Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Burundi
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Burundi » 21 jul 2015, 01:09

Senegal je napisao/la:Moze li FK Sarajevo ?
Ode u Bolognu :urnebes: :urnebes:
DD

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 21 jul 2015, 01:14

Burundi je napisao/la:
Ode u Bolognu :urnebes: :urnebes:
Bilo bi fino da se smiri dosta je vise ponuda Sevilje, Intera, Napolija, PSG.
Talent Sven Susic moze da pokrije vise pozicija na terenu od zadnjeg veznog, playmakera a bogami krilne pozicije lijevo desno su mu specijalnost tako barem kazu :kafa:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 jul 2015, 09:45

Neandertalac je napisao/la:Bla bla, standardna, trener ga ne voli. Isti ovaj portal ga je selio diljem evrope desetak puta...
Nije da ga trener ne voli, ali to sto je na klupi je najmanje zbog igracke kvalitete.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 21 jul 2015, 14:31

Evo upravo Igraju protiv Bayerna, tinki dominira u dresu Internazionalea sve se vrti oko mladog Susica inace laznog zadnjeg veznog :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhsport » 21 jul 2015, 14:38

Teško Cimirot i Radova su klasa iznad Tina Stelica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 21 jul 2015, 14:38

Ako tri igraca iz HNL (Kovacic, Brozovic, TSS) igraju u prvih 11 velikog Intera, sto ne bi mogla dvojica (TSS, Avdija) u BiH reprezentaciji.
Tek sada vidite koliko je Safet bio u pravu, losi ste ljudi i slabo poznajete fudbal. :stop:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jul 2015, 17:08

Ova tema razbija sve predrasude o duhovitim bosancima.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 22 jul 2015, 13:24

Dan uoči možda najvažnije utakmice sezone, one protiv Kopera, u kojoj će Hajduk tražiti vizu za nastavak europskog sna, nemir na Poljud unio je slučaj Sušić.
Index je prije dva dana pisao o nezadovoljstvu BiH reprezentativca, koji je dolaskom trenera Damira Burića na klupu Bijelih gurnut u treći plan, a Tinov otac Sead danas ima sastanak s upravom kluba na kojem će tražiti raskid ugovora.
Sušić navodno nije spreman jer nije prošao pripreme s prvom momčadi, no njegov otac vjeruje da se momčad Hajduka sastavlja pod utjecajem jedne menadžerske agencije.
Predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović Visković rekao nam je kako nema komentara na te optužbe te da je cijeli slučaj Sušić stvar isključivo struke i uprave kluba.
Hajduk za raskid ugovora navodno traži 2,5 milijuna eura, za igrača koji grije klupu nakon što je prošle sezone (barem do zimske stanke) bio jedan od najboljih prvotimaca.
Kod boldanog dijela su mogli dodati jos jednu rijec "...pod utjecajem jedne druge menadžerske agencije..."

Dok je pola Hajduka bilo iz Germanije, Sead Susic se nije zalio. Sad odjednom smatra da nije ok je ekipu kroji neka menadžerska agencija (a nije Germanija).

Tinu želim da nadje dobar klub i da ocu i stricu kaže da začepe i da se potrude da mu prestanu komentarisati karijeru, seliti ga u razne klubove itd. Samo zbog oca i strica je jedan od omrazenijih igraca u reprezentaciji.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 jul 2015, 16:21

Tino-Sven Sušić oduševljavao je sve svojim igrama u Hajduku, te se povezivao sa Interom, da bi sada kod trenera Damira Burića ostao bez mjesta u prvoj postavi, a njegov otac Sead sada je uperio prst na ljude iz tima sa Poljuda.

"Kako će netko doći na ideju da iskrca 2,5 miliona eura za igrača koji sjedi na klupi? Evo vam 200.000 eura i mirna Bosna", rekao je Sead Sušić za hrvatske medije, te je nakon toga dodao:

"Mikanović je tijekom priprema postao standardni desni bek, on možda i nije igrač velikog formata, ali je sigurno mogao napredovati. No, njega su pustili za 400.000 samo da bi otvorili mjesto Franu Tudoru. E, pa kad Tino nema mjesta pokraj Caktaša, Balića, Roguljića i Malokua, neka i njega puste".

Sead Sušić je optužio ljude u Hajduku da prednost daju igračima koje dovodi jedan agent.

"Otvoreno ću kazati da u Hajduku prednost imaju igrači koje dovodi jedan agent, odnosno igrači jedne menadžerske agencije", s gorčinom je rekao Sušić.

