Na tu cifru ti se noge osjeku. Mozes uzeti bilo koga osim Mesija i da ti ostane da renoviras stadion. Vjerujem da ste poslali ponudu ali ne da je ovolika, 80mil plafon. Naravno to su samo nagadjanja i prodaja citanosti.OnlyUnited je napisao/la:Ako ima i sec istine, pokupovase iz Baye sve sto valja.![]()
Ipak mislim da Muller nije potreban jos prije svega ne za ove pare, za koje mozemo komplet odbranu obnoviti.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
- FranckRibery
- Kontakt:
rasipaju se hahahaha a nece nijednog dovesti yebo ih youngSaurman je napisao/la:Jučer 100 mil za Balea danas 100 mil za Mullera ko je sutra na redu.?

To su samo nagađanja i igre novinara. Čitam na jednom forumu nakon što se proširila vijest da je Bayern odbio, kaže frajer: "100mil Muller?, - ne znam ko je luđi, il mi što smo ponudili ovoliko il ovi koji su odbili."FranckRibery je napisao/la:rasipaju se hahahaha a nece nijednog dovesti yebo ih youngSaurman je napisao/la:Jučer 100 mil za Balea danas 100 mil za Mullera ko je sutra na redu.?![]()

Arturo Vidal
Bayern....cca 35 miliona, ugovor do 2020
realno, ovo vam je jedan od najboljih transfera zadnjih par godina, vjerovatno i najbolji

realno, ovo vam je jedan od najboljih transfera zadnjih par godina, vjerovatno i najbolji
Raspravlja se o odlasku Mullera?

Naravno, moramo se zabaviti na ovoj vrućini. Mogu samo zamislit Reschke-a kad je čuo ovu cifru. Zjenice su mu se pretvorile u znak dolara, - kako bi ga levat prodao, i to hladno.Saurman je napisao/la:Ne raspravlja se, odlaska neće biti.

- FranckRibery
- Kontakt:
@muamerc vjerujem da su nagadjanja ali opet ja ne bih dao Mullera kao vjerovatno ni jedan od nas za 100-120 mil jer je taj momak najkonstantniji igrac ekipe i iz utakmice u utakmicu pokazuje svoju klasu, instinkt za gol, trku itd itd. Takav igrac je rijedak primjer na svijetu. Dovoljno je pogledati samo na kakve nacine je zabio valenciji dva gola iz dvije sanse. Nas Pipo Inzaghi. On treba kao i Lahm da zavrsi karijeru kod nas a vjerujem da ce tako i biti i bice jedan od najboljih igraca Bayerna svih vremena sto nije nimalo lako. Ima da potuce sve rekorde na svijetu pa ocekujem i da bude najbolji strijelac SP-a svih vremena
A sad idemo da proslavimo Kinga Artura, kupili smo odlicno pojacanje.
Izgleda da se Javi opet povrijedio, koljeno opet

A sad idemo da proslavimo Kinga Artura, kupili smo odlicno pojacanje.

Izgleda da se Javi opet povrijedio, koljeno opet

Koliko toliko su smirili navijače sa Vidalom nakon odlaska BS al' sa nekom pričom oko Mullera bockaju osinjak.muamerc je napisao/la:Naravno, moramo se zabaviti na ovoj vrućini. Mogu samo zamislit Reschke-a kad je čuo ovu cifru. Zjenice su mu se pretvorile u znak dolara, - kako bi ga levat prodao, i to hladno.Saurman je napisao/la:Ne raspravlja se, odlaska neće biti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
dobro momci ,vidal je haman tu na pragu ,sta dalje
.Sta mislite ,da li bi bio veliki rizik da ne dovedemo kvalitetnog beka ,jer po meni mi sa rafinjom nemamo opet nista traziti kaj se tice Lp ,a sve mirise dda ce biti isto kao i predhopdne i predprosle sezone ,kapetan u vezi ,rafinja na beku

momci sad jedno pitanje,juce kad smo igrali protiv sisimisa,ja na live scor ei sad pise internacinalni kup svi mecevi koji se igraju kad i bajern u toj grupi internacionalnog kupa,e sad jel mi stvarno igramo taj internacinalni kup te cemo dalje cici ako pobjedimo inter i one kineze ili je to samo nasa turneja onako u prolazu
.
Dalje

sutra na areni 1 ima tekma protiv intera
a citam ovo za milera kalsicna suplja novinarska zeljna paznje

momci sad jedno pitanje,juce kad smo igrali protiv sisimisa,ja na live scor ei sad pise internacinalni kup svi mecevi koji se igraju kad i bajern u toj grupi internacionalnog kupa,e sad jel mi stvarno igramo taj internacinalni kup te cemo dalje cici ako pobjedimo inter i one kineze ili je to samo nasa turneja onako u prolazu

