PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ovdje ko god bahne mimo Sarajlija, Tuzlaka i Mostaraca, posalju ga u Banovice

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Ovdje ko god bahne mimo Sarajlija, Tuzlaka i Mostaraca, posalju ga u Banovice![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nadam se da ona momcina sto najavljuje prekucavanje Mladosti nece naletit ovdje, prvo ce ga oplodit raja, pa ce jos u rudniku zavrsit ni kriv ni duzan. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
To bi bio prirodan slijed kod tebeVirtu4l je napisao/la:Nemojte mi svetog dirati, davno sam rekao da ako ikad odem u pe.dere on će mi biti prvi pik na draftu
Mladost je beduinski klub, oni su samo u prolazu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Dobro jutro posteni svijete
Kazem ja, @Batva je vjerovatno tek usao u pubertet, tek skontao da ga nije donijela roda tako da mu necu zamjeriti.Za ostalu dvojicu koji omalovazavaju moj grad:Mostar je za Tuzlu bio i ostace velegrad i da se ovdje desi jos sest ratova, tu cinjenicu ne mozete promijeniti!!!
Kazem ja, @Batva je vjerovatno tek usao u pubertet, tek skontao da ga nije donijela roda tako da mu necu zamjeriti.Za ostalu dvojicu koji omalovazavaju moj grad:Mostar je za Tuzlu bio i ostace velegrad i da se ovdje desi jos sest ratova, tu cinjenicu ne mozete promijeniti!!!
lezVe do bagro
Ima Fred Flinstone iz GabeleuNbx je napisao/la:Ovdje ko god bahne mimo Sarajlija, Tuzlaka i Mostaraca, posalju ga u Banovice![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nije bitnoHeller je napisao/la:I nije bas tu je 130 KM južnije.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bisera mastas, a cumur te grije i hljeb donosilazar je napisao/la:Svakakva bagra danas studira...
Smiješno je podrediti Tuzlu sa Mostarom. Biser i cumur ne ide
Šta 130 KM južnije šta pričaš imamo i mi BG 150 KM istočnije
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Bitno je da je biser u snovima
Tjesi se
Dzello, sabahajrullah kuco stara, bez krova i duvara. Javi se na pp da se dogovorimo oko iznajmljivanja one navijacke "druga liga, druga liga, smiju nam se svi...", trebat ce vam dogodine, a mi polazemo autorska prava na istu pa da zaradimo kintu za gostovanja.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
kako smo krenuli na ovoj temi, men se čini da ćemo svi u Banovićima nastavit kopanje ćumura..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bisera mastas, a cumur te grije i hljeb donosilazar je napisao/la:Svakakva bagra danas studira...
Smiješno je podrediti Tuzlu sa Mostarom. Biser i cumur ne ide
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 21 jul 2015, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nemaju bolan za hljeba, brašno u soljanicama drže.Batva je napisao/la:Dzello, sabahajrullah kuco stara, bez krova i duvara. Javi se na pp da se dogovorimo oko iznajmljivanja one navijacke "druga liga, druga liga, smiju nam se svi...", trebat ce vam dogodine, a mi polazemo autorska prava na istu pa da zaradimo kintu za gostovanja.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Batva je napisao/la:Dzello, sabahajrullah kuco stara, bez krova i duvara. Javi se na pp da se dogovorimo oko iznajmljivanja one navijacke "druga liga, druga liga, smiju nam se svi...", trebat ce vam dogodine, a mi polazemo autorska prava na istu pa da zaradimo kintu za gostovanja.
Ne,hvala, ostavite sebi to. Valjat ce vam za koju sezonu.Batva je napisao/la:Dzello, sabahajrullah kuco stara, bez krova i duvara. Javi se na pp da se dogovorimo oko iznajmljivanja one navijacke "druga liga, druga liga, smiju nam se svi...", trebat ce vam dogodine, a mi polazemo autorska prava na istu pa da zaradimo kintu za gostovanja.
A za gostovanja pitajte Azmira, ne sumnjamo u to da ce biti human prema sirotinji i dati odredjenu sumu FK Donacija.
lezVe do bagro
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Probajte oborit rekord od 50 ljudi u kopu, mozda se i proslavi lijepodzelllo je napisao/la:Ne,hvala, ostavite sebi to. Valjat ce vam za koju sezonu.Batva je napisao/la:Dzello, sabahajrullah kuco stara, bez krova i duvara. Javi se na pp da se dogovorimo oko iznajmljivanja one navijacke "druga liga, druga liga, smiju nam se svi...", trebat ce vam dogodine, a mi polazemo autorska prava na istu pa da zaradimo kintu za gostovanja.
A za gostovanja pitajte Azmira, ne sumnjamo u to da ce biti human prema sirotinji i dati odredjenu sumu FK Donacija.
citam zadnjih 10-tak stranica i ne vjerujem
ne trebaju nama dušmani sa strane, pored ovakvih bosanaca i hercegovaca
ma na kopanje sve to potjerati, da budu društveno korisni i da izbace svu tu negativnu energiju iz sebe
tuzlaci i mostarci, stidite se ove price
ovo više nema sa sportom i navijanjem
ma na kopanje sve to potjerati, da budu društveno korisni i da izbace svu tu negativnu energiju iz sebe
tuzlaci i mostarci, stidite se ove price
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bar na zadnjih 10 stranica nema niskog vrijedjanja...samo zayebancija.Ostvarila se moja zelja da se ne dira najsvetije.I ne dira se.
Nista tu nema nemoralno i jadno.Zekamo se.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
ma jarane, odavno je smiješno ovo šukanje na relacijama Sarajevo - Zenica - Tuzla- Mostar itd....punoljetna osoba bi trebala prevazici te lokalizme.tepsija je napisao/la:Bar na zadnjih 10 stranica nema niskog vrijedjanja...samo zayebancija.Ostvarila se moja zelja da se ne dira najsvetije.I ne dira se.
shvati kako hoces, ali lokalizam je najniži stadij društvene segregacije, niži cak i od nacionalizma....to je dno dna, dalje nema od toga....zapravo, ima onaj unutrašnji lokalizam (tipa Vratnik vs. Bistrik , ali to je vec na granici plemenskog primitivizma)
ali ne dajte se vi omesti, samo naprijed
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Znas gdje ja gledam ko je moj a ko nije.Kad igra reprezentacija BiH.E tad mi je nebitno odakle je ko...
Tad mi je tuzlak brat...ma brat mi je svakako ako je iole ok.
Sve ovo ostalo je samo zajebancija za sire i uze mase.
Nemojte ovo ozbiljno shvacati.
Eno tamo na temi 'ko ce biti prvak' napisao sam da ce Velez biti prvak...da Sloboda ispada.
I sad to treba uzeti zdravo za gotovo?
Pa ni ja ne vjerujem u taj scenario...ali eto...forum...rekreacija...
Tad mi je tuzlak brat...ma brat mi je svakako ako je iole ok.
Sve ovo ostalo je samo zajebancija za sire i uze mase.
Nemojte ovo ozbiljno shvacati.
Eno tamo na temi 'ko ce biti prvak' napisao sam da ce Velez biti prvak...da Sloboda ispada.
I sad to treba uzeti zdravo za gotovo?
Pa ni ja ne vjerujem u taj scenario...ali eto...forum...rekreacija...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.