FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pappy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pappy » 21 jul 2015, 15:08

pile87 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Kako je dobra ova crna majica Budimpesta '90. :tokralju:
Bil je mogao pronosati po mahali :D
Vazda. Mada, pola ih ne bi ni skontalo koja je majica. :lol:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 jul 2015, 15:10

@Pappy e svaka ti cast, a bas sam htio da napisem i ja ovo zadnje sto si ti napisao. :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 21 jul 2015, 15:16

Ama ne može ovo više ovako. Nema smisla, uprava nas potkrada, Osim nikad neće ni vratiti ukradeno, vodu nam zavrču, stadion se ruši, nemamo članove, zvanična ništa ne radi, loše igramo i kupujemo utakmice....nema smisla :D :D:D

A tek ovo, ko je išau na gostujuću đabe mu ulaz, pa majice nekakve sa nekakvim ofirnim bezosjećajnim pjesmama.

Hoćemo da se stanje normalizuje, da nas niko ne krade i da se Rifat makne iz kuhinje!
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 21 jul 2015, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 21 jul 2015, 15:19

Peterski je napisao/la:Ama ne može ovo više ovako. Nema smisla, uprava nas potkrada, Osim nikad neće ni vratiti ukradeno, vodu nam zavrču, stadion se ruši, nemamo članove, zvanična ništa ne radi, loše igramo i kupujemo utakmice....nema smisla :D :D:D
Ni stadion jos nisu napravili :plac:
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 21 jul 2015, 15:23

briga je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Okupljanje Manijaka koji će bodriti klub 90min sa Južne tribine je zakasno u četvrtak u 15:30h kod mosta Suade Dilberović iz pravca Vilsonovog šetališta. Polazak je u 16:00h.
Dogovor grupe je da će se samo grlom i dlanovima bodriti klub 90min, bez pirotehnike. Navijanje je 90min, bez obzira situacije na terenu, i samo vođa može biti na ogradi i davati instrukcije za pjesme. Nikakve zastave podgrupa, derbi navijača, se nesmiju nositi.
SVI NA JUG
90min za ZELJU
OSTALI RAZLIGU NA ISTOK I ZAPAD
MANIJACI
Malo mi to bezveze zvuci RAZLIGU, svi su bitni i oni na zapadu i oni na istoku.
Pa da se docara malo. Nema sjedenja i selfija kako zna biti pogotovo u onom dijelu do zapada. Jug je navijacka tribina i Jug moze biti prevaga u cetvrtak. Inace prezadovoljan ako bude gledalaca kao protiv Plzena. Oda se nece braniti sigurno i mozda ih napadnemo na pocetku,izvrsimo presing ko zna, ima milion opcija. Sad vec postoje i realne sanse za prolaz. U Budimu su bili dosta bolji u prvom poluvremenu i ne vjerujem da ce biti onako tako da ocekujem ravnopravnu utakmicu i molim Boga samo da ne primimo frljoku neku. Hajde Zeljo !
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 21 jul 2015, 15:25

slika

Za one koji ne razumiju, navalila ova pozitiva danas haos, Aldina nema, pa se liječimo :D

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 21 jul 2015, 15:29

:wtf:

Aldo je na aparatima hhh
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 21 jul 2015, 15:30

Željooooo je napisao/la:
briga je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Okupljanje Manijaka koji će bodriti klub 90min sa Južne tribine je zakasno u četvrtak u 15:30h kod mosta Suade Dilberović iz pravca Vilsonovog šetališta. Polazak je u 16:00h.
Dogovor grupe je da će se samo grlom i dlanovima bodriti klub 90min, bez pirotehnike. Navijanje je 90min, bez obzira situacije na terenu, i samo vođa može biti na ogradi i davati instrukcije za pjesme. Nikakve zastave podgrupa, derbi navijača, se nesmiju nositi.
SVI NA JUG
90min za ZELJU
OSTALI RAZLIGU NA ISTOK I ZAPAD
MANIJACI
Malo mi to bezveze zvuci RAZLIGU, svi su bitni i oni na zapadu i oni na istoku.
Normalno da su svi bitni ali je Jug tribina za one koji ce navijati cijelu utakmicu bez obzira na rezultat. Na utakmici protiv Balzana mnogo raje je kupilo ulaznice za jug i onda se izdvoje po tribini kupe košpe, sjednu i uživaju..
Bolje bi bilo da malo pratite rezultat i situaciju na terenu pa kad treba podrska da se navali i da zagrmi sve vi kontra koliko samo puta na derbiju ovih prethodnih godina Zeljo ih stisne ovi naprave bakljadu i sve poremete na terenu. Svi smo vazni sa svih strana osim onih sto dodju jednom godisnje, ne moraju ni to jednom ako nece navijati i biti kako treba.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 jul 2015, 15:30

