kakve bolan guzove..sta lupas ti kraljuTraktorista je napisao/la:Žao mi je Maro, jednu titulu ste uzele na guzove, drugu nećete

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
kakve bolan guzove..sta lupas ti kraljuTraktorista je napisao/la:Žao mi je Maro, jednu titulu ste uzele na guzove, drugu nećete
kurbalija je napisao/la:Bio sam odsutan.Kako je to izgledalo u BL . Ma ako su ih u(Y)ele ladno. svaka cast.
Oce li ikad <<strucnjaci >> nesto naucit od onih kojima prodaju struku.
Vjerujem u jos jednu titiulu Zelje..
ja sa nadam Celiku vrijeme je da i mi u Zenici nesto posteno proslavimo ... slijedeca tekma ce biti teska tj celikova slijedecaTaRgEt_ je napisao/la:kurbalija je napisao/la:Bio sam odsutan.Kako je to izgledalo u BL . Ma ako su ih u(Y)ele ladno. svaka cast.
Oce li ikad <<strucnjaci >> nesto naucit od onih kojima prodaju struku.
Vjerujem u jos jednu titiulu Zelje..
Ovako na poluvremenu bilo vec 22:52 pa vidi kako je bilo 8:27 prvi periodA Zeljo valjda ci cuo zijanio od Celika u Sarajevu tako da su im sada slabe sanse da uzmu jer ako izgube u Banja Luci definitivno se oprastaju ... moje misljenje ili Čelik ili Jedinstvo će uzeti titulu
Haj ne baljezgaj !slani grad je napisao/la:kakve bolan guzove..sta lupas ti kraljuTraktorista je napisao/la:Žao mi je Maro, jednu titulu ste uzele na guzove, drugu nećete..jel znas sa kakvim igrackim kadrom raspolaze Jedinstvo u ovoj sezoni....jelznas da su nase obadvije pobjede bile u gostima..jedna i protiv celika....jel znas ti ko je MARA LAKIC..to ti je prijatelju takav autoritet ko kad bi DZORDAN preuzeo neku nasu ekipu....ta zena je bila EVROPSKA PRVAKINJA.....sto vise nikada nijedna ekipa iz ove napacene zemlje nece moci ni sanjati....zena imaovaj sport u malom prstu..i ti si doso nesto palamudit o nekim guzovima
Mana je što se igra u petak, da je u nedjelju ja bih 100% išao u Tuzlu, ovako nisam siguran ....neynalica je napisao/la:Da je Čelik pametan mogao je organizovati barem autobus navijača.
Znam da smo 93. bili prvi na Mediteranskim igrama, kad su igrale, Raza, Vesna Bajkuša, Mara Lakić, Tima Džebo ... a igrale su na Evropskom prvensvu, ja mislim 97. Ja se sjećam Merime Šećerbegović, Silvane Mirvić, Dragane Zorić, Nure Imamović ... davno je to bilo, možda mi u međuvremenu još koje ime naumpadneneynalica je napisao/la:Jel zna neko kad, gdje, i ko je sve igrao za reprezentaciju BiH od 93 pa na ovamo.
Odnosno koji su najveći uspjesi reprezentacije.
Tima je igrala i 97, Danira Nakic je igrala isto ili me sjecanje vara. Jadranka Savic je jos jedna od igracica, Dzenana Neimarlija iz Celika, Mensura Hadzic sada Andelija te 97 je BiH bila jedna od 5 zemalja koja je imala i musku i zensku repku na EP, eh ta dobra stara vremena.Traktorista je napisao/la:Znam da smo 93. bili prvi na Mediteranskim igrama, kad su igrale, Raza, Vesna Bajkuša, Mara Lakić, Tima Džebo ... a igrale su na Evropskom prvensvu, ja mislim 97. Ja se sjećam Merime Šećerbegović, Silvane Mirvić, Dragane Zorić, Nure Imamović ... davno je to bilo, možda mi u međuvremenu još koje ime naumpadneneynalica je napisao/la:Jel zna neko kad, gdje, i ko je sve igrao za reprezentaciju BiH od 93 pa na ovamo.
Odnosno koji su najveći uspjesi reprezentacije.
Hvala,dobili smo 10 razlike,sad smo 1vodeničar je napisao/la:Zasad ovdje imaš samo rezulathttp://sportsport.ba/tabele.php?id=17
Ako bi sve ekipe na kraju imale 4:4 omjer, ko bi bio prvakTaRgEt_ je napisao/la:KAo sto sam i predpostavio zadnje kolo ce sve da odlucuje , nikada zanimljivije nikada bolje .....
Traktorista je napisao/la:Ako bi sve ekipe na kraju imale 4:4 omjer, ko bi bio prvakTaRgEt_ je napisao/la:KAo sto sam i predpostavio zadnje kolo ce sve da odlucuje , nikada zanimljivije nikada bolje .....
flash je napisao/la:...cestitam ljudima sa ss.ba stranice jer su azurni kod izvjestaja samo kada zkk zeljeznicar pobijedi a ovo ostalo i nije toliko bitno...vidim ekpresno su objavili ovaj clanak o trijumfu zelje u banja luci...mozda da su izgubile i nebi dobili nikakv izvjestaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.