SlevinKelevra je napisao/la:Dok se u italiji pise da ce Dzeko slijedece sedmice biti predstavljen kao novi igrac Rome, u Engleskoj nova prica
http://metro.co.uk/2015/07/19/arsenal-l ... o-5302690/
Sezona kiselih krastavaca.... moras je voljeti.

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
SlevinKelevra je napisao/la:Dok se u italiji pise da ce Dzeko slijedece sedmice biti predstavljen kao novi igrac Rome, u Engleskoj nova prica
http://metro.co.uk/2015/07/19/arsenal-l ... o-5302690/
Sezona kiselih krastavaca.... moras je voljeti.

Arsenal

Nazalost je to da je Ibragi NSBiH kada se ovaj sam nudio rekao da mu ne trebaju amateri poput njega. Jer BiH repka je jedna ozbiljna repka koja sebi ne moze dopustiti taj luksuz da daje drzavljanstvo vrlo vjerovatnom flopudubrovnik je napisao/la: Mozda bi nam i Ibra postao veci Bosanac nego sto nazalost jest.
Kad' sam saznao za taj slučaj, tačno sam htio se smijati od muke razlogu njegovog neigranja..krmpotich je napisao/la:Nazalost je to da je Ibragi NSBiH kada se ovaj sam nudio rekao da mu ne trebaju amateri poput njega. Jer BiH repka je jedna ozbiljna repka koja sebi ne moze dopustiti taj luksuz da daje drzavljanstvo vrlo vjerovatnom flopudubrovnik je napisao/la: Mozda bi nam i Ibra postao veci Bosanac nego sto nazalost jest.
Pa vjerovatno im se ucinilo da nije neki covjek a ni igrac. Ni prvi ni zadnji. Ako je istina da je ono famozno pismo Zlatanovog oca stiglo ne bi me cudilo da mu nisu dali mjesto jer je bio premlad a kada su takvi u pitanju prednost uvijek imaju domaci igraci. Koliko je samo velikih igraca koji su porijeklom iz Bosne izabralo druge reprezentacije da je stvarno tesko pisati o tome. Za neke je kriv savez a za nekolicinu vjerujem i da nije. Eh sada kad ipak procitam tvoje komentare na neke od igraca iz rostera repke pitam se da li bi ti Ibra i bio drag da je odlucio drugacije.krmpotich je napisao/la:Nazalost je to da je Ibragi NSBiH kada se ovaj sam nudio rekao da mu ne trebaju amateri poput njega. Jer BiH repka je jedna ozbiljna repka koja sebi ne moze dopustiti taj luksuz da daje drzavljanstvo vrlo vjerovatnom flopudubrovnik je napisao/la: Mozda bi nam i Ibra postao veci Bosanac nego sto nazalost jest.
Yebiga brzoplet sambhfanatic14 je napisao/la:@Manuel , mislio sam na Pellegrinija kojeg treba hraknut.. Ne tebe druze
.. Doce ti edin u rim i osvojit ce te sve titule
Posle debelog Ronalda, najbolji napadac koji je krocio na zelene pašnjake. Cak sam si i zbavio njegov dresdubrovnik je napisao/la: Eh sada kad ipak procitam tvoje komentare na neke od igraca iz rostera repke pitam se da li bi ti Ibra i bio drag da je odlucio drugacije.
Meni je Zlatan najdrazi igrac kojeg sam u zivotu gledao bez obzira na sve. Dojam naravno pojacava i njegovo porijeklo i ti nasi korijeni. Ono ic na kraju ga definira puno vise nego stotine dreseva koje je nosio.krmpotich je napisao/la:Posle debelog Ronalda, najbolji napadac koji je krocio na zelene pašnjake. Cak sam si i zbavio njegov dresdubrovnik je napisao/la: Eh sada kad ipak procitam tvoje komentare na neke od igraca iz rostera repke pitam se da li bi ti Ibra i bio drag da je odlucio drugacije.
Ma on je vec tada bio igrac Ajaxa i placen preko 10 miliona. Tu pricu o prednosti domacih igraca koji svi zajedno nisu kostali ni 10% koliko je Zlatan vec tada kostao mogu pricati nekom drugom.dubrovnik je napisao/la:Pa vjerovatno im se ucinilo da nije neki covjek a ni igrac. Ni prvi ni zadnji. Ako je istina da je ono famozno pismo Zlatanovog oca stiglo ne bi me cudilo da mu nisu dali mjesto jer je bio premlad a kada su takvi u pitanju prednost uvijek imaju domaci igraci. Koliko je samo velikih igraca koji su porijeklom iz Bosne izabralo druge reprezentacije da je stvarno tesko pisati o tome. Za neke je kriv savez a za nekolicinu vjerujem i da nije. Eh sada kad ipak procitam tvoje komentare na neke od igraca iz rostera repke pitam se da li bi ti Ibra i bio drag da je odlucio drugacije.krmpotich je napisao/la:Nazalost je to da je Ibragi NSBiH kada se ovaj sam nudio rekao da mu ne trebaju amateri poput njega. Jer BiH repka je jedna ozbiljna repka koja sebi ne moze dopustiti taj luksuz da daje drzavljanstvo vrlo vjerovatnom flopudubrovnik je napisao/la: Mozda bi nam i Ibra postao veci Bosanac nego sto nazalost jest.
malta071 je napisao/la:'Ebo vas Zlatan. Ne zagadzujte temu naseg Dijamanta sa Svedjaninom.
Mislim da je Pašalić to rekao, a ne Pušina.Cepi1981 je napisao/la:Kada ga je njegov otac nudio tada je harao u Malmu sa nepunih 18 god. Smrad Pushina je rekao njegovom ocu da BiH ima na stotine takvih talenata. Vjerovatno je ocekivao da plati da igra za velesilu BiH.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Edbh21, GokuSSJG, JavierBosnia, Kizo886, MiranGlasnic i 70 gostiju.