PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Kakav su Fukare jazavci na forumu, pogotovo "cumshot"@Batva. Orgijaju po forumu dok posten svijet spava i prave se jaki. Vise zalosno nego smijesno.
Zadnja izmjena: dzelllo, dana/u 21 jul 2015, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
lezVe do bagro
Jazo vidi kad je ko piso jutrosdzelllo je napisao/la:Kakav su Fukare jazavci na forumu, pogotovo "cumshot"@Batva. Orgijaju po forumu dok posten svijet spava i prave se jaki. Vise zalosno nego smijesno.

Joj otkad nisam čuo za Sove

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Gledaj sabanluka jadna ti Njemackadzelllo je napisao/la:Gara mala hop hopTifoz je napisao/la:Batva ako si me mislio ovdje izvodit hvala brato ali ne![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sta je ovo grob te yebo njiiiiiihaaa šic opaaaaa jihaha![]()
![]()
![]()

Hajmo rOja ruke vamgor i Otaj rad hahahahah
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Tifoz - ja mislio vi brijete na Umeka, a sad na Rambo Amadeusa, wtf? Veliki respect za Sove, odmah mi naumpadne jedan dio iz njihove note:
"Ne gledam ljude sa visoka, jer se bojim visina,
Nigdje ne vidim pravi put, sve je puno krivina.
Zato me ne pitaj kak se osjecam, nemoj da te podsjecam,
Nisi u svom gradu, papak si predosjecam.
...
Jos sam tu" Big Like
Nego, vidi sta nam se nagovori Dzello, koji nije na forumu, nego imaginarno pise i ismijava nas koji pisemo trenutno:
"Ne gledam ljude sa visoka, jer se bojim visina,
Nigdje ne vidim pravi put, sve je puno krivina.
Zato me ne pitaj kak se osjecam, nemoj da te podsjecam,
Nisi u svom gradu, papak si predosjecam.
...
Jos sam tu" Big Like

Nego, vidi sta nam se nagovori Dzello, koji nije na forumu, nego imaginarno pise i ismijava nas koji pisemo trenutno:
Izgleda i tebe smatra Fukarom, a posten svijet mu spava do 11h, dok neposten radi. Naruži ga ili ga opet fatam za pletenice.Kakav su Fukare jazavci na foeumu, pogotovo "cumshot"@Batva. Orgiraju po forumu dok posten svijet spava i prave se jaki. Vise zalosno nego smijesno.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Temu PL prepucavanja promjenite u Mostar-Tuzla ( fontane, muzika, ex yu gostovanja, mostovi, seljakluk po metru kvadratnom ) prepucavanja
A zbog te koride na panonskom, narednih 100 godina ga necu vidit, samo zbog brdskih kupaca.

Zadnji put bio na panonskom montiro reklameNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Temu PL prepucavanja promjenite u Mostar-Tuzla ( fontane, muzika, ex yu gostovanja, mostovi, seljakluk po metru kvadratnom ) prepucavanjaA zbog te koride na panonskom, narednih 100 godina ga necu vidit, samo zbog brdskih kupaca.

Nullius in verba
-
- Kontakt:
A ja trazio ko mi ukro bicikloHeller je napisao/la:Zadnji put bio na panonskom montiro reklameNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Temu PL prepucavanja promjenite u Mostar-Tuzla ( fontane, muzika, ex yu gostovanja, mostovi, seljakluk po metru kvadratnom ) prepucavanjaA zbog te koride na panonskom, narednih 100 godina ga necu vidit, samo zbog brdskih kupaca.
![]()
![]()
i onaj Bajkerski party

Hajde bola sinoc u 12 citirate mene i Pastrmku i pokazujete nadmocnu silu slikom protiv Jedinstva. Do tada ste jedino napunili stadion kad vam je dolazio Juzni Vetar, sto dovoljno govori o vama.
I zato balavac ustani kad spominjes Mostar i Mostarsku raju.
lezVe do bagro
@batva ma normala brato umek liebing za opustanje u kasnim nocnim satima. Ima tu i za ozbiljnije koji vole malo opusteniju varijantu uz festivale za koje se zna i u sirim okvirima
http://www.vecernji.ba/lijepa-jazz-pric ... tu-1013009
Haj sad ti brato zavrti kolo na panonskim jezerima i necemo o muzici brato. Vas je pravac istocnije i zahtjevaju harmoniku i dobar rad noga

http://www.vecernji.ba/lijepa-jazz-pric ... tu-1013009

Haj sad ti brato zavrti kolo na panonskim jezerima i necemo o muzici brato. Vas je pravac istocnije i zahtjevaju harmoniku i dobar rad noga

DŽELO ODLAZI
Pa Pastrmka ti sam u to doba piso sinocdzelllo je napisao/la:Hajde bola sinoc u 12 citirate mene i Pastrmku i pokazujete nadmocnu silu slikom protiv Jedinstva. Do tada ste jedino napunili stadion kad vam je dolazio Juzni Vetar, sto dovoljno govori o vama.

