Posto Pastrmka voli urbano ne sumnjamo da ce doci ovih 5 dana u Tuzlu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma ti si nenadjebiv.unikatna. djukela.Tifoz je napisao/la:Evo ga dresiran. Ušao sam i u njegovu podsvijestsolinas je napisao/la:Frajer ismijava tradiciju vlastite drzave i smijesno mu je tradicionalno bosansko kolo..
I vi SE primate na to....svakog Dana potvrdjuje svoj primitivizam.
Bosansko kolo SE zaigra öd ozrena do sehera.
Svadbe svih veselja...kako glup insan grob te ****.![]()
![]()
![]()
Pa vidis da je sihire bacio ovoj seljadiji mostarskoj pa ljudi ne znaju za drugo, do smajlija podrske mu.DoeTz je napisao/la:Pa ako vec zisgu odgovori onda na postove, sta se pravis budala i ignoriras, nastavljas svoju pricu i ti kao zisgu... de poklopi seTifoz je napisao/la:Brato sramota me vise zitgu ovu nejac. Pa citav forumski auditorij se smije ovoj seljadijirodjenisa je napisao/la:Sto se vise koprcaju, sve im dublje ulazi![]()
Mora ti se odati priznanje ,koliko god su ti nedorasli sagovorniciTifoz je napisao/la:Brato sramota me vise zitgu ovu nejac. Pa citav forumski auditorij se smije ovoj seljadijirodjenisa je napisao/la:Sto se vise koprcaju, sve im dublje ulazi![]()
Red zemlje, red soda bikarboneBatva je napisao/la: Pa vidis da je sihire bacio ovoj seljadiji mostarskoj pa ljudi ne znaju za drugo, do smajlija podrske mu.
Kaze Mostar fura Umeka i Coxa, a partyja ni od korova, Milica Todorovic i Alegro Band im najveci dogadjaji u grad. Kaze Tuzla smrdi, a nece da odgovori na upit zasto onoliko smece i kontejneri nasred ceste pa grad vonja ko kaca. Smije se gostovanjima Fukara, a nema odgovora gdje su u Vrapcicima. Kazu rezultati kluba su generalni, nema ex ju i PL, a dupeuvlakacki Manijaci juce pametuju Pitarima kako su oni u PL superiorniji u pogledu "novije historije" (cuj novije historije, pa juce oni podrzavali RAju kako je to nidje veze argumentacija). Ovaj jazavac podjebaje za hip ho, a mi im ga doveli u Mostar, ovaj starac Foco kaze samo techno brate, a nasi DJ-evi pioniri nase scene.
I kao oni trpaju nekomeHajde ovaj Dzello je neuk, ali barem mali ide na search starijih Partrmkinih postova pa ponavlja njegove rijeci i mudrovanja, ali ovaj RodjeniSA se predstavlja kao matorac koji voli Velez i fura taj neki football fazon, a lik ne bi vidio stadiona da nema TV-a, i njegova inteligencija mu omogucava cak postavljanje vise od 1 smajlija. Da imamo stickere na forumu, samoproglasio bi se najvecim komicarem foruma.
Nema mi brato krmka kuknjava Ovo slabo sve. Idem malo na Neretvu ispod starog. Hladna hajna dobra ekipa,zayebancija. Od ovih kola mi se zamanta gledajuci. Ne mogu vjerovati da ima ovako zatupljenih sredinarodjenisa je napisao/la:Mora ti se odati priznanje ,koliko god su ti nedorasli sagovorniciTifoz je napisao/la:Brato sramota me vise zitgu ovu nejac. Pa citav forumski auditorij se smije ovoj seljadijirodjenisa je napisao/la:Sto se vise koprcaju, sve im dublje ulazi![]()
al valjda se krmak do Septembra vrati sa sezonskog rada pa da imamo vise zabave na forumu
Pa šta si se uhvatio podrinjaca u kolu na Panonskomdzelllo je napisao/la:@Batva zvani "cumshot" "yebac" "vrisak" "ahah" navedi jednu neistinu u mojim postovima. Kad vas razbijemo dokazima o vasem seljakluku,malogradjanstvu vadite se glupim seljackim forama iz Istocne Bosne postavljanjem Mate Bulica, koji ima veze s Mostarom ko ja s Mramorom. Ne mogu bola hiljadu Frenkia i Edina Osmica sprati selo koje zivi u vama. Kako srce zaigra kad cujete kolo
De se vrati na post sto sam ranije napisao za Panonsko matere ti tvoje eto ... pa jel moguce da je neko ovoliko zatucan, glup, retardiran, sta vec... koju rijec vise da koristim?dzelllo je napisao/la:@Batva zvani "cumshot" "yebac" "vrisak" "ahah" navedi jednu neistinu u mojim postovima. Kad vas razbijemo dokazima o vasem seljakluku,malogradjanstvu vadite se glupim seljackim forama iz Istocne Bosne postavljanjem Mate Bulica, koji ima veze s Mostarom ko ja s Mramorom. Ne mogu bola hiljadu Frenkia i Edina Osmica sprati selo koje zivi u vama. Kako srce zaigra kad cujete kolo
Tuzlanska lambadaBitiSrcemVezan je napisao/la:šta je ovo ba **** te titoTifoz je napisao/la:Batva ako si me mislio ovdje izvodit hvala brato ali ne![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sta je ovo grob te yebo njiiiiiihaaa šic opaaaaa jihaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FKMLADOSTDK je napisao/la:Ovu sezonu tri-četiri ekipe možda i završe ispred nas, te svaka čast ako budete kvalitetniji, ali to će biti samo radi Vašeg iskustva. Već narednu sezonu slijedi borba za titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.