Nas Felix Magath :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 21 jul 2015, 15:40

Stvarno je lijepo ovih dana bit navijac Želje, radi se stvarno dobro na svemu sto smo kritikovali, web stranica odlicno radi, idu clanske lagano, dovedena su pojacanja a ne prinove ( blagojevic i joco ), evo krenuli su ozbiljno i sa prodajom dresova stalno se narucuju, idu i akcije neke za clanske itd itd.. Svaka cast ljudima koji u odgovorni za ovo sve. Sto se tice utakmice ja ne mogu biti pesimista, ali treba imat u vidu da su ljudi dosta kvalitetniji i da ih samo 1 go vraca u igru, ne sumnjam u dobar pristup ipak su tu oda i sabljica, samo da jos malo sreca bude na nasoj strani, i baci standard da se igramo :mrgreen:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 jul 2015, 15:40

Mogla bi izaci i neka serija sa motivima Zubandana :mrgreen: Mislim da bi se rasprodala u rekordnom roku :mrgreen:

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 21 jul 2015, 15:47

Največi poslijeratni uspjeh je postignut u sezoni 2002-03. kada je Željezničar došao do 3. pretkola Lige Prvaka. Najprije je pobjeđen Akraness ukupnim rezultatom 4-0. Nakon toga Željo je u 2 utakmice bio bolji od norveškog predstavnika Lilestroma da bi na kraju pred 40.000 gledalaca na stadionu Koševo ugostio engleski Newcastle. Nažalost nije bilo snage za nešto više pa je Željo ispao ukupnim rezultatom 5-0. Nakon ispadanja iz Lige Prvaka Željo nastavlja takmičenje u Kupu UEFA, ali nesretno ispada od španske Malage ukupnim rezultatom 0-1.

Samo za novinara Avazovog Sporta inicijala G.Š.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 21 jul 2015, 15:57

ne znam sad koliko je izvodivo ali kad bi se napravila majica sa slikom naprijed, proslava gola gdje su diata, enis i memija na kamari :) te dženis pored...
extra bi izgledala
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 21 jul 2015, 15:58

slika

To se zove ljubav!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 jul 2015, 16:02

dresovi cim dodju, planu u sekundi, bravo manijaci :kralj:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 jul 2015, 16:02

Hoces da ti uzmem ? :mrgreen: :mrgreen:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 21 jul 2015, 16:03

Rezervisao Budimpesta majicu, legla clanska i godisnja. Jel se gledaju zadnja 3 broja? Ako je tako 763 :D
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 21 jul 2015, 16:04

Jesu li samo te majice nove ili ima još nekih?

Šta mislite hoće li se moći preživjeti u četvrtak na istoku i vidjeti išta? Mislila sam da će biti normalnije vrijeme, al' vidim ovih dana baš upeklo. Ne znam da li da idem na istok ili na zapad. :think:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 jul 2015, 16:08

pride_of_merseyside je napisao/la:Jesu li samo te majice nove ili ima još nekih?

Šta mislite hoće li se moći preživjeti u četvrtak na istoku i vidjeti išta? Mislila sam da će biti normalnije vrijeme, al' vidim ovih dana baš upeklo. Ne znam da li da idem na istok ili na zapad. :think:
Bujrum sa mnom i jaranom na zapad. :mrgreen: :ljepota:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jul 2015, 16:08

http://www.****/clanak/187596/almir- ... e-grbavice
Intervju sa Gredom: ALMIR GREDIĆ Željo neće biti "društvo jednog lica": U pregovorima smo sa investitorima za izgradnju nove Grbavice
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 21 jul 2015, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.