PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jul 2015, 13:15

slika

Posto Pastrmka voli urbano ne sumnjamo da ce doci ovih 5 dana u Tuzlu :rol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 jul 2015, 13:17

Tifoz je napisao/la:
solinas je napisao/la:Frajer ismijava tradiciju vlastite drzave i smijesno mu je tradicionalno bosansko kolo..
I vi SE primate na to....svakog Dana potvrdjuje svoj primitivizam.
Bosansko kolo SE zaigra öd ozrena do sehera.
Svadbe svih veselja...kako glup insan grob te ****.
Evo ga dresiran. Ušao sam i u njegovu podsvijest :urnebes: :urnebes: :clap: :rol:
Ma ti si nenadjebiv.unikatna. djukela.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 13:20

DoeTz je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Sto se vise koprcaju, sve im dublje ulazi :rol: :rol:
Brato sramota me vise zitgu ovu nejac. Pa citav forumski auditorij se smije ovoj seljadiji :rol:
Pa ako vec zisgu odgovori onda na postove, sta se pravis budala i ignoriras, nastavljas svoju pricu i ti kao zisgu... de poklopi se :lol:
Pa vidis da je sihire bacio ovoj seljadiji mostarskoj pa ljudi ne znaju za drugo, do smajlija podrske mu.

Kaze Mostar fura Umeka i Coxa, a partyja ni od korova, Milica Todorovic i Alegro Band im najveci dogadjaji u grad. Kaze Tuzla smrdi, a nece da odgovori na upit zasto onoliko smece i kontejneri nasred ceste pa grad vonja ko kaca. Smije se gostovanjima Fukara, a nema odgovora gdje su u Vrapcicima. Kazu rezultati kluba su generalni, nema ex ju i PL, a dupeuvlakacki Manijaci juce pametuju Pitarima kako su oni u PL superiorniji u pogledu "novije historije" (cuj novije historije, pa juce oni podrzavali RAju kako je to nidje veze argumentacija). Ovaj jazavac podjebaje za hip ho, a mi im ga doveli u Mostar, ovaj starac Foco kaze samo techno brate, a nasi DJ-evi pioniri nase scene.

I kao oni trpaju nekome :urnebes: Hajde ovaj Dzello je neuk, ali barem mali ide na search starijih Partrmkinih postova pa ponavlja njegove rijeci i mudrovanja, ali ovaj RodjeniSA se predstavlja kao matorac koji voli Velez i fura taj neki football fazon, a lik ne bi vidio stadiona da nema TV-a, i njegova inteligencija mu omogucava cak postavljanje vise od 1 smajlija. Da imamo stickere na forumu, samoproglasio bi se najvecim komicarem foruma. :crazy:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 jul 2015, 13:22

Tifoz je napisao/la:
Brato sramota me vise zitgu ovu nejac. Pa citav forumski auditorij se smije ovoj seljadiji :rol:
Mora ti se odati priznanje ,koliko god su ti nedorasli sagovornici :lol: al valjda se krmak do Septembra vrati sa sezonskog rada pa da imamo vise zabave na forumu :urnebes:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2015, 13:27

Batva je napisao/la: Pa vidis da je sihire bacio ovoj seljadiji mostarskoj pa ljudi ne znaju za drugo, do smajlija podrske mu.

Kaze Mostar fura Umeka i Coxa, a partyja ni od korova, Milica Todorovic i Alegro Band im najveci dogadjaji u grad. Kaze Tuzla smrdi, a nece da odgovori na upit zasto onoliko smece i kontejneri nasred ceste pa grad vonja ko kaca. Smije se gostovanjima Fukara, a nema odgovora gdje su u Vrapcicima. Kazu rezultati kluba su generalni, nema ex ju i PL, a dupeuvlakacki Manijaci juce pametuju Pitarima kako su oni u PL superiorniji u pogledu "novije historije" (cuj novije historije, pa juce oni podrzavali RAju kako je to nidje veze argumentacija). Ovaj jazavac podjebaje za hip ho, a mi im ga doveli u Mostar, ovaj starac Foco kaze samo techno brate, a nasi DJ-evi pioniri nase scene.

I kao oni trpaju nekome :urnebes: Hajde ovaj Dzello je neuk, ali barem mali ide na search starijih Partrmkinih postova pa ponavlja njegove rijeci i mudrovanja, ali ovaj RodjeniSA se predstavlja kao matorac koji voli Velez i fura taj neki football fazon, a lik ne bi vidio stadiona da nema TV-a, i njegova inteligencija mu omogucava cak postavljanje vise od 1 smajlija. Da imamo stickere na forumu, samoproglasio bi se najvecim komicarem foruma. :crazy:
Red zemlje, red soda bikarbone
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 21 jul 2015, 13:32

rodjenisa je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:
Mora ti se odati priznanje ,koliko god su ti nedorasli sagovornici :lol: al valjda se krmak do Septembra vrati sa sezonskog rada pa da imamo vise zabave na forumu :urnebes:
Nema mi brato krmka kuknjava Ovo slabo sve. Idem malo na Neretvu ispod starog. Hladna hajna dobra ekipa,zayebancija. Od ovih kola mi se zamanta gledajuci. Ne mogu vjerovati da ima ovako zatupljenih sredina :puke:
DŽELO ODLAZI

