FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bit cu i ja tu, odo na more noge kiselit
Ako koristis bh telekom net, mozes gledat MojuTV preko njihovog sajta, ali ce ti doc 1 KM na racunu vise
ako se bude igrala prijateljska s nekom ekipom sa TK, onda treba protiv Budućnosti, to je najbolje, Bratstvo i Radnički nikako, ne bih volio ni protiv Zvijezde
od niželigaša, možda Slaven ili Sloga
- tuzlak1987
- Kontakt:
https://www.ytcropper.com/cropped/Jb55acc739ea793Chinaglia je napisao/la: prijateljska Radnički
- Suljo20002
- Kontakt:
NK Stjepan Polje je najbolji izbor. 
Nama obavezno treba ekspanzija simpatizera i navijackog kolektiva. Na pocetku svog mandata Husic je rekao da Slobodu ponovo zeli uvesti u domove Tuzlaka i da nas klub postane ponovo ono sto je bio a to je brend ovog dijela Bosne pa kasnije i sire.
Na tome se intenzivno radilo tokom Cirinog mandata sa stalnim prijateljskim utakmicama po manjim opstinama i mjestima. Znam da su pojedini forumasi negodovali povodom toga bojeci se povreda ali povreda se desi i na jacem treningu a te utakmice i jesu tog nivoa. Mi znamo gdje imamo dobru bazu navijaca i simpatizera van Tuzle, a gdje ne e upravo u tim gdje nemamo treba igrati ovakve utakmice prijateljskog karaktera.
Ima tu igraca koji nece dobivati toliko veliku minutazu i vise ce grijati klupu nego igrati njima pridruziti par juniora i dvojicu-trojicu iz prve i neka se i promovise klub. Ne moraju to biti utakmice na sedmicnom planu ali jednom u dvije sedmice pogotov ako je prethodno kolo odigrano lose provjeriti na jednoj takvoj utakmici sta je bio problem, izmedju reprezentativnih pauza.
Na tome se intenzivno radilo tokom Cirinog mandata sa stalnim prijateljskim utakmicama po manjim opstinama i mjestima. Znam da su pojedini forumasi negodovali povodom toga bojeci se povreda ali povreda se desi i na jacem treningu a te utakmice i jesu tog nivoa. Mi znamo gdje imamo dobru bazu navijaca i simpatizera van Tuzle, a gdje ne e upravo u tim gdje nemamo treba igrati ovakve utakmice prijateljskog karaktera.
Ima tu igraca koji nece dobivati toliko veliku minutazu i vise ce grijati klupu nego igrati njima pridruziti par juniora i dvojicu-trojicu iz prve i neka se i promovise klub. Ne moraju to biti utakmice na sedmicnom planu ali jednom u dvije sedmice pogotov ako je prethodno kolo odigrano lose provjeriti na jednoj takvoj utakmici sta je bio problem, izmedju reprezentativnih pauza.
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako se bude igralo , igrat ce se garant sa Slogom... sta ces koga drugog traziti 
a sad je previse zgusnut kalendar za takve "egzibicije" da se svako malo igra negdje prijateljska...do pauze se mora odigrati 18 kola i 1/8 finala kupa
mada te prijateljske bi sigurno koristile Kosticu, Skahicu i Nikolicu jer ce im vjerovatno trebati utakmica
i evo gledam objavljeno na ss.ba konkretno da Zeljo prodaje sezonske, prije je bilo za Celik i Sarajevo takodjer objavljeno...samo nasi vrli dopisnici vazda pokazuju koliko im je stalo do Slobode pa da poguraju malo i informisu makar ovako..a o Sulji i Azmiru i 200 maraka su odmah prenijeli
a sad je previse zgusnut kalendar za takve "egzibicije" da se svako malo igra negdje prijateljska...do pauze se mora odigrati 18 kola i 1/8 finala kupa
mada te prijateljske bi sigurno koristile Kosticu, Skahicu i Nikolicu jer ce im vjerovatno trebati utakmica
i evo gledam objavljeno na ss.ba konkretno da Zeljo prodaje sezonske, prije je bilo za Celik i Sarajevo takodjer objavljeno...samo nasi vrli dopisnici vazda pokazuju koliko im je stalo do Slobode pa da poguraju malo i informisu makar ovako..a o Sulji i Azmiru i 200 maraka su odmah prenijeli
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bilo je i za Slobodu, naslov "Duplo skuplje karte" i onda na kraju teksta radi reda dodata recenica da pocinje prodaja sezonskih od 50 KM .ultrasstyle_tz je napisao/la:ako se bude igralo , igrat ce se garant sa Slogom... sta ces koga drugog traziti
