BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Mirza u 19:00 protiv Zekica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- EdoMajka100
- Kontakt:
grgr je napisao/la:brm brmmmEdoMajka100 je napisao/la:grgr je napisao/la:Jes se bmw bolid osladio uziva u ovome hahahah koji si ti debil to je strasno volio bi da te upoznam stvarno si car jedan od jacih forumasa i debila koji zalaze ovde a to nije mala stvar
A ti debilcicu ako zelis da mene upoznas nije problem u pp grad-mjesto-vrijeme lako cemo se dogovorit i meni je zelja mnoge ovdje sa foruma upoznat pa i tebe nikakav problem..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prepo se

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Poraz i Damira i Mirze danas. Cisto da se odmore dobro i pripreme za sledece turnire.
BosnaE
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
?????newton_heath_lyr je napisao/la:Poraz i Damira i Mirze danas. Cisto da se odmore dobro i pripreme za sledece turnire.
Kakav je to zakljucak zemljace
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- TMmanija2012
- Kontakt:
Arena 4 prenosi Damira 

Na TV-u piše da prenose Androića 

Naravno da ne mogu. U principu je papanluk na vagi isto tezak, bilo da polazi od anonimusa, bilo od poznate osobe. No kada si poznata osoba i jos k tome i uzdanica i uzor mnogim drugim mladim ljudima, onda ipak imas moralnu obavezu da budes pozitivan primjer, a to svakako ne ukljucuje papanluk na terenu.shminka je napisao/la:Al zato pravi navijači mogu da rade šta hoće
On ima poprilicno kratak fitilj, a kako je odigrao ove turnire na touru, cini se da je taj fitilj na challengerima postao jos kraci. Nije to za njega dobro, on bi trebao na drugi nacin da se izbori sa svojim frustracijama, jer psiha je kao sto i sam znas veoma bitan element u sportu. Kod Damira taj segment po meni ne izgleda bas najbolje. Ako mu je Fedex uzor, onda brate neka barem pokusa po ponasanju biti kao Fedex - gospodin, ako vec ne zna udarati lopticu kao on.
A ne slazem se s forumasima da Damira ne treba podrzavati, bez obzira na ponasanje. On je nas, kakav je da je, a nije se odrekao ove zemlje u svoju korist, a mogao je. To je iznad svega ostalog i to se mora cijeniti. A ne trebam ni spominjati da je nas najbolji teniser.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bembaro kolko ce damir izgubit 2 0 jes los jbt aaaa a nikda nece u top 60 cak top 60 joooj hahaha
))

Ima li kakav link Arene 4 u HD-u 

Damir ako ovako nastavi ce biti omražen kod publike. Sa ovom fulom za DC je upisao žuti karton kod bh navijača zbog očajne igre gdje vjerujem da je ušao u finale CH da mu ne bi niko riječ rekao, al eto. Sretno danas a očekujem ubjedljiv poraz jer je dečko od RG totalno van forme... od Mirze očekujem da prodje Zekica
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja od mirze ocekujem ovdje barem sf, mada se snjim nikad ne znas na cemu si , dok od damira ocekujem dobar mec valjda nas obraduje 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- EdoMajka100
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Ja od mirze ocekujem ovdje barem sf, mada se snjim nikad ne znas na cemu si , dok od damira ocekujem dobar mec valjda nas obraduje
Sve je moguce ali

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mozda mu je Davis Cup repka napravila redaljku na djevojci pa ih sad mrzi
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Normalno, moderatori standardno na nivou, čovjeku je ovo peti account, moraš prijavit' 10-ak put da bi se neko od njih sjetio doći na ovu temuPapastathopoulos je napisao/la:A dosadnog insana Boze ti sacuvaj..

3/3 danas

A najjace mi je moderator dodje i ostavi komentar, a ne banuje spamera.Forster je napisao/la:Normalno, moderatori standardno na nivou, čovjeku je ovo peti account, moraš prijavit' 10-ak put da bi se neko od njih sjetio doći na ovu temuPapastathopoulos je napisao/la:A dosadnog insana Boze ti sacuvaj..
3/3 danas![]()

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sve dok ovdje ne daju nekom moderatora od redovnih na ovoj temi, ovako će bit'Ethel je napisao/la:A najjace mi je moderator dodje i ostavi komentar, a ne banuje spamera.Forster je napisao/la:Normalno, moderatori standardno na nivou, čovjeku je ovo peti account, moraš prijavit' 10-ak put da bi se neko od njih sjetio doći na ovu temuPapastathopoulos je napisao/la:A dosadnog insana Boze ti sacuvaj..
3/3 danas![]()

Dreamer nije zadužen za ovaj podforum pa ga i nije banovao, čekaju Monologa

Tomo vodi 5-4 u prvom setu

Pa dobro valjda ima neka komunikacija medju njima..
Brkic nastavlja sa fenomenalnim rezultatima... na sjajnom je putu da izgubi set od 1592. tenisera svijeta.
Brkic nastavlja sa fenomenalnim rezultatima... na sjajnom je putu da izgubi set od 1592. tenisera svijeta.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš to kren'o pisat. Lik ima 18. godina, kako je pao u formi.Ethel je napisao/la:Pa dobro valjda ima neka komunikacija medju njima..

EDIT: Izgubio set.
Aldin pobjedio u 1. kolu turnira u Ankari, nekog Italijana pobjedio 6-1 / 6-1.
Tomo dohavizaj se

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 21 jul 2015, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.