Uprava se ne osjeca kriva (ni za moj pojam nisu krivi) sto Dino merlin zakuplju je stadion kad on hoce i koliko on hoce. Krivicu snosi Alaim i ostali y opstini.
Ovde se pise ko da smo minimu 50% koseva rasprodali kroz godisnje, a nevjerujem da je i 1k ljudi uzeli godisnje.
To je samo jedna utakmica
Drugo mozda je travnik dzaba nam ustupio stadion(radi igraca koje smo dali na posudbu), a komsije trazile 3_5k km (sto me nebi zacudilo). Plus sto sa vezirima igramo 2 kolo znaci naviknucemo koliko toliko na livadu njihovu.
Uprava do sad nije napravila ni jednu velku masivnu gresku od kad je amidza doso, manjih ima ne dovodenja golmana, kasnjenje ekonoma da donese dres, MOZDA previsoke cjene za igrac
Najveca greska i koja je ogromna je treneri u omladinskim pogonima.
Sb se smatro dosad da je naj organizovani klub u bih, ponekad se znalo napisat da je zrinjski.
U zadnje 2.5 godine. Sb, poceli se markerom brisat sponzori po dresovima, prosle god ispiskani u el nakon prvog predkola, ove godine nisu ni evropu izborili igracki kadar 0 bodova nemaju pojacanja , kamp im nije nasem ni 2% blizu.
Zrinjski, prosle godine osvoili prvenstvo ispali odma, ove godine jedva izborili evropu, ispali od amatera pojacanja ni na vidjelu, kamp nemaju sponzora nemaju, najbolji igraci idu bez ostete, naj bolji igraci im igraci koji nisu mogli kodnas ni medu 30 igraca da se izbore.itd
Skretnicari o ni su u rasulu, jos vecem. Nemaju navijace nemaju igrace nemaju sponzore, igracima se duguje igraci odlaze dzaba nemogu ni jednom igracu da produze ugovora,stadion i kamp su im ko sokolje 1993 godine.
FK SARAJEVO
DVA generalna sponzora koji su u svijetu jedni od naj poznati.
Kamp naj bolji u BIH, i jedan Od 4-5kampova u ex yugi
Prosle godine KUP i drugo mjesto u ligi, u el do play offa
Ove godine prvaci
Igracki kadar sve jaci i jaci
Podpisuju se najbolji mladi igraci, niko nemoze ponudit ni 50 % sto mi mozemo u bih
Doveli;
Benka,stepanova,barbarica,bekica,duljevica,hebibovica,ookic,bekic2 itd svi klubovi zajedno da skupe pare nebi ih mogli priustit.
I sto je naj vaznije poslujemo u debelom PLUSU, i za 4 mjeseca bez i jednog feninga duga.
AL PROBLEM JE JEDNA UTAKMICA KOJA CE SE ODIGRAT U travniku,RADI PROPUSTA DRUGI LLJUDI
VOLIM VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO