FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka tribina ce se raditi tj. Dopuniti stolicama kada se budu postavile stolice na istok.
-
- Kontakt:
Trening u 6 na Grbavici ili tamo ?
Na GrbaviciPlavetnilo je napisao/la:Trening u 6 na Grbavici ili tamo ?
Zna li se kad bi to trebalo početi?Enemy00 je napisao/la:Svaka tribina ce se raditi tj. Dopuniti stolicama kada se budu postavile stolice na istok.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja vjerujem da bi se radio u nivou sjevera i to bi i izgledalo fino, a ovaj sadasnji istok je prenizak u odnosu na sjever.FaraonTM je napisao/la:A pitam eto kontam ima hiljadu opcija, možeš baš počupati korov pa samo stolice stavit, možeš počupati korov još dignuti tribinu staviti stolice, možeš srušiti komplet istok pa graditi novu tribinu... Svašta nešta, zato pitamZZtop10 je napisao/la:Ma vjerujem ja tebi @Enemy00, nego mi bilo cudno sto pita Faraon sta ce raditi kao da ne zna![]()
![]()
Samo nemojte svega vam napisati na ovu prvu mogućnost "Pa to da se htjelo, klub bi to već uradio". Mi ne možemo stolice vratiti tamo gdje su nekad bile kamo li šta drugo
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pocetkom septembra bi se trebalo imati idealno rjesenje za istok a za pocetak izgradnje ne znam tacno.
Sto znam da ce MEGAMIX uzeti i raditi istok kao i betonsko igraliste iza tribine ce se iskoristiti za nesto
Sto znam da ce MEGAMIX uzeti i raditi istok kao i betonsko igraliste iza tribine ce se iskoristiti za nesto
Nemoj da gasimo vatru benzinom, dosta je bilo suplje price kad je u pitanju stadion. Pogotov ovo da ce se raditi sve tribine, jer je to ogroman građevinski i finansijski posao.Enemy00 je napisao/la:Svaka tribina ce se raditi tj. Dopuniti stolicama kada se budu postavile stolice na istok.
Dok ne bude oficjelno bilo sta za stadion, ja necu vjerovati da ce se zamjesniti sijalica u svlacionici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Nemoj da gasimo vatru benzinom, dosta je bilo suplje price kad je u pitanju stadion. Pogotov ovo da ce se raditi sve tribine, jer je to ogroman građevinski i finansijski posao.Enemy00 je napisao/la:Svaka tribina ce se raditi tj. Dopuniti stolicama kada se budu postavile stolice na istok.
Dok ne bude oficjelno bilo sta za stadion, ja necu vjerovati da ce se zamjesniti sijalica u svlacionici.
Sve to stoji drug i tako i treba, kada klub objavi to nam treba biti svetinja.
ne mogu a da se ne pohvalim slikominvincible1921 je napisao/la:ChWilla je napisao/la:evropske ekipe imaju specijaliste za slobodnjake, za igru glavom, za centaršuteve, za driblinge i razigravanja. mi nemamo ništa od toga, ali zato imamo specijalistu za krađu vremena.
Faca: Mogo sam past vala samo sto me grc nije ufatio![]()

nek ostane budućim naraštajima

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Još je rekao da bi megamix mogao biti gen.sponzorEnemy00 je napisao/la:lazar je napisao/la:Ovo za megamix je Šiljak još prije mjesec dana rekao
Trazi se idealno rjesenje za istocnu tribinu (sa poslovnim prostorima)
Ko je bio na treningu ovih dana nogao je vidjeti da jr na jugu skoro do istoka pocupan korov
Biće valjda nešto 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Ne znam vala, kad bi se taj istok napravio sa vc-ima po p.s.-u od zapada bi se mozda mogla napraviti VIP-loza s novinarskim mjestima za evropske utakmice.
Siguran sam da ne bi puno falilo za licencu za ova pretkola, a u sportskom smislu bi ekipa bila bar 20% snaznija na Grbavici.
Siguran sam da ne bi puno falilo za licencu za ova pretkola, a u sportskom smislu bi ekipa bila bar 20% snaznija na Grbavici.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Neandertalac
- Kontakt:
To sto vam enemy00@ govori je "janje".
Da se ne patite vise.
Uglavnom kako rekoh, ne moze propasti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da se ne patite vise.
Uglavnom kako rekoh, ne moze propasti

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Radije bih sponzora al' i ovo je odlicna vijest.
Bgm ja ne, meni je stadion na prvom mjestu oj jedva cekam.
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne budali buraz, ovo je za mene najjaca stvar poslije rata.cala je napisao/la:Radije bih sponzora al' i ovo je odlicna vijest.
Ubijedjen sam da gubimo min hiljadu ljudi po utakmici zbog (ne)uslova na stadionu. Minimalno.
O evropskim na Grbavici ne zelim ni da raspravljam, svi to sanjamo!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Prvo da prođemo mađare a onda cemo o ovim spekulacijama, ako bude ista od toga !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: RE: Re: FK Željezničar

Neandertalac je napisao/la:Ne budali buraz, ovo je za mene najjaca stvar poslije rata.cala je napisao/la:Radije bih sponzora al' i ovo je odlicna vijest.
Ubijedjen sam da gubimo min hiljadu ljudi po utakmici zbog (ne)uslova na stadionu. Minimalno.
O evropskim na Grbavici ne zelim ni da raspravljam, svi to sanjamo!
-
- Kontakt:
Pa kako ces zaboravit onaj gol u prvoj minuti dok smo dizali koreografijuBaja_Zvjerka je napisao/la:Ne trebamo se previse zanositi, i Celik je u finalu kupa izvukao 0:0 na Grbavici, pa smo ih tresnuli 3:0 tamo. Oni su i dalje favoriti i nasa igra treba biti slicna onoj u gostima, ponovo sa dozom sportske srece. Nama u prilog sada idu navijaci i nesto losiji teren na koji oni nisu navikli. Oni ce vise trcati, pa ce se i prije umoriti, a mi se trebamo pametno i zonski braniti. Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena u prvom naKosevu mi prolazimo.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ! UČLANITE SE!

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987 i 12 gostiju.