FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ima prijenos i na **** ako neko ima njemački resiver ili nekim drugim čudom ovaj kanal.
Jedna utakmica, ako pobijediš dobiješ trofej i razguli.Omerbavarac je napisao/la:Nema nikakvog doigravanja, poslije Kineza se vracaju u Njemacku i spremaju za Supercup sa Vukovima te Audi cup.
Van Gaal bi sigurno na rukama Mullera donio u Manchester. On ga je forsirao, zapravo i izbacio na veliku scenu (na tome mu i jesmo zahvalni, isto kao što mu možemo biti zahvalni što je Schweiniju našao pravu poziciju, pa nam je to poslije donijelo brojne uspjehe).
Isto tako da je Badstuber top fit, Van Gaal bi pokazao interes i za njim. Van Gaal je mudar, on je namirisao situaciju i osjetio pogodan trenutak da nešto od Bayerna može izvući, jer znamo da inače Bayern svoje najbolje igrače ne prodaje. Prodaje samo one za koje smatra da više ne mogu dati maksimum ili ako na toj poziciji dovede boljeg igrača. Bayern je ranije ogromne ponude odbijao, posebno za Riberyja.
A drugo je prodati Schweinsteigera, koji je stariji, za kojeg se može reći da je potrošeniji, a druga bi stvar bila prodati Mullera. Za Mullera bi Rummeniggeu skinuli glavu, jer mnogi su već u Munchenu ljuti na Kallea zbog prodaje Schweinija. Ali napominjem za Schweinija se mogu naći argumenti za prodaju.
Iako ja sam i dalje čvrstog stajališta da je prodaja bila glupost i da je čovjek još mogao igrati za Bayern. Vidi se da je sada spreman i United će profitirati od njega. A za Schweinija ManU (i pored toga što je veliki klub i sjajan klub) u ovom trenutku nije napredak i Schweini pod drugim okolnostima nikad ne bi otišao iz Munchena. Možda bi za godinu, dvije okušao se negdje u USA ili nekoj arapskoj zemlji, jer sa 34 ili 35 godina tamo ćeš klepiti ogromne pare, koje ti više jedan evropski top klub neće dati.
Čak i sam grad Manchester nije neki iskorak u odnosu na grad Munchen...
A trenutno je situacija takva da je Bayern zajedno s Barcom i Realom taj top trio, koji je za nijansu ispred ostalih top klubova. Manchester jeste ista kategorija, ali je nijansu iza, kao i ostali top klubovi Chelsea, Juve itd...
A kao fudbalska marka je ManU sa Realom i Barcom za nijansu ispred Bayerna, posebno na azijskog tržištu, na kojem se Bayern tek sada počeo pravo aktivirati...
A generalno previše je ovog ljeta neosnovanih špekulacija, dovode se u vezu s Bayernom igrači, koji ni u snovima nisu u planu, a govori se o odlascima koje uprava ni u malom mozgu nema u planu....
Najgore što su se mnogi i na ovoj temi počeli ložiti i lijepiti na te neke "lijeve" izvore....
Isto tako da je Badstuber top fit, Van Gaal bi pokazao interes i za njim. Van Gaal je mudar, on je namirisao situaciju i osjetio pogodan trenutak da nešto od Bayerna može izvući, jer znamo da inače Bayern svoje najbolje igrače ne prodaje. Prodaje samo one za koje smatra da više ne mogu dati maksimum ili ako na toj poziciji dovede boljeg igrača. Bayern je ranije ogromne ponude odbijao, posebno za Riberyja.
A drugo je prodati Schweinsteigera, koji je stariji, za kojeg se može reći da je potrošeniji, a druga bi stvar bila prodati Mullera. Za Mullera bi Rummeniggeu skinuli glavu, jer mnogi su već u Munchenu ljuti na Kallea zbog prodaje Schweinija. Ali napominjem za Schweinija se mogu naći argumenti za prodaju.
Iako ja sam i dalje čvrstog stajališta da je prodaja bila glupost i da je čovjek još mogao igrati za Bayern. Vidi se da je sada spreman i United će profitirati od njega. A za Schweinija ManU (i pored toga što je veliki klub i sjajan klub) u ovom trenutku nije napredak i Schweini pod drugim okolnostima nikad ne bi otišao iz Munchena. Možda bi za godinu, dvije okušao se negdje u USA ili nekoj arapskoj zemlji, jer sa 34 ili 35 godina tamo ćeš klepiti ogromne pare, koje ti više jedan evropski top klub neće dati.
Čak i sam grad Manchester nije neki iskorak u odnosu na grad Munchen...

