PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

dzelllo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la dzelllo » 21 jul 2015, 11:37

Kakav su Fukare jazavci na forumu, pogotovo "cumshot"@Batva. Orgijaju po forumu dok posten svijet spava i prave se jaki. Vise zalosno nego smijesno.
Zadnja izmjena: dzelllo, dana/u 21 jul 2015, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
lezVe do bagro

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 21 jul 2015, 11:38

slika
DŽELO ODLAZI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2015, 11:40

dzelllo je napisao/la:Kakav su Fukare jazavci na forumu, pogotovo "cumshot"@Batva. Orgijaju po forumu dok posten svijet spava i prave se jaki. Vise zalosno nego smijesno.
Jazo vidi kad je ko piso jutros :facepalm:

Joj otkad nisam čuo za Sove :tokralju: :tokralju: Persa from d Mahala :rol: :rol: :rol: :rol: malo sam balahala :rol: :rol: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 jul 2015, 11:45

dzelllo je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Batva ako si me mislio ovdje izvodit hvala brato ali ne :urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]
Sta je ovo grob te yebo njiiiiiihaaa šic opaaaaa jihaha :urnebes: :urnebes: :rol:
Gara mala hop hop :rol: :urnebes:
Gledaj sabanluka jadna ti Njemacka :facepalm: na bazeno kolo opleli :roll:

Hajmo rOja ruke vamgor i Otaj rad hahahahah
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 11:45

Tifoz - ja mislio vi brijete na Umeka, a sad na Rambo Amadeusa, wtf? Veliki respect za Sove, odmah mi naumpadne jedan dio iz njihove note:
"Ne gledam ljude sa visoka, jer se bojim visina,
Nigdje ne vidim pravi put, sve je puno krivina.
Zato me ne pitaj kak se osjecam, nemoj da te podsjecam,
Nisi u svom gradu, papak si predosjecam.
...

Jos sam tu" Big Like :thumbup:

Nego, vidi sta nam se nagovori Dzello, koji nije na forumu, nego imaginarno pise i ismijava nas koji pisemo trenutno:
Kakav su Fukare jazavci na foeumu, pogotovo "cumshot"@Batva. Orgiraju po forumu dok posten svijet spava i prave se jaki. Vise zalosno nego smijesno.
Izgleda i tebe smatra Fukarom, a posten svijet mu spava do 11h, dok neposten radi. Naruži ga ili ga opet fatam za pletenice. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 jul 2015, 11:47

Temu PL prepucavanja promjenite u Mostar-Tuzla ( fontane, muzika, ex yu gostovanja, mostovi, seljakluk po metru kvadratnom ) prepucavanja :mrgreen: A zbog te koride na panonskom, narednih 100 godina ga necu vidit, samo zbog brdskih kupaca.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2015, 11:49

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Temu PL prepucavanja promjenite u Mostar-Tuzla ( fontane, muzika, ex yu gostovanja, mostovi, seljakluk po metru kvadratnom ) prepucavanja :mrgreen: A zbog te koride na panonskom, narednih 100 godina ga necu vidit, samo zbog brdskih kupaca.
Zadnji put bio na panonskom montiro reklame :urnebes: :urnebes: :urnebes: i onaj Bajkerski party
Nullius in verba

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 jul 2015, 11:51

Heller je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Temu PL prepucavanja promjenite u Mostar-Tuzla ( fontane, muzika, ex yu gostovanja, mostovi, seljakluk po metru kvadratnom ) prepucavanja :mrgreen: A zbog te koride na panonskom, narednih 100 godina ga necu vidit, samo zbog brdskih kupaca.
Zadnji put bio na panonskom montiro reklame :urnebes: :urnebes: :urnebes: i onaj Bajkerski party
A ja trazio ko mi ukro biciklo :lol:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 21 jul 2015, 11:52

Hajde bola sinoc u 12 citirate mene i Pastrmku i pokazujete nadmocnu silu slikom protiv Jedinstva. Do tada ste jedino napunili stadion kad vam je dolazio Juzni Vetar, sto dovoljno govori o vama.
I zato balavac ustani kad spominjes Mostar i Mostarsku raju.
lezVe do bagro

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 21 jul 2015, 11:52

@batva ma normala brato umek liebing za opustanje u kasnim nocnim satima. Ima tu i za ozbiljnije koji vole malo opusteniju varijantu uz festivale za koje se zna i u sirim okvirima

http://www.vecernji.ba/lijepa-jazz-pric ... tu-1013009 :clap:

