FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Virtu4l
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2010, 10:01

Pošalji mail na [email protected]

U potrazi je za savjetnicima, dobićeš posao, sigurica :mrgreen:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 30 apr 2010, 10:09

Virtu4l je napisao/la:Pošalji mail na [email protected]

:mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 apr 2010, 10:16

@tax je napisao/la

:mali tim iz sumske katolonije
gledajte evropske gigante u finalu
izgubit cete ligu od giganta iz madrida i trofeja 0

bparena odgovorio
nama su najsladze pobjede one u madridu... tu vam lupamo šamar za šamarom godinama tako da vec sad racunate koliko šamara primate sledece godine na vasoj livadi. Ako ikad (a znate da necete NIKAD) postignete 6 komada Barsi i to na nasem terenu. Dobicete novi zadatak u madridu - tada vam dajemo 10 - lahko je nama s vama :D :D :D

p.s. svi nek se raduju - Interu cestitke i Atletiku, a vi zbog ovog gore ima da sutite ako obraza imate...
ovu gore sramotu necete nikad oprat.... pa makar 10x bili prvaci zaredom - ima da vas šamaramo... sramite se :D :D :D :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2010, 10:25

Virtu4l je napisao/la:Pošalji mail na [email protected]

Vidjecemo, nije se jedanput desilo da Laporta uradi ono sto sam ja zamislio, i ne samo ja, nego i milioni navijaca Barce sirom svijeta, zato ga svi i cijenimo, i i jesmo zato veliki, jer kod nas slicno razmisljaju i predsjednik, i trener, i igraci, a bogami i navijaci.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 30 apr 2010, 10:28

@Romariooo
Sta fali, da Arsenalu lupimo jednu mocnu ponudu, 70 miliona plus recimo Marques ili Caceres, za Cesca i Clisi, mislis da se Venger ne bi zamislio
Pa necete nam valjda svoje otpadke davati, mislis da je Wenger tolika budala, mozda Toure ili tako neko ali ne Marques ili Caceres.
Cescovu pricu svi dobro znamo, znamo da on voli Arsenala, ali povratak kuci medju stare kompanjone, u klubu gdje zna da ce biti voljen, zar to nije realno za ocekivati.
Sta ce medju stare kompanjone, pa ovi u Arsenalu su mu sigurno bolji jarani nego ovi u Barci. Eto u Arsenalu nije voljen. :lol:
Za Clisija je alo drugacije, ali vjerujem da bi i njemu zacaklile oci da dobije konkretnu ponudu. Razumijem ja da se ni Arsenal ne bi lako odrekao ovih fantasticnih igraca, pogotovu Cesca.
Clichy je vec odbijao ponude i ponude i on je jedan od najodanijih igraca na svijetu, za njega i RVPa sam 100% siguran da nece otici iz Arsenala barem ne dok je Wenger tu.
I da prda Arsenal ovu dvojicu za tako veliku sumu novca, uz pametnu kupovinu bi bio mozda jos i jaci nego sto je sad, tih 70 milionceka plus jedno 40 miliona ulaganaj od kluba, za Arsenal bi znacilo da mogu dovesti barem petoricu vrhunskih igraca i konacno stvoriti tim koji je ravan Unitedu i Celziju. Ovaj eventualni posao bi mogao puno ojacati i Arsenal, a vrijeme vam je mislim da Venger nesto radikalno promijeni, to kazem ne samo sto bi volio u ovu dvojicu vidjeti u Barci, nego i zato sto mi je Arsenal drag klub i sto bi volio da i vi budete puno jaci nego sto ste sada.
Ne vjerujem da je Arsenal u tako losoj finacijskoj situaciji a i Wenger nije jedan od onih koji voli da ima sto vise para da bi ih razbacao. Uostalom ako si pratio malo Arsenal u zadnje vrijeme vidio bi da je Wenger vec izjavio da su pare tu i da planira dovoditi pojacanja bez obzira prodao nekoga ili ne.
Uostalom, zasto bi neko htio otici iz Arsenala?! Od ovih sto su otisli vecina ih nije uspjelo, Flamini,Hleb pa evo i Moneybayor se spominje da je na izlaznim vratima Citya. Zasto ici iz mjesta gdje ti je lijepo.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 apr 2010, 10:46

hahaha e cuj clichya hahahahahahahahahahahahahaha kakvi jadovi hocete li jos koga? Fabregas gratis uz Clichya hahaha nema vise niste popularni sad ste toliki odron da vam ni sudije pomoci nece. I ko sto kaze ona vasa poruka Vise od kluba ma Cerga od kluba :mrgreen:
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2010, 10:48