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 21 jul 2015, 13:35

@Batva zvani "cumshot" "yebac" "vrisak" "ahah" navedi jednu neistinu u mojim postovima. Kad vas razbijemo dokazima o vasem seljakluku,malogradjanstvu vadite se glupim seljackim forama iz Istocne Bosne postavljanjem Mate Bulica, koji ima veze s Mostarom ko ja s Mramorom. Ne mogu bola hiljadu Frenkia i Edina Osmica sprati selo koje zivi u vama. Kako srce zaigra kad cujete kolo :oops:
lezVe do bagro

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 13:41

Jedino sto si ti razbio ovdje jeste misljenje da nemate muskih kurava. Sad na koljena za kaznu, techno manijace. Jel i ti brijes na Ed Rusha? :tokralju:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2015, 13:42

dzelllo je napisao/la:@Batva zvani "cumshot" "yebac" "vrisak" "ahah" navedi jednu neistinu u mojim postovima. Kad vas razbijemo dokazima o vasem seljakluku,malogradjanstvu vadite se glupim seljackim forama iz Istocne Bosne postavljanjem Mate Bulica, koji ima veze s Mostarom ko ja s Mramorom. Ne mogu bola hiljadu Frenkia i Edina Osmica sprati selo koje zivi u vama. Kako srce zaigra kad cujete kolo :oops:
Pa šta si se uhvatio podrinjaca u kolu na Panonskom :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jul 2015, 13:51

[youtube][/youtube]

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 21 jul 2015, 13:52

jel ova dvojica dolaze iz istog onog Mostara gdje nemaš gdje pogledat utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine, pa ga hvale toliko i njihovu splitsko-dalmatinsku tradiciju i baštinu?

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jul 2015, 13:58

dzelllo je napisao/la:@Batva zvani "cumshot" "yebac" "vrisak" "ahah" navedi jednu neistinu u mojim postovima. Kad vas razbijemo dokazima o vasem seljakluku,malogradjanstvu vadite se glupim seljackim forama iz Istocne Bosne postavljanjem Mate Bulica, koji ima veze s Mostarom ko ja s Mramorom. Ne mogu bola hiljadu Frenkia i Edina Osmica sprati selo koje zivi u vama. Kako srce zaigra kad cujete kolo :oops:
De se vrati na post sto sam ranije napisao za Panonsko matere ti tvoje eto ... pa jel moguce da je neko ovoliko zatucan, glup, retardiran, sta vec... koju rijec vise da koristim? :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 jul 2015, 14:03

Ja ne mogu da vjerujem da se vi i dan danas prepirete i svađate sa ovim moronom :mrgreen:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 jul 2015, 14:07

Cumshot :lol: :lol: :tokralju: :tokralju:

@Batva pošamaraj to. :mrgreen:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 14:41

Vidis da nema malog Dzelle, ispostovo ga Batva maskom za lice da ne izgori na +40. Odvazno na sunce izasao i spreman na dobijanje kvalitetne boje, kaze baja Dzello: nema bajo moj vise da izgorim, sukurac hocu biti crn.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 21 jul 2015, 15:25

Džaba i Tuzli i Mostaru kulturna scena kada se u Čevljanovićima skupi 50 000 ljudi :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 jul 2015, 15:29

Iskoristio bih priliku da sve koji vrijedjaju druge gradove u BiH, koji su dio nase drzave, sve koji vrijedjaju napaceni narod podrinja, i sve one koji se "vecim" ljudima samo zato jer ih je stari istreso u nekoj od urbanih sredina, kolektivno nabijem na Kkurrac, i kazem da ste upravo vi najvece pizdurinee i rak rane domovine. Yebo li vas onaj ko vam dade pare za Internet cobani glupi
naprijed rejal

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2015, 15:35

Cuj ovog sto cupa obrve :facepalm:
Nullius in verba

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jul 2015, 15:42

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Batva ako si me mislio ovdje izvodit hvala brato ali ne :urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]
Sta je ovo grob te yebo njiiiiiihaaa šic opaaaaa jihaha :urnebes: :urnebes: :rol:
šta je ovo ba **** te tito :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Tuzlanska lambada ;).. nesto ogavnije odavno ne vidjeh.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jul 2015, 15:47

FKMLADOSTDK je napisao/la:Ovu sezonu tri-četiri ekipe možda i završe ispred nas, te svaka čast ako budete kvalitetniji, ali to će biti samo radi Vašeg iskustva. Već narednu sezonu slijedi borba za titulu.

Da svečano pozovem ovu momčinu da nam se pridruži na temi
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.