Nullius in verba
Part 2 divi ih njiiiiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaa
[youtube][/youtube]
Čevljanska korida dva grob te yebo i on mi nasao pisat o sredinama

[youtube][/youtube]
Čevljanska korida dva grob te yebo i on mi nasao pisat o sredinama

DŽELO ODLAZI
Taj plakat sto si postavio, pa kod nas malo malo bude tako nesto, eto pogledaj samo Kaleidoskop festival
Da ne pricam da smo vodeci grad sto se tice Hip Hop scene(i DJ-ing i Rap i Graffiti i Dance, ako ne kontate
) i Techna ...vec dvije godine (otkako je pokrenutno takmicenje za DJ-eve) u Burn Residence dominiraju Tuzlaci i imaju tu cast da na Ibizi provode vrijeme sa najboljima
Nemojte mi vi Mostarci samo o muzici molim vas, kad tako pricate mogu mislit sta slusate tek.. 

Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 21 jul 2015, 12:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Ustane se, odma proradi probavni trakt.dzelllo je napisao/la:Hajde bola sinoc u 12 citirate mene i Pastrmku i pokazujete nadmocnu silu slikom protiv Jedinstva. Do tada ste jedino napunili stadion kad vam je dolazio Juzni Vetar, sto dovoljno govori o vama.
Jeste, kao i mnostvo DJ-a koji su pioniri nase scene, kao i Hip Hop ciji epicentar je Tuzla... ruke u zrak, predaj seTifoz je napisao/la:@batva ma normala brato umek liebing za opustanje u kasnim nocnim satima. Ima tu i za ozbiljnije koji vole malo opusteniju varijantu uz festivale za koje se zna i u sirim okvirima
http://www.vecernji.ba/lijepa-jazz-pric ... tu-1013009![]()
Haj sad ti brato zavrti kolo na panonskim jezerima i necemo o muzici brato. Vas je pravac istocnije i zahtjevaju harmoniku i dobar rad noga![]()

Nego, imas li besplatnu sobu za druga Batvu, da za vikend dodjem i muhabetimo, zasjednemo kako prilici nam?
Prvo mi ovo objasni, tokmak jedan. Ne znas ni sta bauljas, protiv Tifoze tako zboris, srami se forumska bestijo.dzelllo je napisao/la:Kakav su Fukare jazavci na forumu, pogotovo "cumshot"@Batva. Orgijaju po forumu dok posten svijet spava i prave se jaki. Vise zalosno nego smijesno.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- Suljo20002
- Kontakt:
Pastrmka nam prica nesto o muzici a najvece njegovo muzicko dostignuce je gostovanje Ipceta Ahmedovskog u Beogradu. 

Ma brato ovo je da se ozbiljno zapitate. Evo da je 5-10 ljudi nego citavo jezero u kolu. Jos malo pa ce se pocet organizovat borbe bikova i povlacenje uzeta. Ovoga kod nas nema pa nam je smijesno gledati tu seljadijuSuljo20002 je napisao/la:Pastrmka nam prica nesto o muzici a najvece njegovo muzicko dostignuce je gostovanje Ipceta Ahmedovskog u Beogradu.

DŽELO ODLAZI
I da dodam, za Panonsko, rijetko ce ti koji Tuzlak otic tamo osim kad je poluprazno tako da dzaba prozivas na tom jezeru je najmanje Tuzlaka 
Cime pobijam i tvoju teoriju za turizam, od 15 000 ljudi na panonskom mozda je 500-1000 Tuzlaka, tako da se zapitaj kad ponovo budes prozivao za takve stvari

Cime pobijam i tvoju teoriju za turizam, od 15 000 ljudi na panonskom mozda je 500-1000 Tuzlaka, tako da se zapitaj kad ponovo budes prozivao za takve stvari

Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 21 jul 2015, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !