Ista je to sorta, ocekujem sad Orasje 15-0 kuci, kao i Mladost prosle godine...sony_91 je napisao/la:Vladimir Dominkovićbavariapivo je napisao/la:ako je iljo naredne dvije godine predsjednik sudijske, onda se moze i na orasje racunati kao jednog od favorita za ulazak u PL
Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2015./2016.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- bavariapivo
- Kontakt:
koji god da je, za bosanski nogomet dobar nije...sony_91 je napisao/la:Vladimir Dominkovićbavariapivo je napisao/la:ako je iljo naredne dvije godine predsjednik sudijske, onda se moze i na orasje racunati kao jednog od favorita za ulazak u PL
- GoskGabela
- Kontakt:
inace ovo je bosanskohercegovacki nogometbavariapivo je napisao/la:koji god da je, za bosanski nogomet dobar nije...sony_91 je napisao/la:Vladimir Dominkovićbavariapivo je napisao/la:ako je iljo naredne dvije godine predsjednik sudijske, onda se moze i na orasje racunati kao jednog od favorita za ulazak u PL

a po cemu znas da nije dobar nije ni poceo raditi svoj posao,ne moze biti gori od ovog proslog nikako
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Po cemu se svi groze , pa vjerovatno od tog prezimena nam je zlo svima kojima prate BH nogomet vec duze vrijeme, stekao sam utisak da je BH nogomet ustvari 5-10 porodica koje se mjenjaju na vlasti svremena na vrijeme i tako lagano "izmapulisu" bh javnost a kada postane kriticno onda se povuku i proslijede ovlasti do druge "porodice" i tako u krug. Slazem se da ni prosli nije bio dobar cak mislim da je najgori bio ali zar bas moramo gledati iste ljude(porodice) na vlasti BH nogometa (prije svega federalnog)Nisu samo ovi slucajevi u pitanju ima ih jos samo nisu na bitnim pozicijama gdje muz i zena , sin jedan i amidzic i tecin picic svi rade u savezu TK zar to nije malo providno?GoskGabela je napisao/la:
inace ovo je bosanskohercegovacki nogomet![]()
a po cemu znas da nije dobar nije ni poceo raditi svoj posao,ne moze biti gori od ovog proslog nikako
Nakon ove sezone, da li ce se i ova liga skratiti ili?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- badblueboylivno
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
pa et znam dovoljno odakle je, ko je, i kako se docepao mjesta, pametnom dostaGoskGabela je napisao/la:inace ovo je bosanskohercegovacki nogometbavariapivo je napisao/la:koji god da je, za bosanski nogomet dobar nije...sony_91 je napisao/la:
Vladimir Dominković![]()
- GoskGabela
- Kontakt:
svi su ti takvi u savezu,podobni ,a ne sposobnibavariapivo je napisao/la: pa et znam dovoljno odakle je, ko je, i kako se docepao mjesta, pametnom dosta

Ovi u RSu su je skratili i dobar ce sistem da odrade, mozda da ovi nasi hahari od iduce godine ili one tamo krenu u isti sistem, ne bi ih nista kostalo...badblueboylivno je napisao/la:Neće.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, pisao sam već da bi ovoj ligi idealno bilo 12 klubova (odnosno da sve tri lige u prva dva ranga imaju po 12 klubova, PL, 1.F, 1.RS), ali to znači 42-48 utakmica manje nego sada (240 sa 16 klubova, 198 ili 192 sa 12), a treba puno želudaca nahranit.Mirzoni89 je napisao/la:Ovi u RSu su je skratili i dobar ce sistem da odrade, mozda da ovi nasi hahari od iduce godine ili one tamo krenu u isti sistem, ne bi ih nista kostalo...badblueboylivno je napisao/la:Neće.

Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:Da, pisao sam već da bi ovoj ligi idealno bilo 12 klubova (odnosno da sve tri lige u prva dva ranga imaju po 12 klubova, PL, 1.F, 1.RS), ali to znači 42-48 utakmica manje nego sada (240 sa 16 klubova, 198 ili 192 sa 12), a treba puno želudaca nahranit.Mirzoni89 je napisao/la:Ovi u RSu su je skratili i dobar ce sistem da odrade, mozda da ovi nasi hahari od iduce godine ili one tamo krenu u isti sistem, ne bi ih nista kostalo...badblueboylivno je napisao/la:Neće.
Treba placati hodzarinu...

Da bi se skraćivala Prva liga po meni prvo treba smanjiti broj Drugih liga, to je najveći problem po meni
- GoskGabela
- Kontakt:
Ma idealno.bi bilo Pl 10klubova,druga liga zajednicka 12klubova,pa tek onda liga federacije
Abd bice nekad
Abd bice nekad
- badblueboylivno
- Kontakt:
Osobno mislim da nema baš mjesta za smanjenje, sadašnji sustav je najbolji kad se uzme u obzir geografija Federacije. Pod mjesta mislim na novac, iovako se klubovi guše.sony_91 je napisao/la:Da bi se skraćivala Prva liga po meni prvo treba smanjiti broj Drugih liga, to je najveći problem po meni
Hayley <3
Pa, nije pod moranje da se igra ta Druga liga. Tko ne može financijski podnijeti istu i ne treba da se takmiči. Ja prije svega i mislim da su sada ove Druge lige smiješne. Imaš dosta ekipa koje nemaju nikakve uslove a koje se takmiče u istim ligama. A, nije puno bolja geografski karta ni u RS-u pa imaju samo dvije Druge lige. Kada bi se smanjio broj Drugih liga tek bi se onda moglo pričati o skraćenju Prve ligebadblueboylivno je napisao/la:Osobno mislim da nema baš mjesta za smanjenje, sadašnji sustav je najbolji kad se uzme u obzir geografija Federacije. Pod mjesta mislim na novac, iovako se klubovi guše.sony_91 je napisao/la:Da bi se skraćivala Prva liga po meni prvo treba smanjiti broj Drugih liga, to je najveći problem po meni

NS FBiH donio je odluku da će naredne sezone plasman u Prvu ligu FBiH izboriti samo dva prvaka Drugih liga. Naime, četiri prvaka će razigravati za dva mjesta
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Ako je to istina to je super vijestsony_91 je napisao/la:NS FBiH donio je odluku da će naredne sezone plasman u Prvu ligu FBiH izboriti samo dva prvaka Drugih liga. Naime, četiri prvaka će razigravati za dva mjesta
Re: RE: Re: Prva liga FBiH 2015./2016.
Pročitaj nove propozicijesodaacm je napisao/la:Ako je to istina to je super vijestsony_91 je napisao/la:NS FBiH donio je odluku da će naredne sezone plasman u Prvu ligu FBiH izboriti samo dva prvaka Drugih liga. Naime, četiri prvaka će razigravati za dva mjesta

Re: RE: Re: Prva liga FBiH 2015./2016.
Istina jesony_91 je napisao/la:Pročitaj nove propozicijesodaacm je napisao/la:Ako je to istina to je super vijestsony_91 je napisao/la:NS FBiH donio je odluku da će naredne sezone plasman u Prvu ligu FBiH izboriti samo dva prvaka Drugih liga. Naime, četiri prvaka će razigravati za dva mjesta
http://prntscr.com/7y4274
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da li sad to znaci da ispadaju 2 + premijer liga ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.