FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moram priznati dobra furka ovaj izazov za clanske karte.. nominujte raju .
pa kazu oblacno moguca i kisapride_of_merseyside je napisao/la:Jesu li samo te majice nove ili ima još nekih?
Šta mislite hoće li se moći preživjeti u četvrtak na istoku i vidjeti išta? Mislila sam da će biti normalnije vrijeme, al' vidim ovih dana baš upeklo. Ne znam da li da idem na istok ili na zapad.

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Kad Zlaja legenda radi interview mora valjati.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ko hoce na tekmu sa mnom u cetvrtak iz pravca Tuzle (Lukavac, Olovo, Kladanj, Srebrenik i sl.) nrk se javi, besplatno naravno. Vracam se u petak ujutro.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Pa izgleda da će tako biti, tj. zapad, a ne znam s kim ću, imam previše ponuda, teška odlukaarelinho je napisao/la: Bujrum sa mnom i jaranom na zapad.![]()

Ma znam, tako oni kažu i predomisle se dan ranije, kad skontaju da će biti suncelikusa je napisao/la: pa kazu oblacno moguca i kisa

Kako god bez kacketa ne idi na istok, uz kacket obavezna oprema suncane naocalepride_of_merseyside je napisao/la:Jesu li samo te majice nove ili ima još nekih?
Šta mislite hoće li se moći preživjeti u četvrtak na istoku i vidjeti išta? Mislila sam da će biti normalnije vrijeme, al' vidim ovih dana baš upeklo. Ne znam da li da idem na istok ili na zapad.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ako je to poklon od tebe uzmi. XXL.arelinho je napisao/la:Hoces da ti uzmem ?Pappy je napisao/la:Kako je dobra ova crna majica Budimpesta '90.![]()

- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno ne sviđa mi se sva ova euforija...mislim da pretjerujemo. Majica, prica se o standardu, parama koje cemo dobit kad prodjemo itd itd. Realno gledano je Ferenc i dalje favorit, sjetimo se pitara i besikatasa...imali su i oni majice
=\_1921_/=
svako normalan je svjestan toga, a igrači i struka naročito. a ja ću majicu uzeti za sjećanje na taj momenat, i neće mi biti žao pa makar i mi 0-5 izgubili prekosutra.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
prolaz niko ne trazi samo srce na tereninvincible1921 je napisao/la:Iskreno ne sviđa mi se sva ova euforija...mislim da pretjerujemo. Majica, prica se o standardu, parama koje cemo dobit kad prodjemo itd itd. Realno gledano je Ferenc i dalje favorit, sjetimo se pitara i besikatasa...imali su i oni majice

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ja u to ne sumnjam, jedino me strah da ne izgore u zelji ili da recimo odigramo strsano i da nam se desi Metalurg....stvarno bi bila steta za ovu generaciju. Pametnom igrom, uz malo srece i da ne primimo rani gol mislim da bi mogli vrlo lako do porlazapile87 je napisao/la:prolaz niko ne trazi samo srce na tereninvincible1921 je napisao/la:Iskreno ne sviđa mi se sva ova euforija...mislim da pretjerujemo. Majica, prica se o standardu, parama koje cemo dobit kad prodjemo itd itd. Realno gledano je Ferenc i dalje favorit, sjetimo se pitara i besikatasa...imali su i oni majice
=\_1921_/=
Samo neka nasi sutra ostave srce na terenu i vjerujem da prolaz nece doci u pitanje.
Treba zadrzavati kada god stignemo, pa i izbiti loptu sto bi rekli u kokuruze hahaha
Treba zadrzavati kada god stignemo, pa i izbiti loptu sto bi rekli u kokuruze hahaha
Ne igramo sutraEnemy00 je napisao/la:Samo neka nasi sutra ostave srce na terenu i vjerujem da prolaz nece doci u pitanje.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Željooooo je napisao/la:Ne igramo sutraEnemy00 je napisao/la:Samo neka nasi sutra ostave srce na terenu i vjerujem da prolaz nece doci u pitanje.
Ma do mene

Ni jedan nas klub nije nadigrao na Koševu tako da neće ni Ferencvaros, a dolazili su i jači.
-
- Kontakt:
Nemoj da sutra na treningu ostavljaju srce na teren majke ti,nek ga ostave za prekosutraEnemy00 je napisao/la:Samo neka nasi sutra ostave srce na terenu i vjerujem da prolaz nece doci u pitanje.

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Kiks protiv Metalurga je po meni dio krivice Adžema što im je dopustio da se povuku nakon 2-0. Nije to bilo da su Makedonci odigrali fantastičnih pola sata nego smo se mi povukli ko da branimo 1-0 protiv Reala. To je sve psiha i glava, i u tom dijelu sam siguran da sa Odom nema greške
Mene samo strah ranog gola. Bitno je izdržati prvih 15, 20 minuta tekme 0-0 i onda će sve ići lakše, a da ne spominjem kakvu kontru i gol na početku
Ne treba puno odstupati od igre iz Budimpešte, opet je isto oni će ganjati rezultat a mi ćemo se organizovano braniti sa tim što će im biti teže pred našim navijačima a i vjerujem da im ni temperatura neće ići u prilog. A naši opet da trče i da se vraćaju nazad, pogotovo Zoki i Đelmić da prave duple blokove sa Kvesom i Memijom, tako ćemo im zaustaviti krila koja su najopasnija, i naravno vrebati njihovu grešku da istrčimo kontru i da probamo zabiti. Kasnije vjerujem da će tempo utakmice opasti što bi trebalo nama odgovarati

Mene samo strah ranog gola. Bitno je izdržati prvih 15, 20 minuta tekme 0-0 i onda će sve ići lakše, a da ne spominjem kakvu kontru i gol na početku

Ne treba puno odstupati od igre iz Budimpešte, opet je isto oni će ganjati rezultat a mi ćemo se organizovano braniti sa tim što će im biti teže pred našim navijačima a i vjerujem da im ni temperatura neće ići u prilog. A naši opet da trče i da se vraćaju nazad, pogotovo Zoki i Đelmić da prave duple blokove sa Kvesom i Memijom, tako ćemo im zaustaviti krila koja su najopasnija, i naravno vrebati njihovu grešku da istrčimo kontru i da probamo zabiti. Kasnije vjerujem da će tempo utakmice opasti što bi trebalo nama odgovarati

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
evropske ekipe imaju specijaliste za slobodnjake, za igru glavom, za centaršuteve, za driblinge i razigravanja. mi nemamo ništa od toga, ali zato imamo specijalistu za krađu vremena.
- invincible1921
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:evropske ekipe imaju specijaliste za slobodnjake, za igru glavom, za centaršuteve, za driblinge i razigravanja. mi nemamo ništa od toga, ali zato imamo specijalistu za krađu vremena.
Faca: Mogo sam past vala samo sto me grc nije ufatio

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, voltron30 i 30 gostiju.