FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Bravo majstore ode Carrizo po ćevape.
Vrijeme je bilo da se probije ovaj bunker.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern@heart je napisao/la:Upravo tako prodat ga dovest Di Mariju i Draxleramuamerc je napisao/la:Svaka vama čast kad nešto vidite u Gotzeu, ja ne. Bolji Benko osam puta (ovaj drugi izvuče nešto na talent i iskustvo i to nas zavara). Ako je ovo slika kako će igrati onda je bolje da smo ga tušnuli nekom.
Ušuti nas Mario
Da postigne 5 golova ne mjenjam mišljenje, ovo je 80% Rodeov gol.
ma ovaj Inter je k.arina, kakav bunker, da nije prijateljska utakmica završili bi gore nego Roma u Ligi Prvaka, ubiše ih ova omladina
šta me ušutio Mario, ovo jedino Ulreich od svih igrača ne bi poentiro da je izašo 1vs1 s ovim golmanom, Rode je ovo postigao
šta me ušutio Mario, ovo jedino Ulreich od svih igrača ne bi poentiro da je izašo 1vs1 s ovim golmanom, Rode je ovo postigao
Upravu si, ovaj Inter je krš djeca ih ubiše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jbt, u prijateljskoj utakmici bunker, posjed 30% a sutevi 1/2 (prvi u nadoknadi)... Strasno. Realno razlika je kad se sve uzme u obzir 2-3 gola.Saurman je napisao/la:Upravu si, ovaj Inter je krš djeca ih ubiše.
Jeste i vi sa zabarima nasli prijateljske igrat samo se neko povrijedit moze i umalo da jest
Sent from my ST26i using Tapatalk
Sent from my ST26i using Tapatalk
- BavaracZenica
- Kontakt:
bravo Gotze, ipak Rode sve napravio nema sta, nadam se da ce ostat Gotzinjo jos dugo u Bayernu i da ce doci na svoje, a ko nece da prati Bayern radi njega ili bilo koga, eno mu Mainz pa nek prati 
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gotzinho se malo trgnuo.
Lijep gol, lijep mec, jos jedna pobjeda i po meni super igra koja ce se nadam se prenijeti i na pocetak sezone.
Lijep gol, lijep mec, jos jedna pobjeda i po meni super igra koja ce se nadam se prenijeti i na pocetak sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
coelho41 je napisao/la:ma ovaj Inter je k.arina, kakav bunker, da nije prijateljska utakmica završili bi gore nego Roma u Ligi Prvaka, ubiše ih ova omladina
hhhhhhh
Stvari su jednostavne mi ce i ovu sezonu igrati kao i predhodne dvije u to nema sumlje.Neka nam je bog na pomoci ,sto se tice Lp ,ostanemo li samo na rafinji ,sto se tice desnog bocnog.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Omerbavarac je napisao/la:Gotzinho se malo trgnuo.![]()
omerbeze uy duzno posotvanje ,ja danas nisam nista posebno vidio gecea ,izuzev da je dao gol,kao sto je i prosle sezone uu pocetku davao ,a na terenu ga skoro nigdje ,a sto bi trebalo da bude njegova primarna funkcija da doprinese brzoj ,kvalitetnijoj igri.Ali eto
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Ono što se može zaključiti iz ove dvije tekme:
- Golmani neocjenjeni izuzev Ulrajha koji je solidno odradio posao.
- Alaba, Benatia, Muller, Costa su razvalili i najbolje su odigrali do sada.
- Lahm i Thiago tu i tamo, može prolazna gledajući ukupno.
- Alosno i Bernat ništa, Bernal na krilu je bljak.
- Lewa standardno, poginuo ali nije mogao do gola. Boa klasika. Rafinja klasika znači ziheraška i ista igra uvijek.
- Rode standardno, nema ni pomaka a ni pada u formi.
- Hojbjerg - igrač zvani "dodaj mi, okrećem se i vraćam nazad" - ništa posebno.
- Mladi Benko i Kimich su bili dobri dok Gaudino je čini mi se u stagnaciji.
- Lewa standardno, poginuo ali nije mogao do gola. Boa klasika. Rafinja klasika znači ziheraška i ista igra uvijek.
muamerc je napisao/la:Ono što se može zaključiti iz ove dvije tekme:
Kufur je napisao/la:muamerc je napisao/la:Ono što se može zaključiti iz ove dvije tekme:solidno videnje,ali sacekajmo jos neko vreme pa cemo donijeti konacn sud.
