Ode u BolognuSenegal je napisao/la:Moze li FK Sarajevo ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bilo bi fino da se smiri dosta je vise ponuda Sevilje, Intera, Napolija, PSG.Burundi je napisao/la:Ode u BolognuSenegal je napisao/la:Moze li FK Sarajevo ?![]()
Nije da ga trener ne voli, ali to sto je na klupi je najmanje zbog igracke kvalitete.Neandertalac je napisao/la:Bla bla, standardna, trener ga ne voli. Isti ovaj portal ga je selio diljem evrope desetak puta...
Teško Cimirot i Radova su klasa iznad Tina Stelica.Senegal je napisao/la:Moze li FK Sarajevo ?
Kod boldanog dijela su mogli dodati jos jednu rijec "...pod utjecajem jedne druge menadžerske agencije..."Dan uoči možda najvažnije utakmice sezone, one protiv Kopera, u kojoj će Hajduk tražiti vizu za nastavak europskog sna, nemir na Poljud unio je slučaj Sušić.
Index je prije dva dana pisao o nezadovoljstvu BiH reprezentativca, koji je dolaskom trenera Damira Burića na klupu Bijelih gurnut u treći plan, a Tinov otac Sead danas ima sastanak s upravom kluba na kojem će tražiti raskid ugovora.
Sušić navodno nije spreman jer nije prošao pripreme s prvom momčadi, no njegov otac vjeruje da se momčad Hajduka sastavlja pod utjecajem jedne menadžerske agencije.
Predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović Visković rekao nam je kako nema komentara na te optužbe te da je cijeli slučaj Sušić stvar isključivo struke i uprave kluba.
Hajduk za raskid ugovora navodno traži 2,5 milijuna eura, za igrača koji grije klupu nakon što je prošle sezone (barem do zimske stanke) bio jedan od najboljih prvotimaca.
Tino-Sven Sušić oduševljavao je sve svojim igrama u Hajduku, te se povezivao sa Interom, da bi sada kod trenera Damira Burića ostao bez mjesta u prvoj postavi, a njegov otac Sead sada je uperio prst na ljude iz tima sa Poljuda.
"Kako će netko doći na ideju da iskrca 2,5 miliona eura za igrača koji sjedi na klupi? Evo vam 200.000 eura i mirna Bosna", rekao je Sead Sušić za hrvatske medije, te je nakon toga dodao:
"Mikanović je tijekom priprema postao standardni desni bek, on možda i nije igrač velikog formata, ali je sigurno mogao napredovati. No, njega su pustili za 400.000 samo da bi otvorili mjesto Franu Tudoru. E, pa kad Tino nema mjesta pokraj Caktaša, Balića, Roguljića i Malokua, neka i njega puste".
Sead Sušić je optužio ljude u Hajduku da prednost daju igračima koje dovodi jedan agent.
"Otvoreno ću kazati da u Hajduku prednost imaju igrači koje dovodi jedan agent, odnosno igrači jedne menadžerske agencije", s gorčinom je rekao Sušić.
JackTheStripper je napisao/la: "Otvoreno ću kazati da u Hajduku prednost imaju igrači koje dovodi jedan agent, odnosno igrači jedne menadžerske agencije", s gorčinom je rekao Sušić.
mandraX je napisao/la:JackTheStripper je napisao/la: "Otvoreno ću kazati da u Hajduku prednost imaju igrači koje dovodi jedan agent, odnosno igrači jedne menadžerske agencije", s gorčinom je rekao Sušić.![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj 2.5 mildubrovnik je napisao/la:Sjedi na klupi ali se odsteta ne smanjiva ispod 2500000 Eura. Bojim se da Tino sada placa penale za ono ponasanje i glumu koju je pokazao u drugom dijelu prvenstva. Mislim da je jednim dijelom zasluzio ovo sve ali je boga mi ovo i sto radi uprava Hajduka vise nego budalastina. Minimalna odsteta na razini Pasalic + Kuassi a covjeka drze na klupi. Ovakim su stvarima i propustili Tina prodati tokom zime. Hajduk je sterilan u sredini terena i drzanje TSS na klupi mi nije bas prepametan potez ali eto. Neka Buric radi sta zeli ali ako ispadne od Slovenaca brzo ce dobiti palac dole od Torcide. E da jos nesto u toku je izbacivanje Germanije iz Hajduka i tocno je sto ovaj krimos od Tinovog starog prica. Ali ne znam koliko je to i vazno sada. Kako su sijali tako i zanju sada. Kad se samo sjetim Zukine izjave o ovome kriminalcu ne mogu reci da mi je krivo sto mu se ovo dogadja. Tina mi je ipak zao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.