Ko Skoka dopisnik
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
@merak
Treba akcije neke na panonskom praviti, tu se skupi cijeli kanton. Ako dijete dobije neki suvenir Slobode, slika se sa igracima ili nesto slicno taj ce i navijati za Slobodu, a ne za sarajevske klubove. Ali daleko smo mi od dijeljenja suvenira
Treba akcije neke na panonskom praviti, tu se skupi cijeli kanton. Ako dijete dobije neki suvenir Slobode, slika se sa igracima ili nesto slicno taj ce i navijati za Slobodu, a ne za sarajevske klubove. Ali daleko smo mi od dijeljenja suvenira
Nad tobom sunce najljepše sja
olovaka i sveski i djeci dijelitpinoglavi je napisao/la:@merak
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Metju Rajan u Valensiji za 7.000.000 eura, da li to znači da Pirić ostaje u Brižu, imali neko više informacija o njegovom oostanku
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Napokon je i Valensija rešila pitanje golmana. Nisu u pitanju Sirigu, Valdes, Žulio Cezar, Romero ili Rui Patrisio koji su dovodili u vezu sa Slepim miševima prethodnih dana, već Metju Rajan! Golman Briža koji se pominjao kao potencijalno pojačanje nekih premijerligaških klubova, nastavlja karijeru u Valensiji. On će danas doputovati na lekarske preglede, a spekuliše se da visina transfera iznosi 7.000.000 evra.LUTVO je napisao/la:Metju Rajan u Valensiji za 7.000.000 eura, da li to znači da Pirić ostaje u Brižu, imali neko više informacija o njegovom oostanku
Ja volim FK Tuzla City
-
dzekooooTz
- Kontakt:
e vala vise bi se i to moglo zavrsit sa pirijom
I raspored za casoveHeller je napisao/la:olovaka i sveski i djeci dijelitpinoglavi je napisao/la:@merak
to je vjerovatno i najbolja ideja 5000 komada za 50-ak KM i dijelit po skolamapinoglavi je napisao/la:I raspored za casoveHeller je napisao/la:olovaka i sveski i djeci dijelitpinoglavi je napisao/la:@merak
Nullius in verba
Mathew Ryan Mathew Ryan
Keeper
Apr 8, 1992 (23) Australia
England 7,00 Mill. €
16 3508.png
Sébastien Bruzzese Sébastien Bruzzese
Keeper
Mar 1, 1989 (26) Belgium
Italy 400 Th. €
41 6640.png
Jens Teunckens Jens Teunckens
Keeper
Jan 30, 1998 (17) Belgium
51
Quintijn Steelant Quintijn Steelant*
Keeper
Jan 30, 1997 (18) Belgium
JA OČEKUJEM DA PIRIĆ POTPIŠE. BRIŽU SAD OSTAJE SAMO BRUZZESE. OVA PREOSTALA DVOJICA GOLMANA SU DJECA.
Keeper
Apr 8, 1992 (23) Australia
England 7,00 Mill. €
16 3508.png
Sébastien Bruzzese Sébastien Bruzzese
Keeper
Mar 1, 1989 (26) Belgium
Italy 400 Th. €
41 6640.png
Jens Teunckens Jens Teunckens
Keeper
Jan 30, 1998 (17) Belgium
51
Quintijn Steelant Quintijn Steelant*
Keeper
Jan 30, 1997 (18) Belgium
JA OČEKUJEM DA PIRIĆ POTPIŠE. BRIŽU SAD OSTAJE SAMO BRUZZESE. OVA PREOSTALA DVOJICA GOLMANA SU DJECA.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 20 jul 2015, 17:06, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to za raspored casova je fantasticna ideja..kako nas prate ne bi me cudilo da je i realiziraju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mramor ce za 2-3 sata izbacit raspored ko hljeb 
Nullius in verba
Vjerujem da @mramor moze pregotivan dizajn napraviti, a nije ni skupo i tacno se cilja taj mladji uzrast. Sta ces, ne mozes ti nekog momka od 25god sto za Sarajevo navija promijeniti da navija za Slobodu.ultrasstyle_tz je napisao/la:to za raspored casova je fantasticna ideja..kako nas prate ne bi me cudilo da je i realiziraju
dzekooooTz je napisao/la:nismo dugo imali bolju ekipu i vecu sirinu u ekipi jos od one koja je izborila 2008-2009 evropu
Slažem se uz napomenu da je ova ekipa puno ozbiljnija.Mislim na momke pojedinačno a onda se podrazumijeva cijela ekipa.
Imaju Gerumovsku disciplinu.Zeba, Ahmetović i Ordagić su na nivou igrača bivše Jugo- lige.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.