Ma sve je to ok sto ti govoris, ne kazem ja da je Arsenal bijeda ili neki los klub, ali Barca je ipak puno veci i bogatiji klub, i vjerujem za igrace puno ljepsi za igrati. Znam sta je Venger izjavio, ali slozit ces se sa mnom, on tu pricu ponavlja svake godine, pa opet prodaje najjace igrace. Mislim, nije da ga nesto kritikujem, puno ga cijenim, razumijem ga, njemu je budzet za pojacanja 40 miliona velika stvar, dok drugi klubovi imaju puno vise i sto miliona im nije problem. Razumijem i tvoju pricu o odanosti igraca, to postujem, Barca ce im mozda poslati ponudu, ako oni ne pokazu zelju da dodju, mi ih sigurno necemo moliti i igrati prljavo da ih dobijemo, nismo takav klub jednostavno.Ako budu htjeli ostati u Arsenalu, mi cemo to postavati i mozemo im reci samo svaka cast.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2010, 10:53

-Paja je napisao/la:hahaha e cuj clichya hahahahahahahahahahahahahaha kakvi jadovi hocete li jos koga? Fabregas gratis uz Clichya hahaha nema vise niste popularni sad ste toliki odron da vam ni sudije pomoci nece. I ko sto kaze ona vasa poruka Vise od kluba ma Cerga od kluba :mrgreen:
Pajo legendo, danasnja medicina je cudo, pogrijesio si adresu na kojoj iznosis svoje budalastine i komplekse, skoncetrisi se ti na forume tamo neke medicinske i tamo ti mozda neko pomogne, ovdje tvoja konstantna podhebavanja nisu nikome vise interesantna, pusti normalne navijace da se ovdje druze.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 apr 2010, 10:55

Barcelona je ipak puno veca cerga od Arsenala to si mislio reci :mrgreen: cuj bogatiji hahaha de nek mu neko listu najbogatijih postavi da se ne bruka. Ako pustas normalne navijace da se druze sta ti onda radis ovdje?

Cerga!
Dio Arsenala

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 apr 2010, 10:58

http://www.doktor.rs/forum/neuropsihija ... t4144.html
Evo za Paju, da se ne mora mučiti. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 apr 2010, 11:01

Monolog je napisao/la:http://www.doktor.rs/forum/neuropsihija ... t4144.html
Vjerujem da je tebi ta terapija pomogla i svaka ti cast na hrabrosti da to priznas i podjelis sa nama ali ne moras ih reklamirati! Puno srece u daljnjem oporavku!
Dio Arsenala

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 apr 2010, 11:04

-Paja je napisao/la:
Monolog je napisao/la:http://www.doktor.rs/forum/neuropsihija ... t4144.html
Vjerujem da je tebi ta terapija pomogla i svaka ti cast na hrabrosti da to priznas i podjelis sa nama ali ne moras ih reklamirati! Puno srece u daljnjem oporavku!
Valjda podijeliš, no nema veze. :D
Trebao si napisati "pomogao si svima". Ok, vidim da si ti teži slučaj, ali ne bojim se izazova. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 30 apr 2010, 11:09

nidjo_barca je napisao/la:Mogu ti rec,taj sastav izgleda premocno.Pa pogledaj ti to,ta 3 igraca u sredini,pa ta 3 igraca u napadu.Jednostavno premocno bi to tako izgledalo.

Abidal i Maxvell mogu izgurati sezonu,ne treba trosit pare na lijevog beka.Desni bek je potreban,rekao sam vec,imamo dvije solucije.Kupit jednog,vjerovatno Azpilicueta ili jednog mladica prebaciti u prvi tim-Bartra,Dalmau,Montoya.

Stopera imamo dovoljno,a i dobri su vala,tako da tu nista ne treba dirat.

Znaci,potrebna su 2-3 igraca.Jedan veznjak,lijevo krilo i desni bek.

I da,ti igraci bi mozda kostali puno para,ali Barca tu lovu ima,a i prodajom nekih igraca moze se skupiti oko 50-60 mil.

Ali,prvo treba da se gleda na svoju skolu,pa onda...

Ovo sto je navedeno i na sta si ti replicirao je odlicno, ali ovo na prvi pogled treba uzet u obzir da ni xavi ni inesta a ni faregas ne mogu odigrati kvalitetno zadnjeg veznog i zato tu treba biti jedan igrac tipa keite i yaye ili neko treci, dok je napad ok smo je pitanje kako ce se snaci villa na toj pozicij ja bih prije ribery-a ali eto :D ne odlucujemo mi :D.

