FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 jul 2015, 14:17

ChWilla je napisao/la:ja bi nekako sad potpisao rezultat iz derbija, ne znam zašto :mrgreen:

možda sam skroman i zadovoljan sa malim :mrgreen:
Vjeruj da bi jednako bio zadovoljan sa 0:0, al'kako sam bio na derbiju ipak mi je bio dojam da je Zeljo ono morao dobiti, a izgubio je prvenstvo. Tesko je ici na nulu jer nije cesto da jedna ekipa ne zabije 180 minuta, moze biti, al'ipak ne treba ici na to. Jedan prekid moze sjebat. Vrlo teska utakmica za trenera. To je od onih gdje za sekundu od bozanstva do prosjaka. Najteze je Odovicu.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 21 jul 2015, 14:18

Gol za golom eto nove pobjede

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 21 jul 2015, 14:21

Opet mislim da vremenski uslovi idu nama u korist. Oni su ti koji ce napadat i oni ce poginut na suncu i sigurno ce se umorit prije nasih. Imamo dobru klupu i par igraca koji mogu promijeniti utakmicu.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 jul 2015, 14:26

Trening je u 18h.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jul 2015, 14:27

Predobro ovo se mora imati, simbolika i izgled vrhunski :tokralju:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 jul 2015, 14:35

pile87 je napisao/la:
Predobro ovo se mora imati, simbolika i izgled vrhunski :tokralju:
Stvarno za pohvalu!!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 jul 2015, 14:37

Nego raja...Dolazi nam neki igrac od vas na posudbu pa me zanima ko je taj da li neko zna ??
Hvala.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 jul 2015, 14:41

GracanicaAA je napisao/la:Nego raja...Dolazi nam neki igrac od vas na posudbu pa me zanima ko je taj da li neko zna ??
Hvala.
Moguce neko od "juniora", mislim na ove sad prvotimce, Hadžović, Alihodžić...

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 21 jul 2015, 14:43

Dresovi dolaze u toku dana, cim dobijem info, javim ;-)

Rios

Post Postao/la Rios » 21 jul 2015, 14:45

Nase najjace oruzije pred revans je Oda,nekako sam uvjeren da ce uspijeti da pripremi ekipu i postavi igru koja ce nam na kraju donijeti prolaz aBd,kao sto je vec uradio u Madjarskoj.Mene Ferencvaros nije nesto plaho zadivio,jesu dobra ekipa,ali se moze igrati s njima sto je najbitnije.Vrlo vazno ce biti zatvoriti bokove ( pa sigurno 90% napad njihovih je islo po bokovima ) i prekide,to ako uspijemo mislm da smo odradili vecinu posla. Ozbiljan i oprezan pristup mora biti od pocetka,svakako da bi bilo dobro kontrolisati igru i loptu,drzati ih sto dalje od naseg gola,kako bude prolazilo vrijeme uvlacit ce se nerevoza u njihove redove sto je preduslov za neku gresku koju bi mi mogli iskoristiti.
Sto se vremena tice,nece ono odgovarati nikome,ni njma ni nama,morat cemo i i biti aktivni u polju itekako ako zelimo prolaz.Mada gledam ko moglo bi biti nekih pljuskova i manje naoblake,al hajd ti znaj..Uglavnom,ja sam optimista aBd :thumbup:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2015, 14:49