A trenutno je situacija takva da je Bayern zajedno s Barcom i Realom taj top trio, koji je za nijansu ispred ostalih top klubova. Manchester jeste ista kategorija, ali je nijansu iza, kao i ostali top klubovi Chelsea, Juve itd...
A kao fudbalska marka je ManU sa Realom i Barcom za nijansu ispred Bayerna, posebno na azijskog tržištu, na kojem se Bayern tek sada počeo pravo aktivirati...
A generalno previše je ovog ljeta neosnovanih špekulacija, dovode se u vezu s Bayernom igrači, koji ni u snovima nisu u planu, a govori se o odlascima koje uprava ni u malom mozgu nema u planu....

Najgore što su se mnogi i na ovoj temi počeli ložiti i lijepiti na te neke "lijeve" izvore....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Neuer - Lahm, Benatia, Boateng, Bernat - Alcantara, Alonso, Alaba, Costa - Muller - Lewa. (Evo ga ČETIRI U ODBRANI
)

- masteRofPoker
- Kontakt:
Zasto Gece ne igra ove pripremne utakmice?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- BavaracZenica
- Kontakt:
[quote="masteRofPoker"]Zasto Gece ne igra ove pripremne utakmice?
Upiko sam da Gotze uci Kung Fu na pripremama, prisustvovao je kung fu seansama !!
A mogao bi dobit sansu u tekmi protiv Intera , al nece pocet ocito !
Upiko sam da Gotze uci Kung Fu na pripremama, prisustvovao je kung fu seansama !!
A mogao bi dobit sansu u tekmi protiv Intera , al nece pocet ocito !

FC Bayern !!!!!
ne vjerujem ja vise u natpise..tek kad pocne tekma mozemo zakljuciti u kojoj formaciji cemo igrati..vrlo lahko se moze desiti da igramo sa trojicom nazad...Benatia - Boateng - Alabamuamerc je napisao/la:Neuer - Lahm, Benatia, Boateng, Bernat - Alcantara, Alonso, Alaba, Costa - Muller - Lewa. (Evo ga ČETIRI U ODBRANI)
Inter skoro pa u najjacem sastavu:Handanovic - Montoya, Ranocchia, Murillo, Dimarco - Brozovic, Kovacic, Kondogbia - Hernanes, Palacio, Icardi
- pasha_the_one
- Kontakt:
ipak sa 3 nazad u liniji kako se cini, lahm opet DM
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ipak 3 nazad 
Neuer-Alaba, Mehdi, Boa-Xabi, Lahm-Bernat, Thiago, Costa-Lewa, Müller.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Neuer-Alaba, Mehdi, Boa-Xabi, Lahm-Bernat, Thiago, Costa-Lewa, Müller.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
---------lewa ---Muller
--bernat -thiago- lahm-- costa
------------alonso-----------
-----alaba-- mehdi-- boa --
------------neuer------------

--bernat -thiago- lahm-- costa
------------alonso-----------
-----alaba-- mehdi-- boa --
------------neuer------------

Zadnja izmjena: phily, dana/u 21 jul 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Kako igra ovaj Kosta... Evo i dole razvaljuje.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Oj sta Costa radi na lijevoj strani,a tek je 11.minut.

Kakva igracina

Kakva igracina

#miasanmia
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
**** ti Pep kosti svoje
morel se kad pocet sa 4 pozadi?

Kako se igra, ocel bit golova, kontam para stavit na 3+ 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Centre forward
- Kontakt:
Kako je lijepo gledat' Bayern bez Rafinje.
Formacija užas, al' niša novo od genijalca. Čak i u takvom rasulu trebali smo povest'. Najbitnije je da se niko ne povrijedi, sem Alonsa možda, njemu bi (nama) odgovaralo da malo odmori. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Strah me ovog terena . Loše izgleda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Bgm dobar ovaj Costa...šta je ono onako brzo u pm.

Zadovoljan sam kako igramo, bez obzira na rezultat samo bez povreda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.