FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trebali se zaletiti? Zanimljivo ce biti vidjeti taktiku, mozda u startu presing da se zabije, iznenaditi ili cekati? Vjerujem da bi se na tu pocetnu euforiju Ferenc moga uloviti. Rani gol garantira prolaz, mozda bi ih i napunio Zeljo.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sreca pa ga je valjda prebolio do sada, inače gledam na FB i iz Maglaja ide organizovan autobus + auta. Ne zaboraviti braću iz Travnika, Brčkog i iz tuzlanskog kantona... Em nas ima puno em smo dobro raspoređeni 

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Gracanica cijela plavo-bijela 
Uvjerit ce te se opet i sami

Uvjerit ce te se opet i sami

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hahahah ja ne pamtim kad je zeljo nekog napunio al nadati se,bice to dobro aBdUltrasNotRed je napisao/la:Trebali se zaletiti? Zanimljivo ce biti vidjeti taktiku, mozda u startu presing da se zabije, iznenaditi ili cekati? Vjerujem da bi se na tu pocetnu euforiju Ferenc moga uloviti. Rani gol garantira prolaz, mozda bi ih i napunio Zeljo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
-
- Kontakt:
Moja raja iz Dreznice kod Mostara dolazi, cu-cu Zeljina lokomotiva krece...
Ja ne pamtim kad je Zeljo zadnji put izgubio 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavanacija
- Kontakt:
ludilo u cetvrtak, evo svi vidimo koliko nam malo treba, jbg zeljni smo svega, nama je zelja da Zeljo dogura u Evropi do avgusta, septembra, ali svi mi navijaci moramo dati svoj doprinos na ovoj a tako i na svim ostalim tekmama, mobilizirao sam 2 prijatelja da idu, radim na jos dvojici, pun lavor u cetvrtak 
forzzaaaaa zeljooooo

forzzaaaaa zeljooooo

- ultrassa1921
- Kontakt:
Hajde bolann zna li iko kad je trening ,iko ikoo
Manijaci Zeljini
Ja pretpostavljam u 18 na Kosevu bar bi tako trebalo po Uefinim pravilima.ultrassa1921 je napisao/la:Hajde bolann zna li iko kad je trening ,iko ikoo
- plavanacija
- Kontakt:
Manchester City FC-Roma danas u 12h, mozda se i za Dzeksona nesto rijesi, zamisli 700 000 eura
Naprijed Željo ljubavi moja!
Cekam da mi gazda javi za sutra, hoce li me moci pustiti..puca me euforija samo tako jos citam ove stranice mi fakat zivimo zelju ne navijamo nego zivimo..
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka !!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka !!!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
nemoj da te sutra pušta, prekosutra je utakmica.
- corleone87
- Kontakt:
Za vikend počinje dugo očekivana nova sezona BHT Premijer lige BiH.
Nema sumnje da nas čeka neizvjesno prvenstvo posebno zbog toga jer će elitni rang napustiti šest timova. I ove sezone će gledaoci će moći utakmice pratiti na dva TV kanala, BHT1 i Areni Sportu.
Tako je Arena objavila spisak utakmica koje će prenositi u prvom dijelu sezone u kojoj će biti odigrano 18 kola. Najzastupljeniji je Borac čijih će sedam mečeva biti prenošeno na ovoj televiziji. Slijedi Olimpic (6), Široki Brijeg (5), te Sarajevo, Sloboda i Čelik (4). Zanimljivo je da će samo jednom biti prenošen duel Željezničara.
Nema sumnje da nas čeka neizvjesno prvenstvo posebno zbog toga jer će elitni rang napustiti šest timova. I ove sezone će gledaoci će moći utakmice pratiti na dva TV kanala, BHT1 i Areni Sportu.
Tako je Arena objavila spisak utakmica koje će prenositi u prvom dijelu sezone u kojoj će biti odigrano 18 kola. Najzastupljeniji je Borac čijih će sedam mečeva biti prenošeno na ovoj televiziji. Slijedi Olimpic (6), Široki Brijeg (5), te Sarajevo, Sloboda i Čelik (4). Zanimljivo je da će samo jednom biti prenošen duel Željezničara.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
To po zakonu brojeva, imam dobar osjecaj da bi brzi gol mogao iskontrirati Madjare. Samo da ne bude taktikaa kao na zadnjem derbiju, gdje se moglo dobiti, nadam se da ce Oda to drugacije pripremiti, za Europu ipak moras preuzeti i rizika.ultrassa1921 je napisao/la:Hahahah ja ne pamtim kad je zeljo nekog napunio al nadati se,bice to dobro aBdUltrasNotRed je napisao/la:Trebali se zaletiti? Zanimljivo ce biti vidjeti taktiku, mozda u startu presing da se zabije, iznenaditi ili cekati? Vjerujem da bi se na tu pocetnu euforiju Ferenc moga uloviti. Rani gol garantira prolaz, mozda bi ih i napunio Zeljo.
Vita est militia
Fakat presmiješnocorleone87 je napisao/la: Tako je Arena objavila spisak utakmica koje će prenositi u prvom dijelu sezone u kojoj će biti odigrano 18 kola. Najzastupljeniji je Borac čijih će sedam mečeva biti prenošeno na ovoj televiziji. Slijedi Olimpic (6), Široki Brijeg (5), te Sarajevo, Sloboda i Čelik (4). Zanimljivo je da će samo jednom biti prenošen duel Željezničara.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar

Eto stranica iz avaza o želji

Svi na tekmu u četvrtak!!!!!
Dresovi su bez brojeva, kazes koji ces i sacekas par dana da se uradi.urednik je napisao/la:Imal' dresova svih igraca, il se mora to narucit pa cekat?
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 59 gostiju.