Okupljanje Manijaka koji će bodriti klub 90min sa Južne tribine je zakasno u četvrtak u 15:30h kod mosta Suade Dilberović iz pravca Vilsonovog šetališta. Polazak je u 16:00h.
Dogovor grupe je da će se samo grlom i dlanovima bodriti klub 90min, bez pirotehnike. Navijanje je 90min, bez obzira situacije na terenu, i samo vođa može biti na ogradi i davati instrukcije za pjesme. Nikakve zastave podgrupa, derbi navijača, se nesmiju nositi.
SVI NA JUG
90min za ZELJU
OSTALI RAZLIGU NA ISTOK I ZAPAD
MANIJACI
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 21 jul 2015, 14:58

corleone87 je napisao/la:Okupljanje Manijaka koji će bodriti klub 90min sa Južne tribine je zakasno u četvrtak u 15:30h kod mosta Suade Dilberović iz pravca Vilsonovog šetališta. Polazak je u 16:00h.
Dogovor grupe je da će se samo grlom i dlanovima bodriti klub 90min, bez pirotehnike. Navijanje je 90min, bez obzira situacije na terenu, i samo vođa može biti na ogradi i davati instrukcije za pjesme. Nikakve zastave podgrupa, derbi navijača, se nesmiju nositi.
SVI NA JUG
90min za ZELJU
MANIJACI
Malo mi to bezveze zvuci RAZLIGU, svi su bitni i oni na zapadu i oni na istoku.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 21 jul 2015, 14:59

3za1921 - Živimo Željezničar

Prešli smo broj od 1.000 likeova. Prema informacija iz kluba, prodaja članskih karata ide odlično i blizu smo broja od 1.000 članova. Želimo još Vaših statusa, još Vaših objava. Samo Vi svojim primjerom možete pomoći klubu.
U narednim danima objavit ćemo konačan fond nagrada za sve koji podijele svoj status i pozovu prijatelje da se učlane.
Učlaniti se možete svakim radnim danom od 11 do 18 sati u prostorijama kluba na stadionu Grbavica.
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 21 jul 2015, 15:01

corleone87 je napisao/la:Okupljanje Manijaka koji će bodriti klub 90min sa Južne tribine je zakasno u četvrtak u 15:30h kod mosta Suade Dilberović iz pravca Vilsonovog šetališta. Polazak je u 16:00h.
SVI NA JUG
90min za ZELJU
MANIJACI
:opaopa:
Zadnja izmjena: ZaLe98, dana/u 21 jul 2015, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ne znam..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 jul 2015, 15:03

briga je napisao/la:
SVI NA JUG
90min za ZELJU
MANIJACI
Normalno da su svi bitni ali je Jug tribina za one koji ce navijati cijelu utakmicu bez obzira na rezultat. Na utakmici protiv Balzana mnogo raje je kupilo ulaznice za jug i onda se izdvoje po tribini kupe košpe, sjednu i uživaju..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 jul 2015, 15:04

Kako je dobra ova crna majica Budimpesta '90. :tokralju:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 jul 2015, 15:04

tm8782 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Nego raja...Dolazi nam neki igrac od vas na posudbu pa me zanima ko je taj da li neko zna ??
Hvala.
Moguce neko od "juniora", mislim na ove sad prvotimce, Hadžović, Alihodžić...
De ako ti nije problem drug ako saznas sutra ko je nama dosao javi mi na pp ??
Hvala...

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 21 jul 2015, 15:05

Samo dresovi L velicine (plava garnitura) su trenutno u shopu, dolazi veceras nova tura al ne znam koji ce brojevi bit...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jul 2015, 15:06

Pappy je napisao/la:Kako je dobra ova crna majica Budimpesta '90. :tokralju:
Bil je mogao pronosati po mahali :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 21 jul 2015, 15:07

Željooooo je napisao/la:
briga je napisao/la:
SVI NA JUG
90min za ZELJU
MANIJACI
Normalno da su svi bitni ali je Jug tribina za one koji ce navijati cijelu utakmicu bez obzira na rezultat. Na utakmici protiv Balzana mnogo raje je kupilo ulaznice za jug i onda se izdvoje po tribini kupe košpe, sjednu i uživaju..
Sve to stoji. Na Jug i treba da idu samo oni koji će navijati 90 minuta, samo ono RAZLIGU meni para oči. Moglo je i bez toga. Vidim i po fb ista saopćenja.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 39 gostiju.