Biće ovo puno puno bolje naravno ali ono samo što Pep mora da uradi je da TEMPIRA formu za april i maj, ništa više.
vidi ovako, po mom mišljenju bunker je igra koju zna odigrat Čelzi ili Juve i vako par ekipa iz srednjeg dijela tabele u Bundesligi, a to znači da protivnička ekipa ima posjed lopte, ima i šuteve neke nerezonske, ali to isto znači da protivnički igrači ne mogu pristupit s loptom u njihov šesnaesterac a Boga mi ni bliže njemu, što danas nikako nije bio slučaj s Interovom odbranom, jer je Costa orgijo u njihovom šesneastercu, a isto tako i mladi Fabian Benko i Tijago i Miler znali su se prošetat kroz njihovu odbranu, jedino eto što danas nije valjalo jeste ta nonšalantnost s kojom se lako prolazilo kroz ovakvu odbranu, al nije baš htjelo u go, al eto to je i razumljivo prijateljska je, nema ovdje mjesta za negativnu kritiku.Kufur je napisao/la:hhhhhhh,sta da ti kayem ,ne bi se bas slozio da bi ih nabili nisu oni toliko lose odigrali ,defanizvu najbolje
, drugo poluvirjeme je pokazalo nasu staru boljku da jednostavno ne znamo i pretesko igramo protiv ekipa koje znaju dobro org .bunker,pokazalo se da ,haj eto prijateljska je onaj gol gecea ,tesko da bi se ona prilika desila u ozbiljnijem mecu ,ali eto ,na racun prvog ubojitog poluvrmena mozemo reci da smo bolji ,pa i u drugom smo bili ali manjeg je to inteziteta bilo .i u spavanka .Generalno bolji smo bili ,ali jalovi
,mora se naci recept za bunker ,mora.
![]()
Stvari su jednostavne mi ce i ovu sezonu igrati kao i predhodne dvije u to nema sumlje.Neka nam je bog na pomoci ,sto se tice Lp ,ostanemo li samo na rafinji ,sto se tice desnog bocnog.
- majestic24
- Kontakt:
Kufur je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Gotzinho se malo trgnuo.![]()
omerbeze uy duzno posotvanje ,ja danas nisam nista posebno vidio gecea ,izuzev da je dao gol,kao sto je i prosle sezone uu pocetku davao ,a na terenu ga skoro nigdje ,a sto bi trebalo da bude njegova primarna funkcija da doprinese brzoj ,kvalitetnijoj igri.Ali eto,ima jos vremena do pocetka sezone da se trgne.
Kufur apsolutno se slazem sa tobom. Gledao sam mec i goetza nije bilo nigdje do onog gola. Mene je Costa odusevio.Paklen igrac definitivno. Onom malom sta je igrao na lijevom beku je unistio volju za fudbalom.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- FranckRibery
- Kontakt:
treba samo vidjeti koliko je alcantara izgubio lopti, kostat ce nas on. Nikad ne trci u odbranu a zna razjebat lopti ko niko. Hoce neku atrakciju a ucinkovitost nula
ne bih ja volio da se sva igra na njemu bazira, ako ce nam on biti glavni igrac nema od nas hljeba. Da ga hoce Vidal istjerati volio bih neg ista. Ako Guardiola ode, ode i on s njim 100%
Re: Odg: FC Bayern München
Ova mladez je jako dobra,Emil i Rode nasa buducnost svaka cast,nadam se da ce i ostali krenuti njihovim stopama,odvaznost i hrabrost ih vec sad odlikuju.Ima tu i tehnike , Emil dobro pokriva teren,zna i da srusi odma dvojicu,ko da ga je Van Bomel pravio.Rode pokatuje umijece jako dobrog passa,a i suta bome.Kosta ima onaj zaheban prelom pa turbo,slabija zvavrsnica ali to se da nariktati.
Danas su krila kao uobicajno bila osudjena na soliranje i eventualno vracanje lopte nazad,rijetka pomoc bekova.Imam osjecaj da se ozbiljnike radi i trenira ove godine i da je Pepunu jasno da se nesto mora mijenjati.
Totalno sam protiv toga da zbog imena igraca i njehove velicine igra trpi, mislim na Lahma jer zbilja on nema kvalitetu da igra u srediti gusi nas i sakati u napadu.Imamo primjera dosta kad bude zamjenjen da se igra ubrza kao npr.protiv barce kad je Rode usao.Svaka vast kapiten i sve to ali na prirodnom mjestu.
Strah me i da se kod njega javila jedna doza sebicnosti jer mu se svidja igrati u sredini i on to pomalo forsira, bez obzira sto je on tu igrac manje za nas.
Oceoujemo Vidala i nadam se tom centralnom triu Vidal-Martin-Alcantara.
Danas su krila kao uobicajno bila osudjena na soliranje i eventualno vracanje lopte nazad,rijetka pomoc bekova.Imam osjecaj da se ozbiljnike radi i trenira ove godine i da je Pepunu jasno da se nesto mora mijenjati.
Totalno sam protiv toga da zbog imena igraca i njehove velicine igra trpi, mislim na Lahma jer zbilja on nema kvalitetu da igra u srediti gusi nas i sakati u napadu.Imamo primjera dosta kad bude zamjenjen da se igra ubrza kao npr.protiv barce kad je Rode usao.Svaka vast kapiten i sve to ali na prirodnom mjestu.
Strah me i da se kod njega javila jedna doza sebicnosti jer mu se svidja igrati u sredini i on to pomalo forsira, bez obzira sto je on tu igrac manje za nas.
Oceoujemo Vidala i nadam se tom centralnom triu Vidal-Martin-Alcantara.
VOLIM BAYERN
Fabian Benko je najvece otkrovljenje ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.