Haj sad ti brato zavrti kolo na panonskim jezerima i necemo o muzici brato. Vas je pravac istocnije i zahtjevaju harmoniku i dobar rad noga :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2015, 11:54

dzelllo je napisao/la:Hajde bola sinoc u 12 citirate mene i Pastrmku i pokazujete nadmocnu silu slikom protiv Jedinstva. Do tada ste jedino napunili stadion kad vam je dolazio Juzni Vetar, sto dovoljno govori o vama.
Pa Pastrmka ti sam u to doba piso sinoc :urnebes: :urnebes: :urnebes: nas ostale sa teme starci ne tjeraju u krevet, tako da mi u 12 mozemo sjedit za racunarom :wave:
Nullius in verba

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 21 jul 2015, 11:57

Part 2 divi ih njiiiiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaa :urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]

Čevljanska korida dva grob te yebo i on mi nasao pisat o sredinama :rol:
DŽELO ODLAZI

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jul 2015, 11:57

Taj plakat sto si postavio, pa kod nas malo malo bude tako nesto, eto pogledaj samo Kaleidoskop festival ;) Da ne pricam da smo vodeci grad sto se tice Hip Hop scene(i DJ-ing i Rap i Graffiti i Dance, ako ne kontate :) ) i Techna ...vec dvije godine (otkako je pokrenutno takmicenje za DJ-eve) u Burn Residence dominiraju Tuzlaci i imaju tu cast da na Ibizi provode vrijeme sa najboljima ;) Nemojte mi vi Mostarci samo o muzici molim vas, kad tako pricate mogu mislit sta slusate tek.. :wave:
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 21 jul 2015, 12:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 jul 2015, 11:57

dzelllo je napisao/la:Hajde bola sinoc u 12 citirate mene i Pastrmku i pokazujete nadmocnu silu slikom protiv Jedinstva. Do tada ste jedino napunili stadion kad vam je dolazio Juzni Vetar, sto dovoljno govori o vama.
Ustane se, odma proradi probavni trakt.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 21 jul 2015, 11:58

[youtube][/youtube]
Ajmo sad svi:AAAAAAAAAAAA EEEEEEEEEEEEEE
lezVe do bagro

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 12:00

Tifoz je napisao/la:@batva ma normala brato umek liebing za opustanje u kasnim nocnim satima. Ima tu i za ozbiljnije koji vole malo opusteniju varijantu uz festivale za koje se zna i u sirim okvirima

http://www.vecernji.ba/lijepa-jazz-pric ... tu-1013009 :clap:

Haj sad ti brato zavrti kolo na panonskim jezerima i necemo o muzici brato. Vas je pravac istocnije i zahtjevaju harmoniku i dobar rad noga :urnebes: :urnebes:
Jeste, kao i mnostvo DJ-a koji su pioniri nase scene, kao i Hip Hop ciji epicentar je Tuzla... ruke u zrak, predaj se :urnebes:

Nego, imas li besplatnu sobu za druga Batvu, da za vikend dodjem i muhabetimo, zasjednemo kako prilici nam?

dzelllo je napisao/la:Kakav su Fukare jazavci na forumu, pogotovo "cumshot"@Batva. Orgijaju po forumu dok posten svijet spava i prave se jaki. Vise zalosno nego smijesno.
Prvo mi ovo objasni, tokmak jedan. Ne znas ni sta bauljas, protiv Tifoze tako zboris, srami se forumska bestijo. :thumbdown:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2015, 12:02

[youtube][/youtube]

:urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 21 jul 2015, 12:08

Pastrmka nam prica nesto o muzici a najvece njegovo muzicko dostignuce je gostovanje Ipceta Ahmedovskog u Beogradu. :D

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 21 jul 2015, 12:12

Suljo20002 je napisao/la:Pastrmka nam prica nesto o muzici a najvece njegovo muzicko dostignuce je gostovanje Ipceta Ahmedovskog u Beogradu. :D
Ma brato ovo je da se ozbiljno zapitate. Evo da je 5-10 ljudi nego citavo jezero u kolu. Jos malo pa ce se pocet organizovat borbe bikova i povlacenje uzeta. Ovoga kod nas nema pa nam je smijesno gledati tu seljadiju :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jul 2015, 12:13

I da dodam, za Panonsko, rijetko ce ti koji Tuzlak otic tamo osim kad je poluprazno tako da dzaba prozivas na tom jezeru je najmanje Tuzlaka :)

Cime pobijam i tvoju teoriju za turizam, od 15 000 ljudi na panonskom mozda je 500-1000 Tuzlaka, tako da se zapitaj kad ponovo budes prozivao za takve stvari ;)
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 21 jul 2015, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], bvsic, Hajdeee, HyperOS, klasik i 33 gosta.