Dalje

sutra na areni 1 ima tekma protiv intera

a citam ovo za milera kalsicna suplja novinarska zeljna paznje

Zadnja izmjena: Kufur, dana/u 20 jul 2015, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
United nudi 100 miliona eura za Mullera
- FranckRibery
- Kontakt:
@kufur ne vjerujem da ce rafa cijelu sezonu igrati, jer ocekujem lahma tamo kako je i guardiola rekao. Puno igraca sredine terena imamo vidala xabija thiaga gotzea itd a mislim da bi ondje odlicno legao i mali kimmich mislim da ce biti strasan igrac. Ako lahm ne ide na beka i ja se slazem da i sa ovakvim napadom i vezom nemamo sta traziti protiv reala i barce 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Dante je dosao aktiviranjem klauzule od 4,7 mil €,tako da je njegova plata podnosljiva.muamerc je napisao/la:Kad Vidal potpiše, a nadam se da će ubrzo, potpisaće za ugovor vrijedan 90000 funti (130hilj ojri) sedmično što iznosti 6,5 mil. neto a to klub iznosi 10mil uzevši u obzir porez od 47,475%. Od njega će veću prati imati Neuer, Muller (150 hilj. ojri), Lahm, Ribery, Robben, Lewa (160), Gotze (140). Zamislite Dante ima 100 hilj.
Ne znam jesam li vec napisao,ali su nasi izjavili da ce u sledecem periodu biti objavljena dva velika transfera.Jedan je ocigledno Vidal,ko li je drugi

#miasanmia
Da je neka klasa znali bi davno. Ne znam koliko je pouzdana ta informacija. Jos sam nesto primjetio, gdje je to Sammer, nema ga u Kini cini mi se, nigdje se ne spominje?schweinsteiger je napisao/la:Dante je dosao aktiviranjem klauzule od 4,7 mil €,tako da je njegova plata podnosljiva.muamerc je napisao/la:Kad Vidal potpiše, a nadam se da će ubrzo, potpisaće za ugovor vrijedan 90000 funti (130hilj ojri) sedmično što iznosti 6,5 mil. neto a to klub iznosi 10mil uzevši u obzir porez od 47,475%. Od njega će veću prati imati Neuer, Muller (150 hilj. ojri), Lahm, Ribery, Robben, Lewa (160), Gotze (140). Zamislite Dante ima 100 hilj.
Ne znam jesam li vec napisao,ali su nasi izjavili da ce u sledecem periodu biti objavljena dva velika transfera.Jedan je ocigledno Vidal,ko li je drugi
jedan od sky reportera je jucer objavio da bi taj drugi igrac mogao biti Di Maria...po mom misljenju radi se il o Di Mariji ili o de Bruyne-umuamerc je napisao/la:Da je neka klasa znali bi davno. Ne znam koliko je pouzdana ta informacija. Jos sam nesto primjetio, gdje je to Sammer, nema ga u Kini cini mi se, nigdje se ne spominje?
- anelbavarac
- Kontakt:
Müller nema cijenu. Više od igrača, nešto posebno... Nikada neće otići iz kluba ako to sam ne bude htio.
Sumnjam. Oba su 60m. Ako bi bilo neke istine u tome naravno da bih prije zelio De Bruynea jer je mladji, manje plate i bolji je asistent. Ne vjerujem da ce vise dolaziti neko zvucno ime, samo jos bekapi.edo07 je napisao/la:jedan od sky reportera je jucer objavio da bi taj drugi igrac mogao biti Di Maria...po mom misljenju radi se il o Di Mariji ili o de Bruyne-umuamerc je napisao/la:Da je neka klasa znali bi davno. Ne znam koliko je pouzdana ta informacija. Jos sam nesto primjetio, gdje je to Sammer, nema ga u Kini cini mi se, nigdje se ne spominje?
trenutno u cijeloj ovozemaljskoj generaciji nogometaša ne postoji ni jedan tip igrača koji je dovoljno dobar kao Miler na njegov način(lojalan, istrajan, uporan, radilica, golgeter, plejmejker.. tj allrounder) možda će ovi Bianconneri što vise na našoj temi trenutno zbog Vidala reć Lihtštajner ili će ovi Barcini što čitaju novosti za Pepa reći Buskets, al mislim da mu nisu ni blizu, plus je Kale reko da ne prodaje više Junajtedu igrače, a mislim da se cijela južna tribina na Allianz Areni kune u Milera tako da mogu samo sanjatt..
a ne znam za vas ja bi više volio De Bruynea od Di Marie, da nas malo pljuju kako uništavamo konkurenciju u BL
a ne znam za vas ja bi više volio De Bruynea od Di Marie, da nas malo pljuju kako uništavamo konkurenciju u BL

- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav De Bruyne, jedna dobra sezona me cini nikog igracinom.
Salim se, dobar igrac, zahvalan ali je moje misljenje da on nije taj tip igraca koji odgovara Bayernovoj odnosno Pepovoj filozofiji.
Andjele.

Salim se, dobar igrac, zahvalan ali je moje misljenje da on nije taj tip igraca koji odgovara Bayernovoj odnosno Pepovoj filozofiji.
Andjele.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.