jel ti jasno ?!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
A jel posla udba na goli otok onog što kao odbi da predje u Sarajevo.
I vas je država i udba gurala.
I vas je država i udba gurala.
Jasta neg je dokazano, kadija te tuzi, kadija ti sudi. Zar taj Zeljo nije fenomen, toliko podmetanja, terora, spletki... a opet najbolji.Sabinho je napisao/la:@faraon dokazano je sve, ja tu ne mogu nista. Moralo vas se sa vremena na vrijeme drzati u drugoj ligi da prva bude regularna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, perodeformero, Proximic, ristagrad, Vanja8 i 47 gostiju.