I da mislim da grjesite u jednom veoma vaznom, a i ja sam se tek sad sjetio, pa nama ne treba MOZDA desni bek, tj. zamjena za Alvesa, Caceres uj uvetu pruza odlicne partije a kolko znam jos je na posudbi a upravo igra desnog beka u juvetu tako zasto ne vratiti njega pa vidjeti kako ce to funkcionisati uz jos jednog maldica barcine skole pa sta bude, a bolej tu lovu utrositi za nesto druga :D. fabregas ej igracina i volio bih ga vidjeti u barci ali bi to znacilo da ce uvjek jedan od trojice velikana biti na klupi (xavi, iniesta, fabregas).

I hvala na informaciji o imenu igrac to je taj :D, onaj sto je igrao u prvom me razocaro (cini mi se da je igrao Jeffren ??)
Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2010, 11:33

Jeste Jefren je igrao prvo poluvrijeme i nije za te pozicije definitivno. To sto kazes za zadnjeg veznog je donekle istina, moze to igrati Xavi, i Iniesta takodje, igrali su to oni dosta puta jos prije dolaska Rajkarda. Istina, nije to njihova prirodna pozicija, ali opet kazem, vecina nasih utakmica je obicna viktorija tako da brat bratu i nemamo potrebu imati nekoga ko ce biti dobar razarac igre protivnika, jer protivnik protiv nas u vecini slucajeva i nema neku igru, ja sam misljenja da bi trebali igrati puno ofanzivnije i hrabrije protiv takvih, a kad treba malo sigurnije, onda imamo i za to igrace, Iniesta moze na krilo, Vilja u vrh napada. Puno je tu opcija, jer su sve polivalnetni igraci. Na kraju krajeva, rijetko se i desi da mozemo imati potpuno spremne sve igrace, uvijek tu neko fali, tako dodju li Fabregas i Vilja, ili neko drugi, za sve ima mjesta bez da se neko osjeca zapostavljenim. A ono sto je takodje bitno, vecina nasih igraca su nasa djeca i cijene klub i odluke trenera. Cak i jedan Messi zna sjediti na klupi kad Guardiola odluci da ga odmara ili cuva, iako se bori za titulu najboljeg strijelca, i tu uopste nema ljutnje.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2010, 13:38

Nema derneka dok Paja ne dođe :lol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2010, 14:16

Xavi je spreman za sutra i nalazi se na spisku igraca.

Evo i nekog teksta o Vilji:

Valencijin nogometaš David Villa od sljedeće će sezone igrati u dresu Barcelone, objavio je madridski dnevnik Marca na svom internetskom izdanju.

Tvrdi se da su dva kluba dogovorila sve detalje, te da se samo čeka skorašnja formalna objava.

Katalonci će Valenciji za otkup Villina ugovora (vrijedi do srpnja 2014. godine) platiti 40 milijuna eura, te im prepustiti dvojicu igrača pod ugovorom: Bjelorusa Aleksandra Hleba i Bojana Krkića.

Marca također navodi da 28-godišnji napadač, najbolji strijelac Eura u Austriji i Švicarskoj 2008. godine, nema ništa protiv transfera, baš naprotiv.

Akciju Marca predstavlja kao mudri manevar predsjednika Joana Laporte, koji će ovim poslom ublažiti nezadovoljstvo navijača zbog ispadanja u polufinalu Lige prvaka, ali i povećati sebi izglede na predstojećim predsjedničkim izborima, na kojima će 13. lipnja tražiti svoj treći mandat na čelu Barcelone.

Dakle, vrlo je je vjerovatno da je dogovor vec postignut, mada ovaj tekst i nije neki, vidi se po zadnjoj recenici jer znamo da Laporta uopste nema pravo za treci mandat i da je to smijesno. Isto mislim nema sanse da Bojana damo Valenciju, posudba mozda moze, ostalo nema sanse.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 30 apr 2010, 14:19

Ibrahimović je veliki promašaj, kada su ga kupovali znao sam da je bolje da ostave Etooa jer će se Ibrahimović teško prilagoditi na ovakav način igre. Previše para bačeno za skoro ništa.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 apr 2010, 14:28

Vilja u Barseloni - dogovoreno !!!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 30 apr 2010, 14:36

Kao sto rekoh,sve se vise prica o Villi kao novom igracu Barce.Ali,eto vidjecemo sta ce biti na kraju...

I odlicna vijest,Xavi ce izgleda igrati sutra.Danas je trenirao,na spisku je pozvanih za utakmicu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 30 apr 2010, 14:42

Mrgood je napisao/la:Ibrahimović je veliki promašaj, kada su ga kupovali znao sam da je bolje da ostave Etooa jer će se Ibrahimović teško prilagoditi na ovakav način igre. Previše para bačeno za skoro ništa.
sada, ni kako ga prodati, ni kako ostaviti..
Volim te Bosno!!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []