FK Željezničar (opšte diskusije)

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la godrina » 20 jul 2015, 12:54

Ma neka daju po milion sto se mene tice ko ih je.be nek se sad ugase al sta mora dolazit ovdje neku pricu prosipat jest vanago imas taj svoj umjetni klub i uzivaj. Kao tamo sve idila a navijaci im ulijecu u pola treninga tjeraju kodru a o zelji sve najgore, ma mars.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 jul 2015, 13:42

Igrača zbog neriješenog rezultata stolicom gađaju (Benko) na gostovanju, upadaju im na treninge... I ono nađe nešto pametovat :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2015, 16:12

"Osim je pratio i nastup Sarajeva protiv Leha i žao mu je što se komšija s Koševa nije predstavio u boljem izdanju.
-Svojim imenom i potezima koje su napravili,Sarajevo djeluje kao klub koji jasno pokazuje da hoće nešto da napravi i to je odlično. Doveli su igrače,imaju sponzore i to je do sada funkcioniralo dobro.
Moraju nastaviti onako kako su krenuli i sigurno će biti rezultata "
Ivica Osim,Avaz 20.07.2015

Respect,za legendu! Eto sta kaze o 'umjetnom klubu'.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 jul 2015, 16:19

Ali eto, vidiš kako se ove neke nove generacije sjevera ne ustručavaju takvu legendu nazivati "šlagiranim" ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jul 2015, 16:20

Ajzea je napisao/la:Ali eto, vidiš kako se ove neke nove generacije sjevera ne ustručavaju takvu legendu nazivati "šlagiranim" ;)
Dabogda se slagirao ko god ka tako naziva! ;)

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 20 jul 2015, 16:33

zagorski je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Ali eto, vidiš kako se ove neke nove generacije sjevera ne ustručavaju takvu legendu nazivati "šlagiranim" ;)
Dabogda se slagirao ko god ka tako naziva! ;)
Gospodin Osim i G. Ferhatovic su dvije najvece legende. Moze to osporavati ko god hoce ali to je istina
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 jul 2015, 21:52

zagorski je napisao/la:"Osim je pratio i nastup Sarajeva protiv Leha i žao mu je što se komšija s Koševa nije predstavio u boljem izdanju.
-Svojim imenom i potezima koje su napravili,Sarajevo djeluje kao klub koji jasno pokazuje da hoće nešto da napravi i to je odlično. Doveli su igrače,imaju sponzore i to je do sada funkcioniralo dobro.
Moraju nastaviti onako kako su krenuli i sigurno će biti rezultata "
Ivica Osim,Avaz 20.07.2015

Respect,za legendu! Eto sta kaze o 'umjetnom klubu'.
Logično respect kada je stari krajnje realan i nije kompleksaš ko' sin mu! :kafa:

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 21 jul 2015, 00:17

Joj pitara **** nas dan, jel to onaj isti Osim što mu pjevamo da je šlagiran, što je namještao utakmice po bivšoj jugi. Daj malo u pizdu materinu da se ne mjenja mišljenje kako vjetar puše. Ne kažem nijedno da je ispravno, al kako možete bit tako licemjerni kralj vas ****.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jul 2015, 00:59

RN87 je napisao/la:Joj pitara **** nas dan, jel to onaj isti Osim što mu pjevamo da je šlagiran, što je namještao utakmice po bivšoj jugi. Daj malo u pizdu materinu da se ne mjenja mišljenje kako vjetar puše. Ne kažem nijedno da je ispravno, al kako možete bit tako licemjerni kralj vas ****.
De mi samo navedi gdje sam ja nesto slicno napisao! Neces naci nista slicno,naprotiv! Zezancija je jedno,ali moraju postojati granice koje se ne smiju preci,a uostalom ja nastupam u svoje ime nisam niciji glasnogovornik.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 21 jul 2015, 01:08

ti si izuzetak jok pravilo :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jul 2015, 01:11

salle86 je napisao/la:ti si izuzetak jok pravilo :D
Ja ipak mislim,i hocu da mislim,da vise ima 'izuzetaka' vec 'pravila' sa obje strane :)

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 21 jul 2015, 08:42

zagorski je napisao/la:
salle86 je napisao/la:ti si izuzetak jok pravilo :D
Ja ipak mislim,i hocu da mislim,da vise ima 'izuzetaka' vec 'pravila' sa obje strane :)
teško
imam jedno 4-5 baš dobrih prijatelja pitara i svi razmišljaju nakaradno
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2015, 09:38

Malo je glupo sto ce igrac poput Kvesica za tu sicu otici iz Zelje..razumijem treba izaci momku u susret i sve to,al kako su ti turci bagra jarane,momak po TM(iako je to manje bitno) vrijedi 600 milja eura i ono dodje ovdje i ko s poslom,ko nekoj fukari ti ponudi 100 milja,pa jbm za sta nas smatraju ti turci,za fukaru i bijedu..e jesu stoka..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jul 2015, 10:18

@samogrbavica ukrao auto od Antolovica i pobjegao na more, zato ga i nema da nam prosipa supljak :lol:

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 21 jul 2015, 10:26

mma_hz je napisao/la:Malo je glupo sto ce igrac poput Kvesica za tu sicu otici iz Zelje..razumijem treba izaci momku u susret i sve to,al kako su ti turci bagra jarane,momak po TM(iako je to manje bitno) vrijedi 600 milja eura i ono dodje ovdje i ko s poslom,ko nekoj fukari ti ponudi 100 milja,pa jbm za sta nas smatraju ti turci,za fukaru i bijedu..e jesu stoka..

To jedan fini, plemeniti, bratski narod. Uz sve to stalno pomazu drugima, pogledaj samo koliko su radnih mjesta otvorili u srbiji i koliko jos planiraju. Koliko suradjuju s Rusima, itd itd... A i Kurtagicu se sjetim uze i sire familije...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jul 2015, 10:29

Senad1921 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Malo je glupo sto ce igrac poput Kvesica za tu sicu otici iz Zelje..razumijem treba izaci momku u susret i sve to,al kako su ti turci bagra jarane,momak po TM(iako je to manje bitno) vrijedi 600 milja eura i ono dodje ovdje i ko s poslom,ko nekoj fukari ti ponudi 100 milja,pa jbm za sta nas smatraju ti turci,za fukaru i bijedu..e jesu stoka..

To jedan fini, plemeniti, bratski narod. Uz sve to stalno pomazu drugima, pogledaj samo koliko su radnih mjesta otvorili u srbiji i koliko jos planiraju. Koliko suradjuju s Rusima, itd itd... A i Kurtagicu se sjetim uze i sire familije...
Ugl donekle prihvatas moje misljenje.. :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 21 jul 2015, 10:42

Uglavnom da, naopak su narod Turci, slaba je bila pomoc od njih i u ratu a jos slabija sad. Doduse sa Bakirom posluju bas bratski :) Previse je stvari u pitanju da bi se moglo uzeti vise para za Kvesica. Pogotovo kada uzmes u obzir da ovakav sportista nije bio u nasoj ligi od nastanka.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2015, 14:55

Kves je trebo otic za puno puno vise nego sto ce se sad prodat, ali povreda ga je sjeb.ala. Međutim momak je vazda igro i davao svoj maksimum nikad nije pravio belaj oko transfera ,plate niti ucjenjivao klub kao sto neki znaju raditi. Mislim da je s strane uprave sasvim posteno da ga puste pa i za manje pare jer je on to zasluzio...vrata ce mu sigurno bit uvijek otvorena da se vrati
=\_1921_/=

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 jul 2015, 13:25

Preporuka od iskusnijih na koju tribinu da idem posto cu povesti djecu 5 i 7 god ?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 jul 2015, 13:28

Zapad ili istok.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.