Ko o cemu...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2015, 16:38

Kako se sve u zivotu vrati fino, ima pravde Slino ima!! Sjedi sad na toj klupi i ne jedi g*vna!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 jul 2015, 16:38

Eno kuka Sejo Germania vise niej omiljena sportska agencija u Hajduku :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 22 jul 2015, 16:44

Ko o čemu **** o poštenju :D
Kako da igrač kojeg je prije par mjeseci tražio Inter odjednom nema mjesta ni u propalom hajduku?
Zimus ga tražilo pola evrope sad ni jedan jedini klub se ne dovodi u vezu sa njim.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 jul 2015, 16:47

JackTheStripper je napisao/la: "Otvoreno ću kazati da u Hajduku prednost imaju igrači koje dovodi jedan agent, odnosno igrači jedne menadžerske agencije", s gorčinom je rekao Sušić.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 jul 2015, 16:50

Tini i njegovoj familiji bi bilo bolje da šute i da ne seru po novinama, mali ima ugovor sa Hajdukom do 2018 godine, ako iznervira ljude u Hajduku mogao bi 3 godine da sjedi na tribinama..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 jul 2015, 16:52

mandraX je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la: "Otvoreno ću kazati da u Hajduku prednost imaju igrači koje dovodi jedan agent, odnosno igrači jedne menadžerske agencije", s gorčinom je rekao Sušić.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju:

Hmm, od nekud mi poznato ovo... :mrgreen:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jul 2015, 16:56

Sjedi na klupi ali se odsteta ne smanjiva ispod 2500000 Eura. Bojim se da Tino sada placa penale za ono ponasanje i glumu koju je pokazao u drugom dijelu prvenstva. Mislim da je jednim dijelom zasluzio ovo sve ali je boga mi ovo i sto radi uprava Hajduka vise nego budalastina. Minimalna odsteta na razini Pasalic + Kuassi a covjeka drze na klupi. Ovakim su stvarima i propustili Tina prodati tokom zime. Hajduk je sterilan u sredini terena i drzanje TSS na klupi mi nije bas prepametan potez ali eto. Neka Buric radi sta zeli ali ako ispadne od Slovenaca brzo ce dobiti palac dole od Torcide. E da jos nesto u toku je izbacivanje Germanije iz Hajduka i tocno je sto ovaj krimos od Tinovog starog prica. Ali ne znam koliko je to i vazno sada. Kako su sijali tako i zanju sada. Kad se samo sjetim Zukine izjave o ovome kriminalcu ne mogu reci da mi je krivo sto mu se ovo dogadja. Tina mi je ipak zao.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 22 jul 2015, 17:05

dubrovnik je napisao/la:Sjedi na klupi ali se odsteta ne smanjiva ispod 2500000 Eura. Bojim se da Tino sada placa penale za ono ponasanje i glumu koju je pokazao u drugom dijelu prvenstva. Mislim da je jednim dijelom zasluzio ovo sve ali je boga mi ovo i sto radi uprava Hajduka vise nego budalastina. Minimalna odsteta na razini Pasalic + Kuassi a covjeka drze na klupi. Ovakim su stvarima i propustili Tina prodati tokom zime. Hajduk je sterilan u sredini terena i drzanje TSS na klupi mi nije bas prepametan potez ali eto. Neka Buric radi sta zeli ali ako ispadne od Slovenaca brzo ce dobiti palac dole od Torcide. E da jos nesto u toku je izbacivanje Germanije iz Hajduka i tocno je sto ovaj krimos od Tinovog starog prica. Ali ne znam koliko je to i vazno sada. Kako su sijali tako i zanju sada. Kad se samo sjetim Zukine izjave o ovome kriminalcu ne mogu reci da mi je krivo sto mu se ovo dogadja. Tina mi je ipak zao.
Cuj 2.5 mil :roll: pa Susicima i toj ublehaskoj ekipi iz Hajduka, ne treba nista vjerovati . Traziti 2.5 miliona za TSS je bilo nerealno kada je bio u najboljoj formi (jer je naprosto limitiran i to se ne moze sakriti), a sada se to granici sa ludilom, medjutim oni nisu ludi, oni su pokvarenii. Vjerovatno se prepucavaju, cekaju da se neko upeca i ponudi 0.5 miliona , pa da ga tuhnu s pjesmom.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jul 2015, 17:42

Mislim da Hajduk samo pokusava pokazati ko je gazda, i da se ne moze tek tako raskidati ugovor. Sto je i posteno od njih. Njihov je igrac i do 2018 mogu radit sta hoce.
Celik!3,2,2.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 22 jul 2015, 18:26

Bumerang !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 jul 2015, 22:35

Aparati rade u 16. Bumerang vraća sve. Sto bi rekli ima Boga ima pravde.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.